[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamnabila

4231 posts

TOP POSTS

Boom ma boys πŸ’₯πŸ˜‚ Siapa yang juara #PerangBibir ni ? #Teamissey or #Teamnabila πŸ˜… tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 πŸ‘πŸ»

Doing test makeup during rehearsals πŸ’‹πŸ’„#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )

Walaupun ditempat ketiga,tapi kecomelan #TEAMNABILA #TEAMPINK #TEAMPAKATAN tetap no 1 😁

Kata @temyracle_farfarra , rezeki xpernah salah alamat . Alhamdulillah, rezeki pagi jumaat .. thnx kakak2 gojes yg trust @temyracle_gee_xiaojie ! Katanya dh aware lama, bru dpt chance nk beli . Haaa, nmpk x Temyracle dh worldwide 😍 jom join #teamnabila yg super sporting sbb coaching by @scrub.nabila mmg osemmm ! πŸ’‹

30 Years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamNabila @nabila_salon

The fabulous #TeamNabila in the house πŸ”πŸ’― #TabeshKhoja #Nabila #PSFW16 #Day1

MOST RECENT

Selamat petang 😎 Rice Milk Soap sesuai utk kulit berminyak πŸ’• pakai 2 kali sehari je tau πŸ˜‰ nak pakai dkt badan pun boleh utk hilangkan bau badan dan jerawat badan πŸ’•
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle

πŸ’›πŸ’›RICE MILK SOAP
-
Dikhaskan untuk uollss yang ada masalah kulit muka BERMINYAK.
-
Sabun ini akan membantu uollss untuk mengurangkan penghasilan sebum minyak di muka yang menyebabkan pori besar dan jerawat tumbuh dek penyebaran bakteria ke dalam kulit.
-
Rice milk soap mempunyai campuran dari rice milk, coconut oil dan organic soap base yang bertindak untuk kurangkan masalah minyak di muka.
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
.
πŸš—TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct #scrubmurah #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila

A little #throwback πŸ’• DARI DAPUR KE PASARAN LUAR 😎 Temyracle cetus fenomena skrub kecantikan selamat digunakan oleh semua golongan ❀❀❀ semoga Temyracle terus maju ke hadapan πŸ˜‡
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle

BIBIR DAH TAK KERING , TAK KUSAM !

Bahan utama yang terdapat didalam Sugar Candy Lipscrub ialah minyak zaitun, organic sugar, & madu. 🌸
Minyak zaitu mampu melembabkan & melembutkan bibir, organic sugar boleh membuang sel-sel kulit mati dibibir yang menyebabkan bibir kita kusam. So no more bibir kusam ! πŸ’‹
Madu dapat memerahkan bibir secara semulajadi . Woww !
Bagi yang suka pakai lipmatte, sangat disarankan scrub bibir 2-3kali supaya bibir kekal sihat dan bermaya . πŸ€—

RM9 ja awak untuk satu lipscrub kecik momey tu 😍

#teamnabila #lipscrubdayang #temyraclesgpetani

AMACAM ? DAH READY UNTUK FLAWLESS, BRO ?
.
So, malam ni nak bgtau tentang LELAKI & SCRUB πŸ‘¬πŸŒŸ Untuk pengetahuan semua, rangkaian produk Temyracle sesuai untuk semua golongan, iaitu lelaki dan perempuan 😎
.
Yeayyy lelaki pun perlu jaga kulit wajah. Scrub wajah sekurang-kurangnya 2-3 kali seminggu utk menanggalkan sel-sel kulit mati pada wajah. Bila konsisten scrub, kulit jadi bebas jerawat, blackhead, whitehead dan sebagainya 😎
.
Perempuan pun boleh cemburu bila tengok kulit lelaki lebih flawless dari mereka πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jangan malu2 nak bertanya tentang scrub ye πŸ˜„ boleh terus ws Aisyah πŸ“² 0148179050 atau tekan link di bio πŸ˜‰
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle

Selamat petang semua πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ jgn lupakan face scrub ye πŸ˜‰πŸ˜† balik dari kerja boleh scrub dgn face scrub utk kulit lembut selembut kulit baby 😍😍😍
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle

Feedback..!Feedback..!
-
Alhamdulilah, kulit licin dan lembut..😊😊
-
Whitening body scrub kaya dengan mineral yang sangat elok utk memberi kelembutan pada kulit badan dan ada 3 bau yang sangat wangi..
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
.
πŸš—TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct #scrubmurah #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila

SET COMBO TERLAJAK LARIS!
Gabungan yg sgt meletop abad ini πŸ˜‚ sorry terlebih over haha. Gabungan coffee scrub bersama detox mask ni hasil dia sgt superb! Flawless teruk hahaha cehh 2 produk ni boleh kecutkan jerawat & parut korang tau. Tak percaya? Cuba la 😜
.
Harga RM79
DM/Whatsapp Oni πŸ“² 0103774942 .
#temyracle #temyraclepower #coffeescrub #detoxmaskterbaik #sayapakaisayajual #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila

" THE BEST ITEM TEMYRACLE.."
-
Detox mask dihasilkan daripada GERANIUM ESSENTIAL OIL yang bertindak untuk mengurangkan masalah jerawat, redness dan sesuai untuk balancekan hormon..
-
Siapa yang balik dari office, rehatkan diri dengan detox mask percayalah uollss akan rasa lebih tenang dan kurang rasa letih after seharian bekerja..πŸ€—πŸ€—
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
.
πŸš—TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct #scrubmurah #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila

Let's Get It πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ
Love more, Worry Less

#temyraclesayamesticari #temyracleterengganu #temyracle #alhamdulillah #bismillah #teamnabila

Face scrub berfungi utk menanggalkan sel kulit mati dan menghaluskan kulit muka. Diperkaya dgn japanese pitera, face scrub berbeza dgn dgn coffee scrub dari segi tekstur dan fungsinya yg lebih kpd menghaluskan kulit muka serta bersifat anti-aging.
Shelf life ; 3 bulan

Magic Face Scrub 🌸
Harga RM29

DM/Whatsapp Oni πŸ“² 0103774942
#temyracle #temyraclepower #facescrub #mengurangkanjeragat #mengandungjapanesepitera #sesuaiutksemua #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila

RAHSIA KULIT SELEMBUT BABY, DAN SECANTIK LADY BOSS #temyracle.. ??
-
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
.
πŸš—TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct #scrubmurah #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila

Hi semua! Apa yg Oni pegang tu? Itu adalah item temyracle yg paling laris tau 😍 Detox mask ni boleh atasi masalah jerawat, tona kulit tk sekata, jeragat, parut, kulit kering, kulit rosak disebabkan penggunaan bahan kimia berlebihan & kulit berminyak. Ni favourite Oni tau. Korang suke tak? 😍

Detox Mask ;
Harga RM42
.
Whatsapp πŸ“² 0103774942
#temyracle #temyraclepower #detoxmask #detoxmaskmurah #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila

Meh Kak Ain sambung story pasal #detoxmasktemyracle ni.
Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori pori untuk membersihkan kotoran dan merawat kulit yang rosak.
Antara masalah kulit yang boleh diatasi ialah jerawat , tona kulit tak sekata, jeragat , kulit muka berparut, kulit kering , kulit berminyak dan kulit rosak akibat penggunaan bahan kimia yang berlebihan. πŸ’†Dengan hanya rm42, anda boleh dapat manfaat kunyit,madu dan geranium essential oil atas kulit anda.
πŸ“£ TAHAN 2 BULAN PULAK TU
πŸ’˜ Kak Ain Berkongsi
#madu #maskerkunyit #jerawat #jeragat #parut #jertih #besut #terengganu #temyracle #detoxmask #teamnabila

Dulu kulit muka kusam je😞, jerawat selalu naik 😭..
.
.
Ehh... Jangan risau.. Detox Mask by Temyracle kan ada? Bukan je merawat kulit kusam tapi kulit pun jadi licin😍😍. .
.
Temyracle, freshly made for you😘. . Bebas bahan kimia βœ”οΈ , natural βœ”οΈ, dan πŸ’― homemadeβœ”οΈ..
.
.
WA/DM Seri 017-8876570
Seri guide korang
.
.
#temyracle
#temyraclehomemade
#temyraclekotabharu
#temyraclekelantan
#temyraclejohor
#temyracleskudai
#codkotabharu
#codkubangkerian
#codskudai
#codmutiararini
#codbukitindah
#teamnabila
#scrubhomemade
#temyraclesayamesticari

Cara nak pakai Rice Milk Soap? Senange je πŸ˜‰

1) Basahkan badan/muka
2) Gunakan sebagai pencuci muka/sabun badan.
3) Bilas bersih tanpa tinggal lama pada kulit.

Keistimewaan Rice Milk Soap :
🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Mengurangkan minyak
🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Mengurangkan jeragat
🌸 Mengurangkan bau badan
🌸 Mengecilkan pori
.
Temyracle, freshly made for you. 100% homemade dan bebas kimia. Whatsapp πŸ“² 0103774942 for fast response 🌹
#temyracle #temyraclepower #ricemilksoapmurah #ricemilksoaptemyracle #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila

STRECHMARK HILANG..!!
-
Alhamdulilah, akhirnya #whiteningbodyscrubtemyracle telah atasi masalah strechmark yg sudah sekian lama..😊😊
-
Happynya lahaaaiiii...πŸ’ƒπŸ’ƒ
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
.
πŸš—TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct #scrubmurah #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila

Most Popular Instagram Hashtags