[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamviral

MOST RECENT

#TeamViral
Posting jam 8 mlm FB&IG
Haa nie herraz glow serum yang sedang meletup-letup sekarang uolss!
RAMAI ARTIS PAKAI !!
-
putri percaya ramai yang berkulit sensitif dan breakouts susah nak cari serum yang sesuai. -
putri cadangkan cubalah herraz glow serum ni.
Selain unisex dan sesuai untuk semua peringkat umur, herraz glow serum terjamin selamat dan berkualiti
-
Paling best wajah rasa bersih, lembut dan nyamannnn je terutama lepas cuci dan dap2 je serum. Memang rasa macam muka baru lepas buat spa
-
Yes, putri yakin dengan produk ni so uolss mesti cuba!! -
✅ Satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer .
-
✅ Serum yang berasaskan air yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah .
-
✅ Mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari .
-
✅Dengan Empat extra bahan Aloe Vera Leaf,Apple stemcell, Grapefruit Seed Extract dan Evening Primrose Oil yang terkenal dengan merawat ciri-ciri antipenuaan . -
✅Dengan kandungan vitamin C, yang menyokong kulit kekal sihat . Selain memberi vitamin C pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. Mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , Dan menjaga keremajaan kulit.
-
✅Serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa . merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering .

nak order boleh wasap 60163145062
-

#Repost @nadera_feeltabeauty
• • •
#teamviral

Fakta sikap perempuan suka dan cemburu dengan kulit wanita yang glowing flawless dan mulus mulus .
Ehh? Jangan salah faham tau bukan cemburu yang jahat jahat . Tapi cemburu dari segi teringin nak tahu rahsia kecantikan dia . “ kalau kulit dia cantik aku pun boleh ! Aku mesti kena tahu dia pakai apa baru boleh cantik macam dia “

Serius betul kalau kita pandang perempuan cantik ni terujaaa sungguh nak tahu . Haa ni rahsia kecantikan artis malaysia .
Herraz Glow Serum , serum yang berasaskan air 3 Fungsi Serum , Prime dan moisturizer
Yang boleh merawat segala masalah kulit di wajah . Haaa jangan lupa cuba ye .

#Teamfeelta
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #Glow

#Repost @nadera_feeltabeauty
• • •
#teamviral

Fakta sikap perempuan suka dan cemburu dengan kulit wanita yang glowing flawless dan mulus mulus .
Ehh? Jangan salah faham tau bukan cemburu yang jahat jahat . Tapi cemburu dari segi teringin nak tahu rahsia kecantikan dia . “ kalau kulit dia cantik aku pun boleh ! Aku mesti kena tahu dia pakai apa baru boleh cantik macam dia “

Serius betul kalau kita pandang perempuan cantik ni terujaaa sungguh nak tahu . Haa ni rahsia kecantikan artis malaysia .
Herraz Glow Serum , serum yang berasaskan air 3 Fungsi Serum , Prime dan moisturizer
Yang boleh merawat segala masalah kulit di wajah . Haaa jangan lupa cuba ye .

#teamviral

Fakta sikap perempuan suka dan cemburu dengan kulit wanita yang glowing flawless dan mulus mulus .
Ehh? Jangan salah faham tau bukan cemburu yang jahat jahat . Tapi cemburu dari segi teringin nak tahu rahsia kecantikan dia . “ kalau kulit dia cantik aku pun boleh ! Aku mesti kena tahu dia pakai apa baru boleh cantik macam dia “

Serius betul kalau kita pandang perempuan cantik ni terujaaa sungguh nak tahu . Haa ni rahsia kecantikan artis malaysia .
Herraz Glow Serum , serum yang berasaskan air 3 Fungsi Serum , Prime dan moisturizer
Yang boleh merawat segala masalah kulit di wajah . Haaa jangan lupa cuba ye . .
#Teamfeelta
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #Kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #Glow

Hai hai 🤭 Buat ape sume tu? Jom pakat usha #dyxycosmetics ni 😘 Produk viral yg tengah trending gila gila ni 🤩 .
.
Dyxy ni bukan skincare tapi ia mampu juga mampu merawat masalah kulit korang. Contohnya, berjerawat, berjeragat, berparut, berminyak dan kering 😷 Kenapa? Sebab kandungan kat dlm kosmetik ni 100% natural 😭 Sangat sesuai untuk semua jenis kulit 😱
.
.
Nak tahu lebih lanjut? Berminat? Jom pm sis cepat2. DAPATKAN SET MAKEUP + MERAWAT SEKARANG JUGA! 💖

#dyxybccream #teamfl #teamIKAiS #dyxygreanteafacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxybatupahat #dyxymelaka #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymurah #bccreamfoundation #cod #onlineshoppingmalaysia #batupahat #muar #melaka #muabella #utem #uitmmelaka #uthm #dyxyjohor #teamviral #produkviral #trending #makeupartis #setmakeup #feedbackori #trustedseller

#teamviral

Fakta sikap perempuan suka dan cemburu dengan kulit wanita yang glowing flawless dan mulus mulus .
Ehh? Jangan salah faham tau bukan cemburu yang jahat jahat . Tapi cemburu dari segi teringin nak tahu rahsia kecantikan dia . “ kalau kulit dia cantik aku pun boleh ! Aku mesti kena tahu dia pakai apa baru boleh cantik macam dia “

Serius betul kalau kita pandang perempuan cantik ni terujaaa sungguh nak tahu . Haa ni rahsia kecantikan artis malaysia .
Herraz Glow Serum , serum yang berasaskan air 3 Fungsi Serum , Prime dan moisturizer
Yang boleh merawat segala masalah kulit di wajah . Haaa jangan lupa cuba ye .
#Teamfeelta
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #Glow

#teamviral

Fakta sikap perempuan suka dan cemburu dengan kulit wanita yang glowing flawless dan mulus mulus .
Ehh? Jangan salah faham tau bukan cemburu yang jahat jahat . Tapi cemburu dari segi teringin nak tahu rahsia kecantikan dia . “ kalau kulit dia cantik aku pun boleh ! Aku mesti kena tahu dia pakai apa baru boleh cantik macam dia “

Serius betul kalau kita pandang perempuan cantik ni terujaaa sungguh nak tahu . Haa ni rahsia kecantikan artis malaysia .
Herraz Glow Serum , serum yang berasaskan air 3 Fungsi Serum , Prime dan moisturizer
Yang boleh merawat segala masalah kulit di wajah . Haaa jangan lupa cuba ye .

#Teamfeelta
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #Glow

#teamviral

Fakta sikap perempuan suka dan cemburu dengan kulit wanita yang glowing flawless dan mulus mulus .
Ehh? Jangan salah faham tau bukan cemburu yang jahat jahat . Tapi cemburu dari segi teringin nak tahu rahsia kecantikan dia . “ kalau kulit dia cantik aku pun boleh ! Aku mesti kena tahu dia pakai apa baru boleh cantik macam dia “

Serius betul kalau kita pandang perempuan cantik ni terujaaa sungguh nak tahu . Haa ni rahsia kecantikan artis malaysia .
Herraz Glow Serum , serum yang berasaskan air 3 Fungsi Serum , Prime dan moisturizer
Yang boleh merawat segala masalah kulit di wajah . Haaa jangan lupa cuba ye .

#teamviral

Fakta sikap perempuan suka dan cemburu dengan kulit wanita yang glowing flawless dan mulus mulus .
Ehh? Jangan salah faham tau bukan cemburu yang jahat jahat . Tapi cemburu dari segi teringin nak tahu rahsia kecantikan dia . “ kalau kulit dia cantik aku pun boleh ! Aku mesti kena tahu dia pakai apa baru boleh cantik macam dia “

Serius betul kalau kita pandang perempuan cantik ni terujaaa sungguh nak tahu . Haa ni rahsia kecantikan artis malaysia .
Herraz Glow Serum , serum yang berasaskan air 3 Fungsi Serum , Prime dan moisturizer
Yang boleh merawat segala masalah kulit di wajah . Haaa jangan lupa cuba ye .
.
Kindly wasap +60139377705

#glowing #kulitSehat #kulitmulus #rahsiakecantikanwanita #flawless #HerrazGlowSerum #herrazskincare #produkmalaysia #produkviral #primer #moisturizer #skincareMalaysia #skincarehalal #feelta_beauty_fza

Setahun baru repeat order dua kali 😱 sangat2 jimat 😭 Nak lawa tapi tanak bazirkan banyak duit so pakaila dyxy! 😍 .
.
KOSMETIK SUPERB JIMAT 💃🏼 MAMPU MERAWAT DAN MENCANTIKKAN WAJAH ANDA DENGAN SEKELIP MATA 🤩 .
.
Nak tahu lebih lanjut? Boleh terus pm saya 😘 Macam mana? Tekan link di bio @dyxystore_sha 🤭 takpun dm je terus 😌
#dyxybccream #teamfl #teamIKAiS #dyxygreanteafacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxybatupahat #dyxymelaka #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymurah #bccreamfoundation #cod #onlineshoppingmalaysia #batupahat #muar #melaka #muabella #utem #uitmmelaka #uthm #dyxyjohor #produkviral #teamviral #kakimakeup

Cepat peluang keemasan masih dibuka 😱 Dapatkan set dyxy sale dengan setiap pembelian mendapat 10 hadiah percuma + free postage + free cod area melaka 💃🏼 .
.
Sale masih berlansung dengan gempaknya korang 😚 Cepat dapatkan set viral dyxy sekarang! 💞
.
.
Nak order? Boleh terus tekan link di bio @dyxystore_sha 😍 Ataupun 'DM' 😁

#dyxybccream #teamfl #teamIKAiS #dyxygreanteafacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxybatupahat #dyxymelaka #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymurah #bccreamfoundation #cod #onlineshoppingmalaysia #batupahat #muar #melaka #muabella #utem #uitmmelaka #uthm #dyxyjohor #dyxyviral #teamviral #produkviral

#Repost @nadera_feeltabeauty
• • •
#TeamViral

Haa nie herraz glow serum yang sedang meletup-letup sekarang uolss!
RAMAI ARTIS PAKAI !!
-
putri percaya ramai yang berkulit sensitif dan breakouts susah nak cari serum yang sesuai. -
putri cadangkan cubalah herraz glow serum ni.
Selain unisex dan sesuai untuk semua peringkat umur, herraz glow serum terjamin selamat dan berkualiti
-
Paling best wajah rasa bersih, lembut dan nyamannnn je terutama lepas cuci dan dap2 je serum. Memang rasa macam muka baru lepas buat spa
-
Yes, putri yakin dengan produk ni so uolss mesti cuba!! -
✅ Satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer .
-
✅ Serum yang berasaskan air yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah .
-
✅ Mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari .
-
✅Dengan Empat extra bahan Aloe Vera Leaf,Apple stemcell, Grapefruit Seed Extract dan Evening Primrose Oil yang terkenal dengan merawat ciri-ciri antipenuaan . -
✅Dengan kandungan vitamin C, yang menyokong kulit kekal sihat . Selain memberi vitamin C pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. Mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , Dan menjaga keremajaan kulit.
-
✅Serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa . merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering .

#Teamfeelta
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #Glow

Selamat tengahari semua 💃 Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segalanya ya 😘 .
.
Pagi ni sis nak share sikit kat korang yg mane ade problem kulit sensitif and kering 😄 #feedbackcustomer #feedbackdyxy .
Sis dah cakap kan yg dyxycosmetics ni sesuai untuk org yg kulit sensitif tapi uolls tanak caya. Okay takpe2. Sekarang sis nak buktikan kat uolls 😍 .
.
Facemist ni paling best lah nak cakap sbb ape? Sbb dia ni bole merawat semua masalah kulit sama ada jerawat, jeragat, whitehead, blackhead and paling best bole tutup liang pori kita. So tade la nati kotoran terperangkap dlm pori2 kita pastu bebas la dari jerawat sume tu😘
.
.
For those yg suke makeup mesti nak muka nampak glowing kan? Haaa boleh cuba dyxy ni 😄 Yg mane tak suka makeup tapi nak muka nampak glowing and fresh slalu pun boleh 😚 Lelaki pun bole uolls pakai 😌
.
.
Nak tunggu ape lagi tu? Meh cepat pm sis nak kasi hadiah banyak ni 👄 Dapat pulak harga runtuh 😖 Uyoooo bestnyaa!! Cepat cepat tekan link dekat bio 😘

#dyxy #dyxydropship #dyxyagent #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykuantan #dyxykosmetik #dyxyfeedbackcustomer #trustedseller #dyxyteamikais #teamIKAis #dyxylipmatte #lipmattemerah #kakimakeup #teamviral #produkviral #trending #makeupsimple #setmakeupartis #neelofa #nelydia #uqasha

#TeamViral
Ramai yang tanya umur berapa ye amalkan perlu amalkan glow serum ?
Sebenarnya , seawal remaja lagi perlu titik beratkan tentang penjagaan wajah . Sebab peningkatan hormon sedang pesat berlaku pada umur ini

Dimana sel sel kalenjer minyak,peluh aktif di rembeskan . Semua tu bila tidak terkawal dan dibersihkan akan menyebabkan jerawat,kusam dan kulit berminyak " Haa tak akan lah kulit dah rosak baru nak rawatkan ? " Mencegah lebih baik dari mengubati .

Jangan lupa grab satu untuk anak tersayang .

Kindly wasaap +60139377705

#Teamfeelta #Serumwajah #serumterbaik #HerrazGlowSerum #skincareMalaysia #skincarehalal

LAGI RINGAN LAGI BAIK UNTUK KULIT😊
.
.
Ramai tak percaya Dyxy Bc Cream ni struktur dia lembuuttt jeee.
.
Bila dah pakai baru tahu!! 😍😍😍
.

Foundation/bb cream/cc cream atau apa-apa bedak asas yang ringan sebenarnya lagi bagus tau sebab jenis ini senang menyerap kulit.
.

Bila ringan dan menyerap, tak akan ganggu pernafasan kulit tu. Jadi tak de lah tumbuh jerawat walaupun pakai setiap hari 😘😘 .
.
.
Nak tahu betul ke ringan, kena cuba dulu😘😘 .
Nak order? Boleh terus pm sis. Tekan je link dekat bio @dyxystore_sha 😊

#dyxy #dyxydropship #dyxyagent #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykuantan #dyxykosmetik #dyxyfeedbackcustomer #trustedseller #dyxyteamikais #teamIKAis #dyxylipmatte #lipmattemerah #kakimakeup #teamviral #produkviral #trending #makeupsimple #setmakeupartis #neelofa #nelydia #uqasha

Foto con el capo @kevinmacrii del #teamviral

#TeamViral
Posting jam 8

Ramai yang tanya umur berapa ye amalkan perlu amalkan glow serum ?
Sebenarnya , seawal remaja lagi perlu titik beratkan tentang penjagaan wajah . Sebab peningkatan hormon sedang pesat berlaku pada umur ini

Dimana sel sel kalenjer minyak,peluh aktif di rembeskan . Semua tu bila tidak terkawal dan dibersihkan akan menyebabkan jerawat,kusam dan kulit berminyak " Haa tak akan lah kulit dah rosak baru nak rawatkan ? " Mencegah lebih baik dari mengubati .

Jangan lupa grab satu untuk anak tersayang .

#TeamViral
Ramai yang tanya umur berapa ye amalkan perlu amalkan glow serum ?
Sebenarnya , seawal remaja lagi perlu titik beratkan tentang penjagaan wajah . Sebab peningkatan hormon sedang pesat berlaku pada umur ini

Dimana sel sel kalenjer minyak,peluh aktif di rembeskan . Semua tu bila tidak terkawal dan dibersihkan akan menyebabkan jerawat,kusam dan kulit berminyak " Haa tak akan lah kulit dah rosak baru nak rawatkan ? " Mencegah lebih baik dari mengubati .

Jangan lupa grab satu untuk anak tersayang .

Most Popular Instagram Hashtags