[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamzaim

230 posts

TOP POSTS

Mlm ni admin #teamzaim kihh kiki ..enjoy semua last episod #isterivstunang today
@hisyamhamid7 @hisyamelters #ZaimAzfar
Repost @lizaiskandar #ivst16

Stop edit jap .. Korek punya korek , terjumpa komen dan likes ni ...ni masa time drama #isterivstunang tgh hangat jadi bualan tgk gmbr #schaalyahya pun tau likes tu lama punya ...saje throwback time ni dpt support yg baik #teamZaim & #teamalana ..yg bestnya dpt support this couple 😍@hisyamhamid7 @schaalyahya
That's why I luv #isterivstunang #ivst16

#Repost @astrogempak with @repostapp.
・・・
Apa Alana buat ni? betul2 marah dengan Zaim ke sampai pergi kat Fakhrul ?
#TeamAlana #TeamZaim #TeamFakhrul

#isteriVStunang | episod AKHIR | 10 malam ini | Astro Ria dan Ria HD
@hisyamhamid7
@schaalyahya
@sharifah_sakinah
@azrelismail

p/s : korang jgn lupa 8 malam ni ada FB LIVE Astro Gempak bersama Zaim Azfar & Alana Sofea

aik , belum kahwin dah marah2 ker Zaim ni?
.

Soalan : korang rasa sesuai ke Zaim dengan Alana ni? #TeamZaim #TeamAlana #DiariVS #Day3
.
#isteriVStunang | episod 3 | 10 malam ini | Astro Ria dan Ria HD
@hisyamhamid7
@schaalyahya
@sharifah_sakinah

Aku dah terjebak huhu ✌🏻️👍🏻🤓 #repost @astrogempak with @repostapp.
・・・
Zaim bergaduh dengan Fakhrul pulak...tapi mana Alana ni ??
#TeamAlana #TeamZaim #TeamFakhrul

Saksikan #isteriVStunang | episod AKHIR | 10 malam ini | Astro Ria dan Ria HD
@hisyamhamid7
@schaalyahya
@sharifah_sakinah
@azrelismail
@fahadiman
@michaelang38

marah la lagi...marah je..sebab bila marah awak nampak comel #TeamZaim #DiariVS
.
(Zaim: cair aku ! )

#isteriVStunang | episod 4 | 10 malam ini | Astro Ria dan Ria HD
@hisyamhamid7
@schaalyahya
@sharifah_sakinah

apa lagi yang Alana Sofea ni nak complain tu ? PUJUK ? hmm Zaim reti pujuk ke?
.
korang rasa siapa pandai pujuk ? #TeamZaim #TeamAlana
.
#isteriVStunang | episod 7 | 10 malam ini | Astro Ria dan Ria HD
@hisyamhamid7
@schaalyahya
@sharifah_sakinah

makwe abam buat kejutan pulak
Tq untuk segala galanya..untung jadi makwe abam dpt tall dark macho hahah Alhamdulillah

Ingat dah tua2 xde kjutan macam ni hmm
Pesanan buat diri.. sebanarnya makin umur naik kita semakin hampir kpd kematian bukan terus hidup selamanya
#neversurrender
#teamzaim

MOST RECENT

Tahun pertama buat ToneExcel memang susah dan mencabar bagi diri saya.
.
.
Silap silap air mata boleh berjujuran.
Perasaan mahu putus asa itu memang mudah datang.
.
.
Tetapi hikmahnya,
Jika kita masih BUAT dan BERTAHAN pada
TAHUN PERTAMA,
.
.
InshaaAllah kita akan ke TAHUN KEDUA,
TAHUN KETIGA dan SETERUSNYA . .
.
http://bit.ly/Misi1Juta

#NeverSurrender
#teamzaim

Iftar with my #bangibros. Everything was homecooked and homemade- from the siput sedut, ikan bakar, air tebu, sayur, etc. Except that they were not cooked or made by me. Haha. I wish @axrafar could join us. Thanks for coming all the way to KL to have iftar with me. thanks also for all the business agreements. Harusss!!! 😋😄😍 #khalifahanif #teamzaim @asrisukor @hamiasraff @qhairihasan

Bersyukur atas apa yang kita miliki maka kita takkan pernah risau atas apa yang belum kita punya
.
Terima kasih #ToneGroup atas pendapatan yg kau berikan setiap bulan tanpa gagal. .
P/s jadi hantu nk beli itu ini tahu la komisen masyukk huhu adoi 😂
.
http://bit.ly/Misi1Juta
.
#neversurrender #teamzaim

#throwbackmonday @primekitchen
Alhamdulillah Crazing statisfy 😘😘😘
.
.
Jom buat side income🤗
✔Cara yg mudah
✔Risiko rendah
✔Patuh Syariah
✔Bulan2dapat duit 💲💲💲
😊Insyallah Saya guide sampai anda dapat income kepuk2 💰
📲whatsapp SEGERA 0195948543
Also Check Out HERE 👇
autopasif.com/adawiyah
#buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

Siapa sini suka chicken cordon blue?? Sis sukaaaaaa sgt2😘
Bila dapat yg meleleh mcm nie memang SUPERB👍...
Sis Suggest sgt2 korang2 semua dtg sini @primekitchen area lumut...
Mcm2 ade bukan western je tw🤗
.
.
Spend quality time🌹
Mudahnya spend masa dgn tersayang,online,DUIT masyuk
Alhamdllah xsesak dah hujung2 bulan😆😆😆😆😆
Nak juga?? Meh sni nk share
F/R 📲 Whatsapp 0195948543
Also Check Out HERE 👇
autopasif.com/adawiyah
Insyallah Saya guide sampai anda dapat income kepuk2 💲💲💲 #buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

#Tips_: .
Nak buat bisnes online, modal dan produk adalah perkara paling penting. Biar modalnya rendah supaya orang tak fikir beratus kali nak bank-in tanpa perlu jumpa.
.
Ada sesiapa nak dapat duit setiap bulan tanpa perlu jumpa orang, hanya promote melalui facebook & whatsapp sahaja. .
#teamzaim #onlineduit 0135968559
http://bit.ly/Misi1Juta

Alhamdulillah feel great my achievement for today 💪💪💪😉
.
.
Anyone nak tahu pasal autopasif?
Ingin menjana pendapatan masyuk sepanjang hayat anda??
📲SEGERA Whatsapp 0195948543
Atau
🖱Klik link autopasif.com/adawiyah
Saya jamin anda akan dapat pulangan BERGANDAAAA

#toneexcel #moneyincome #parttime #onlinepromoter #autopasif #teamadawiyah #teamzaim

Done💪 for this morning nanti continue lagi 😉
.
.
Mudah2han sambil maintain kesihatan duit pulak kepuk2 masuk 💲💲💲 alhamdulillah rezeki 🤗
Nak tahu?? 📲whatsapp SEGERA 0195948543
Wajib Klik link nie 👇
🖱http://autopasif.com/adawiyah

#maintainhealth #instafamous #instamood #inspirationalquotes #health #lifestyle #islamboleh #i #malaysia #teamadawiyah #teamzaim #moneyincome #autopasif

Alhamdulillah.. harini dok jadi driver lepas penat balik .. cek emel tiba2 dapat seorang level 1 baru harini.. alahai mudahnya laa buat bisnes Tone Excel ni.. share website sahaja. prospek akan direct join dari website.. memang betul laa duduk umah je buat bisnes ni.. tak perlu penat2 jumpa orang.. orang pemalu tak reti cakap pn bole buat bisnes ni ^_^

#onlineduit #teamzaim
⤵️
http://bit.ly/Misi1Juta

Luse kte repeate again oky @akta_wanlambong @fareastflyer
Hahahaha CHAYOK2!
.
.
Seronok kerja guna HP nie.. ANYTIME! ANYWHERE! Bila2 nak buat xde masalah yg penting ade network coverage hehehe
Yang penting tiap2 bulan duit asyukkk je ^^
NAK TAHU MCM MANE SAYA BUAT?? Klink link nie okeyh ^^ Jom kita buat sama2
>>http://autopasif.com/adawiyah<< ……GOOD NIGHT GUY'S………
May tomorrow more good news to us ^*^
.
.
#buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

Write every day; never give up; it's supposed to be difficult; try to find some pleasure and reward in the act of writing, because you can't look for praise from editors, readers, or critics. In other words, tips that are much easier to give than to take.
………J. R. Moehringer……… Kredit to : @akta_wanlambong .
.
.
>>http://autopasif.com/adawiyah<< #buatduitdarirumah #buatduitonline #buatduitdenganhandphone #moneyincome #duittepi #pasifincome #toneexcel #pasifincomeseumurhidup #teamadawiyah #moneymaker #inibukanmlm #saynotomlm #makemoneyonline #moneyonline #businesswomen #businessonlinemalaysia
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #teamadawiyah #onlineduit

Misi kami terlaksana..membantu rakan2 yg sibuk bekerja dan tiada masa nak buat bisnes.. Dapat la sedikit pendapatan dr sistem autopasif kami.. Berminat direct wassup sy 0135968559
.
Layari Autopasif.com/zaimfa
#teamzaim #onlineduit
#misibantu #projekukhuwah

Alhamdulillah testimoni diri sendiri.. saya tak prospekting langsung.. Tak perlu nak whatsapp2 dengan prospek.. Sedar2 terus dapat email mengatakan ada downline baru dah register bawah IDP saya.

Alahai mudah giler buat bisnes Tone Excel kalau camni.. Lega rasanya guna website replika nihh.. Memudahkan urusan.. Bebas masa & kewangan.😋 Klik sini untuk berjaya http://bit.ly/Misi1Juta

#teamzaim #onlineduit

Alhamdulillah. Tahniah kepada rakan niaga saya kerana memahami pelan untung autopasif. Modal sekali je, untung 250-500 tiap bulan. Jom join hari2 duit masyukkk
Join sekarang📲 -

http://www.wassap.my/60135968559
Layari www.gajimasyuk.com/user/zaim91

Xnk cari manusia klik sini autopasif.com/zaimfa
#onlineduit #teamzaim

Siapa ade kt ipoh lai2.Abam nak payung ni

#lambattinggal #onlineduit #teamzaim

Nak duit Raya Klik now www.gajimasyuk.com/user/zaim91

Alhamdulillah closed lagi. Mudahnya bila lakukan perniagaan secara online. Hanya duduk di rumah sahaja. Sistem abam sendiri buat, tinggal run sahaja. .
Yang duduk rumah tak buat apa2, abam sarankan follow 99% cakap abam, dan boleh buat sama macam abam. .
Layari Autopasif.com/zaimfa

Now tanya abam di www.wasap.my/60135968559
#onlineduit #teamzaim

Alhamdulillah setiap hari ada orang yg nampak peluang buat duit. Siapa lagi nk tahu cara DUDUK RUMAH dapat duit? Wasap sy segera ! Jom abam ajar care senang follow je sistem abam insyaAllah hari2 leh closed dgn mudah😊
.
http://www.wassap.my/60135968559/naktahu

Layari: autopasif.com/zaimfa
#onlineduit #teamzaim

You want to be success?? U must get prepare what will come to u.
Never stop trying,never stop hoping,never ever stop do and do and do until u achieve what u dremz for. Key's Goal NeverGiveup.
#neversurrender #nevergiveup #noteasyatall #successquotes #instamalaysia #instaplace #instaquote #instamood #instafamouse #moneyincome #onlineincome #sideincomemalaysia #toneexcel #autopasif #toneexcelwow #inibukanmlm #duittepi #incomesepanjanghayat #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #duitberlipatganda #teamzaim #teamadawiyah

Modal sekali je, untung 250-500 tiap bulan. Tahniah kerana memahami pelan untung yg mudah ni ! Jom join hari2 duit masyukkk

Join sekarang📲 -0135968559

autopasif.com/zaimfa

#onlineduit #teamzaim

I will show both of u how strong i'm
I nevergiveup and never crying because of you NEVER!!! Now ask yourself who will changes you??? Please keep reminding no-one can change you Except You want to changes Yourself #strongwomen #strongheart #nevergiveup #instaquote #instaphotooftheday #instafamous #instaplace #instamood #instamalaysia #igshop #igshopmalaysia #onlineshopping #onlinebussines #money #makemoneyonline #teamzaim #buatduit #wantmoney #needmoney #backupmoney #duittepi #sideincomemalaysia

Never giveup to get ur dreamz..
Never let other people look down to you..You must know what u want what u want to achieve.. MAKESURE U HAVE UR OWN VISION & MISSION
And for that u must struggle smart ^~^
#futureisbright #futurehereicome #2017❤️ #2018
#instamood #instaquotes #instafamous #instaphotooftheday #incomeberdenyut #onlinemoney #buatduit #teamzaim #onlineduit

Pegang fon, asyik teringat Tone Excel je, bila teringat Tone Excel asyik pulak dok mengintai komisen.Tengok2 ada orang join hari ni,mudahnya buat bisnes ni,rasa bersyukur sangat sebab buat pilihan bijak. Syukur Alhamdulilah.
.
#teamzaim #onlineduit
0135968559

Alhamdulillah setiap hari ada orang yg nampak peluang buat duit. Siapa lagi nk tahu cara DUDUK RUMAH dapat duit? Wasap abam segera !

Whsap segera 0135968559
#onlineduit #teamzaim

Terbaik la my team terbakor pulak abam main closing2 plak mlm ni teruskan usaha #teamzaim

Deep!
Org yang xde spm pon leh hidup
Chill la rezeki Allah luas kot
Org yang rajin akan berjaya insyaAllah
#onlineduit #teamzaim

Abam buat dgn hanya guna fon tiap hari, istiqomah buat buat dan buat, tak susah sikit pun bisnes ni. Hanya perlu belajar 3 perkara je, iklan,approach dan closing. Baru tiap2 bulan dapat duit dengan hanya duduk di rumah sahaja, wasap abam 0135968559.

#onlineduit #teamzaim

Pelan untung mudah modal rendah. Boleh dilakukan dr rumah saja tak perlu jumpa orang. Tahniah kerana memahami pelan untung yg mudah ni ! Jom join hari2 duit masyukkk

Join sekarang📲 Www.wasap.my/60135968559/NAKTAHU

#onlineduit #teamzaim

Pelan untung mudah modal rendah. Boleh dilakukan dr rumah saja tak perlu jumpa orang. Tahniah kerana memahami pelan untung yg mudah ni ! Jom join hari2 duit masyukkk

Join sekarang📲 Www.wasap.my/60135968559/NAKTAHU

#onlineduit #teamzaim

Alhamdulillah..doakan abam bergelar Jutawan tu.Terlalu banyak nikmat simkad yang abam guna ni.Abam cadangkan tukar ke simkad yang abam guna ni.Nak atau tak,sama je duit tetap keluar juga guna Handpone tu.Baik tukar je dan nikmati seperti abam.😁 #onlineduit #teamzaim #neversurrender
Www.wasap.my/60135968559/NAKTAHU

Tahniah pada yang nampak pelan untung ni. Hanya dengan tukar simkad, boleh kekalkan no lama. Dan paling mudah, promosi di internet guna teknik copy paste saja, boleh buatkan anda di bayar setiap bulan tanpa henti. Cepat daftar, Lambat Tinggal..
.
0135968559 #NeverSurrender #onlineDuit
#teamzaim

Br1m tone excel dah masuk, macam kebetulan pulak masuk hari yang sama , so xdela sedih xdapat br1m😂😂😂 Kawan2 yg yang xdapat br1m boleh la pm abam, meh abam ajar cmne nk dapat br1m tone excel seiap bulan.
.
#teamzaim #onlineduit

Tahniah pada yang nampak pelan untung ni. Hanya dengan tukar simkad, boleh kekalkan no lama. Dan paling mudah, promosi di internet guna teknik copy paste saja, boleh buatkan anda di bayar setiap bulan tanpa henti. Cepat daftar, Lambat Tinggal..
.
masih tak nampak lagi??
Wsap abam 0135968559

#neversurrender #onlineduit #teamzaim

Tahniah pada yang nampak pelan untung ni. Hanya dengan tukar simkad, boleh kekalkan no lama. Dan paling mudah, promosi di internet guna teknik copy paste saja, boleh buatkan anda di bayar setiap bulan tanpa henti. Cepat daftar, Lambat Tinggal..
.
#onlineduit #teamzaim #neversurrender
0135968559

Modal untuk join Tone Excel hanya serendah RM110.. dengan hanya sekali bayaran sahaja.. lepas tu kita dah boleh start untuk berbisnes.. fokus selama 1 tahun in shaa Allah dibayar setiap bulan.. buat keputusan lebih bijak, mahu data atau duit? Data habis kene beli lagi.. dengan tone excel, data dapat, duit pun dapat.

0135968559
#teamzaim #neverSurrender

makwe abam buat kejutan pulak
Tq untuk segala galanya..untung jadi makwe abam dpt tall dark macho hahah Alhamdulillah

Ingat dah tua2 xde kjutan macam ni hmm
Pesanan buat diri.. sebanarnya makin umur naik kita semakin hampir kpd kematian bukan terus hidup selamanya
#neversurrender
#teamzaim

Happy anniversary utk pertama kali tengs syg sanggup susah senang bersama dengan abi

Semoga berkekalan ke jannah Aamin😍😘
#TeamZaim #LuvetoneExcel

Rakan niage dari sabah bah,syukurr walaupun xbuat iklan di fb hari ni,Alhamdulillah..terima kasih ya Allah berikan abam peluang untuk guide mereka ni cari rezeki tambahan. 🙈
Jom buat bisnes tone excel
#TeamZaim 0135968559

Alhamdulillah Leader sy dh start meroket

Maceh

#PartTimeJob #TeamZaim
0135968559

Alhamdulillah, Permata baru lagi..Beliau baru 18 tahun,Cite pasal Tone Excel dalam 5 minit je terus bank in nak join..tahu tak sebab ape?
.
Sebab dah nampak peluang depan mata!
Tak nampak lagi ke?
Kalau dh nmpk terus whatsapp 0135968559 #TeamZaim #NeverSurrender

Saya share rahsia macam mana syarikat telco buat untung selama ni, tuan² jangan kecoh² pulak. Cerita sini habis sini. ;) Setiap kali orang topup RM5, kita dapat RM1.30
Setiap kali orang topup RM10, kita dapat RM2.60
Setiap kali orang topup RM30, kita dapat RM7.80
Setiap kali orang topup RM50, kita dapat RM13
Setiap kali orang topup RM100 kita dapat RM26

Kenapa kena buat bisnes simkad Toneexcel? Sebab tuan² dapat komisen 26% setiap hari. Macam mana tu? Bila orang topup hp, tuan² dibayar komisen. Tuan² kena jual topup? Tak perlu, orang ramai boleh topup hp di mana² sahaja.

Setiap hari berapa ramai orang topup??? Tuan² tak perlu suruh orang topup, orang tetap akan topup hp masing².

0135968559
#NeverSurrender #TeamZaim

Alhamdulillah bertambah lagi permata baru abam..jom ketahui rahsia dengan handphone anda tu boleh hasilkn ribuan ringgit dengan bermodalkan rm110 sahaja.

Tq Wahai simkad Ajaib bit.ly/IncomeBerdenyut

#TeamZaim
#NeverSurrender
0135968559

Terima kasih kerana memilih evodia sebagai minyak wangi pilihan.. #Teamzaim
#evodiamalaysia
#evodiaperfume

Stop edit jap .. Korek punya korek , terjumpa komen dan likes ni ...ni masa time drama #isterivstunang tgh hangat jadi bualan tgk gmbr #schaalyahya pun tau likes tu lama punya ...saje throwback time ni dpt support yg baik #teamZaim & #teamalana ..yg bestnya dpt support this couple 😍@hisyamhamid7 @schaalyahya
That's why I luv #isterivstunang #ivst16

Most Popular Instagram Hashtags