#teamtiara

1903 posts

TOP POSTS

Ima give it to em everytime I'm on the scene๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ #TeamTiara

Don't go Eric benet..... #TeamTiara #TeamNatural

When you can twerk to anything anywhere HA this layover in this Atlanta airport is lit๐Ÿ˜‚ #TeamTiara #TeamNatural #Ggurls

Beat by @_alex.c.vega_

She a Good girl but she bad so I'm confused๐Ÿค” BTS shooting with @deee_porter video shot by @bobbysproductions #StayTuned #TeamTiara #TeamNatural

Slow wind๐Ÿ’š #NewPromo #TeamTiara
Song by @nappy_bge

When you were suppose to be cooking but somehow whipped up a nice twerk video instead๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’๐Ÿฝ๐Ÿ˜‚ #TeamTiara #TeamNatural

Have u guys checked out @trapboyfreddy new video "Hold u Down" yet....starring ME?๐Ÿ˜๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ if not go do so link in my bio #TeamTiara #BookMe #Goals

Well somebody had to be the tie breaker @lilkimthequeenbee @nickiminaj 3rd times the charm๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ๐Ÿ’…๐Ÿฝ #TeamTiara #TeamNatural #QueenTee #LilKim #NickiMinaj #Ggurls #Milf
Shot by @dellshotme
#TEAMFAT๐Ÿ˜ป #IssaMILF #NoSkinnyPussiesAllowed

Thank you Alabama for having me I had a blast๐Ÿ™Œ๐Ÿฝโ˜บ๏ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ #TeamTiara #TeamNatural #BookedByBossLady
For bookings email bookedbybosslady@gmail.com ๐Ÿ’š

MOST RECENT

Ima give it to em everytime I'm on the scene๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ #TeamTiara

@tiarayvonne ๐ŸŒธ๐Ÿ’๐ŸŒป๐Ÿ’Ž๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’š๐Ÿ’›
#ThickThursday
#TeamTiara
#TeamNatural
#Determinedtomakeit

Don't go Eric benet..... #TeamTiara #TeamNatural

Pinโ—โ—pinโ—โ—pinโ—โ—
...
Baca nie kejap ladiessss ๐Ÿ˜˜
๐ŸŒฟDYXY MINERAL GREEN TEA FACE MIST๐ŸŒฟ
- Melembapkan muka sesuai utk kulit kering & mengelupas
- Effect glowing serta merta
- Bau green tea yg WANGI & FRESH
- Makeup TAHAN LEBIH LAMA (finishing spray)
- Boleh dijadikan makeup based
- Mengandungi zat mineral
- Membantu mengurangkan alahan pd muka utk muka sensitif
- Membantu mengecutkan jerawat pd muka
- Sesuai utk lelaki atau perempuan
- Boleh digunakan bila2 masa

DAN ๐ŸŒฟDYXY face mist sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
๐ŸŒฟDYXY face mist tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
..
Ok tq sebab baca sampai habis ๐Ÿ™ŒWhatsapp atau call Syikin for order ok loveliess ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ014-6366543
๐Ÿ“ฒ014-6366543
๐Ÿ“ฒ014-6366543
#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#teamtiara
#dyxydssyikin

Sekarang musim panas kan?? Korang ad masalah:
๐Ÿ‘‰kulit kering? ๐Ÿ‘‰kulit kusam? ๐Ÿ‘‰kulit takbermaya
...
Haaa, jngn ambil ringan dengan masalah2 tu korang โ—โ— meh cuba #dyxygreenteafacemist yg boleh didapati dalam #dyxycosmetics ๐Ÿ˜‰.. Banyak kelebihannya taw korang nanti Syikin cite lagi ye ๐Ÿ˜˜

Whatsapp atau call Syikin terus okay? ๐Ÿ“ฒ014-6366543
๐Ÿ“ฒ014-6366543
๐Ÿ“ฒ014-6366543
#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#teamtiara
#dyxydssyikin

One in a million๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ #TeamTiara #TeamNatural #Ggurls #BlackGirlMagic
Shot by @dellshotme

We wish you a Happy Birthday, may your life be filled with joy and happiness.@chachaekefaani
#teamtiara

Wowww korang ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข bestnye kalau dapat tenyeh #dyxybrush nie kt muka!! Tengok la bukan main GEBU GEBASS lagi taw ๐Ÿ˜†. Rugi laaa kalau korang takcuba guna #dyxybrush nie ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’‹ KELEBIHAN BRUSH DYXY ๐Ÿ’‹ โœ”Bulu jenis sintetik
โœ”Taksama mcm brush lain
โœ”Bulu2 dia takmudah tercabut
โœ”Bulu lembut
โœ”Cara nak guna hanya perlu dap dap je
โœ”Bccream lebih jimat bila guna brush dyxy
โœ”Lebih kurang mcm beauty blender tpi versi brush
.
Haa apa macam?? Berminat??
Whatsapp Syikin sekarang untuk order๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฒ 014-6366543
๐Ÿ“ฒ 014-6366543
๐Ÿ“ฒ 014-6366543
#dyxycoametics#dyxybrush#dyxylovers#dyxyusers#teamtiara#dyxydssyikin

Good Morning @tiarayvonne
ใƒปใƒปใƒป
Well somebody had to be the tie breaker @lilkimthequeenbee @nickiminaj 3rd times the charm๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ๐Ÿ’…๐Ÿฝ #TeamTiara #TeamNatural #QueenTee #LilKim #NickiMinaj #Ggurls #Milf
Shot by @dellshotme

Assalamualaikum haiiiii korang ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ..
.
Pinjam masa 1 minit kejap boleh? .
Syikin nak habaq nie, #bccreambydyana nie didatangkan dalam dua code :
โœ”Code Beige
-bg mereka yg berkulit cerah
-sesuai utk heavy makeup user
โœ”Code Natural
-bg mereka yg ingin nampak natural looks tp masih gojess glowing
-sesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT BERMINYAK, KULIT SENSITIF
.
Ok dah tu je.. Tq uolls Sbb sudi baca ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Anything boleh terus whatsapp atau dm Syikin ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ014-6366543
๐Ÿ“ฒ014-6366543
๐Ÿ“ฒ014-6366543
#dyxycosmetics#bccreambydyana#beigeandnatural#teamtiara#dyxylovers#dyxyusers#dyxydsSyikin#sayapakaisayajual

Haiii #dyxylovers ,happy weekend ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Boleh tak Syikin nak mintak masa uolls sekejap je utk baca info tentang kelebihan #bccreambydayana dr #dyxycosmetics nie ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’Œ KELEBIHAN BC Cream Foundation ๐Ÿ’Œ
๐ŸŒธ MAGIC FOUNDATION -mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
๐ŸŒธ SPF 50++ -yg melindungi kulit muka dari sinaran UV
๐ŸŒธ MESRA SOLAT -mudah dicuci
๐ŸŒธ KESAN 3D -tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
๐ŸŒธ TEKSTUR -SEKATA& MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
๐ŸŒธ ANTI MINYAK -tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
๐ŸŒธ TAHAN LAMA -tahan lebih dari 8 jam
๐ŸŒธ TEKSTUR RINGAN -selesa bila dipakai dan tidak tebal
๐ŸŒธ Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
โ€ข
โฃ KANDUNGAN โฃ
๐Ÿ‘๐Ÿป MINERAL
๐Ÿ‘๐Ÿป WATERBASED
๐Ÿ‘๐Ÿป EKSTRAK ARBUTIN
๐Ÿ‘๐Ÿป VITAMIN E
.
.
Haa dah baca kan? Apa tunggu lagi mau whatsapp atau dm Syikin cepat2 ya lovelies ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ014-6366543
๐Ÿ“ฒ014-6366543
๐Ÿ“ฒ014-6366543
#dyxycosmetics#bccreambydyana#codebeigeandnatural#teamtiara#dyxydssyikin#sayapakaisayajual#dyxylovers#dyxyusers

Well somebody had to be the tie breaker @lilkimthequeenbee @nickiminaj 3rd times the charm๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ๐Ÿ’…๐Ÿฝ #TeamTiara #TeamNatural #QueenTee #LilKim #NickiMinaj #Ggurls #Milf
Shot by @dellshotme
#TEAMFAT๐Ÿ˜ป #IssaMILF #NoSkinnyPussiesAllowed

@tiarayvonne โœจโœจโœจโœจ๐Ÿ‘™๐Ÿ‘‘๐Ÿ’Ž๐Ÿ†๐Ÿ’š
#SexyWomanSaturday
#TeamTiara
#Queen
#Determinedtomakeit

Most Popular Instagram Hashtags