#tegap

5088 posts

TOP POSTS

Nak kuuuuu😘 #asya #tegap #black

Terkadang ganteng gak harus putih #TEGAP
@omdeeed quotes

Squads
#tegap

Membela diri🎯 #archer #firsttime #belajarmemanah #otot #tegap πŸ’ͺ

Bru nak main gym #Sharkfitness #tegap.com

Meh nak payung lagi kejayaan gambar transformasi gumuks ke kurus setelah menyertai latihan kj strongfit .

shout out & tahniah Puan Rosila Hussin atas usahanya untuk turunkan berat badan kini bukanlah satu yang mustahil.
.

Mengamalkan diet seimbang + senaman , pilihan untuk cheat day yang diajar diguna pakai dalam kehidupan seharian & bukan jalan pintas untuk kurus ada turun naiknya.
.

Sangat berbeza bukan😬. Kalau anda perasan setiap kali testimoni mereka mesti nampak #FIT #SADO #TEGAP dek kerana latihan kami lebih kepada #WeightTraining membentuk lebih banyak otot untuk membakar lemak & semestinya supaya tidak gelebehhhh.
.

Sesiapa yang berminat untuk menjadi peserti beliau, sertai kami dicabaran JomKurus 1 Malaysia musim #9 merupakan program weightloss No 1 di Malaysia & belajar bagaimana hendak kurus secara sihat, senaman , aktiviti yang menarik, dll bersama Coach Dauzz di Kelana Jaya!

pertanyaan??
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://api.whatsapp.com/send?phone=60173769945&text=

Ku nikmati hangatmu di ujung Assholatu khairum minannauum.... #basuh #tegap #gerakkan #salam

Sang Ketu..... #tegap

What are yoouuu doing??? You candid me right πŸ˜‚

MOST RECENT

"Adakah anda terlalu kurus???"
"Selera makan tiada dan tidak bertenaga"
"Anda memang nak tambah berat badan tetapi tak tahu caranya"
.
Jadi ANDA memang memerlukan #ConcreteMass. Kenapa?..
β˜…β˜…β˜…β˜… CONCRETE MASS GAINER β˜…β˜…β˜…β˜…
Concrete Mass 17LBS (7.7kg) β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
7 sebab anda perlu guna concrete :
βœ” BERAT HAMPIR 8KG
βœ” MENGANDUNGI GLUTAMINE, CREATINE, AMINO DAN BCAA βœ”RASA SEDAP DAN LAZAT
βœ” KALORI SANGAT TINGGI 1313
βœ”MESRA PERUT ( TAK MUDAH CIRIT BIRIT )
βœ” MUDAH LARUT DALAM AIR
βœ”ADA SIJIL HALAL
β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
HARGA DI TAWARKAN CUMA
RM260 SAHAJA
Free postage seluruh SEMENANJUNG
COD;
-PUCHONG, BANDAR SAUJANA PUTRA, PUTRA HEIGHT (sahaja)
β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
call/ws: 017 313 7798
.
#legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #woman #halal #protein #wheyprotein #proteinmurah #supplementmurah #massgainer #proteinmass #gym #badancantik #badang #tegap

"Adakah anda terlalu kurus???"
"Selera makan tiada dan tidak bertenaga"
"Anda memang nak tambah berat badan tetapi tak tahu caranya"
.
Jadi ANDA memang memerlukan #ConcreteMass. Kenapa?..
β˜…β˜…β˜…β˜… CONCRETE MASS GAINER β˜…β˜…β˜…β˜…
Concrete Mass 17LBS (7.7kg) β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
7 sebab anda perlu guna concrete :
βœ” BERAT HAMPIR 8KG
βœ” MENGANDUNGI GLUTAMINE, CREATINE, AMINO DAN BCAA βœ”RASA SEDAP DAN LAZAT
βœ” KALORI SANGAT TINGGI 1313
βœ”MESRA PERUT ( TAK MUDAH CIRIT BIRIT )
βœ” MUDAH LARUT DALAM AIR
βœ”ADA SIJIL HALAL
β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
HARGA DI TAWARKAN CUMA
RM260 SAHAJA
Free postage seluruh SEMENANJUNG
COD;
-PUCHONG, BANDAR SAUJANA PUTRA, PUTRA HEIGHT (sahaja)
β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
call/ws: 017 313 7798
.
#legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #woman #halal #protein #wheyprotein #proteinmurah #supplementmurah #massgainer #proteinmass #gym #badancantik #badang #tegap

Terkadang ganteng gak harus putih #TEGAP
@omdeeed quotes

Nak kuuuuu😘 #asya #tegap #black

Terlalu kurus? Terlalu berlemak? Nak berotot? MXT Black Edition sesuai utk semua jenis bdn. Kurus, gemuk, sederhana..semua boleh jd tegap, sadoπŸ’ͺ
Tak percaya?? Try dlu, baru tahu! Sekotak RM220 utk 2BULAN😱. Tak pcy juga?? Dalam ni ada 60paket, perisa coklat yg lazat. All-in-one supplement. Utk bakar lemak bg yg boroi2 tu..dan boost pembentukan otot utk yg boroi & kurus.
Rm220 FREE POSTAGE ke seluruh Msia!!
Nak tahu lg kebaikan2 MXT ni? Whtsapp saya @ 017-5174953
#mxtblackedition #mxtpower #mxtplatinumipoh #mxtplatinum #supplement #supplementbinabadan #whey #protein #sado #gym #tegap #mainbesi #sayajual #muscular

Terlalu kurus? Terlalu berlemak? Nak berotot? MXT Black Edition sesuai utk semua jenis bdn. Kurus, gemuk, sederhana..semua boleh jd tegap, sadoπŸ’ͺ
Tak percaya?? Try dlu, baru tahu! Sekotak RM220 utk 2BULAN😱. Tak pcy juga?? Dalam ni ada 60paket, perisa coklat yg lazat. All-in-one supplement. Utk bakar lemak bg yg boroi2 tu..dan boost pembentukan otot utk yg boroi & kurus.
Rm220 FREE POSTAGE ke seluruh Msia!!
Nak tahu lg kebaikan2 MXT ni? Whtsapp saya @ 017-5174953
#mxtblackedition #mxtpower #mxtplatinumipoh #mxtplatinum #supplement #supplementbinabadan #whey #protein #sado #gym #tegap #mainbesi #sayajual #muscular

Terlalu kurus? Terlalu berlemak? Nak berotot? MXT Black Edition sesuai utk semua jenis bdn. Kurus, gemuk, sederhana..semua boleh jd tegap, sadoπŸ’ͺ
Tak percaya?? Try dlu, baru tahu! Sekotak RM220 utk 2BULAN😱. Tak pcy juga?? Dalam ni ada 60paket, perisa coklat yg lazat. All-in-one supplement. Utk bakar lemak bg yg boroi2 tu..dan boost pembentukan otot utk yg boroi & kurus.
Rm220 FREE POSTAGE ke seluruh Msia!!
Nak tahu lg kebaikan2 MXT ni? Whtsapp saya @ 017-5174953
#mxtblackedition #mxtpower #mxtplatinumipoh #mxtplatinum #supplement #supplementbinabadan #whey #protein #sado #gym #tegap #mainbesi #sayajual #muscular

Nama:Mhd.Ulul Azmi
Kelas:XI.IPA2
@osim_manpariaman
@osim_manpariaman

Jadikan bahu-bahu anda kokoh bagaikan baja.Karena ada banyak saudara kita yang memerlukan tempat bersandar
.
.
.
#hutri72 #merdekakan #tangguh #tegap #semangatjuang #semangat45 #cintatanahair #potretkemerdekaanindonesia
#berpacupacudalamkebaikan
#gubernursumbar #Oficial #nspdc
#mankotapariaman

Anda nak OTOT yang pejal, bukan LEMAK tebal"
"Anda mahu TENAGA berterusan masa di GYM dan bersukan"
"Recovery yang cepat dan pertumbuhan OTOT baru yang cepat"
.
Jadi ANDA memang memerlukan #HydroWhey. Kenapa?..
============================
πŸ‘‰ Whey protein digunakan untuk process recovery muscle..
πŸ‘‰ Hydro whey dari mesotropin ini mengandungi 20gram hydrolysed whey.
πŸ‘‰ Berbanding dengan whey isolate dan concentratedhydro whey adalah lebih mudah larut dalam air sekaligus cepat membantu penyerapan didalam tubuh.
πŸ‘‰ Ditambah dengan pemanis stevia adalah 200% lebih baik daripada gula industry yang membuatkan seseorang itu berasa lebih lapar.
KELEBIHAN HYDRO WHEY MESOTROPIN
============================
➳ Penyerapan adalah 2 kali ganda berbanding whey biasa.
➳ Tidak berketul seperti whey yg lain dan mudah larut
➳ Didatangkan dengan dua perisa sedap vanilla dan coklat
➳ Kadar pertumbuhan otot selepas recovery adalah lebih baik.
➳ Menggunakan pemanis Stevia 100% tanpa ada gula industry.
➳ 5g BCAA membantu proses recovery muscle yang lebih pantas.
SIAPA YANG PATOT AMBIL WHEY PROTEIN INI?
============================
βœ”Lelaki dan wanita yang aktif bersukan
βœ”Pemain bola sepak atau badminton
βœ”Mereka yang nak turunkan berat badan secara ideal
βœ”Ahli bina badan dan peserta Mr Badan Cantik βœ”Sesiapa sahaja yang inginkan lifestyle yang lebih sihat
Now everyone can have big & lean muscle !
.
cepat cepat cepat
RM130 sahaja!!! RM130 sahaja!!! RM130 sahaja!!! Free postage seluruh semenanjung
call / ws
012 - 264 5250 (shaff)
.
#hydrowhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #woman #mesotropin #halal #protein #wheyprotein #proteinmurah #supplementmurah #gym #badancantik #badang #tegap

Kalo lagi jalan jangan nunduk trus, ntar jodohnya kelewat.

ATI+ Computer Things Services Delivery
bit.ly/atiplus

#atiplus #smartphone #warn #nunduk #lookaround #tegap

Terlalu kurus? Terlalu berlemak? Nak berotot? MXT Black Edition sesuai utk semua jenis bdn. Kurus, gemuk, sederhana..semua boleh jd tegap, sadoπŸ’ͺ
Tak percaya?? Try dlu, baru tahu! Sekotak RM220 utk 2BULAN😱. Tak pcy juga?? Dalam ni ada 60paket, perisa coklat yg lazat. All-in-one supplement. Utk bakar lemak bg yg boroi2 tu..dan boost pembentukan otot utk yg boroi & kurus.
Rm220 FREE POSTAGE ke seluruh Msia!!
Nak tahu lg kebaikan2 MXT ni? Whtsapp saya @ 017-5174953
#mxtblackedition #mxtpower #mxtplatinumipoh #mxtplatinum #supplement #supplementbinabadan #whey #protein #sado #gym #tegap #mainbesi #sayajual #muscular

Terlalu kurus? Terlalu berlemak? Nak berotot? MXT Black Edition sesuai utk semua jenis bdn. Kurus, gemuk, sederhana..semua boleh jd tegap, sadoπŸ’ͺ
Tak percaya?? Try dlu, baru tahu! Sekotak RM220 utk 2BULAN😱. Tak pcy juga?? Dalam ni ada 60paket, perisa coklat yg lazat. All-in-one supplement. Utk bakar lemak bg yg boroi2 tu..dan boost pembentukan otot utk yg boroi & kurus.
Rm220 FREE POSTAGE ke seluruh Msia!!
Nak tahu lg kebaikan2 MXT ni? Whtsapp saya @ 017-5174953
#mxtblackedition #mxtpower #mxtplatinumipoh #mxtplatinum #supplement #supplementbinabadan #whey #protein #sado #gym #tegap #mainbesi #sayajual #muscular

Terlalu kurus? Terlalu berlemak? Nak berotot? MXT Black Edition sesuai utk semua jenis bdn. Kurus, gemuk, sederhana..semua boleh jd tegap, sadoπŸ’ͺ
Tak percaya?? Try dlu, baru tahu! Sekotak RM220 utk 2BULAN😱. Tak pcy juga?? Dalam ni ada 60paket, perisa coklat yg lazat. All-in-one supplement. Utk bakar lemak bg yg boroi2 tu..dan boost pembentukan otot utk yg boroi & kurus.
Rm220 FREE POSTAGE ke seluruh Msia!!
Nak tahu lg kebaikan2 MXT ni? Whtsapp saya @ 017-5174953
#mxtblackedition #mxtpower #mxtplatinumipoh #mxtplatinum #supplement #supplementbinabadan #whey #protein #sado #gym #tegap #mainbesi #sayajual #muscular

Dah workout hari ni?? Jom empire gym selayang walk in serendah RM5.00 sahaja All-in. Nak cardio?? Nak main besi?? Semua satu harga hanya RM5.00
Lokasi kami berhadapan uitm selayang
Waze: Empire gym selayang

Jangan sampai macam ni ye semua πŸ˜‚πŸ˜‚ jom walk in di empire gym selayang hanya RM5.00 all in.. berhadapan uitm selayang
#selayangkusayang #68100 #empiregymselayang #workout #workoutmotivation #murah #sayajual #brotherhood #tegaptvmalaysia #tegap #sukansea #seagames2017

Only my heart can describe about u. The feels, the beats , the rythm, full of goodness. But i have nothing to show.
Yes! Because I keep it in my heart.
.
.
#muslim #clothing #fit #fitnesslifestyle #fitfreaks #handsome #friend #instadailyphoto #instafamous #vsco #vscocamgram #potd #photooftheday #malaysia #handsome #igdaily #bodybuilding #sportsman #fitness #sado #man #supplements #gym #tegap

Most Popular Instagram Hashtags