[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teaserdrama

MOST RECENT

Faham sangat dah... long distance relationship memang macam tuuu ๐Ÿ’ž๐Ÿ’–๐Ÿ’•
.
"I miss you abang..." ecewahhhhhh!!! ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@fawaaaa
#tv3 #tv9 #Titiancinta #teamumayrharis #teamaisy #dramasangat #DSSquad #officialdramasangat #teaserdrama #janganlupa - #regrann

@Regrann from @dramasangat - "Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu - #regrann

@Regrann from @dramasangat - Faham sangat dah... long distance relationship memang macam tuuu ๐Ÿ’ž๐Ÿ’–๐Ÿ’•
.
"I miss you abang..." ecewahhhhhh!!! ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@fawaaaa
#tv3 #tv9 #Titiancinta #teamumayrharis #teamaisy #dramasangat #DSSquad #officialdramasangat #teaserdrama #janganlupa - #regrann

Ini paaaaaaaaaaling fav ๐Ÿ˜
.
#Repost @dramasangat
(@get_repost)
โ€ข โ€ข โ€ข
"Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

"abg dpt mimpi yg bini abg nk lari ๐Ÿ˜ฐ"
ยฉยฎ
๐ŸŽฅ @dramasangat
ใƒปใƒปใƒป
"Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #UmayrHarris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #Aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#TeaserDrama #TitianCinta #tv3 #tv9 #ZulAriffin #FarahNabilah #OfficialDramaSangat #DSSquad #DramaSangat #DramaMelayu

Serius spontan punya aksi dan dialog. So, jom la tunggu baby shark dgn daddy shark ni. Hahahah. . Still tak leh digest episode hari ni. Hahahah. Paling tak leh blah kopi arabicaaaaa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.

@Regranned from @dramasangat - "Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu - #regrann

Teaser untuk episod harini โค๏ธ
โ€œMommy shark nak pergi mana??" ๐Ÿณ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
....
Aduhai,boleh tak harris ni perangai elokยฒ sikit..Tengah malam pun nak menyakat aisy ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ๐Ÿญ๐Ÿœ๐Ÿœ
....
@zul_ariffin as #UmayrHarris
@farahnabilahofficial as #Aisy
โ€ข โ€ข
#favoritedrama #dramaaddict
#teaserdrama #Titiancinta @tv3malaysia #slotakasia #zulariffin #farahnabilah #dramasangat #dramamelayu #mommyshark #daddyshark #doodoodoo ๐Ÿฆˆ๐Ÿฆˆ๐Ÿ˜‹

Awat melting sangt .. rasanya wat skrip sendri niiii.. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ #Repost @oshinanak_jepun (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Selamat malam or pagi...sorry lari sikit dari Fattzura. Peminat Umar Harris dan Aisy...sebelum tido auntie belanja satu scene...tapi rasanya dalam scene ni dialog sendiri banyak hahaha...apasal lak tetiba si Harris ni ketawa hahaha
.
@regrann from @dramasangat
.
."Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu #Repost @dramasangat with @insta.save.repost

Hamboiiii gelak sakan nmpk ๐Ÿ˜‚
Tengah mlm pulak tu ๐Ÿ‘ป
.
.
Cr ๐ŸŽฅ
@dramasangat .
.
"Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

teaser untuk eps 22 momy shark nak kemana.... momy shark dododo dady shark dododo...... @farahnabilahofficial
@zul_ariffin
@fawaarriors
@zulariffinfc
#teamaisy
#aisy
#fawaa
##Repost @dramasangat (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
"Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

Selamba giler aaa ayat dia..nie dialog Harris ke dialog Zul nie??? Pastu gelak2 besar..
Mummy Shark pun Mummy Shark laa Aisy..dr Harris samakan dgn jiran sebelah KakTona tue..redha jer lah!!
.
from @dramasangat - "Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
#TitianCinta
#UmayrHarris
#Aisy
#DramaAdaptasiNovel
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu - #regrann

Alahai mcm mn nk move on klu mcm ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @Regrann from @dramasangat - "Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu - #regrann

Credit @dramasangat - "Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

Mummy shark nak g mana???...nak g mana bini aku nihhh?!? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #zulariffin #zafc #umayrharris #Aisy #Titiancinta
. "Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu #Repost @dramasangat with @insta.save.repost โ€ข โ€ข โ€ข

Daddy shark tu dah kenapa?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @Regranned from @dramasangat - "Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu - #regrann

ni la kan.. x tahan tgk tau!! yg si @zul_ariffin ni pun kan.. spontaneous dia mmg cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ adoiillaaaa.. #shoutout for all #titiancinta fans.. dah ready ke blom.. nk ber๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ lagi hari ni.. #umayrharris #aisy #episod22 #zulariffin #farahnabilah @farahnabilahofficial Repost from @dramasangat using @RepostRegramApp - "Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

Amboi Harris kemain lagi ya ๐Ÿ˜‚

#repost @dramasangat
โ€ข โ€ข โ€ข
"Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

Amboi2 hp aiollz kena serang ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœke acaner ptg nih ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Laki bini ni tau suke suruh Aiollz Angauu๐Ÿ˜ญHAHAHAHAHA okey2 ai is tak sabarr tggu Episod Mlam nih๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ™‰ #Repost @dramasangat (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
"Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

@fawaarriors @zulariffinfc

#UmayrHarris nie kan... Ada jee perangai dia, ada jee modal dia nak menyakat manja bini dia.. Kang bini tak apa apa orang lain yang meroyan tengok diorang.. Eehh.. Kejap lagi guys! #Titiancinta @zul_ariffin @farahnabilahofficial @zulariffinfc @fawaarriors .
. .
Repost from @dramasangat :
"Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

@zul_ariffin lawakk betul dlm cite ni..ni dlm script ke or spontan ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #Repost @dramasangat (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
"Mummy shark nak pergi mana??" ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Aduhai, boleh tak #umayrharris ni perangai elok2 sikit. Tengah malam pun nak menyakat #aisy tau.. sabar je lah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
@zul_ariffin
@farahnabilahofficial
#teaserdrama #Titiancinta #tv3 #tv9 #zulariffin #farahnabilah #officialdramasangat #DSSquad #dramasangat #dramamelayu

Most Popular Instagram Hashtags