#teamyracle

41 posts

TOP POSTS

Tengok ni haa 😍. Masuk paper tau #teamyracle ni. Bukan calang2 produk ni. Produk yg bagus, organik.
.
❌Say NO to chemical substances
βœ”Say YES to #teamyracle .
Do contact me for order 😘😘. πŸ“²0139121645πŸ“²

Terbaru dari Iris teamyracle

DETOX FACE MASK

Ni cara pakai detox mask ya:

1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Tunggu kering dan bilas bersih menggunakan pencuci muka.
4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : πŸƒ hilangkan parut
πŸƒ menjadikan kulit glowing
πŸƒ menghilangkan jerawat
πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
πŸƒ membersihkan pori
πŸƒ mencerahkan kulit
πŸƒ menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium

#detoxmask
#facemask
#teamyracle
#organicπŸŒΎπŸŒΏπŸ€πŸŒ± #chemicalfree
#productmalaysia
Whatsapp 0189884237

TEMYRACLE MAGIC FACE SCRUB .
.
Price: RM 29, 50g .
.
Ciri – ciri : β€’ Chemical-free natural face scrub
β€’ Mengandungi Japanese Pitera, yang membantu mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit secara semulajadi.
β€’ Membantu meningkatkan keserian kulit, mengurangkan garis halus dan mencerahkan bintik hitam
β€’ Mengurangkan kesan parut
β€’ Mencerahkan tona kulit
β€’ Membersihkan dan mengetatkan liang pori
β€’ Menjadikan kulit lebih lembut
β€’ Anti-aging
β€’ Menghidratkan kawasan kulit kering disamping mengawal sebum berlebihan pada kulit muka.
β€’ Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
Bahan-bahan :

Japanes pitera, rice seed extract and aloe vera

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp : +60194150047

#teamyracle #piterafacescrub #facescrub #homemade

PERHATIAN!
.
Korang semua, Farah masih ada lipcream duo ni kalau sesiapa yang nak guna cepat. .
Farah buat COD di Aeonbig Ampang hari ni jam 11.30am
.
Nak selit order? Meh roger Farah sekarang.
.
018 262 1588
.
Best tau lipcream ni selain senang cuci, baunya boleh menceriakan si pemakai. Memberi keyakinan pada si pemakai untuk berkomunikasi dengan orang lain. Meh! La cuba sepasang.
.
COMBO 1
Salted Caramel + Cake Pop

COMBO 2
Strawberry Choc + Cookie Dough
.
.
#terapiinstagram
#ajimaura
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#aurainsta
#aurainstabatch7
#kitagunani
#trustedagent
#trustedseller
#trustedshop
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#selangor
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai
#motd
#ootd

Comey pulak template baru ni. Siap ada bendera lambang negeri kelate lagi.

Okehh sape nak try scrub best please text Farah kat number yang tertera dalam template ni dehhh. 😘😘 Bukan scrub je yang best. Semua best lah produk #Teamyracle ni.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Detox mask ni boleh hilangkan parut2 hitam kat muka tau..tak payah da susah payah cari bahan ape nak hilangkan parut2 hitam kat muka tu..belum cuba belum tau.. Rm 42
Postage rm8sm; rm12ss

Ws 0148280162 utk oder ye

#lawawow
#detoxmask
#teamyracle

WHITENING BODY SCRUB RM20
COFFEE SCRUB RM29

Murah je kan ?? Hot item ni ! Cepat grab kalau nak cantik nak putih nak flawless 😘😘😘 WHATSAPP +601112430189
WHATSAPP +601112430189

#teamyracle #whitteningscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #coffeescrub #kecutjerawat #jerawat #kulitkering #bibirgelap #bibirmengelupas #putih #gebu #sabunsusuberas #kulitbersih #organicskincare #bahansemulajadi

CANDY SUGAR LIP SCRUB @sugarbellecosmetic x @temyracle.hq only for RM15!
.
Scrub your lips before applying any lipcream lipmatte lipstick for the best result and smooth lips!
.
Whatsapp +60169876350.
.
#lipscrub #sugarscrub #moistlip #smoothlip #temyracle #sugarbellecosmetic #makeup #cosmetic #visitmyig #teamyracle

MOST RECENT

Comey pulak template baru ni. Siap ada bendera lambang negeri kelate lagi.

Okehh sape nak try scrub best please text Farah kat number yang tertera dalam template ni dehhh. 😘😘 Bukan scrub je yang best. Semua best lah produk #Teamyracle ni.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

TEMYRACLE PURE RICE MILK SOAP .
.RP: RM18, 100g .
.
Features: β€’ Chemical-free natural rice milk soap for oily skin
β€’ Gentle for face and body
β€’ Safe for pregnant women and breast-feeding mothers
β€’ Instant brightening effect on skin
β€’ Treats acne and reduces excess oil
β€’ Tightens skin
β€’ Controls sebum secretion
β€’ Contains rice milk ingredients to help brighten your skin naturally
β€’ Gentle to use everyday
β€’ Not suitable for dry skin
.
.
Ingredients:

Rice milk, rice seed, coconut oil and soap base

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp: +60194150047

#teamyracle #ricesoapbar #teamyraclericesoapbar

TEMYRACLE MAGIC FACE SCRUB .
.
Price: RM 29, 50g .
.
Ciri – ciri : β€’ Chemical-free natural face scrub
β€’ Mengandungi Japanese Pitera, yang membantu mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit secara semulajadi.
β€’ Membantu meningkatkan keserian kulit, mengurangkan garis halus dan mencerahkan bintik hitam
β€’ Mengurangkan kesan parut
β€’ Mencerahkan tona kulit
β€’ Membersihkan dan mengetatkan liang pori
β€’ Menjadikan kulit lebih lembut
β€’ Anti-aging
β€’ Menghidratkan kawasan kulit kering disamping mengawal sebum berlebihan pada kulit muka.
β€’ Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
Bahan-bahan :

Japanes pitera, rice seed extract and aloe vera

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp : +60194150047

#teamyracle #piterafacescrub #facescrub #homemade

TEMYRACLE WHITENING BODY SCRUB .
.
Price: RM20, 350g .
.
Ciri- ciri : β€’ Chemical-free natural whitening body scrub
β€’ Melembab secara mendalam
β€’ Membelai dan memberikan nutrient yang diperlukan pada kulit
β€’ Selamat untuk ibu hamil dan menyusu
β€’ Kesan pencerahan serta merta
β€’ Melembutkan kulit secara terus selepas mandi
β€’ Bau yang wangi
β€’ Meninggalkan bau manis pada kulit
β€’ Merawat sun burn secara semulajadi
β€’ Diperbuat daripada garam mineral dan vitamin
β€’ Lembut digunakan setiap hari
β€’ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Bahan- bahan :

Mineral salts, various vitamins, organic flavouring and coloring

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY- FREE

Whatsapp : +60194150047

#teamyracle #teamyrablebodyscrub #whiteningbodyscub #bodyscrubwangi

TEMYRACLE DETOX MASK (TUMERIC MASK) .
Price: RM42, 50g .
.
Ciri-ciri: β€’ Chemical-free dari kunyit semulajadi
β€’ Melembabkan kulit
β€’ Membelai dan membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
β€’ Terapi detox untuk kulit letih dan kulit rosak akibat penggunaan produk yang salah. ( kesan sinaran UV, terdedah dengan bahan kimia, cuaca melampau dll
β€’ Membantu meningkatkan keserian kulit, mengurangkan garis halus dan mencerahkan bintik pada wajah
β€’ Mengurangkan kesan parut
β€’ Melawan jerawat
β€’ Meratakan tona kulit
β€’ Boleh dicampur dengan bahan lain seperti yogurt, lemon, dll) yang bersesuaian dengan kulit anda.
β€’ Rawatan semulajadi untuk dark-circle (boleh disapu di sekitar kawasan mata)
β€’ Membersih dan mengetatkan liang roma
β€’ Menjadikan kulit lembut dan halus
β€’ Anti-penuaan
β€’ Melembabkan kulit sambal mengawal minyak
β€’ Boleh digunakan setiap hari
β€’ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Bahan- bahan:

Manuka honey, turmeric, geranium essential oil
.
.
NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp: +60194150047

#teamyracle #homemade #homespa #detoxmask #teamyracledetomask #tumericmask

TEMYRACLE COFFEE SCRUB .
.
RP: RM 29, 100g .
.
Ciri- ciri: .
β€’ Chemical-free natural face coffee scrub
β€’ Menghilangkan parut
β€’ Mengurangkan selulit
β€’ Mencerahkan tona kulit
β€’ Melembabkan kulit
β€’ Mengandungi aroma kopi semulajadi yang membangkitkan perasaan tenang dan menyah-stress pada kulit
β€’ Ideal untuk kulit kering dan kulit terlalu
β€’ Boleh dicampur dengan bahan lain seperti lemon dan minyak argan
β€’ Boleh digunakan pada badan juga .
.
Bahan-bahan:

Organic coffee, organic sugar, almond oil, coconut oil .
.

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp: +60194150047

#teamyracle #homemade #coffeescrub #bodyscrub #homespa

CANDY SUGAR LIP SCRUB @sugarbellecosmetic x @temyracle.hq only for RM15!
.
Scrub your lips before applying any lipcream lipmatte lipstick for the best result and smooth lips!
.
Whatsapp +60169876350.
.
#lipscrub #sugarscrub #moistlip #smoothlip #temyracle #sugarbellecosmetic #makeup #cosmetic #visitmyig #teamyracle

Detox mask ni boleh hilangkan parut2 hitam kat muka tau..tak payah da susah payah cari bahan ape nak hilangkan parut2 hitam kat muka tu..belum cuba belum tau.. Rm 42
Postage rm8sm; rm12ss

Ws 0148280162 utk oder ye

#lawawow
#detoxmask
#teamyracle

Detox mask ni boleh hilangkan parut2 hitam kat muka tau..tak payah da susah payah cari bahan ape nak hilangkan parut2 hitam kat muka tu..belum cuba belum tau.. Rm 42
Postage rm8sm; rm12ss

Ws 0148280162 utk oder ye

#lawawow
#detoxmask
#teamyracle

Sedap sangat bau flavor2 ni . rasa nak makan jaa πŸ˜‚
Whitenning scrub ni wajib korang ada tau . bukan je dapat memutihkan kulit , tp jugak dalam menghaluskan kulit bdn kita ni . suami pon suka je kulit halud lembut.eh tetiba .hihi .

Jom dapatkan skrg !

HARGA : RM20

WHATSAPP +601112430189
#sayajual #kecantikan #teamyracle #scrubbadan #scrubpemutih #selulit #kulithalu #pengantin #kawin #cantik #gebu #putih #scrub #scrubbibir #scrubmuka #kulitkering #kulitgelap #organik #natural #kl

Sedap sangat bau flavor2 ni . rasa nak makan jaa πŸ˜‚
Whitenning scrub ni wajib korang ada tau . bukan je dapat memutihkan kulit , tp jugak dalam menghaluskan kulit bdn kita ni . suami pon suka je kulit halud lembut.eh tetiba .hihi .

Jom dapatkan skrg !

HARGA : RM20

WHATSAPP +601112430189
#sayajual #kecantikan #teamyracle #scrubbadan #scrubpemutih #selulit #kulithalu #pengantin #kawin #cantik #gebu #putih #scrub #scrubbibir #scrubmuka #kulitkering #kulitgelap #organik #natural #kl

Terbaru dari Iris teamyracle

DETOX FACE MASK

Ni cara pakai detox mask ya:

1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Tunggu kering dan bilas bersih menggunakan pencuci muka.
4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : πŸƒ hilangkan parut
πŸƒ menjadikan kulit glowing
πŸƒ menghilangkan jerawat
πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
πŸƒ membersihkan pori
πŸƒ mencerahkan kulit
πŸƒ menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium

#detoxmask
#facemask
#teamyracle
#organicπŸŒΎπŸŒΏπŸ€πŸŒ± #chemicalfree
#productmalaysia
Whatsapp 0189884237

WHITENING BODY SCRUB RM20
COFFEE SCRUB RM29

Murah je kan ?? Hot item ni ! Cepat grab kalau nak cantik nak putih nak flawless 😘😘😘 WHATSAPP +601112430189
WHATSAPP +601112430189

#teamyracle #whitteningscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #coffeescrub #kecutjerawat #jerawat #kulitkering #bibirgelap #bibirmengelupas #putih #gebu #sabunsusuberas #kulitbersih #organicskincare #bahansemulajadi

KEBAIKAN :
.
🍭 MENGHALUSKAN KULIT WAJAH
🍭 MENGECUTKAN JERAWAT
🍭 MENGHILANGKAN BEKAS JERAWAT
🍭 MEMUDARKAN PARUT
🍭 MENGECILKAN PORI
🍭 MENCERAHKAN KULIT
🍭 MENGANJALKAN KULIT UNTUK ANTI AGING
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍬 CUCI MUKA MENGGUNAKAN CUCI MUKA ANDA 🍬 SEMENTARA MASIH BASAH GOSOK FACE SCRUB SECARA MEMBULAT
🍬 BILAS DENGAN AIR

#yuyuebeauty #irismurah #facescrub #facescrubmurah #teamyracle #teamyraclemurah #trustedseller

PERISA :
.
🍭 Tomato
🍭 Mixfruit
🍭 Milk&Yogurt .
🍬 Melembutkan kulit
🍬 Mencerahkan kulit
🍬Membuang daki & hitam2 di celah2 bahagian badan
🍬 Memberi kesegaran & keharuman selepas guna

#yuyuebeauty #bodyscrubmurah #bodyscrub #irismurah #teamyracle #teamyraclemurah #trustedseller

Most Popular Instagram Hashtags