#teamnsasa

MOST RECENT

Leo baby😊 if u are also august born comment below let us knw our self.
I rep august 22😊 and i can smell me birthday frm afar😋
#teamoau
#teamNSASA
#sociolgist in the making
#oaumua
#kissdanielmusiclover

UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : - Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk
- Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori.
- Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular.
- Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri
- Perlukan secara percerahan semulajadi.
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan #ainaacleanser #cleanser

Nak cantik kita kena konsisten menjaga kulit muka kita.. Bukan setakat seminggu dua pakai terus letup2 flawless nya.. .
.
Syafiqah Ainaa sendiri ambil masa tau untuk jadi macam yang sekarang ni.. Dia test sendiri dulu dekat muka dia baru dia berani jual dekat orang.. Bukan sekelip mata dia terus jadi cantik.. 😍
.
.
So memang dah terbukti serum ainaa ni boleh tolong korang rawat kulit muka korang tau.. .
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent
#naturalbeauty
#cantiksemulajadi
#awekcantik
#mukaflawless
#tipscantik
#gadismalaya
#teamnsasa
#cantikflawless

Sekarang, bareface macam ni pun rasa confident je kalau keluar ! Ainaa Serum bukan untuk nampak helok je, tapi bagi SIHAT sekali ! Bukan untuk wanita je, lelaki juga ! ❤️ Jangan lupa order #ainaaserum korang ! .
Best ke best? Cepat Ws tau.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan

Nak cantik kita kena konsisten menjaga kulit muka kita.. Bukan setakat seminggu dua pakai terus letup2 flawless nya.. .
.
Syafiqah Ainaa sendiri ambil masa tau untuk jadi macam yang sekarang ni.. Dia test sendiri dulu dekat muka dia baru dia berani jual dekat orang.. Bukan sekelip mata dia terus jadi cantik.. 😍
.
.
So memang dah terbukti serum ainaa ni boleh tolong korang rawat kulit muka korang tau.. .
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent
#naturalbeauty
#cantiksemulajadi
#awekcantik
#mukaflawless
#tipscantik
#gadismalaya
#teamnsasa
#cantikflawless

Sekarang, bareface macam ni pun rasa confident je kalau keluar ! Ainaa Serum bukan untuk nampak helok je, tapi bagi SIHAT sekali ! Bukan untuk wanita je, lelaki juga ! ❤️ Jangan lupa order #ainaaserum korang ! .
Best ke best? Cepat Ws tau.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan

Sekarang, bareface macam ni pun rasa confident je kalau keluar ! Ainaa Serum bukan untuk nampak helok je, tapi bagi SIHAT sekali ! Bukan untuk wanita je, lelaki juga ! ❤️ Jangan lupa order #ainaaserum korang ! .
Best ke best? Cepat Ws tau.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan

Sekarang, bareface macam ni pun rasa confident je kalau keluar ! Ainaa Serum bukan untuk nampak helok je, tapi bagi SIHAT sekali ! Bukan untuk wanita je, lelaki juga ! ❤️ Jangan lupa order #ainaaserum korang ! .
Best ke best? Cepat Ws tau.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan

Nak cantik kita kena konsisten menjaga kulit muka kita.. Bukan setakat seminggu dua pakai terus letup2 flawless nya.. .
.
Syafiqah Ainaa sendiri ambil masa tau untuk jadi macam yang sekarang ni.. Dia test sendiri dulu dekat muka dia baru dia berani jual dekat orang.. Bukan sekelip mata dia terus jadi cantik.. 😍
.
.
So memang dah terbukti serum ainaa ni boleh tolong korang rawat kulit muka korang tau.. .
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent
#naturalbeauty
#cantiksemulajadi
#awekcantik
#mukaflawless
#tipscantik
#gadismalaya
#teamnsasa
#cantikflawless

Nak cantik kita kena konsisten menjaga kulit muka kita.. Bukan setakat seminggu dua pakai terus letup2 flawless nya.. .
.
Syafiqah Ainaa sendiri ambil masa tau untuk jadi macam yang sekarang ni.. Dia test sendiri dulu dekat muka dia baru dia berani jual dekat orang.. Bukan sekelip mata dia terus jadi cantik.. 😍
.
.
So memang dah terbukti serum ainaa ni boleh tolong korang rawat kulit muka korang tau.. .
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent
#naturalbeauty
#cantiksemulajadi
#awekcantik
#mukaflawless
#tipscantik
#gadismalaya
#teamnsasa
#cantikflawless

Nak cantik kita kena konsisten menjaga kulit muka kita.. Bukan setakat seminggu dua pakai terus letup2 flawless nya.. .
.
Syafiqah Ainaa sendiri ambil masa tau untuk jadi macam yang sekarang ni.. Dia test sendiri dulu dekat muka dia baru dia berani jual dekat orang.. Bukan sekelip mata dia terus jadi cantik.. 😍
.
.
So memang dah terbukti serum ainaa ni boleh tolong korang rawat kulit muka korang tau.. .
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent
#naturalbeauty
#cantiksemulajadi
#awekcantik
#mukaflawless
#tipscantik
#gadismalaya
#teamnsasa
#cantikflawless

UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : - Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk
- Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori.
- Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular.
- Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri
- Perlukan secara percerahan semulajadi.
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan #ainaacleanser #cleanser

UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : - Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk
- Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori.
- Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular.
- Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri
- Perlukan secara percerahan semulajadi.
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan #ainaacleanser #cleanser

UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : - Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk
- Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori.
- Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular.
- Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri
- Perlukan secara percerahan semulajadi.
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan #ainaacleanser #cleanser

Nak cantik kita kena konsisten menjaga kulit muka kita.. Bukan setakat seminggu dua pakai terus letup2 flawless nya.. .
.
Syafiqah Ainaa sendiri ambil masa tau untuk jadi macam yang sekarang ni.. Dia test sendiri dulu dekat muka dia baru dia berani jual dekat orang.. Bukan sekelip mata dia terus jadi cantik.. 😍
.
.
So memang dah terbukti serum ainaa ni boleh tolong korang rawat kulit muka korang tau.. .
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent
#naturalbeauty
#cantiksemulajadi
#awekcantik
#mukaflawless
#tipscantik
#gadismalaya
#teamnsasa
#cantikflawless

UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : - Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk
- Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori.
- Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular.
- Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri
- Perlukan secara percerahan semulajadi.
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan #ainaacleanser #cleanser

UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : - Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk
- Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori.
- Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular.
- Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri
- Perlukan secara percerahan semulajadi.
.
#serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyshahalam #nsabeautyselangor #nsabeautyrawang #nsabeautymalaysia #nsabeautyagent #naturalbeauty #cantiksemulajadi #awekcantik #mukaflawless #tipscantik #gadismalaya #teamnsasa #cantikflawless #ainaaserum #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #kuantan #pahang #kl #bangi #shahalam #kedah #kelantan #ainaacleanser #cleanser

Most Popular Instagram Hashtags