#teamyracle

MOST RECENT

Our New SALE PRICE !!!
You may start purchasing Now 💜.
.
Happy Shopping Everyone
.
#teamyracle
#temyracleshahalam
#temyraclepuncakperdana
#temyraclebukitjelutong
#temyrsclesayamesticari

APA KATA LELAKI INI.
.
Eh kejap-kejap.. lelaki ini pakai product temyracle jugak ke?
.
Yesss mengapa tidak laki pun nak kulit macam bayi halus mulus tak de kesan jerawat dan licin best isteri nak kiss ke? Hahahha.. .
Coffe scrub + Detox Mask ini ada harga combo bersama FREE BOWL MASK
.
Nak tahu ke? Meh laa whatapp iteww😘 Siap kita guide lagi 0173177366

#teamyracle #iflawlesstestimoni❤️ #cofeescrub #detoxmask #scrubmuka #detoxing #onlinesales #bazaron9 #nuuralipmatte

Semalam, lepas pakai detox mask, dah cuci muka punya la ngantuk, tak sempat nak skrub muka terus tido.
.
Pagi-pagi lepas mandi, apa lagi capai trus Peach Face Scrub.
.
Amboi bau dia macam nak makan! Oops puasa. Hehe. Serius sweet sweet je bau nya.

Basah-basah kan muka, colet-colet peach scrub comel tu. Kemudian tepek kat muka. Gosok-gosok manja jurrr sebab teksturnye halusss memang memukau hati. Biarkan 15 minit kemudian cuci dengan air biasa. Tak perlu cleanser.

Disarankan sesiapa yang ada masalah kulit muka tak sekata, jerawat terlalu teruk, pori terbuka besar gedabak, kulit kemerahan, jeragat dan sensitif, wajib gunakan Peach Face Scrub.

Siapa yang belum cuba lagi tu, cepat dapatkan sekarang!
.
Temyracle sedang #PROMO Raya. Harga biasa RM42. Sekarang cuma RM37 je. Jimat RM5. Jangan tunggu-tunggu lagi. Jom cecantik dihari raya nanti. 😘

www.wasap.my/60108209912

#peachfacescrub
#teamyracle
#promoraya2018

Nak kulit bersih tanpa cela? Pernah terfikir kenapa pori yang besar masih tidak mengecil? Uolss wajib cuba peach face scrub tau . Konfirm lepas ni jatuh cinta. MELEMBUTKAN KULIT malah MELEMBAPKAN KULIT kita yang asyik kekeringan ni.

#teamyracle
#teamyraclemurah
#teamyracleagent
#teamyraclemesticari #teamyraclelipsscrub #teamyraclebodyscrubs #teamyraclecoffeascrubs
#whiteningsoap
#produkmampumilik
#produkbumiputera
#produkmurah
#produktiadamerkuri

KELADI?
.

Ni bukan air keladi tau. Ni adalah body scrub by Temyracle. Jangan pulak ada yang meneguk air liur. Ni bukan air keladi ye haha. Siapa belum cuba? Wangi mengancam je bau mix fruits ni. MENCERAHKAN KULIT, MEMBUANG SEL KULIT MATI DAN MERAWAT MASALAH ECZEMA KULIT. Jom cuba sekarang🌸💕 .

#teamyracle
#teamyraclemurah
#teamyracleagent
#teamyraclemesticari #teamyraclelipsscrub #teamyraclebodyscrubs #teamyraclecoffeascrubs
#whiteningsoap
#produkmampumilik
#produkbumiputera
#produkmurah
#produktiadamerkuri

detox mask boleh mix dgn lime/lemon jgk...
tips utk cpt mgejutkn jerawat2 kat muka..nak try nak x muka pudar hilang parut2 jerawat mehhh pm hakak xpon blh tekan link bio kt ig sis tue jeww xssh..
jomm flowless aidilfitri ney..😉😉😉 #teamyracle
#teamyraclemurah
#teamyracleagent
#teamyraclemesticari #teamyraclelipsscrub #teamyraclebodyscrubs #teamyraclecoffeascrubs
#whiteningsoap
#produkmampumilik
#produkbumiputera
#produkmurah
#produktiadamerkuri

Happy jer baca komen pengguna teamyracle ni😙smua happy n puas hati🙌

Puasa dh dekat guys...raya comes next❕❕JOM CANTIK DENGAN TEAMYRACLE💞

#teamyracle #team #teamyraclekelantan
#beauty #skin #beautyface #beautyskincare #organic #homemadeproduct #ramadhan #eid #eidmubarak

Happy jer baca komen pengguna teamyracle ni😙smua happy n puas hati🙌

Puasa dh dekat guys...raya comes next❕❕JOM CANTIK DENGAN TEAMYRACLE💞

#teamyracle #team #teamyraclekelantan
#beauty #skin #beautyface #beautyskincare #organic #homemadeproduct #ramadhan #eid #eidmubarak

Happy jer baca komen pengguna teamyracle ni😙smua happy n puas hati🙌

Puasa dh dekat guys...raya comes next❕❕JOM CANTIK DENGAN TEAMYRACLE💞

#teamyracle #team #teamyraclekelantan
#beauty #skin #beautyface #beautyskincare #organic #homemadeproduct #ramadhan #eid #eidmubarak

KELEBIHAN&cara penggunaan teamyracle
saya sharekan disini original cofee scrub yea..jom whatsapp saya utk lebih details produk teamyracle ney sgt2 murah & tahan lama..bg original coffee scrub boleh tahan sehingga 3bln..xperlu beli utk every months..kan jimat..harga pon xmahal Rm29 jew..
#teamyracle #teamyraclemurah #teamyracleagent #teamyraclemesticari #teamyraclebodyscrub #teamyraclericesoapbar #teamyraclewhitening #teamyraclelipsscrub #produkbumiputera #produktiadamerkuri

KELEBIHAN&cara penggunaan teamyracle
saya sharekan disini peach face scrub yea..jom whatsapp saya utk lebih details produk teamyracle ney sgt2 murah & tahan lama..bg peach face scrub boleh tahan sehingga 3bln..xperlu beli utk every months..kan jimat..harga pon xmahal Rm42 jew..
#teamyracle #teamyraclemurah #teamyracleagent #teamyraclemesticari #teamyraclebodyscrub #teamyraclericesoapbar #teamyraclewhitening #teamyraclelipsscrub #produkbumiputera #produktiadamerkuri

KELEBIHAN&cara penggunaan teamyracle
saya sharekan disini purifying detox mask yea..jom whatsapp saya utk lebih details produk teamyracle ney sgt2 murah & tahan lama..bg purifying detox mask boleh tahan sehingga 2bln..xperlu beli utk every months..kan jimat..harga pon xmahal Rm42 jew..
#teamyracle #teamyraclemurah #teamyracleagent #teamyraclemesticari #teamyraclebodyscrub #teamyraclericesoapbar #teamyraclewhitening #teamyraclelipsscrub #produkbumiputera #produktiadamerkuri

KELEBIHAN&cara penggunaan teamyracle sugar lips scrubs
saya sharekan disini yea..jom whatsapp saya utk lebih details produk teamyracle ney sgt2 murah & tahan lama..bg sugar lips scrub boleh tahan sehingga 3bln..xperlu beli utk every months..kan jimat..harga pon xmahal Rm23 jew..
#teamyracle #teamyraclemurah #teamyracleagent #teamyraclemesticari #teamyraclebodyscrub #teamyraclericesoapbar #teamyraclewhitening #teamyraclelipsscrub #produkbumiputera #produktiadamerkuri

KELEBIHAN&cara penggunaan teamyracle whitening body scrub
saya sharekan disini yea..jom whatsapp saya utk lebih details produk teamyracle ney sgt2 murah & tahan lama..bg whitening body scrub boleh tahan sehingga 6bln..xperlu beli utk every months..kan jimat..harga pon xmahal Rm20 jew..
#teamyracle #teamyraclemurah #teamyracleagent #teamyraclemesticari #teamyraclebodyscrub #teamyraclericesoapbar #teamyraclewhitening #teamyraclelipsscrub #produkbumiputera #produktiadamerkuri

Most Popular Instagram Hashtags