#teamnabila

MOST RECENT

Normal set Pinkish White laku kerasssss 😍
Ok meh kak syu kongsi manfaat yang ada dalam Pinkish White.
.
.
NORMAL SET PINKISH WHITE berasaskan Buah strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish. 
Tekstur Jenis creamy & sangat melembabkan kulit. Terutama bagi mereka yang masalah kulit kering, mengelupas & nipis.
Juga sesuai untuk kulit yang sensitif, jerawat , jeragat / kulit breakout.
Pinkish cream boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat hormon / period .

#TheJunniPinkishWhite #TeamNabila #StokisSelangor #SkincareThorbaek #NonMercury #KkmApporved

Percaya tak Detox Mask dan Peach Face Scrub ni antara yang the best and dah ramai yang grab. Set ni boleh kecutkan jerwat,smoothkan kulit muka anti aging, pudarkan parut tauu.berganda-ganda effect kalau grab set ni.

Raya Mega Sale Temyracle sedang berlangsung tau sekarang. Set ini korang boleh dapat dengan harga RM82 tau ( include pos) daripada harga biasa RM92. Jimat RM10 oi.

Pm nurul💌
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

Promo raya kembali! Kalau uols nak tahu bukan senang tau Temyracle buat promo, hanya 2x setahun tau! Kali ni cepat2 grab peluang keemasan ni tau !
.
kalini #teamNabila nak bagi handbag raya bernilai RM274 untuk uols yg bertuah. Nak ke tak? 🙋🏻
.
#Salestemyracle
#TemyracleDetoxMask
#promoraya
#Rayasales
#review
#scrubmurah
#scrubsejuk
#scrubborganik
#temyrace
#paidreviewmurah
#maskviral
#mask
#ramadhan

siapa ada masalah kulit berminyak,berjerawat ? please put your hands up. korang wajib try Rice Milk Soap sebab coconut oil used dalam Rice Milk Soap ni dapat lembapkan kulit and buang segala kotoran sepenuhnya.RM 18 jew tau.

Psssst.khamis ni nurul ada surprise tau nak gitau. Please bagitau jiran,mak cik,pakcik,atok,nenek semualaa pasal berita ni.tungguuu.

Pm nurul 💌
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

"Sunburn dan kulit kusam dah kurang"

Of course la dengan kuasa magic Coffee Scrub kurang dah sunburn plus kulit kusam. Dah cuba ke belum awak terr?? Wajib tau cuba. Barulaa kulit tu fresh,tak kering and natural gitcheww. Say YES to Temyracle.

Psssst.khamis ni nurul ada surprise tau nak gitau. Please bagitau jiran,mak cik,pakcik,atok,nenek semualaa pasal berita ni.tungguuu.

Pm nurul 💌
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

Muka berminyak bagai kilang minyak. Oh maii 😱 kena selalu ada kertas minyak dalam beg.

Ayoyoyo,adik manis. Ni ha. Rice Milk Soap ada.minyak tiada lagi.

Psssstt.khamis ni ada surprise tau nurul nak bagi. Nanti bagitau mak cik-mak cik bawang.kasi sebar berita ni.
Pm nurul💌
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

Nak fikir apa lagi tu? Jom dapatkan Peach Face Scrub ngan nurul sebelum terlambat. Dapat lembutkan kulit korang plus cerahkan kulit korang. Ohmaii 😱😱 Pm nurul 💌
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

“MASALAH KULIT DAH SELESAI”. . semestinya product temyracle wajib cuba. pm nurul 💌 #teamnabila #temyraclesymesticari #jerwat #parut #temyracleawlkenapakai

Nasi xnak mkn...lau ayam laju jer...siap joget2 lagi dpt ayam...
#nabila #nabilakhairi #teamnabila #anakmama

Good Morning Day 3 in Melbourne💜

Freedom Lifestyler Life Coaches Sponsored Trip by #isuccess Academy! Thank You 💗

#nabilasd
#bellagoesmelbourne
#freedomlifestyle
#lifecoaching
#isuccess
#TeamNabila

Congrats To My Both Amazing Team Members!! 👏👏👏👏 We are here in Melbourne and they are Featured in BH FRONT PAGE! Woohoo 🎉
Mr Rizuan’s left eye was blind since 7 years old due to a weary disease.
Mdm Rajuana had Breast Cancer Stage 2 back in 2011.
However, Health issue did not stop both of them from starting & owning 6 food shops in Singapore within 2 years!
Now their food stalls that sells Malay, Indian & Indonesia foods are located at SGH, Northpoint City, Pasir Ris West Plaza & Compassvle Link respectively & 2 stalls in NUH

The Amazing Part - they gotten back their investment of $300k and has now bring in only Profits 👏🏻 Their Main Focus has always been the Quality & Service of their Food to the Customers.
Sharing Mr Rizuan’s life journey ... How he turned from being unable to see with his left eyes to managing 6 food stalls in Singapore. His perseverance is much admired despite the challenges he faced

Congrats @rahila_delights 👏👏 PS: Learn Fb Marketing and Branding and Brand Yourself! PM me for More details 💜

#isuccess
#nabilasd
#suriasparks
#TeamNabila

Nabila et Thomas un bon couple ou pas #teamthomas ou #teamnabila

Tekstur Detox Mask ;

Macam yang disebutkan dalam video ni. Depends suhu keadaan uolls macam mana sebabnya dalam Detox Mask ni ada madu. So, madu ni kalau letak dalam peti sejuk dia akan jadi pekat. Kalau letak dekat tempat lain (suhu panas/sederhana), dia akan jadi cair.
Bagi Oni, Oni suka pakai pekat-pekat and sejuk hehe. Korang dah try? Yg belom tu jom try 😍

#detoxmasktemyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila #temyraclekajang #temyracleonisa #codkajang #postageeveryday #temyraclekajang #temyraclebangi #agentkajang #agentbangi

Most Popular Instagram Hashtags