[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamproduksi

619 posts

TOP POSTS

Partner in Suroboyo 🀘🏿
.
Adek mau di todong atau di direct?
.
#teamproduksi #crewlokal #bestpartner

mengupassssekilasss...
perjalanang yang menyenangkang..ben ra KenthanK πŸ˜πŸ˜€
"TeamProduksi..with Hijau Daun"
@hijaudaun_official
@hadi_riantoo @antony2811 @koagdelonge @rendrapox83 dankawangkawangKenthaaanK πŸ˜€πŸ˜πŸ˜‚
#HijauDaun
#TeamProduksi
#KenthanXsekalenK
#Ashoyihikuhuy

Bismillah...menuju purwokerto... #teamproduksi
#DuniaManjiManagement

Chococalate monggo #teamproduksi
Magelang, 16 september 2016
Rafting at sungai eloi

Teruslah mengejar mimpi hingga cemoohaan itu berubah menjadi tepuk tangan πŸ‘
#SHOOTing #Teamproduksi #likeforfollow #like4like

Meet again πŸ‘‹
.
.
#photoshop
#teamproduksi

Brother BAcc... #teamproduksi

MOST RECENT

Last Man Standing Production (HOAX) πŸ˜‚
#team #produksi #teamproduksi #broadcasting #bsi #jatiwaringin #bsijatiwaringin

Sejarah mungkin memang tak akan terulang lagi namun spirit dari sejarah itu akan tetap ada hingga generasi selanjutnya..lalu tugas kita selaku generasi itu apa ? Apakah kita rela api sejarah yg telah berkobar di dada akan padam dan diplintirkan oleh sebagian oknum ? Yaa tugas kita mencari kebenaran di dalam kobaran api tersebut..Jas Merah. ~ir Soekarno
#janganlupabersyukur
#janganlupabahagia
#kratonNgayogyokartoHadiningrat
#CrewStage
#teamproduksi
#CaturSagatra
#like4like

Pekerjaan itu harus dihargai , apapun jenis pekerjaan itu 😎 #teamproduksi#teamhuruhara#desakerumutan#bawakketawaja

Soundcek seperangkat drum
#sherylsheinafia #teamproduksi #drumcrew

Gaji yang besar memang tujuan dan harapan semua orang.. Tapi sesungguhnya ada hal dibalik itu semua yang membuat gaji tidak lah terlalu berarti yaitu KENYAMANAN. #teamproduksi#gotixcake#bunnycake#dll#masihbanyakmalesnyebutinnya

Tentang kasih anak dan bapak..
Tentang cinta dan kasih sayang..
Penuh mainan emosi dan air mata..
Sinematografi yang pasti terbaik tahun ini.. #BisikPadaLangit
.
#GandinganHebat
@umminazeera
@jalilhamid
@beto_kusyairy
@naimdanielx
@erwin_dawson
.
#TeamProduksi
@kabirbhatia_022
@astroshaw
@akim_themajistret
@akimahmad
.
#BanjirDiPawagam
#MataMasukHabuk
#WhySoSad
#LYGOPHOBIA
#AstroShaw
#BisikPadaLangit
#KKAxBPL
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @astrogempak - Watak @beto_kusyairy #Zaidi dalam #BisikPadaLangit merupakan seorang Abang Yang penyanyang terhadap Adik beradiknya Dan Seorang anak yang taat kepada kedua ibu bapanya..Namun,segala cabaran dan dugaan menimpanya,mengajar #zaidi redha menerimanya kerana percaya diatas Qada' & Qadar Yang telah tertulis buatnya.. FENOMENA #BisikPadaLangit MASIH LAGI DI PAWAGAM

#WhySoSad #MataMasukHabuk #BanjirDiPawagam

@umminazeera @jalilhamid @naimdanielx @beto_kusyairy @erwin_dawson @fadilahmansor @kabirbhatia_022

Baru dikabarin nambah jadwal bulan oktober 2 titik lumayan lah :-) #Tukangnyetem #cumacrew #teamproduksi #technician

Another honest review for #BisikPadaLangit
.
.
Tentang kasih anak dan bapak..
Tentang cinta dan kasih sayang..
Penuh mainan emosi dan air mata..
Sinematografi yang pasti terbaik tahun ini.. #BisikPadaLangit MASIH di pawagam!!!
.
#GandinganHebat
@umminazeera
@jalilhamid
@beto_kusyairy
@naimdanielx
@erwin_dawson
.
#TeamProduksi
@kabirbhatia_022
@astroshaw
@akim_themajistret
@akimahmad
.
#BanjirDiPawagam
#MataMasukHabuk
#WhySoSad
#LYGOPHOBIA
#AstroShaw
#BisikPadaLangit
#KKAxBPL
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
@Regranned from @awankhalid_ - 4.5/5 saya berikan kepada filem #BisikPadaLangit Air mata jantan menitis setelah ditahan dari terkeluar, bahkan ada dengar lelaki duduk belakang saya cakap malu weih aku keluar air mataπŸ˜‚. Filem ini mengingatkan kembali BIG WHY saya. Yang bijak Kabir Bhatia selitkan isu fiqh Islam yang berkaitan dengan jenazah dan akhlak. Tak perlu berjubah, dah nampak betapa tinggi mutu Islamik dan budaya melayu diterap dalam filem ini. Teknik flashback yang berjaya. Biasanya bila filem melayu buat flashback akan membuat penonton ditinggalkan terpinga pinga. Kali ini.. saya rasa flashback itu menambahkan rempah ajinamoto dalam filem ini, bahkan ada flashback menyebabkan anda akan menangis(bukan aku ye..😝 cuma ada masuk sikit habuk...). Di akhir cerita anda akan berfikir sempat ke aku berbakti sebaik kepada ibu bapa sebelum aku pergi?

Lagu tema pula mungkin juga buat anda rasa bertambah sayu! Terbaik garapan lagu oleh Akim and The Magistrate.
Apapun aku nak nasihat.. kau pergilah tengok dengan cara yang halal. Bukan tengok dengan cara yang salah. Ingat, bukan babi je haram..!
#cabarantahanairmata @astroshaw - #regrann

Jika belum bisa menjadi orang yang sukses dan berhasil .. jadilah orang yang berguna ..
Jika belum bisa menjadi orang yang berguna .. jadilah orang yang berbahagia ..
Setidaknya bahagia untuk diri sendiri .. sebelum membahagiakan orang lain πŸ˜‰πŸ˜‰
#presssop
#teamproduksi
#beyourself
#like4like

Most Popular Instagram Hashtags