#teamsfi

MOST RECENT

2. Kualiti air

Ini fakta tuan. Bukan auta.

Assalamualaikum.
Kalau rumah baru, paip tidak menjadi masalah. Selebihnya, yang merisaukan kita adalah klorin dan bahan-bahan lain di dalam air paip yang kita tadah, jerang air untuk minum, guna untuk masak nasi dan sebagainya.

Kalau rumah lama kita, rumah mak ayah kita yang dah bertahun-tahun sistem paip yang tak pernah ditukar namun berfungsi, masih elok. Pernah ke kita jenguk dalam saluran paip? Pernah tak bila tinggalkan rumah, apabila pulang, air yang keluar pertama kali paip dibuka tu warnanya apa?

Kalau selain warna air jernih, maknanya saluran paip rumah tuan sudah mula berkarat di dalamnya.

Adakah itu kualiti air yang tuan puan nak minum? Nak beri anak tuan puan minum?

Saya tak auta tuan.

Saya sendiri panjat siling untuk lihat tangki rumah saya.

Saya sendiri panjat tangga, nak tengok kualiti air dalam tangki simpanan luar rumah yang telah menggunakan penapis luar.

Hasilnya? Banyak keladak di dasar tangki.

Atas dasar itulah, saya sentiasa pastikan tangki simpanan luar dicuci sebulan sekali di dalamnya.

Saya pasang penapis air Cuckoo di rumah.

Jadi sudah dua sistem tapisan yang digunakan di rumah saya. InsyaAllah, saya dah ikhtiar. Selebihnya Allah yang menentukan.
Jom tuan puan.

Saya ajak tuan puan memasang penapis air.

Bukan untuk saya tuan puan.

Untuk tuan puan sendiri. Untuk anak-anak tuan puan.

Assalamualaikum.

#teamsfi
#cuckoo
#cuckoomy
#cuckookedah
#penapisair
#murah
#bazaarpaknil

Code : C
Name : Teressa

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : C
Name : Teressa

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : D
Name : Lamune

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Kenapa Cuckoo? ✔ murah of course ( RM75.47 untuk model King Top..macam gambar ☝) ✔ mudah digunakan..ambil cawan dan tolak..tak perlu tadah air.. tak perlu masak air.. tak perlu letak dalam peti ais.. ✔ servis ada orang mai buat..bukan kita buat sendiri..4 bulan sekali ya tuan2 dan puan2... ✔ join ahli free of charge

Berminat?

Whatsapp 0194137107
Whatsapp 0194137107
Whatsapp 0194137107

#cuckookedah
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#teamsfi

Code : A
Name : Hydro Seattle

Price : RM25

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : D
Name : Meteor Choco

Price : RM19

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Apa yang best tentang Cuckoo? ☑ Cuckoo installment paling murah untuk produk Panas Sejuk.
☑ Cuckoo yuran pendaftaran free.
☑ Cuckoo plg cepat tukar filter d pasaran Malaysia. Setiap 4 bulan kita akan tukar.
☑ Cuckoo pkai stainless steel tank, material tahan lama dan& mahal. ☑ Cuckoo pakai Nano Positive Filter dan Filter ni patented. Filter yg boleh maintain mineral,dalam masa yang sama boleh tapis logam berat.
Contoh Logam berat besi-besi yang air lalu yang dah berkarat. ☑ Cuckoo pakar air mild-alkaline water. Semua model kita air mild alkaline dan mineral.

Meh wasap saya laju2 apa tunggu lagi??
Untuk diri sendiri dan keluarga tersayang.. http://wasap.my/60194137107/cuckoo
http://wasap.my/60194137107/cuckoo

Whatsapp 0194137107
Whatsapp 0194137107
Whatsapp 0194137107

#cuckookedah
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#teamsfi

Code : E
Name : Mild

Price : RM18

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : C
Name : Hydro Dana

Price : RM20

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : A
Name : Hydrocor by Molicon Signature

Color : khaki brown

Price : RM25

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : A
Name : Hydrocor by Molicon Signature

Color : khaki brown

Price : RM25

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Dulu masa tengah pantang kat Maryam..memang agak struggle la..sebab apa? Sebab first baby..memang tak pernah handle langsung baby.. The first 2 weeks Maryam mostly depends on formula milk and breastmilk yg dah di pam (if u know what i mean)...sebab nak direct feeding memang agak xreti plus latching pun still tak betul and plus nipple crack lagi..fuhhhh..memang masa tu rasa macam nak bagi 100% formula milk ja.. So bila malam...memang rasa sangat la beban..nak masak air lagi..fyi rumah parents sis ni kalau nak air panas, kena masak on the spot la..if bernasib baik, ada la air panas dlm flask..tapi selalunya memang air dalam tu dah sejuk.. Dengan anak dok menangis nak susu..dengan luka jahit x elok lagi..dengan nak tunggu air masak lagi..stress hokayyyy..dulu ingat kuat sangat mengharungi benda ni..sampai bagitau kat parents la x payah pun air tekan tekan tu..boleh ja masak sendiri..jimat..and so on la...now rasakannnn

Sekarang tau dah kepentingan air tekan2 ni..bila time emergency then u know how useful it is..nak spend tiap2 bulan still affordable lg la..tak perlu dah masak air..xperlu dah simpan air dalam peti sejuk..semua dah tersedia..cuma tekan2 ja.. Sapa2 yang berminat, boleh whatsapp terus ok... 019-4137107
019-4137107
019-4137107

#maryamalhumaira
#cuckoomalaysia
#cuckookedah
#teamsfi
#cuckoo

Code : A
Name : Hydro Seatle by Molicon Signature

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : D
Name : Mojito

Price : RM19

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : D
Name : Mojito

Price : RM19

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : D
Name : Mojito

Price : RM19

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Code : C
Name : hydro teresa

Price : RM20

Postage :
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107
WHATSAPP 0194137107

Please visit our FB page for more picture

Contact Lens Berkualiti Termurah

#contactlenses #contactlensmurah #contactlensmalaysia
#contactlenstermurah
#trustedseller
#bazaarpaknil
#beauty
#sayajual
#promosicontactlens
#noblukmalaysia
#hydrocorlens
#contactlensborong
#contactlensrm15
#lensmurah
#lensmalaysia
#lensmurahmalaysia
#contactlenses
#teamsfi

Most Popular Instagram Hashtags