[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamupm

1492 posts

TOP POSTS

Goodluck team Olahrga UPM..
#TeamUPM
#Sukipt2016

Jaranglah tak rentung kalau main usm ni🙄..
#usmopen2017
#2ndday
#teamupm
#teamgrays

Jambori pengakap malaysia #teamupm #jamboree2016

Alhamdulillah. Yesterday’s event went well. Majlis Sumbangan Derma Kilat Untuk Rumah Panjang Silver Garik, Batu Lintang, Undop, Sri Aman, Sarawak.

Kutipan derma kilat ini merupakan kutipan yang dilakukan antara Pusat Tanggungjawab Universiti Putra Malaysia bersama Putra Bakti UPM dan dibantu oleh Pihak Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM dan Alumni YSS UPM. Semoga sumbangan derma kilat ini mampu meringankan beban para penduduk yang terlibat.
#teamUPM #AlumniYSS #AlumniYSS_UPM

Great performance all !!!
@altimet @haqiemrusli98_
30th April 2017
4th Sha'ban 1438
#My10kRun #Concert
#TeamUPM #lebihoksigenlebihceria

Alhamdulillah..
Champion 🏆 for IPT Kategori..
Men🥇🥈& Women🥇🥈
Semalam punya cerita dah habis. Kulit pun dah rentung..
Harini kita cuba next kategori😁.. Goodluck allss✌🏻
#usmopen2017
#teamupm

[Slide for more]
Memperkenalkan calon MPP Fakulti Sains Komputer & Teknologi Maklumat ; .
.
.
👦MUHAMMAD 'ARIF FIRDAUS B AZMAN
👧 NURUL FATHIYAH BT EDRUS

Pelajar Tahun Dua,
Bacelor Sains Komputer (Rangkaian Komputer),
Fakulti Sains Komputer & Teknologi Maklumat. "Suara Mahasiswa, Suara Kita"
#teamupm #weloveupm

Ex upmkb at upm serdang #TeamUPM #PutraLead

MOST RECENT

Jaranglah tak rentung kalau main usm ni🙄..
#usmopen2017
#2ndday
#teamupm
#teamgrays

Alhamdulillah..
Champion 🏆 for IPT Kategori..
Men🥇🥈& Women🥇🥈
Semalam punya cerita dah habis. Kulit pun dah rentung..
Harini kita cuba next kategori😁.. Goodluck allss✌🏻
#usmopen2017
#teamupm

Pssssss peminat jadore~
Kakak dah restock jadore by dior.. Cepat grab sebelum kembali out of stock!

Tekan link kat bio utk fast respond.. Zassss 📱 Whatsapp 0172442674
.
🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷
.
💰 Berminat jadi dropship dengan modal & tanpa modal boleh contact kakak
#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp

Offer offer baikk punya

Year End Sale : shop & win.
Beli perfume Dexandra ni,, wangi diaaa sungguh puas hati 💕💕 tahan lama,, berkualiti..
Ada chance pulak join lucky draw,,menang iPhone 8 awakkk

Haa best ke best?
Kakak jugak nak bagi peluang kat kawan² yang memerlukan extra income utk join dropship,, ada modal ke takde modal ke,, boleh join.. Nak tahu mcm mana cara dia,, meh pm kakak
.
Tekan link kat bio utk fast respond.. Zassss 📱 Whatsapp 0172442674
.
🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷
.
💰 Berminat jadi dropship dengan modal & tanpa modal boleh contact kakak
#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp

Alhamdulillah. Yesterday’s event went well. Majlis Sumbangan Derma Kilat Untuk Rumah Panjang Silver Garik, Batu Lintang, Undop, Sri Aman, Sarawak.

Kutipan derma kilat ini merupakan kutipan yang dilakukan antara Pusat Tanggungjawab Universiti Putra Malaysia bersama Putra Bakti UPM dan dibantu oleh Pihak Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM dan Alumni YSS UPM. Semoga sumbangan derma kilat ini mampu meringankan beban para penduduk yang terlibat.
#teamUPM #AlumniYSS #AlumniYSS_UPM

️APA BEZA DUNHILL RED ❤️ dan BLUE 💙??
.
Selalunya Orang akan tanya, Apa beza Dunhill Red dengan Blue. 🤔🤔
Actually, Dexandra Dunhill Red is wangian yang manly. Based citrus, vanilla, fruity, fresh, musky n rose
.
Dexandra Dunhill Blue pula is softer dan lighter version of Dunhill Red. Aroma Dunhill Blue lebih light and simple. Wangian based of citrus, marine, aromatic, fruity and tropical
.
. Haa agak² yg mana satu kena dgn jiwa awak?

Atau mungkin better grab both? Blue utk siang & red utk malam.. Yaaahh why not? Tengah sale ni,, baru RM 90 utk dua botol 😉😉
Berminat untuk dapatkannya?
Cepat tau stock terhad 😉😉 📱 Whatsapp 0172442674
.
🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 Postage also available!
.
💰 Berminat jadi dropship dengan modal & tanpa modal boleh contact kakak

#dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #jiwaukm
#bazaarpaknil #hantarankahwin #bazaarpaknil

DE'XANDRA BY JO MALONE PEONY & BLUSH SUEDE

READY STOCK!😍
.
.
Wowww Jo Malone Peony & Blush Suede adalah rangkaian ketiga dari koleksi Jo Malone yg De'xandra keluar kan. Mahal tau bau dia. Harga original perfume dia takyah citer lah 🙈
.
One of the best fragrance everrr! Kalau sebelum ni Jo Malone Freesia dan Orange Blossom bau memikat suami, Peony Blush ni menjerattt terus 💋
.
.
Bukan kakak yg kata, tapi customer yg kata hokeeyyy 😄 Be among the First to Grab Jo Malone Peony hari ini😘😘
.
Grab la sebotol cuma RM45 💕

Klik link di bio untuk fast respond😁
.
.
📱 Whatsapp 0172442674
.
🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 Postage also available!
.
💰 Berminat jadi dropship dengan modal & tanpa modal boleh contact kakak

#dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #jiwaukm
#bazaarpaknil #hantarankahwin

good night 🍃
cumi cumi cumi cumiii 🐾🐾🐾 #unicorn #TeamPegasus #babypega #TeamUPM #PFD5.0

PELUH MERECIK GAYA LELAKI JUARA 💙 INVICTUS PACCO RABANNE

Wangian untuk Sang Juara?

Wangian yang ditujukan khas untuk jejaka-jejaka yang ingin bergelar juara.

Aromanya dicipta dalam kategori fresh and sporty. Secara logiknya dalam sukan, mesti ada yang bergelar juara, betul?

Personality pemakainya mencerminkan sebagai seorang jejaka yang dinamik, powerful, yakin dan bertenaga.

Acegitewww.. Grab la sebotol cuma RM45 😊

Klik link di bio untuk fast respond😁
.
.
📱 Whatsapp 0172442674
.
🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷
Postage also available!
. 💰 Berminat jadi dropship dengan modal & tanpa modal boleh contact kakak
#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp

Offer offer baikk punya

Year End Sale : shop & win.
Beli perfume Dexandra ni,, wangi diaaa sungguh puas hati 💕💕 tahan lama,, berkualiti..
Ada chance pulak join lucky draw,,menang iPhone 8 awakkk

Haa best ke best?
Kakak jugak nak bagi peluang kat kawan² yang memerlukan extra income utk join dropship,, ada modal ke takde modal ke,, boleh join.. Nak tahu mcm mana cara dia,, meh pm kakak
.
Tekan link kat bio utk fast respond.. Zassss 📱 Whatsapp 0172442674
.
🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷
.
💰 Berminat jadi dropship dengan modal & tanpa modal boleh contact kakak
#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp

🌷 Masih berlangsung YEAR END SALE!
cepat whatsapp kakak utk lock perfume favourite awak² 😍 📱 Whatsapp terus 0172442674 utk order. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. Fast action fast result! Lambat sikit melepas! Dah banyak sold out!
. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp

DARI HARUMAN TURUN KE HATI 💕
.
Perfume pon macam tu kan? Betul tak?
Mesti ada bau perfume yang bila terbau je buat kita teringat akan si dia,, teringat any special occasion ke. Ada tak? Ada kannnn 😁👉 👈 .
Hadiahkan yang tersayang wangian De'Xandra. Mana tau dengan haruman yg best ni buatkan mereka teringat2 kat awak 😘
.

Awak pakai bau mana satu?? Cer share kat komen😁
.
Dropship wanted 🌹
Whatsapp to order 📱 0172442674. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp

💕 YEAR END SALE 💕 RM45 ONLY! 💕

Nak order lagi!!!!!..... Memang hebatla penangan DeXandra ni 💖💖 Anda jangan risau DeXandra tidak pernah mengecewakan 😘 Jom berjimat dengan DeXandra

Available stock for women:
💜212 vip
💜annick goutal-petite cherie
💜Burberry-body edp
💜Bvlgari-rose essential
💜coco mademoiselle
💜Chloe by Chloe
💜chloe Love story
💜mavie hugo boss
💜D&G the one
💜DKNY fresh blossom
💜estee Lauder modern muse
💜gucci flora *limited stock
💜jo malone- peony blossom
💜jo malone -english pear
💜jo malone-orange blossom
💜viva la juicy
💜marc jacobs daisy
💜narciso
💜narciso pink
💜our moment by one direction
💜ralph lauren -ralph
💜signorina -salvatore ferragamo *limited stock
💜incanto shine - salvatore ferragamo *limited
💜versace - bright crystal *limited
💜versace eros pour femme
💜victoria secret - bombshell *limited

Available men:
💙Pacco rabanne one million
💙pacco rabanne black xs
💙Aigner Blue
💙D&G the one
💙abir
💙YSL Home sport
💙Dunhill red
💙dunhill blue
💙212 sexy
💙Thierry Mugler A Men
💙Allure homme sport
💙Creed Men
💙JPG Le Male
Limited edition:
💙Grenade
💙Primus
💙Brave
💙Sultan

Kalau favourite awak dah takde dlm list ni,, awak pilih la yg botol baru atau botol mini 3ml.. .
📱 Whatsapp terus 0172442674 utk order. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. Fast action fast result! Lambat sikit melepas! Dah banyak sold out!
. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp

💕YEAR END SALE💕
Dexandra perfume for men 35ml only RM45.

Jom order dexandra perfume sekarang.. Whatsapp 📱 0172442674
🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

Dropship wanted 🌹
#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #peak208 #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

Year End Sale
Body odourless Dexandra 35ml only RM 45 📱 Whatsapp terus 0172442674 utk order. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. Fast action fast result! Lambat sikit melepas! Dah banyak sold out!
. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

💕 YEAR END SALE 💕 RM45 ONLY! 💕

Nak order lagi!!!!!..... Memang hebatla penangan DeXandra ni 💖💖 Anda jangan risau DeXandra tidak pernah mengecewakan 😘 Jom berjimat dengan DeXandra

Available stock for women:
💜212 vip
💜escada moon sparkle
💜annick goutal-petite cherie
💜Burberry-body edp
💜my Burberry
💜Bvlgari-rose essential
💜coco mademoiselle
💜Chloe by Chloe
💜chloe Love story
💜mavie hugo boss
💜D&G the one
💜DKNY fresh blossom
💜estee Lauder modern muse
💜gucci flora *limited stock
💜jo malone- peony blossom
💜jo malone -english pear
💜jo malone-orange blossom
💜viva la juicy
💜Britney spears -Fantasy
💜lancome-miracle
💜marc jacobs daisy
💜narciso
💜narciso pink
💜our moment by one direction
💜ralph lauren -ralph
💜signorina -salvatore ferragamo *limited stock
💜incanto shine - salvatore ferragamo *limited
💜versace - bright crystal *limited
💜versace eros pour femme
💜victoria secret - bombshell *limited

Available men:
💙Pacco rabanne one million
💙pacco rabanne black xs
💙Aigner Blue
💙D&G the one
💙abir
💙YSL Home sport
💙Dunhill red
💙dunhill blue
💙212 sexy
💙Thierry Mugler A Men
💙Allure homme sport
💙Creed Men
💙JPG Le Male
Limited edition:
💙Grenade
💙Primus
💙Brave
💙Sultan

Kalau favourite awak dah takde dlm list ni,, awak pilih la yg botol baru atau botol mini 3ml.. .
📱 Whatsapp terus 0172442674 utk order. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. Fast action fast result! Lambat sikit melepas! Dah banyak sold out!
. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

Serious la babe! Siapa tanakkk? Beli Dexandra boleh menang iphone.. Best ke best?
Bau dah lah tahan lama, , wangiiioioioioi 🌸🌸🌸 sale kaw² pulak tu utk SEMUA botol lama, harga turun,,sekarang cuma RM45!
Bestnyaaa rugi tak grab YEAR END SALE! 📱 Whatsapp terus 0172442674 utk order. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. Fast action fast result! Lambat sikit melepas! Dah banyak sold out!
.
. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

212 vip
Main accords:
Sweet - vanilla - rum - tropical - fruity - white floral

Sexy & exotic smells that last long!
.
📱 Whatsapp terus 0172442674 utk order. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. Fast action fast result! Lambat sikit melepas! Dah banyak sold out!
. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

💕 YEAR END SALE 💕

ramai yg tanya,, stok apa lagi yg tinggal.. Xbanyak dah awak.. Boleh tengok list kakak bagi ni.. Available women:
💜212 vip
💜escada moon sparkle
💜annick goutal-petite cherie
💜Burberry-body edp
💜my Burberry 💜Bvlgari-rose essential
💜pacco rabanne -lady million 💜coco mademoiselle
💜Chloe by Chloe 💜chloe Love story
💜mavie hugo boss 💜D&G the one
💜DKNY fresh blossom
💜estee Lauder modern muse
💜gucci flora *limited stock
💜jo malone- peony blossom
💜jo malone -english pear
💜jo malone-orange blossom
💜viva la juicy
💜Britney spears -Fantasy
💜lancome-miracle
💜marc jacobs daisy
💜narciso
💜narciso pink
💜our moment by one direction
💜ralph lauren -ralph
💜signorina -salvatore ferragamo *limited stock
💜incanto shine - salvatore ferragamo *limited
💜versace - bright crystal *limited
💜versace eros pour femme
💜victoria secret - bombshell *limited

Available men:
💙Pacco rabanne one million
💙pacco rabanne black xs
💙Aigner Blue
💙D&G the one
💙abir
💙bvlgari extreme
💙YSL Home sport
💙Dunhill red
💙dunhill blue
💙212 sexy
💙Thierry Mugler A Men
💙Allure homme sport
💙Creed Men
💙JPG Le Male
Limited edition:
💙Grenade
💙Primus
💙Brave
💙Sultan
.
📱 Whatsapp terus 0172442674 utk order. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. Fast action fast result! Lambat sikit melepas! Dah banyak sold out!
. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

Hari ni lepas balik kerja kawan ajak jogging kat taman. Cepat² lah kita siap salin baju.. Tudung tak tukar lah.. Pastu kawan tegur,, nak pergi jogging pon pakai perfume ke? Nooo lah! Sembur perfume pagi tadi je masa nak gi kerja taw.. Still melekat bau wangi !! Sebab tu la saya suka sgt dexandra ni 🌹😍😍
. 📱 Whatsapp terus 0172442674 utk order. Boleh klik link whatsapp kat bio. FAST REPLY.. Fast action fast result! Lambat sikit melepas! Dah banyak sold out!
. 🚗 FREE COD UPM / UKM / UNITEN / KAJANG / BANGI 🌷 🌷

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fattzuralovers #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

The International Association for Volunteer Effort (IAVE) is very dear to my heart. Attending the 15th IAVE Asia Pacific Regional Volunteer Conference & Asia Pacific Youth Conference on 22-26 November 2017 was such an inspiring and empowering experience.
Honestly, I can’t wait to apply the knowledge gained in this conference in any organisations I’m involve with. “Nobody can go back and start a new beginning but anyone can start today and make a new beginning” .
My utmost gratitude to Dato Zuraidah Atan and Yayasan Sukarelawan Siswa for the opportunity in ensuring the Alumni YSS had a rewarding and valuable experience. Thank you for giving me this wonderful opportunity. Also, a special thanks to Dr. Md Shuhazlly, my supervisor, the Resident Assistants team of 16th College, the Students’ Representative Council and all who have shown their support and giving me the necessary guidance to improve myself. #AlumniYSS #AlumniYSS_UPM #teamUPM #IAVEAPKL2017 #IAVEAP2017 #SoaringUpwards #IsmazatulShineBright

Sale! Sale utk kasi licin semua botol lama.. Semua RM 45 je.. Sementara stok masih ada.. Mana yg dah takde,, awak jangan lah tanya lagi.. Yg patah tumbuh, yg hilang bergantiiii. Jangan sedih²,, sebab botol baru dah gantikan dia.. Utk botol baru pon ada promotion Year End Sale. RM 75.. Nak lagi? Hadiah istimewa? Haaa beli la dulu baru surpriseee! 😉😉 To order,, klik link wasap kat bio,, xpayah save.
Kalau pening² tak reti nak pilih,, meh kakak tolong guide.. 😘
.
📱 0172442674
.
🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm #taktuntuang

Hi! Nah sedikit tips utk gunakan perfume. Boleh la spray² dgn teknik yg betul dgn Dexandra.. Wangiiii 🌸🌸🌸 Awak² suka perfume mcm mana? Dah cuba Dexandra?
.
Dexandra ada YEAR END SALE ni!
SEMUA Botol lama RM45
SEMUA Botol baru RM75 buy 1 free 1 tester 3ml
Botol 3ml RM10
.
To order,, klik link wasap kat bio,, xpayah save.
Kalau pening² tak reti nak pilih,, meh kakak tolong guide.. 😘
.
📱 0172442674
.
🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm #taktuntuang

Winning is only half of it,
Having fun is the other half.
Thanks for colouring my remaining university life with full of zeal and enthusiasm.
#volleyball
#libero
#TeamUPM
#learnfrommistake
#roadtosukipt2018
#roadtograduation

RM45 🌸 RM45 🌸 RM45 🌸 RM45 🌸

YES YES YES YES.. Jom wangiiii
All RM 45! RM45! RM 45!
Semua botol lama turun harga taw! Boleh lah beli lebih sikit.. Semua wangiiii 🌸🌸 baq hang

To order,, klik link wasap kat bio,, xpayah save.
Kalau pening² tak reti nak pilih,, meh kakak tolong guide.. 😘
.
📱 0172442674
.
🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm #taktuntuang

*slide gambar-katalog perfume for men*
👨Guysss! Suka perfume mcm mana? Dah cuba Dexandra? .
Dexandra ada YEAR END SALE!
SEMUA Botol lama RM45
SEMUA Botol baru RM75 buy 1 free 1 tester 3ml

To order,, klik link wasap kat bio,, xpayah save.
Kalau pening² tak reti nak pilih,, meh kakak tolong guide.. 😘
.
📱 0172442674
.
🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm #taktuntuang

FRAGRANCE & LOVE. These are two things that cannot be hidden. 💖
You smell & you love it 🌸🌸🌸 YEAR END SALE!
SEMUA Botol lama RM45
SEMUA Botol baru RM75 buy 1 free 1 tester 3ml

To order,, klik link wasap kat bio,, xpayah save.
Kalau pening² tak reti nak pilih,, meh kakak tolong guide.. 😘
.
📱 0172442674
.
🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm #taktuntuang

YES YES YES YES
All RM 45! RM45! RM 45!
Semua botol lama turun harga taw! Boleh lah beli lebih sikit.. Semua wangiiii 🌸🌸 baq hang

To order,, klik link wasap kat bio,, xpayah save.
Kalau pening² tak reti nak pilih,, meh kakak tolong guide.. 😘 📱 0172442674 .🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm #taktuntuang

Tak suka pakai deoderant? Masalah melekit lah, kesan kuning kat baju la, takut bahan² kimia lah.. Cubalah body odourless Dexandra.. Segar sentiasa
Promosi Year End Sale
RM 45

Meh whatsapp kakak. Klik link wasap kat bio. Atau 📱 0172442674 🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm

"A perfume is something which is invisible and yet an unforgettable accessory"

Dah dapatkan perfume Dexandra? Dengan promosi YEAR END SALE, awak² boleh jimat banyak! Hanya RM 45 sebotol 35ml dan awak kekal harum 8 jam. Tak percaya? Cubalah try test 😘 wangiii 🌸

Botol lama: RM 45
Botol baru NEW DEXANDRA: RM 75 FREE 1 mini 3ml
Botol mini 3ml: RM 10

Awak suka bauan mcm mana? Soft? Fresh? Strong?
Meh whatsapp kakak. Klik link wasap kat bio. Atau 📱 0172442674 🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm

YES YES YES YES
All RM 45! RM45! RM 45!
Semua botol lama turun harga taw! Boleh lah beli lebih sikit.. Semua wangiiii 🌸🌸 baq hang

To order,, klik link wasap kat bio,, xpayah save.
Kalau pening² tak reti nak pilih,, meh kakak tolong guide.. 😘 📱 0172442674 . 🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm

Hi lovelies! Dah dapatkan perfume best Dexandra ke belom? Semua RM 45 taw sempena YEAR END SALES!
RM 45 jee? Sure berbaloi awakk sbb wangian dexandra inspirasi jenama antarabangsa, wangiii tahan 8 jam, mesra solat, mudah dibawa, jimat sbb tahan hingga 3 - 6 bulan!
Kakak nak open jugak for anyone nak join dropship dengan modal atau pon tanpa modal! Sesiapa nak cari extra income boleh wasap kakak.
Klik link wasap kat bio,, xpayah save.
📱 0172442674 🚗 COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #fssk #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #jiwaukm

💖 YEAR END SALE 💖 ALL RM45 💖
Yaaa.. Sekarang tengah ada promosi harga runtuh² utk semuaaa botol lama! YEss SEMUA RM45 jerr 🌸

Rugi kalau tak grab! Bertindak sekarang awak² semua.. Takut habis perfume favourite awak.. Kalau awak² confuse nak pilih yg mana,, kakak boleh guide.. Yg penting JUALAN MURAH WEEEHEEE 🌟 🌟 ⛳ COD area Kajang, Bangi, UKM, UPM, UNITEN & sekitarnya. Postage available (with charge)
WHATSAPP
📲0172442674
📲0172442674
📲0172442674

#perfumedexandra #dexandrakajang #dexandrabangi #dexandraupm #dexandrauniten #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #peak208 #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

Tidak perlukan sunblock . kalau pakai pon burn jugak . so kita kene redha 😬😇
... #MUR2017 #SIFOREVER #weloveupm #TeamUPM #done5km #13dec 💜💨

Gara² Y. E. S jualan meroket naik
Semua perfume termasuk hot selling cuma R M 4 5 !! R M 4 5 !!
R M 4 5 !! Gucci flora,, bombshell,, zahra,, bright crystal asal restock je mesti sold out! Tapi kakak ada simpan stok !! Khas utk customer kakak.. Tinggal sikittt!
So awak² jangan tunggu lama².. Cepat dapatkan perfume favourite awak

Nak lock dulu bolehhh.. Nak beli terus lagiii boleh.. PM marihh

Nak whatsapp tekan je kat link bio,, mudah tak payah save!
📱 0172442674 ⛳ COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #peak208 #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

Gara² Y. E. S jualan meroket naik
Semua perfume termasuk hot selling cuma R M 4 5 !! R M 4 5 !!
R M 4 5 !! Gucci flora,, bombshell,, zahra,, bright crystal asal restock je mesti sold out! Tapi kakak ada simpan stok !! Khas utk customer kakak.. Tinggal sikittt!
So awak² jangan tunggu lama².. Cepat dapatkan perfume favourite awak

Nak lock dulu bolehhh.. Nak beli terus lagiii boleh.. PM marihh

Nak whatsapp tekan je kat link bio,, mudah tak payah save!
📱 0172442674 ⛳ COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #peak208 #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

AMARAN: MENGANDUNGI UNSUR UNSUR GANAS

Dah habis slide semua gambar?

Rasa nak beli perfume Dexandra?

Eh jangan tunda².. Perfume ni tak tunggu awak.. Laju je dia sold out.. Nak lock dulu bolehhh.. Nak beli terus lagiii boleh.. PM marihh

Nak whatsapp tekan je kat link bio,, mudah tak payah save! 📱 0172442674 ⛳ COD area UPM, UNITEN, UKM, Kajang & sekitarnya. Postage available (with charge)

#fep #fsktm #fbmk #fas #sgs #dexandraukm #weloveupm #yearendsale #kolejserumpunupm #putrafoodcourt #kmrthefirst #kpz #ktdi #bukitekspoupm #sale #ukm #tamankajangutama #peak208 #kajang2 #welovek5 #kosass #teamupm #decentrum #bangigateway #sriserdang #hospitalserdang #fakultisains #fem #ktp #dexandra_bymeqayla

#Repost @kelabdebat_upm (@get_repost)
・・・
Pasukan UPM di Debat Piala Menteri Besar Johor 2017 🏆 Mohon doakan mereka 🌸
#teamupm
#weloveupm
#day1

Pasukan UPM di Debat Piala Menteri Besar Johor 2017 🏆 Mohon doakan mereka 🌸
#teamupm
#weloveupm
#day1

Most Popular Instagram Hashtags