[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamyracle

52 posts

TOP POSTS

Detox mask dari #teamyracle pastinya menggunakan bahan2 organik ❤️

Tengok ni haa 😍. Masuk paper tau #teamyracle ni. Bukan calang2 produk ni. Produk yg bagus, organik.
.
❌Say NO to chemical substances
✔Say YES to #teamyracle .
Do contact me for order 😘😘. 📲0139121645📲

Terbaru dari Iris teamyracle

DETOX FACE MASK

Ni cara pakai detox mask ya:

1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Tunggu kering dan bilas bersih menggunakan pencuci muka.
4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : 🍃 hilangkan parut
🍃 menjadikan kulit glowing
🍃 menghilangkan jerawat
🍃 merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
🍃 membersihkan pori
🍃 mencerahkan kulit
🍃 menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium

#detoxmask
#facemask
#teamyracle
#organic🌾🌿🍀🌱 #chemicalfree
#productmalaysia
Whatsapp 0189884237

TEMYRACLE MAGIC FACE SCRUB .
.
Price: RM 29, 50g .
.
Ciri – ciri : • Chemical-free natural face scrub
• Mengandungi Japanese Pitera, yang membantu mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit secara semulajadi.
• Membantu meningkatkan keserian kulit, mengurangkan garis halus dan mencerahkan bintik hitam
• Mengurangkan kesan parut
• Mencerahkan tona kulit
• Membersihkan dan mengetatkan liang pori
• Menjadikan kulit lebih lembut
• Anti-aging
• Menghidratkan kawasan kulit kering disamping mengawal sebum berlebihan pada kulit muka.
• Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
Bahan-bahan :

Japanes pitera, rice seed extract and aloe vera

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp : +60194150047

#teamyracle #piterafacescrub #facescrub #homemade

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? 👇

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke 👇

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Comey pulak template baru ni. Siap ada bendera lambang negeri kelate lagi.

Okehh sape nak try scrub best please text Farah kat number yang tertera dalam template ni dehhh. 😘😘 Bukan scrub je yang best. Semua best lah produk #Teamyracle ni.👍👍👍

WHITENING BODY SCRUB RM20
COFFEE SCRUB RM29

Murah je kan ?? Hot item ni ! Cepat grab kalau nak cantik nak putih nak flawless 😘😘😘 WHATSAPP +601112430189
WHATSAPP +601112430189

#teamyracle #whitteningscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #coffeescrub #kecutjerawat #jerawat #kulitkering #bibirgelap #bibirmengelupas #putih #gebu #sabunsusuberas #kulitbersih #organicskincare #bahansemulajadi

MOST RECENT

Detox mask dari #teamyracle pastinya menggunakan bahan2 organik ❤️

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? 👇

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke 👇

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? 👇

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke 👇

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? 👇

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke 👇

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? 👇

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke 👇

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Salam Khamis...😍😍😍😍
.
GoodMorningg Beautifull☺️
.
#fidotouch #stockistadjb #ADviral #kaaycosmetics #teamyracle #detoxdiet #lemonjuice #lemondetox #prunejuice #prune

Assalmualaikum..
Jom cantik #bodyscrubmurah #teamyracle

Comey pulak template baru ni. Siap ada bendera lambang negeri kelate lagi.

Okehh sape nak try scrub best please text Farah kat number yang tertera dalam template ni dehhh. 😘😘 Bukan scrub je yang best. Semua best lah produk #Teamyracle ni.👍👍👍

💐 NEW PRODUCT 💐
_

LIPCREAM DUO COLOUR

SANGAT-SANGAT LIMITED
Jangan menangis kat bucu katil lagi naaaa.

JENIS .
💋 COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop .
💋 COMBO 2
Cookie Dough
Strawberry Choc

HARGA ASAL : RM118
HARGA PROMO raya : RM100
🍓 JIMAT RM18 🍓
----------------------------
.
Ciri-ciri yang baru diketahui :
.
💋 Jenis : tengah-tengah antara luxurious & matte
💋 bau strawberry
💋 tak boleh beli loose
💋 datang dengan kotak skali .
.
🔼 Harga TIDAK termasuk kos penghantaran

SILA BELI SEKARANG. JANGAN TUNGGU LEPAS RAYA. SEBAB STOK LIMITED
.
.
Wasap SEKARANG 018 262 1588
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

💐 NEW PRODUCT 💐
_

LIPCREAM DUO COLOUR

SANGAT-SANGAT LIMITED
Jangan menangis kat bucu katil lagi naaaa.

JENIS 💋 COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop 💋 COMBO 2
Cookie Dough
Strawberry Choc

HARGA ASAL : RM118
HARGA PROMO raya : RM100
JIMAT RM18
------------------------ _

Ciri-ciri yang baru diketahui :
.
💋 Jenis : tengah-tengah antara luxurious & matte
💋 bau strawberry
💋 tak boleh beli loose
💋 datang dengan kotak skali
_ 🔼 Harga TIDAK termasuk kos penghantaran
_

SILA BELI SEKARANG. JANGAN TUNGGU LEPAS RAYA. SEBAB STOK LIMITED
.
.
Wasap SEKARANG 018 262 1588
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

💐 NEW PRODUCT 💐
_

LIPCREAM DUO COLOUR

SANGAT-SANGAT LIMITED
Jangan menangis kat bucu katil lagi naaaa.

JENIS 💋 COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop 💋 COMBO 2
Cookie Dough
Strawberry Choc

HARGA ASAL : RM118
HARGA PROMO raya : RM100
JIMAT RM18
----------------------------
_ Ciri-ciri yang baru diketahui : 💋 Jenis : tengah-tengah antara luxurious & matte
💋 bau strawberry
💋 tak boleh beli loose
💋 datang dengan kotak skali
_ 🔼 Harga TIDAK termasuk kos penghantaran
_

SILA BELI SEKARANG. JANGAN TUNGGU LEPAS RAYA. SEBAB STOK LIMITED
.
.
Wasap SEKARANG 018 262 1588
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

.
.
COMBO RAYA DEAL !!!
.
.
MASCARA & EYELINER combo
• Setiap pembelian combo ini anda layak dapat sampulraya exclusive sugarbelle dan pin tudung
.
RM120
.
Jom dapatkan sekarang
.
🔼Harga TIDAK termasuk kos penghantaran
🔼Pengeposan terakhir adalah pada hari Jumaat bersamaan 16 Jun 2017.
.
.
Wasap Farah sekarang ok. 018 262 1588
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

Most Popular Instagram Hashtags