[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamninaftw

647 posts

TOP POSTS

Strawberry celup Ovomaltine spread. Curlasss kau jahhh @sigigimanes ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ.
#teamninaFTW #thesuperfighters #teamnina

milo energy cube โœจ selalu berebut dengan adik adik mashaAllah ๐Ÿคฃ #teamninaftw

heyy special dedicate for you guys โค utk order boleh ws saya, click link di bio ๐Ÿ˜‰
.
.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60/box ๐Ÿซ
Stock very limited!
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda ๐Ÿ˜‡ special COD to Putrajaya, Banting, Dengkil & nearby area ๐Ÿ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #daim #importcake #daimsedap #birthdaycake #shahalam #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #dengkil #codkotadamansara #codklia #mitsuioutletpark #kualaterengganu #codbanting #masjidkristal #codunisza #teamninaftw #kipmallkotawarisan

Apa yg pelik dalam gambar ni? Cari benda yg tersembunyi๐Ÿ™ˆ .
.
Order cake? CLICK ๐Ÿ‘‰ #teamninaftw

Team The Super Fighters ๐Ÿ’ช๐Ÿ’• #teamninaftw

๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Tak perlu pergi Langkawi....
Sis ada apa yang awak2 semua nak... cepat dapatkan!!
๐Ÿ“ฑ013-6104861
#teamninaftw #byhaza #chocloversmy

::'170910 As Salam & hi #thecakebaelovers !๐Ÿ™†
.

Ini adalah contoh cutomer yg refer dgn Dropship(DS) Sah & DS akn refer Agent Sah berdekatan awk2 utk COD/ Walk-in #cakeimport ..If awk2 buntu utk mcari Agent Sah mana yg cover area anda, boleh direct DS utk memudahkan proses order awk2 ๐Ÿ˜ŠMudah bukan?๐Ÿ˜ŽTerima kasih kpda customer yg beli #daimcake & #marsdessertbar w/ us..Enjoy!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .

#thecakebaefeedback #agentsahteamnina #agentsetialam . ------------------------------------
.

@Regrann from @bysrikandi.foodie - #reviewbysrikandi
.
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Terima kasih customer beli #CAKEMARS & #CAKEDAIM dari @bysrikandi.foodie
.
Moga kita sama sama murah rezeki ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ RM60/per box & COD!
.
Follow ig : @bysrikandi.foodie untuk pilihan cake dan snacks import!
.
atau Whatsapp (ONLY) : *019-3257907*
.
dan saya akan deal kan dengan agent terdekat di kawasan anda!
.
psst, terima kasih @thecakebae Agent Setia Alam, untuk kerjasama yang baik ๐Ÿ˜‰
.
#bysrikandi #dropshipteamnina #coklatviral #meruklang #setiaalam #bukitkapar #breadspreadviral #foodporn #setiacitymall #cake #caketwix #cakecadburry #cakecoklat #teamninaftw - #regrann

.
๐ŸŒธTwix Cake๐ŸŒธ
Price : RM60
Delivery option : Cash On Delivery (COD)

To order : Whatsapp 010-353 2323

P/S : Cake hanya boleh Cash On Delivery (COD) sahaja untuk mengelakkan cake rosak apabila sampai pada customer. Boleh COD di Malaysia & Singapore.

#fightersteamnina #cakedaimmurah #ikea #caketoblerone #toblerone #tobleronecake #twix #twixcake #mars #marscake #coklatmurahjb #coklatmurah #kekcoklat #chocolatecake #coklat #chocolate #bubblerice #choclover #coklatlover #chocolatelover #chocolatemalaysia #coklatmalaysia #teamninaftw

MOST RECENT

*Question & Answer*
*Chocolate Bar & Snack Import*

1. Chocolate boleh post ke?
Ya, boleh

2. Cod?
Tiada COD chocolate import.

3. Penghantaran melalui apa?
Poslaju. ETA 1-3hari.
4. Tak cair ke kalau post?
Ya cair utk selected item shj. Customer received barang disarankan terus masuk dlm peti ais terlebih terdahulu.

5. Halal ke? Logo ada tak?
Bahan dan kandungan cake takda bahan yg meragukan. In sha Allah halal. Takda logo halal pada packaging.

6. Expired bila?
Setiap chocolate berbeza tarikh expired. Ada yg setahun, ada 3bulan. Boleh ws for details.

7. Semua choc import dari mana?
๐Ÿซ Milo cube - dubai/nigeria
๐Ÿซ Milk cube - pakistan ๐Ÿซ Kokokrunch bar - thailand
๐Ÿซ Milo bar - aussie
๐Ÿซ Milka oreo - hungary
๐Ÿซ Lindt - Switzerland
๐Ÿซ Nutella B Ready - Polland
๐ŸŽ‚ Sara Lee - Australia
๐ŸŽ‚ Daim cake - London
๐ŸŽ‚ Toblerone cake - London
๐ŸŽ‚ Mars, Twix - London
.
*WHATSAPP FOR DETAILS
#fightersteamnina #cakedaimmurah #tobelerone #tobeleronecake #twixcake #twix #daim #mars #marssubang #selangor #coklatmurahselangor #choclover #coklatlover #chocolatecake #chocolatemalaysia #teamninaftw #ikea #cakelover #keksedap #coklatmalaysia #igshopsweetwentiescakecholate #cakebaelovers #chococaketeamnina

Adaaaa jee kek import neh..walaupun kekadang jer kakak promote..tapi permintaan ada sokmo untuk kek import neh..tinggal pilih je korang nak kek yang mana satu..rasa memang terangkat dan terbaik..kita import direct dari UK tao..rugi kalau tak order..untuk order boleh pm/wa +60199641838 neh..nanti kakak reply lelaju masej korang .
.

Ready Stok
1. Milka Hasselnuss-Torte
2. Daim Original
3. Chocolate Swirl Bavarian
4. Toblerone
5. Daim Orange

#agenkekdaimterengganu #agenkekdaimkualaterengganu #agenkekdaimkualanerus #agenkekdaimgongbadak #cakelover #choclatecake #kekdaimviral #daimcake #milkacake #tobleronecake #daimorangecake #chocolateswirlbavariancake #kamiteamnina #teamninaftw #kualaterengganu #kualanerus #gongbadak #umt #unisza #instep #ilpgongbadak

#COMBOSNAX
.
#DAIMSNAX & #CADBURYTWIRLBITES
.
๐Ÿฐ RM50
๐Ÿก by POS, INCLUDE postage!
โœจ STOCKS IS LIMITED, ORDER NOW!
โžก DO WHATSAPP : 019-3257907 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#bysrikandi #dropshipteamnina #coklatviral #meruklang #setiaalam #bukitkapar #breadspreadviral #foodporn #setiacitymall #cake #caketwix #cakecadburry #cakecoklat #teamninaftw

Happy Saturday yayy! zoom in sikit daim cake feveret semua orang ni ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŽ‚Daim Cake with Crunchy Caramel
๐Ÿ’ฐRM60 per box
๐ŸŽˆStock very limited!
๐Ÿ“ฒTo order, simply click link di bio untuk whatsapp
.
.
"sis, boleh cod area mana?"
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda ๐Ÿ˜Š
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #daim #importcake #daimsedap #birthdaycake #shahalam #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #codkotadamansara #serembangateway #bukitchanggang #codkotadamansara #mitsuioutletpark #kualaterengganu #codbanting #masjidkristal #teamninaftw #coklatlangkawi #chocolateoversea #kekdaimborong #kektoblerone #kekmilka #kekalmondy

#COMBO Chocolate Drinks โ˜•
.
NEW PRICE! NEW PRICE! NEW PRICE!
.
#MARSMILK & #GALAXYSMOOTHMILK
๐Ÿฐ RM31 (Price before RM35)
๐Ÿก by POS, exclude postage
โœจ STOCKS IS LIMITED, ORDER NOW!
โžก DO WHATSAPP : 019-3257907 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#bysrikandi #dropshipteamnina #coklatviral #meruklang #setiaalam #bukitkapar #breadspreadviral #foodporn #setiacitymall #cake #caketwix #cakecadburry #cakecoklat #teamninaftw

Salam maghrib ๐ŸŒน
.
๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ Assalamualaikum & hi, mahu order cake atau snacks? Follow ig @bysrikandi.foodie kami akan deal kan dengan agent terdekat di kawasan anda. Cod cake & pos snack! ๐Ÿ˜Š
.
#bysrikandi #dropshipteamnina #coklatviral #meruklang #setiaalam #bukitkapar #breadspreadviral #foodporn #setiacitymall #cake #caketwix #cakecadburry #cakecoklat #teamninaftw #sales

#giftideas 101 ๐Ÿ˜‚
.
On those occasions when you're looking for a romantic gift, whether it's for a boy or a girl, ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ are a great option to buy instead of ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
Agree? #apakataanda
.
So, here are a few types of chocolate & snack to buy that you can give to the people you care about the most :)
.
tag your lover, parents, pakcik makcik, adik beradik, sepupu sepapat, sahabat handai & sebarkan kasih sayang!
.
#bysrikandi #dropshipteamnina #coklatviral #meruklang #setiaalam #bukitkapar #breadspreadviral #foodporn #setiacitymall #cake #caketwix #cakecadburry #cakecoklat #teamninaftw

Sale... Sale... Sale...
Chocolate Spread Jar
*cadburycaramel
*cadbury
*cadburycrunchy
*ovomaltine โ€ขsales 2 Jar for RM50 (price before RM40 per jar) โ€ขsales RM30 per jar (price before RM40 per jar)
By POST, postage RM15 (sm)

Stocks is limited, ORDER NOW
๐Ÿ“ฒWatsap sue : 019-2562487

#bynurshuhada #dropshipteamnina #coklatviral #teamninaftw #cakecadburry #caketwixx

yayy antara customer yang dah grab spread chocolate jar cadbury & cadbury caramel spread ๐Ÿ˜ korang cepat skrg ada lagi sales 2 for Rm50 only!
.

#feedbackdaimshoppe #daimcake #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #chocolatespreadjar #chocolatespreadjarmurah #chocolatecadbury #fightersteamnina #teamninaftw

Most Popular Instagram Hashtags