#teammissbaby

1662 posts

TOP POSTS

Besok datang booth H11 @missbabyrepublic_hq okay👼🏼 30 Pembeli terawal tacha nak kasi free demo,coaching & Freegift! See you there @femes.fest 😘 #teamtacha #teammissbaby #femesfest ermm selekeh teruk😂

Facemilk cream paling best ! Once pakai kulit nampak brighter dan glowing gitu! .
.
Taknak pakai foundation pun xpe sbb dia dh cover and blurkan pores. Cantik sangat bila apply kat kulit.
Kalau guna sebelum makeup pun, makeup lagii tahan lama. Sesuai utk semua jenis kulit

#teamtacha #facemilkmissbaby #missbabyrepublic #missbabykemaman #teammissbaby #missbabyrepublic

Makeup smooth tak oily and tak menggerutu bila dah guna Milk Pudding by Missbaby Republic💋 Korang2 yang masih bertarung dengan blackheads and whiteheads tu den sngat recommend Milk Pudding nie😚 Lelaki pon boleh guna okay😉
.
Ada apa2 whatsapp je den.. 0176952338❤

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Last calllll lastt callll ni uolls! Jangan cakap tacha tak inform ya😜
.
Mana nak dapat moisturizer cream yang best lembut wangi ada promo lak tuuu!
.
Cepat whatsapp tacha! Promo sampai akhir bulan ni shj uolls! .
cuba sekali wajib repeat!💃🏻
.
#teamtacha #teammissbaby #missbabykemaman #facemilkmissbaby #missbabyrepublic

KULIT MAKIN CERAH JERAWAT PUN TAKUT NAK KELUAR !😍 ____
Dont worry uolss lelaki perempuan boleh guna dijamin lulus KKM

Basic Whitening Set ni ada 3 item tau. Untuk dapatkan kulit sihat serta melembutkan & kulit yang cerah najwa sarankan uolls dapatkan set basic whitening ni ok? Kita kayuh slow slow rawat skin kita dengan kandungan natural in Shaa Allah kulit awak akan makin sihat semula jadi!😍 ______

Najwa sertakan fungsi utama setiap item dalam set ni. Jum swipe gambar sesama!😘 _______

Whatsap najwa for more details & order nanti najwa consult awak baik punya!💓 ______

WHATSAPP 0139350712

#readystock #teammissbaby #teammissbaby #missbabyqueen #missbabykemaman #missbabyrepublic #missbabyrepublicmalaysia #teamtacha #teammissbabyrepublic #missbabyqueen #missbabykerteh #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #sleepingmaskmissbaby #facemaskmissbaby

Facemask tuk whitening & moisturizer. Make sure tgk jugak video tutorial kat previous post yaa.. 🎀
_
Whipping Cream Face Mask
(WHITENING & MOISTURIZE)
.
.
Fungsi utama:
✔melembabkan kulit
✔Mencerahkan Kulit
✔Menaikkan seri kulit wajah
✔Mengilangkan Sunburn
.
.
BAHAN UTAMA:
Minyak benih kacang macadamia
Minyak badam
Collagen
Ekstrak tomato
Hyaluronic acid
Aloevera
Vitamin C
.
.

Cara guna :
Bersihkan wajah.
Ratakan whipping cream pada kulit wajah. Biar selama 30 minit.
Kemudian bilas.
Untuk kesan terbaik gunakan bersama set Milk Pudding & Pinkish Radiance
.
WHATSAPP :
📲 +6013-9071818
📲 +6013-9071818
📲 +6013-9071818
.
.
#teammissbabyrepublic
#missbabylipserum #lipserum #serumbibir #produkviral
#missbabyrepublic #facemask #milkpudding
#pinkishradiancefacewash #vscomalaysia
#teammissbaby #sayajual #pencucimuka #produkhalal #facemist #moodrepublik

Throwback! Thanks for #missbabyqueen percaya 100% pada missbabyrepublic! I hope that you can hv healthy skin! Stop buying mercury product okay?! Nak jadi agent/dropship?! Whatsapp 013-9362883 😘 #teamtacha #teammissbabyrepublic #teammissbaby #femesfest

Yang mana satu pilihan awk?! _____

Jum whatsapp admin / agent agent sah Missbaby Republic! Nanti beautician akan consult awk sebaik mungkin😘

______

#missbabyrepublic #missbabylipserum #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #bodymilkcream #facemaskmissbaby #sleepingmaskmissbaby #teammissbaby

MOST RECENT

Makeup smooth tak oily and tak menggerutu bila dah guna Milk Pudding by Missbaby Republic💋 Korang2 yang masih bertarung dengan blackheads and whiteheads tu den sngat recommend Milk Pudding nie😚 Lelaki pon boleh guna okay😉
.
Ada apa2 whatsapp je den.. 0176952338❤

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

PINKISH RADIANCE FACEWASH 🌸Formulated dari ekstrak bunga sakura dan arbutin KHAS untuk memutihkan dan pinkishkan kulit muka. Plus ada AHA untuk remove clog pores dan whitehead !!
_____
Miliki kelebihan #pinkishradiace harini😊🌸🌸🌸
_____
Boleh kindly whatsapp untuk Nurin consult .thanks ❤️❤️❤️
#teammissbaby
#teamtacha #pinkishradiance
#missbabyrepublic #babyskin
#milkpuddingfacewashbooster #missbabyrepublic  #lipserum #mattelipstick #scarremover #missbabyrepublicteam #missbabyrepublicagent #missbabyrepubliclovers #missbabyrepublicmalaysia #freegift #sayajual #kahwin #milkpuddingbooster #onlineshopmalaysia #nakcantik #nakputih #putihgebu #bazarpaknil #girl #naturalproduct #malaysia #agentneeded #dropshipneed #mua #mask

*PINKISH RADIANCE*
✨ Pencuci muka lembut dengan 6 bahan premium yang diformulasi khas untuk mencerahkan, mengawal blackhead dan melembabkan kulit.
✨Sakura extract: Mencerahkan kulit, pinkish-kan kulit,menegangkan kulit
✨Tomato extract: Menyihatkan kulit, merawat pori terbuka, glowing-kan kulit, merawat cell kulit, agen pencerah semulajadi, anti-aging
✨Arbutin: Agen pencerah kulit yang sudah terbukti berkesan sejak berdekad lalu
✨Aloe vera: Melembabkan kulit, merawat parut, mencegah kulit kering dan mengelupas
✨Witch hazel: Membersihkan pori tersumbat, mengurangkan minyak, mencegah dan mengecutkan jerawat
✨AHA: Membersihkan pori tersumbat, menghilangkan whitehead dan blackhead

Gabungan bahan utama yang diformulasi KHAS untuk dipadankan dengan MILK PUDDING untuk menjadikan kulit super soft seperti baby!

Formula istimewa kami cipta untuk dipadankan bersama Milk Pudding untuk kawalan WHITEHEAD dan BLACKHEAD SUPER EXTRA!

Pencuci muka KURANG BUIH bermaksud LESS CHEMICAL yang sangat baik untuk kulit.

Untuk sis yang sangat-sangat pentingkan kesihatan kulit, taknak guna produk sembarangan yang menghakis kulit, kami highly recommend sis guna PINKISH RADIANCE ni 😘

1001% satisfaction guaranteed! Bebas PARABEN & SILICON! ✨Digunakan sekurang-kurangnya 2 kali sehari✨ *MILK PUDDING*
✨Digunakan seminggu 3 kali.
✨Berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati, menghilangkan whitehead, mengurangkan minyak, mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat, mengawal jerawat.
✨Cara guna: 1) Cuci muka dengan PINKISH RADIANCE. Bilas bersih. 2) Gosok Milk Pudding dalam gerakan memutar selama 5 minit sehingga kotoran berketul keluar. 3) Bilas dengan air bersih, cuci semula muka menggunakan PINKISH RADIANCE.
Whipping Cream Face Mask
(WHITENING & MOISTURIZE)

Fungsi utama ✔Melembabkan kulit
✔Mencerahkan kulit
✔Menaikkan seri kulit wajah
✔Mengilangkan sunburn

BAHAN UTAMA:
Minyak benih kacang macadamia
Minyak badam
Collagen
Ekstrak tomato
Hyaluronic acid
Aloevera
Vitamin C

#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#missbabyrepublic
#teammissbaby
#skincare #produkkecantikkan
#produkmalaysia #makeup
#beauty #skincaremalaysia
#missbabykajang
#malaysia

Set Basic Whitening untuk korang yang nak kulit cerah secara natural!😘 penggunaan JIMAT & KONSISTEN! 2 in 1😍 setiap 3x sminggu tacha akan apply facemask konon2 spa kat rumah jek gitchewwww! Bila korang apply facemask ni kesan yang sangat jelas minyak pada muka berkurangan and skin makin fresh💓 dah grab belum? Siapa beli one set basic whitening bulan ni tacha kasi GIFT CHUMILL OK?🍼 whatsapp tacha🦋 013-936 2883 / 014-217 8388 nanti kami balas baik punya!🏃🏻 #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby

Set Basic Whitening untuk korang yang nak kulit cerah secara natural!😘 penggunaan JIMAT & KONSISTEN! 2 in 1😍 setiap 3x sminggu tacha akan apply facemask konon2 spa kat rumah jek gitchewwww! Bila korang apply facemask ni kesan yang sangat jelas minyak pada muka berkurangan and skin makin fresh💓 dah grab belum? Siapa beli one set basic whitening bulan ni tacha kasi GIFT CHUMILL OK?🍼 whatsapp tacha🦋 013-936 2883 / 014-217 8388 nanti kami balas baik punya!🏃🏻 #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby

Facemask tuk whitening & moisturizer. Make sure tgk jugak video tutorial kat previous post yaa.. 🎀
_
Whipping Cream Face Mask
(WHITENING & MOISTURIZE)
.
.
Fungsi utama:
✔melembabkan kulit
✔Mencerahkan Kulit
✔Menaikkan seri kulit wajah
✔Mengilangkan Sunburn
.
.
BAHAN UTAMA:
Minyak benih kacang macadamia
Minyak badam
Collagen
Ekstrak tomato
Hyaluronic acid
Aloevera
Vitamin C
.
.

Cara guna :
Bersihkan wajah.
Ratakan whipping cream pada kulit wajah. Biar selama 30 minit.
Kemudian bilas.
Untuk kesan terbaik gunakan bersama set Milk Pudding & Pinkish Radiance
.
WHATSAPP :
📲 +6013-9071818
📲 +6013-9071818
📲 +6013-9071818
.
.
#teammissbabyrepublic
#missbabylipserum #lipserum #serumbibir #produkviral
#missbabyrepublic #facemask #milkpudding
#pinkishradiancefacewash #vscomalaysia
#teammissbaby #sayajual #pencucimuka #produkhalal #facemist #moodrepublik

Habis one set skin makin sihat makin ok!😍 see? Sabar itu indah🌸 so sesiapa yang nak grab product MISSBABYREPUBLIC boleh whatsapp najwa na😘 nanti najwa consult awk baik punya!👌🏻 #teammissbaby #teammissbaby #teamtacha #missbabyqueen #missbabyrepublic #missbabykemaman #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash

Habis one set skin makin sihat makin ok!😍 see? Sabar itu indah🌸 so sesiapa yang nak grab product MISSBABYREPUBLIC boleh whatsapp tacha na😘 nanti tacha consult awk baik punya!👌🏻 #teammissbaby #teammissbaby #teamtacha #missbabyqueen #missbabyrepublic #missbabykemaman #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash

Facemilk cream paling best ! Once pakai kulit nampak brighter dan glowing gitu! .
.
Taknak pakai foundation pun xpe sbb dia dh cover and blurkan pores. Cantik sangat bila apply kat kulit.
Kalau guna sebelum makeup pun, makeup lagii tahan lama. Sesuai utk semua jenis kulit

#teamtacha #facemilkmissbaby #missbabyrepublic #missbabykemaman #teammissbaby #missbabyrepublic

Yg ni paling best tau 😍😍😍
Lembap jew kulit kalau pakai tau 😘
Nak order, wasap sya tau 😆

Face Milk Cream

Fungsi utama
✔️mencerahkan kulit wajah
✔️melembapkan kulit
✔️menaikkan seri kulit wajah
✔️melembutkan kulit ✔️based mekap

BAHAN UTAMA :

Prunus amygdalus dulcis (sweet almond)oil
Hyaluronic acid
Titanium dioxide
Hamamelis virginiana (witch hazel) extract
Vitamin C
Vitamin E
Aloe barbadensis leaf extract
Milk powder

Cara guna
Bersihkan wajah.
Ratakan facemilk cream pada kulit wajah. Boleh dijadikan sebagai based mekap.
Untuk kesan terbaik gunakan bersama set Milk Pudding & Pinkish Radiance Facewash.
.
📲 0139350712

#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby

PROMO RAYA DAH NAK HABIS! LIPSERUM + DISCOUNT + FREEPOSTAGE + FREE LIPLINER!💓 .
.

Uolls yang dah grab TAHNIAH! .
Yang belum grab mohon sedar raya dah nak dekat tapi masih belum raya promo nii SANGAT RUGI🤣
Mija nak kasi diskaunnn lanje postageeee kasi hadiah lagiii jum join postage esok! .
NAK PAKAI 10btg LIPSTICK TAKDE MASALAH DIK😋💋 .
.

#missbabyrepublicmalaysia #teammissbabyrepublic #missbabylipserum #teamtacha #teammissbaby #teamtacha #missbabykuantan #missbabykerteh #CODKERTEH #codkertehkemasikkijal #CODKUANTAN

KULIT MAKIN CERAH JERAWAT PUN TAKUT NAK KELUAR !😍 ____
Dont worry uolss lelaki perempuan boleh guna dijamin lulus KKM

Basic Whitening Set ni ada 3 item tau. Untuk dapatkan kulit sihat serta melembutkan & kulit yang cerah najwa sarankan uolls dapatkan set basic whitening ni ok? Kita kayuh slow slow rawat skin kita dengan kandungan natural in Shaa Allah kulit awak akan makin sihat semula jadi!😍 ______

Najwa sertakan fungsi utama setiap item dalam set ni. Jum swipe gambar sesama!😘 _______

Whatsap najwa for more details & order nanti najwa consult awak baik punya!💓 ______

WHATSAPP 0139350712

#readystock #teammissbaby #teammissbaby #missbabyqueen #missbabykemaman #missbabyrepublic #missbabyrepublicmalaysia #teamtacha #teammissbabyrepublic #missbabyqueen #missbabykerteh #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #sleepingmaskmissbaby #facemaskmissbaby

Syaaa!!! Caneer nak gunaa milk pudding ni!? .
Sangat mudah dear. Ada dua cara pakai. Korang nak cuci muka dulu sebelum sental #milkpudding kat muka atau taknak cuci muka dulu pun boleh! .
Gosok milk pudding kat muka uols dalam gerakan memutar atau dari bawah ke atas. .
Kat kawasan whitehead degil tu tenyeh kuat sikit. 😘
.
Lepas gu bilas dengan air. Then cuci muka dgn pencuci muka macam biasa. Utk kesan yang super power guna dgn pinkish radiance.
.

Nak lagi best, simpan milk pudding ni dlm peti ais 5-10 minit sebelum guna. Komfeemmm nikmat gilaa bila gosok kat skin nanti! 😍
.
📲+60105759526

#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby
#sleepingmaskmissbaby
#facemaskwhitening
#bodymilkmissbaby
#produknatural
#produkputihgebu
#nomercury

Face Milk Cream For Whitening & Blur Pores By MissBaby Republic
.
Kegunaan tahan utk 1 bulan lebih sahaja. Ukuran berat 30 gram.

RM45 add postage RM8 for Semenanjung
Add RM12 postage for Sabah/Sarawak

Whatsapp me for more info +6017-499 19 44

#sayajual
#produkhilangwhitehead
#sayajualmilkpudding
#sayajualproduk
#teamkulitbaby
#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby
#sayajualprodukhilangwhitehead
#promosi
#produkmukalicin

Pudarkan PARUT wajah dengan DYXY 💕
.
.
Ramai yang tertanya tanya, kalau wajah berparut macam mana cara terbaik untuk sapu bc cream? Senang je, letak lebih sikit bc cream pada parut lepas tu dap-2 dan jangan seret terlalu kasar.. Pastikan bc cream tu blend sampai parut pudar tau 😊💕
.
.
Semoga video tutorial dari Lady D membantu anda. 😊
.
.
Order utk promosi masih dibuka ya 😊..
Whatsapp 018-2114871
.
.
#teammissbaby
#teamtacha
#missbabyrepublic
#babyskinfacewashbooster #missbabyrepublic  #lipserum #mattelipstick #scarremover #missbabyrepublicteam #missbabyrepublicagent #missbabyrepubliclovers #missbabyrepublicmalaysia #freegift #sayajual #kahwin #milkpuddingbooster #onlineshopmalaysia #nakcantik #nakputih #putihgebu #bazarpaknil #girl #naturalproduct #malaysia #agentneeded #dropshipneed #mua #mask

KULIT MAKIN CERAH JERAWAT PUN TAKUT NAK KELUAR !😍 ____

Basic Whitening Set ni ada 3 item tau. Untuk dapatkan kulit sihat serta melembutkan & kulit yang cerah Najwa sarankan uolls dapatkan set basic whitening ni ok? Kita kayuh slow slow rawat skin kita dengan kandungan natural in Shaa Allah kulit awak akan makin sihat semula jadi!😍 ______

Najwa sertakan fungsi utama setiap item dalam set ni. Jum swipe gambar sesama!😘 _______

Whatsap najwa for more details & order nanti najwa consult awak baik punya!💓 ______

Whatsapp 0139350712
#readystock #teammissbaby #teammissbaby #missbabyqueen #missbabykemaman #missbabyrepublic #missbabyrepublicmalaysia #teamtacha #teammissbabyrepublic #missbabyqueen #missbabykerteh #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #sleepingmaskmissbaby #facemaskmissbaby

Most Popular Instagram Hashtags