#teamzaim

244 posts

TOP POSTS

Meeting ke DATING ???
.
korang rasa Zaim pegi Dating ke?? #TeamZaim #TeamAlana
.
#isteriVStunang episod 7 sekarang ! Astro Ria dan Ria HD
@hisyamhamid7
@schaalyahya
@sharifah_sakinah

Korang korang semua ! Malam ni special untuk korang
#TeamZaim dan #TeamAlana akan L I V E @ FB ASTRO GEMPAK >>>
Korang get ready semua jam 8 malam ni Zaim Azfar & Alana Sofea akan jumpa korang LIVE @ FB ASTRO GEMPAK
>>> p/s: korang siap2 la soalan2 apa korang nk tanya diorang wokey !
#TeamAlana #TeamZaim #isteriVStunang
@hisyamhamid7
@schaalyahya

#Repost @astrogempak with @repostapp.
・・・
Apa Alana buat ni? betul2 marah dengan Zaim ke sampai pergi kat Fakhrul ?
#TeamAlana #TeamZaim #TeamFakhrul

#isteriVStunang | episod AKHIR | 10 malam ini | Astro Ria dan Ria HD
@hisyamhamid7
@schaalyahya
@sharifah_sakinah
@azrelismail

p/s : korang jgn lupa 8 malam ni ada FB LIVE Astro Gempak bersama Zaim Azfar & Alana Sofea

Terima kasih kerana memilih evodia sebagai minyak wangi pilihan.. #Teamzaim
#evodiamalaysia
#evodiaperfume

Honoured standing next to Zaim Azfar, @hisyamhamid7 . Admire his hard work and dedication in acting. One of those few actors that I enjoy watching on TV and would love to learn from. #teamzaim #bungatanjong

Stop edit jap .. Korek punya korek , terjumpa komen dan likes ni ...ni masa time drama #isterivstunang tgh hangat jadi bualan tgk gmbr #schaalyahya pun tau likes tu lama punya ...saje throwback time ni dpt support yg baik #teamZaim & #teamalana ..yg bestnya dpt support this couple 😍@hisyamhamid7 @schaalyahya
That's why I luv #isterivstunang #ivst16

Aku dah terjebak huhu ✌🏻️👍🏻🤓 #repost @astrogempak with @repostapp.
・・・
Zaim bergaduh dengan Fakhrul pulak...tapi mana Alana ni ??
#TeamAlana #TeamZaim #TeamFakhrul

Saksikan #isteriVStunang | episod AKHIR | 10 malam ini | Astro Ria dan Ria HD
@hisyamhamid7
@schaalyahya
@sharifah_sakinah
@azrelismail
@fahadiman
@michaelang38

makwe abam buat kejutan pulak
Tq untuk segala galanya..untung jadi makwe abam dpt tall dark macho hahah Alhamdulillah

Ingat dah tua2 xde kjutan macam ni hmm
Pesanan buat diri.. sebanarnya makin umur naik kita semakin hampir kpd kematian bukan terus hidup selamanya
#neversurrender
#teamzaim

There is no such of teamwork without football, either win or lose, football make us unite..
#teamzaim
#prodirect1m
#footballlifestyle#poliku#pialaantarajabatan2016

MOST RECENT

Tahun pertama buat ToneExcel memang susah dan mencabar bagi diri saya.
.
.
Silap silap air mata boleh berjujuran.
Perasaan mahu putus asa itu memang mudah datang.
.
.
Tetapi hikmahnya,
Jika kita masih BUAT dan BERTAHAN pada
TAHUN PERTAMA,
.
.
InshaaAllah kita akan ke TAHUN KEDUA,
TAHUN KETIGA dan SETERUSNYA . .
.
http://bit.ly/Misi1Juta

#NeverSurrender
#teamzaim

Iftar with my #bangibros. Everything was homecooked and homemade- from the siput sedut, ikan bakar, air tebu, sayur, etc. Except that they were not cooked or made by me. Haha. I wish @axrafar could join us. Thanks for coming all the way to KL to have iftar with me. thanks also for all the business agreements. Harusss!!! 😋😄😍 #khalifahanif #teamzaim @asrisukor @hamiasraff @qhairihasan

Bersyukur atas apa yang kita miliki maka kita takkan pernah risau atas apa yang belum kita punya
.
Terima kasih #ToneGroup atas pendapatan yg kau berikan setiap bulan tanpa gagal. .
P/s jadi hantu nk beli itu ini tahu la komisen masyukk huhu adoi 😂
.
http://bit.ly/Misi1Juta
.
#neversurrender #teamzaim

#throwbackmonday @primekitchen
Alhamdulillah Crazing statisfy 😘😘😘
.
.
Jom buat side income🤗
✔Cara yg mudah
✔Risiko rendah
✔Patuh Syariah
✔Bulan2dapat duit 💲💲💲
😊Insyallah Saya guide sampai anda dapat income kepuk2 💰
📲whatsapp SEGERA 0195948543
Also Check Out HERE 👇
autopasif.com/adawiyah
#buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

Siapa sini suka chicken cordon blue?? Sis sukaaaaaa sgt2😘
Bila dapat yg meleleh mcm nie memang SUPERB👍...
Sis Suggest sgt2 korang2 semua dtg sini @primekitchen area lumut...
Mcm2 ade bukan western je tw🤗
.
.
Spend quality time🌹
Mudahnya spend masa dgn tersayang,online,DUIT masyuk
Alhamdllah xsesak dah hujung2 bulan😆😆😆😆😆
Nak juga?? Meh sni nk share
F/R 📲 Whatsapp 0195948543
Also Check Out HERE 👇
autopasif.com/adawiyah
Insyallah Saya guide sampai anda dapat income kepuk2 💲💲💲 #buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

#Tips_: .
Nak buat bisnes online, modal dan produk adalah perkara paling penting. Biar modalnya rendah supaya orang tak fikir beratus kali nak bank-in tanpa perlu jumpa.
.
Ada sesiapa nak dapat duit setiap bulan tanpa perlu jumpa orang, hanya promote melalui facebook & whatsapp sahaja. .
#teamzaim #onlineduit 0135968559
http://bit.ly/Misi1Juta

Terlebih seronok nie hehehehe... Spend time with family 👪 .
.
Masa bersama keluarga dapat
Income pon masyuk🤑
Alhamdulillah 🤗

TONE Excel Autopasif
memang Terbaik👍👍👍
Nak buat side income masyuk sepanjang hayat?? 🤔🤔🤔
Fast Respons 📲whatsapp 0195948543
Sila Klik link 👇
autopasif.com/adawiyah 🆔1408205
Insyallah Saya guide sampai anda dapat income kepuk2 💲💲💲 #buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

Alhamdulillah feel great my achievement for today 💪💪💪😉
.
.
Anyone nak tahu pasal autopasif?
Ingin menjana pendapatan masyuk sepanjang hayat anda??
📲SEGERA Whatsapp 0195948543
Atau
🖱Klik link autopasif.com/adawiyah
Saya jamin anda akan dapat pulangan BERGANDAAAA

#toneexcel #moneyincome #parttime #onlinepromoter #autopasif #teamadawiyah #teamzaim

Baru join pon da masyuk???
Tak nak la cakap lebih2
bulan2 alhamdulillah dlm akaun saya dpt
💲💲💲
Kerja Mudah, santai2 je guna phone ..
online je..duss masyukk duit💲💲💲
BERMINAT TERUS 📲WHATSAPP 0195948543
UTK SAYA HANTARKAN DETAIL ON THE SPOT
🖱Klik link autopasif.com/adawiyah
💪 SYARIKAT SUDAH KUKUH!!
👍PATUH SYARIAH
👌JAMINAN 100% MONEY BACK GUARANTEE 🙏100% SAYA GUIDE 🚫BUKAN MLM,BUKAN SKIM CEPAT KAYA🚫

#teamadawiyah #teamzaim #moneyincome #moneyonline #AutopasifIncome #income #duittepi #parttime #onlinemarketing #tunetalktoneexcel

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” —Audrey Hepburn
🌹
🌹
Adawiyah👱
📲whatsapp 0195948543
🖱autopasif.com/adawiyah

#buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

Done💪 for this morning nanti continue lagi 😉
.
.
Mudah2han sambil maintain kesihatan duit pulak kepuk2 masuk 💲💲💲 alhamdulillah rezeki 🤗
Nak tahu?? 📲whatsapp SEGERA 0195948543
Wajib Klik link nie 👇
🖱http://autopasif.com/adawiyah

#maintainhealth #instafamous #instamood #inspirationalquotes #health #lifestyle #islamboleh #i #malaysia #teamadawiyah #teamzaim #moneyincome #autopasif

Misi kami terlaksana..membantu rakan2 yg sibuk bekerja dan tiada masa nak buat bisnes.. Dapat la sedikit pendapatan dr sistem autopasif kami.

Berminat direct 📲whatsapp 0195948543
Insyallah saya guide anda kita sama2 berjaya 🙏
Wajib Klik link dibawah 👇
jika seriusss nak income berkepuk2 💲💲💲
🖱http://autopasif.com/adawiyah
ID 1408205
#buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

Alhamdulillah.. harini dok jadi driver lepas penat balik .. cek emel tiba2 dapat seorang level 1 baru harini.. alahai mudahnya laa buat bisnes Tone Excel ni.. share website sahaja. prospek akan direct join dari website.. memang betul laa duduk umah je buat bisnes ni.. tak perlu penat2 jumpa orang.. orang pemalu tak reti cakap pn bole buat bisnes ni ^_^

#onlineduit #teamzaim
⤵️
http://bit.ly/Misi1Juta

Most Popular Instagram Hashtags