[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamyracle

58 posts

TOP POSTS

Best kann giveaway kannn. Makeup brushes ni memang best sebab dia berattt. Nak blend pun senang. NAK FREE? SILA JOIN GIVEAWAY KAMIIII. .
Tengok gambar di sebelum sebelum@ni ehhhh.
.
Kalau nak beli, boleh beli di @theribbontales @theribbontales @theribbontales ❗️

Hai kawan2 alam maya semua 😘
.
.
Soalan cikja senang je petang ni. Kulit awak2 semua ade masalah tak? Berjerawat? Berminyak? Ni haa ade benda cikja nk kongsi ni. .
.
🌸Coffee Scrub🌸
.
.
Banyak sgt kelebihan dia tau. Cikja dah guna, best sgt2πŸ™†. Sesuai utk semua jenis kulit. Sebab ape?? βœ”Sebab dia adalah bahan organik dan takde kimia2 semua tu. So tak memudaratkan kulit awak2 semua πŸ™….
.
.
Berminat nk mencuba? Boleh contact cikja tau πŸ˜„πŸ˜„ ☎0139121645☎
.
#temyraclesayamesticari #teamyracle #coffeescrub #facescrub #lipscrub #detoxmask #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #temyracleconsultant #temyraclekualaterengganu

Tengok ni haa 😍. Masuk paper tau #teamyracle ni. Bukan calang2 produk ni. Produk yg bagus, organik.
.
❌Say NO to chemical substances
βœ”Say YES to #teamyracle .
Do contact me for order 😘😘. πŸ“²0139121645πŸ“²

CANDY SUGAR LIP SCRUB @sugarbellecosmetic x @temyracle.hq only for RM15!
.
Scrub your lips before applying any lipcream lipmatte lipstick for the best result and smooth lips!
.
Whatsapp +60169876350.
.
#lipscrub #sugarscrub #moistlip #smoothlip #temyracle #sugarbellecosmetic #makeup #cosmetic #visitmyig #teamyracle

Terbaru dari Iris teamyracle

DETOX FACE MASK

Ni cara pakai detox mask ya:

1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Tunggu kering dan bilas bersih menggunakan pencuci muka.
4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : πŸƒ hilangkan parut
πŸƒ menjadikan kulit glowing
πŸƒ menghilangkan jerawat
πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
πŸƒ membersihkan pori
πŸƒ mencerahkan kulit
πŸƒ menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium

#detoxmask
#facemask
#teamyracle
#organicπŸŒΎπŸŒΏπŸ€πŸŒ± #chemicalfree
#productmalaysia
Whatsapp 0189884237

WHITENING BODY SCRUB RM20
COFFEE SCRUB RM29

Murah je kan ?? Hot item ni ! Cepat grab kalau nak cantik nak putih nak flawless 😘😘😘 WHATSAPP +601112430189
WHATSAPP +601112430189

#teamyracle #whitteningscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #coffeescrub #kecutjerawat #jerawat #kulitkering #bibirgelap #bibirmengelupas #putih #gebu #sabunsusuberas #kulitbersih #organicskincare #bahansemulajadi

Comey pulak template baru ni. Siap ada bendera lambang negeri kelate lagi.

Okehh sape nak try scrub best please text Farah kat number yang tertera dalam template ni dehhh. 😘😘 Bukan scrub je yang best. Semua best lah produk #Teamyracle ni.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Salam Khamis...😍😍😍😍
.
GoodMorningg Beautifull☺️
.
#fidotouch #stockistadjb #ADviral #kaaycosmetics #teamyracle #detoxdiet #lemonjuice #lemondetox #prunejuice #prune

MOST RECENT

SET FULL TEMYRACLE πŸ’•

Y.E.S RM 2 OFF FOR EACH SCRUB 😊 Still Wondering?

PRICE INCLUDE POSTAGE

Grab Your Now!!! WhatsApp πŸ“² 0183120992

#teamyracle
#temyraclesetfull
#temyraclescrub
#merrychristmas
#Y.E.S
#year2018
#bukitjelutong
#meru

Best kann giveaway kannn. Makeup brushes ni memang best sebab dia berattt. Nak blend pun senang. NAK FREE? SILA JOIN GIVEAWAY KAMIIII. .
Tengok gambar di sebelum sebelum@ni ehhhh.
.
Kalau nak beli, boleh beli di @theribbontales @theribbontales @theribbontales ❗️

🌈Hai semua!
.
Eny nak buat giveaway guysss. Yesss GIVEAWAY!
.
Hadiah apa?
.
πŸ‘‘1 SET OF HARRY POTTER MAKEUP BRUSHES!πŸ’…πŸ»
.
Best kan??? Akan ada dua pemenang nanti 😘
.
Cara nak join giveaway?
πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
1. FOLLOW @chocandmint πŸ’‹ (kami check tauuu)
2. Spam like gambar gambar @chocandmint (kami nampak siapa yang aktif like 😘)
3. Komen gambar ni, β€œSAYA NAK!”
4. Tag 3 kawan yg berbeza di ruang komen 😍 .
.
❗️Strictly no tag artist, fake account, igshop
❗️Unprivate your account
.
Dua komen yang terakhir (dua akaun berbeza) dia lah pemenang. Giveaway ini akan berakhir bila bila masa sahaja 😘😘

sis ada masalah acne scars?? mau skin smooth macam baby semula but balum kejumpaan product yang sesuai untuk sis punya skin? campur lagi dengan masalah jeragat, jerawat, white head, black head apa semua?

In shaa Allah, we can offer a solution for you!

a solution for all the problems??? serious kah sis?? yes! In shaa Allah. give us a chance 😘

text me at 8993438 to find out more

Coffee scrub - $16
Milk soap - $12
Detox mask - $16
Face scrub - $16

#teamyracle #teamhaniyyah #CoffeeScrubTemyracleByAleyyah #DetoxMaskTemyracleByAleyyah #RiceMilkSoapTemyracleByAleyyah #FaceScrubTemyracleByAleyyah #MagicDuoTemyracleByAleyyah

βœ…acne scars makin hilang
βœ…jerawat capat karing
βœ…bye-bye whiteheads!
βœ…skin lembuuuuuttt macam baby??? possible kah sis semua benefits ani buleh di achieve? In shaa Allah, possible! 😘 sini sis bagi proof πŸ˜‰ bukan sis saja yang cakap possible, customers pun cakap & bagi positive feedback ❣ hehehe

text me at 8993439 to know more! 😘

Coffee scrub - $16
Milk soap - $12
Detox mask - $16
Face scrub - $16

#teamyracle #teamhaniyyah #aleyyahtemyraclefeedback #CoffeeScrubTemyracleByAleyyah #DetoxMaskTemyracleByAleyyah #RiceMilkSoapTemyracleByAleyyah #FaceScrubTemyracleByAleyyah #MagicDuoTemyracleByAleyyah #SuperbTrioTemyracleByAleyyah

Pakai coffee scrub je dari #teamyracle , Alhamdulillah menjadi dengan dia.
Coffee scruh ni bentuk serbuk memang puor bau kopi , dok caya mari try cium etek β€ΌοΈπŸ˜‚ Kalau dok yakin dengan scrub lain , cuba lah ikhtior dengan hokning . Dokkang scrub dari kopi pun takut gok πŸ˜‚ dok capur bahan kimia pun ehhh , selamak hokkayy πŸ€—β€ΌοΈ Jom flawless jom ❓❓ Walk in butik #roseirastore πŸ‘£ , pos ke seluruh Malaysia . Cod Kuala Terengganu Caj rm5 . πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491 πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491 πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491

Pakai coffee scrub je dari #teamyracle , Alhamdulillah menjadi dengan dia.
Coffee scruh ni bentuk serbuk memang puor bau kopi , dok caya mari try cium etek β€ΌοΈπŸ˜‚ Kalau dok yakin dengan scrub lain , cuba lah ikhtior dengan hokning . Dokkang scrub dari kopi pun takut gok πŸ˜‚ dok capur bahan kimia pun ehhh , selamak hokkayy πŸ€—β€ΌοΈ Jom flawless jom ❓❓ Walk in butik #roseirastore πŸ‘£ , pos ke seluruh Malaysia . Cod Kuala Terengganu Caj rm5 . πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491 πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491 πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491

Pakai coffee scrub je dari #teamyracle , Alhamdulillah menjadi dengan dia.
Coffee scruh ni bentuk serbuk memang puor bau kopi , dok caya mari try cium etek β€ΌοΈπŸ˜‚ Kalau dok yakin dengan scrub lain , cuba lah ikhtior dengan hokning . Dokkang scrub dari kopi pun takut gok πŸ˜‚ dok capur bahan kimia pun ehhh , selamak hokkayy πŸ€—β€ΌοΈ Jom flawless jom ❓❓ Walk in butik #roseirastore πŸ‘£ , pos ke seluruh Malaysia . Cod Kuala Terengganu Caj rm5 . πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491 πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491 πŸ’‹ Whatsapp www.wasap.my/60179115491

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? πŸ‘‡

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke πŸ‘‡

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? πŸ‘‡

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke πŸ‘‡

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? πŸ‘‡

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke πŸ‘‡

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Masalah kulit breakout? ❓❗
Salah guna produk ❗❕ Stressnya!
Produk apa yang sesuai untuk clearkan balik kulit saya?
Produk apa yang boleh hilangkan jerawat-jerawat yang banyak hinggap di muka saya?
Ni diaaaa... Detox Mask Temyracle !

Dengan ramuan kunyit, geranium oil & manuka honey.. Memang besttt sangat bila pakai di muka.. Detox Mask ni hugs ORGANIK & NATURAL yang freshly homemade.. Bukan produk kilang tau.. Jadi tak perlu ragu-ragu dengan Detox Mask Temyracle... Jom try!
Nak order? πŸ‘‡

Www.wasap.my/60179115491

Atau boleh walk in ke πŸ‘‡

#roseirastore Kg. Tok Kaya#temyraclewhiteningbodyscrub #teamyracle #teamyraclemurah

Salam Khamis...😍😍😍😍
.
GoodMorningg Beautifull☺️
.
#fidotouch #stockistadjb #ADviral #kaaycosmetics #teamyracle #detoxdiet #lemonjuice #lemondetox #prunejuice #prune

Comey pulak template baru ni. Siap ada bendera lambang negeri kelate lagi.

Okehh sape nak try scrub best please text Farah kat number yang tertera dalam template ni dehhh. 😘😘 Bukan scrub je yang best. Semua best lah produk #Teamyracle ni.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ NEW PRODUCT πŸ’
_

LIPCREAM DUO COLOUR

SANGAT-SANGAT LIMITED
Jangan menangis kat bucu katil lagi naaaa.

JENIS .
πŸ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop .
πŸ’‹ COMBO 2
Cookie Dough
Strawberry Choc

HARGA ASAL : RM118
HARGA PROMO raya : RM100
πŸ“ JIMAT RM18 πŸ“
----------------------------
.
Ciri-ciri yang baru diketahui :
.
πŸ’‹ Jenis : tengah-tengah antara luxurious & matte
πŸ’‹ bau strawberry
πŸ’‹ tak boleh beli loose
πŸ’‹ datang dengan kotak skali .
.
πŸ”Ό Harga TIDAK termasuk kos penghantaran

SILA BELI SEKARANG. JANGAN TUNGGU LEPAS RAYA. SEBAB STOK LIMITED
.
.
Wasap SEKARANG 018 262 1588
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

πŸ’ NEW PRODUCT πŸ’
_

LIPCREAM DUO COLOUR

SANGAT-SANGAT LIMITED
Jangan menangis kat bucu katil lagi naaaa.

JENIS πŸ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop πŸ’‹ COMBO 2
Cookie Dough
Strawberry Choc

HARGA ASAL : RM118
HARGA PROMO raya : RM100
JIMAT RM18
------------------------ _

Ciri-ciri yang baru diketahui :
.
πŸ’‹ Jenis : tengah-tengah antara luxurious & matte
πŸ’‹ bau strawberry
πŸ’‹ tak boleh beli loose
πŸ’‹ datang dengan kotak skali
_ πŸ”Ό Harga TIDAK termasuk kos penghantaran
_

SILA BELI SEKARANG. JANGAN TUNGGU LEPAS RAYA. SEBAB STOK LIMITED
.
.
Wasap SEKARANG 018 262 1588
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

πŸ’ NEW PRODUCT πŸ’
_

LIPCREAM DUO COLOUR

SANGAT-SANGAT LIMITED
Jangan menangis kat bucu katil lagi naaaa.

JENIS πŸ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop πŸ’‹ COMBO 2
Cookie Dough
Strawberry Choc

HARGA ASAL : RM118
HARGA PROMO raya : RM100
JIMAT RM18
----------------------------
_ Ciri-ciri yang baru diketahui : πŸ’‹ Jenis : tengah-tengah antara luxurious & matte
πŸ’‹ bau strawberry
πŸ’‹ tak boleh beli loose
πŸ’‹ datang dengan kotak skali
_ πŸ”Ό Harga TIDAK termasuk kos penghantaran
_

SILA BELI SEKARANG. JANGAN TUNGGU LEPAS RAYA. SEBAB STOK LIMITED
.
.
Wasap SEKARANG 018 262 1588
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

.
.
COMBO RAYA DEAL !!!
.
.
MASCARA & EYELINER combo
β€’ Setiap pembelian combo ini anda layak dapat sampulraya exclusive sugarbelle dan pin tudung
.
RM120
.
Jom dapatkan sekarang
.
πŸ”ΌHarga TIDAK termasuk kos penghantaran
πŸ”ΌPengeposan terakhir adalah pada hari Jumaat bersamaan 16 Jun 2017.
.
.
Wasap Farah sekarang ok. 018 262 1588
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

.
.
COMBO RAYA DEAL !!!
.
.
MASCARA & EYELINER combo
β€’ Setiap pembelian combo ini anda layak dapat sampulraya exclusive sugarbelle dan pin tudung
.
RM120
.
Jom dapatkan sekarang
.
πŸ”ΌHarga TIDAK termasuk kos penghantaran
πŸ”ΌPengeposan terakhir adalah pada hari Jumaat bersamaan 16 Jun 2017.
.
.
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

.
.
PRODUK BARU!

Set berus keluaran Sugarbelle cosmetics.

Rm100 exc postage

Material bulu berus : sintetik
.
.
Nak ke nak sangat?

Datang dalam 2 warna
β€’ Gold
β€’ Silver

Kalau dah berminat tu cepat wasap Farah okeh! Sebab last pos semua tempahan Jumaat ni. .
.
018 262 1588
.
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

.
.
PRODUK BARU!

Set berus keluaran Sugarbelle cosmetics.

Rm100 exc postage

Material bulu berus : sintetik
.
Nak ke nak sangat?

Datang dalam 2 warna
β€’ Gold
β€’ Silver
Ada 8 jenis berus

Kalau dah berminat tu cepat wasap Farah okeh! Sebab last pos semua tempahan Jumaat ni. .
.
018 262 1588
.
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#setberusmekap
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

.
.
NEW COMBO RAYA DEAL !!!
.
.
BLOSSOM PINK
Grace (Absolute Lipcream) + EDP Flora
.
🌼 COMBO Price: RM60.00 🌼
Normal Price: RM78.00
.
πŸ”ΌHarga TIDAK termasuk kos penghantaran
πŸ”ΌWarna dan bau adalah ketetapan HQ
.
.
#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#lipscrub
#teamyracle
#comborayasale
#aurainsta
#aurainstabatch7
#terapiinstagram
#kitagunani
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

TEMYRACLE PURE RICE MILK SOAP .
.RP: RM18, 100g .
.
Features: β€’ Chemical-free natural rice milk soap for oily skin
β€’ Gentle for face and body
β€’ Safe for pregnant women and breast-feeding mothers
β€’ Instant brightening effect on skin
β€’ Treats acne and reduces excess oil
β€’ Tightens skin
β€’ Controls sebum secretion
β€’ Contains rice milk ingredients to help brighten your skin naturally
β€’ Gentle to use everyday
β€’ Not suitable for dry skin
.
.
Ingredients:

Rice milk, rice seed, coconut oil and soap base

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp: +60194150047

#teamyracle #ricesoapbar #teamyraclericesoapbar

TEMYRACLE MAGIC FACE SCRUB .
.
Price: RM 29, 50g .
.
Ciri – ciri : β€’ Chemical-free natural face scrub
β€’ Mengandungi Japanese Pitera, yang membantu mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit secara semulajadi.
β€’ Membantu meningkatkan keserian kulit, mengurangkan garis halus dan mencerahkan bintik hitam
β€’ Mengurangkan kesan parut
β€’ Mencerahkan tona kulit
β€’ Membersihkan dan mengetatkan liang pori
β€’ Menjadikan kulit lebih lembut
β€’ Anti-aging
β€’ Menghidratkan kawasan kulit kering disamping mengawal sebum berlebihan pada kulit muka.
β€’ Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
Bahan-bahan :

Japanes pitera, rice seed extract and aloe vera

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp : +60194150047

#teamyracle #piterafacescrub #facescrub #homemade

TEMYRACLE WHITENING BODY SCRUB .
.
Price: RM20, 350g .
.
Ciri- ciri : β€’ Chemical-free natural whitening body scrub
β€’ Melembab secara mendalam
β€’ Membelai dan memberikan nutrient yang diperlukan pada kulit
β€’ Selamat untuk ibu hamil dan menyusu
β€’ Kesan pencerahan serta merta
β€’ Melembutkan kulit secara terus selepas mandi
β€’ Bau yang wangi
β€’ Meninggalkan bau manis pada kulit
β€’ Merawat sun burn secara semulajadi
β€’ Diperbuat daripada garam mineral dan vitamin
β€’ Lembut digunakan setiap hari
β€’ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Bahan- bahan :

Mineral salts, various vitamins, organic flavouring and coloring

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY- FREE

Whatsapp : +60194150047

#teamyracle #teamyrablebodyscrub #whiteningbodyscub #bodyscrubwangi

TEMYRACLE DETOX MASK (TUMERIC MASK) .
Price: RM42, 50g .
.
Ciri-ciri: β€’ Chemical-free dari kunyit semulajadi
β€’ Melembabkan kulit
β€’ Membelai dan membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
β€’ Terapi detox untuk kulit letih dan kulit rosak akibat penggunaan produk yang salah. ( kesan sinaran UV, terdedah dengan bahan kimia, cuaca melampau dll
β€’ Membantu meningkatkan keserian kulit, mengurangkan garis halus dan mencerahkan bintik pada wajah
β€’ Mengurangkan kesan parut
β€’ Melawan jerawat
β€’ Meratakan tona kulit
β€’ Boleh dicampur dengan bahan lain seperti yogurt, lemon, dll) yang bersesuaian dengan kulit anda.
β€’ Rawatan semulajadi untuk dark-circle (boleh disapu di sekitar kawasan mata)
β€’ Membersih dan mengetatkan liang roma
β€’ Menjadikan kulit lembut dan halus
β€’ Anti-penuaan
β€’ Melembabkan kulit sambal mengawal minyak
β€’ Boleh digunakan setiap hari
β€’ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Bahan- bahan:

Manuka honey, turmeric, geranium essential oil
.
.
NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp: +60194150047

#teamyracle #homemade #homespa #detoxmask #teamyracledetomask #tumericmask

TEMYRACLE COFFEE SCRUB .
.
RP: RM 29, 100g .
.
Ciri- ciri: .
β€’ Chemical-free natural face coffee scrub
β€’ Menghilangkan parut
β€’ Mengurangkan selulit
β€’ Mencerahkan tona kulit
β€’ Melembabkan kulit
β€’ Mengandungi aroma kopi semulajadi yang membangkitkan perasaan tenang dan menyah-stress pada kulit
β€’ Ideal untuk kulit kering dan kulit terlalu
β€’ Boleh dicampur dengan bahan lain seperti lemon dan minyak argan
β€’ Boleh digunakan pada badan juga .
.
Bahan-bahan:

Organic coffee, organic sugar, almond oil, coconut oil .
.

NO PARABEN | NO CHEMICAL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

Whatsapp: +60194150047

#teamyracle #homemade #coffeescrub #bodyscrub #homespa

.
.
❄ NEW PRODUCT ❄

CANDY SUGAR LIP SCRUB
.
SUGARBELLE x TEMYRACLE
.
πŸ„ HARGA : RM15 🚚 Kos Postage :
β€’ Sm RM8
β€’ SsΒ  RM11 🌸 Ingredients: Organic Fine Sugar, Olive Oil, Honey, Premium Vanilla Flavour, Colouring 🌸 5 gram 🌸 *Comes in 2 colours:*
-White / Gold (tiada pemilihan colour kerana limited stock) -tiada beza fungsi. 2-2 sama je. 🌸 Cara Penggunaan:
-Basahkan bibir dengan air
-Ambil secubit lip scrub dan gosokkan pada bibir secara lembut dengan gerakan membulat
-Bilas bersih
.
Nota:
πŸ‡ Lip scrub and love sugar (inside the scrub) are safe if swallowed as they are edible.

#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#lipscrub
#teamyracle
#aurainstabatch7
#aurainsta
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

.
.
❄ NEW PRODUCT ❄

CANDY SUGAR LIP SCRUB
.
SUGARBELLE x TEMYRACLE
.
πŸ„ HARGA : RM15 🚚 Kos Postage :
β€’ Sm RM8
β€’ SsΒ  RM11 🌸 Ingredients: Organic Fine Sugar, Olive Oil, Honey, Premium Vanilla Flavour, Colouring 🌸 5 gram 🌸 *Comes in 2 colours:*
-White / Gold (tiada pemilihan colour kerana limited stock) -tiada beza fungsi. 2-2 sama je. 🌸 Cara Penggunaan:
-Basahkan bibir dengan air
-Ambil secubit lip scrub dan gosokkan pada bibir secara lembut dengan gerakan membulat
-Bilas bersih
.
Nota:
πŸ‡ Lip scrub and love sugar (inside the scrub) are safe if swallowed as they are edible.

#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#lipscrub
#teamyracle
#aurainstabatch7
#aurainsta
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai
#tipscantik

.
.
❄ NEW PRODUCT ❄

CANDY SUGAR LIP SCRUB
.
SUGARBELLE x TEMYRACLE
.
πŸ„ HARGA : RM15 🚚 Kos Postage :
β€’ Sm RM8
β€’ SsΒ  RM11 🌸 Ingredients: Organic Fine Sugar, Olive Oil, Honey, Premium Vanilla Flavour, Colouring 🌸 5 gram 🌸 *Comes in 2 colours:*
-White / Gold (tiada pemilihan colour kerana limited stock) -tiada beza fungsi. 2-2 sama je. 🌸 Cara Penggunaan:
-Basahkan bibir dengan air
-Ambil secubit lip scrub dan gosokkan pada bibir secara lembut dengan gerakan membulat
-Bilas bersih
.
Nota:
πŸ‡ Lip scrub and love sugar (inside the scrub) are safe if swallowed as they are edible.

#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#lipscrub
#teamyracle
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

.
.
❄ NEW PRODUCT ❄

CANDY SUGAR LIP SCRUB
.
SUGARBELLE x TEMYRACLE
.
πŸ„ HARGA : RM15 🌸 Ingredients: Organic Fine Sugar, Olive Oil, Honey, Premium Vanilla Flavour, Colouring 🌸 5 gram 🌸 *Comes in 2 colours:*
-White / Gold (tiada pemilihan colour kerana limited stock) -tiada beza fungsi. 2-2 sama je. 🌸 Cara Penggunaan:
-Basahkan bibir dengan air
-Ambil secubit lip scrub dan gosokkan pada bibir secara lembut dengan gerakan membulat
-Bilas bersih
.
Nota:
πŸ‡ Lip scrub and love sugar (inside the scrub) are safe if swallowed as they are edible.

#sugarbellecosmetics
#sugarbelleminiagent
#sugarbellestars
#lipscrub
#teamyracle
#trustedagent
#riangriaraya2017
#combosale
#sayajual
#sayagunasayajual
#kosmetik
#malaysia
#sugarbellelover
#ampang
#codaeonbigampang
#selfpickup
#makeupaddict
#makeupjunkie
#mekapsantai

CANDY SUGAR LIP SCRUB @sugarbellecosmetic x @temyracle.hq only for RM15!
.
Scrub your lips before applying any lipcream lipmatte lipstick for the best result and smooth lips!
.
Whatsapp +60169876350.
.
#lipscrub #sugarscrub #moistlip #smoothlip #temyracle #sugarbellecosmetic #makeup #cosmetic #visitmyig #teamyracle

Assalaamualaikum! Selamat pagi πŸŒ„πŸŒ„ kawang2 saing2 sedare mare anok branok πŸ˜ƒπŸ˜ƒ.
.
Dah mandi semua? Dah guna produk organik ni? Memang ohsem sgt. Lembut je kulit ni tau.
.
πŸ’Eh betul ke dia ckp ni? Betul laaa. Sebab diri sendiri dh guna kannnn πŸ˜‰πŸ˜‰. Jelita2 handsome2 semua bila lagi? Boleh tgk feedback pengguna produk ni πŸ‘‰ #feedbackcoffeescrubtemyracle
#feedbacktemyracle 😘
.
πŸ“²0139121645πŸ“²
.
#teamyracle #temyraclesayamesticari #temyracleconsultant #kulitsihat #kulitcantik #coffeescrub #lipscrub #facescrub #whiteningbodyscrub #detoxmask #ricemilksoap #jomcuba #organicproducts #homemade #beautywithlove

Tengok ni haa 😍. Masuk paper tau #teamyracle ni. Bukan calang2 produk ni. Produk yg bagus, organik.
.
❌Say NO to chemical substances
βœ”Say YES to #teamyracle .
Do contact me for order 😘😘. πŸ“²0139121645πŸ“²

Hai kawan2 alam maya semua 😘
.
.
Soalan cikja senang je petang ni. Kulit awak2 semua ade masalah tak? Berjerawat? Berminyak? Ni haa ade benda cikja nk kongsi ni. .
.
🌸Coffee Scrub🌸
.
.
Banyak sgt kelebihan dia tau. Cikja dah guna, best sgt2πŸ™†. Sesuai utk semua jenis kulit. Sebab ape?? βœ”Sebab dia adalah bahan organik dan takde kimia2 semua tu. So tak memudaratkan kulit awak2 semua πŸ™….
.
.
Berminat nk mencuba? Boleh contact cikja tau πŸ˜„πŸ˜„ ☎0139121645☎
.
#temyraclesayamesticari #teamyracle #coffeescrub #facescrub #lipscrub #detoxmask #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #temyracleconsultant #temyraclekualaterengganu

Sedap sangat bau flavor2 ni . rasa nak makan jaa πŸ˜‚
Whitenning scrub ni wajib korang ada tau . bukan je dapat memutihkan kulit , tp jugak dalam menghaluskan kulit bdn kita ni . suami pon suka je kulit halud lembut.eh tetiba .hihi .

Jom dapatkan skrg !

HARGA : RM20

WHATSAPP +601112430189
#sayajual #kecantikan #teamyracle #scrubbadan #scrubpemutih #selulit #kulithalu #pengantin #kawin #cantik #gebu #putih #scrub #scrubbibir #scrubmuka #kulitkering #kulitgelap #organik #natural #kl

Sedap sangat bau flavor2 ni . rasa nak makan jaa πŸ˜‚
Whitenning scrub ni wajib korang ada tau . bukan je dapat memutihkan kulit , tp jugak dalam menghaluskan kulit bdn kita ni . suami pon suka je kulit halud lembut.eh tetiba .hihi .

Jom dapatkan skrg !

HARGA : RM20

WHATSAPP +601112430189
#sayajual #kecantikan #teamyracle #scrubbadan #scrubpemutih #selulit #kulithalu #pengantin #kawin #cantik #gebu #putih #scrub #scrubbibir #scrubmuka #kulitkering #kulitgelap #organik #natural #kl

Terbaru dari Iris teamyracle

DETOX FACE MASK

Ni cara pakai detox mask ya:

1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Tunggu kering dan bilas bersih menggunakan pencuci muka.
4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : πŸƒ hilangkan parut
πŸƒ menjadikan kulit glowing
πŸƒ menghilangkan jerawat
πŸƒ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
πŸƒ membersihkan pori
πŸƒ mencerahkan kulit
πŸƒ menjadikan kulit lembut dan halus

Ingredients: manuka honey, turmeric, geranium

#detoxmask
#facemask
#teamyracle
#organicπŸŒΎπŸŒΏπŸ€πŸŒ± #chemicalfree
#productmalaysia
Whatsapp 0189884237

WHITENING BODY SCRUB RM20
COFFEE SCRUB RM29

Murah je kan ?? Hot item ni ! Cepat grab kalau nak cantik nak putih nak flawless 😘😘😘 WHATSAPP +601112430189
WHATSAPP +601112430189

#teamyracle #whitteningscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #coffeescrub #kecutjerawat #jerawat #kulitkering #bibirgelap #bibirmengelupas #putih #gebu #sabunsusuberas #kulitbersih #organicskincare #bahansemulajadi

KEBAIKAN :
.
🍭 MENGHALUSKAN KULIT WAJAH
🍭 MENGECUTKAN JERAWAT
🍭 MENGHILANGKAN BEKAS JERAWAT
🍭 MEMUDARKAN PARUT
🍭 MENGECILKAN PORI
🍭 MENCERAHKAN KULIT
🍭 MENGANJALKAN KULIT UNTUK ANTI AGING
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍬 CUCI MUKA MENGGUNAKAN CUCI MUKA ANDA 🍬 SEMENTARA MASIH BASAH GOSOK FACE SCRUB SECARA MEMBULAT
🍬 BILAS DENGAN AIR

#yuyuebeauty #irismurah #facescrub #facescrubmurah #teamyracle #teamyraclemurah #trustedseller

PERISA :
.
🍭 Tomato
🍭 Mixfruit
🍭 Milk&Yogurt .
🍬 Melembutkan kulit
🍬 Mencerahkan kulit
🍬Membuang daki & hitam2 di celah2 bahagian badan
🍬 Memberi kesegaran & keharuman selepas guna

#yuyuebeauty #bodyscrubmurah #bodyscrub #irismurah #teamyracle #teamyraclemurah #trustedseller

Most Popular Instagram Hashtags