#teammissbaby

1517 posts

TOP POSTS

Throwback! Thanks for #missbabyqueen percaya 100% pada missbabyrepublic! I hope that you can hv healthy skin! Stop buying mercury product okay?! Nak jadi agent/dropship?! Whatsapp 013-9362883 😘 #teamtacha #teammissbabyrepublic #teammissbaby #femesfest

Maluuu laaa kitaa nak update Feedback Positive hari hari🙊 Annoying dok? Peduliii pulekkkkk asalkan #missbabyqueen iolls puas hati! Kah! Ada yang tanyaaa ada promo tak sis? ADA💃🏻 bila habis promo ye? Bila mood tacha dah tak elok!😂 ok gurau! Tkyh tanyaa banyak kalii terus grab je ok? #teamtacha #teammissbaby #missbabykemaman #missbabylipserum

Besok datang booth H11 @missbabyrepublic_hq okay👼🏼 30 Pembeli terawal tacha nak kasi free demo,coaching & Freegift! See you there @femes.fest 😘 #teamtacha #teammissbaby #femesfest ermm selekeh teruk😂

Beby tora pun guna milk puding tau! 😘muka mengerutu highly recomend pakai our top selling milk pudding! .
.
Credit to one of our agents @m1ssbabyrepublic_glow_proven
.
.
Postage ke seluruh Malaysia! Nak COD pon boleh! Nak FREE POSTAGE pon ada caranya!😏 Bagitau je eff uolls nak apa ye😉 in shaa Allah eff boleh bagi😝😝😝
.
.
Whatsapp atau dm eff ye girls😚
.
.
#teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #missbabyrepublic #missbabyperlis #missbabylipserum #missbabyrepublicarau #unimap #gemagegarvaganza #heroseorabgcindrella #codperlis #agentmissbabyperlis #agentperlis #missbabyagentperlis #minggudestinisiswa #uitmperlis #konvokesyenuitm #mdsuitmperlis #mds #diplomauitmperlis

"eeee, banyaknya blackhead dengan whitehead dekat mukaaaa 😫 stress tengok muka sendiri"
🌸
🌸
korang ada masalah ni x? kalau korang ada, meh jaja bagi tips 9 BAHAN SEMULA JADI yang ada kat rumah korang untuk kurangkan blackhead & whitehead dekat muka 😋
nak hilangkan langsung takes process okay ☝🏻 kena consistent jaga kulit 👌🏻
🌸
🌸
1. AIS
Balut kiub ais dalam kain dan tekap pada bahagian yang bermasalah selama 30 saat. Kalau x sempat, cuci muka dengan air ais sekali sehari. Nak lagi effective, gantikan air dengan jus timun, jus epal, or teh hijau & bekukan.
🌸
2. CUKA EPAL
Campurkan cuka ke dalam air. Dengan menggunakan kapas, celup dan sapukan pada kulit muka kita. Biarkan kering dan bilas. Lebih bagus if buat setiap malam selepas cuci muka.
🌸
3. TELUR PUTIH
Pukul telur putih dan sapu pada muka. Biarkan kering baru dibilas. Untuk kesan yang effective, lepas sapu telur kat muka, tutup dengan tissue dekat atas. Tarik tisu bila telur tu dah betul² kering. Lakukan 2 kali seminggu.
🌸
4. SKRUB GULA
Gaul 2 sudu gula, 1 sudu minyak zaitun & sedikit jus lemon, kemudian sapu pada muka. Biarkan 30 minit baru bilas. Lakukan sekerap mungkin. Boleh jugak tambah aroma lain like cinnamon or vanilla, bagi wangi ✨.
🌸
5. BAKING POWDER
Buat pes dua sudu baking powder & air. Sapu pada wajah dan urut perlahan² untuk penyerapan.
🌸
6. JUS LEMON
Sapukan satu sudu madu ke dalam jus lemon. Sapu pada muka dan biarkan selama 10 - 15 minit. Kemudian bilas. Nak effect lagi cepat, buat every day for a month then result memang superb.
🌸
7. TIMUN
Extract jus dari sebiji timun. Rendam kapas dalam jus & sapu pada muka. Biarkan selama 15 - 20 minit. Lakukan setiap hari selama sebulan for best results.
🌸
8. YOGURT
Sapu yogurt pada muka. Biarkan selama 10 minit kemudian bilas. Lakukan sekerap mungkin.
🌸
9. OAT
Campurkan lima sudu madu & dua sudu susu tepung dalam dua sudu oatmeal. Gaul sampai sebati & sapu pada muka. Kemudian urut perlahan². Dan urut, biar dia kering then bilas.
🌸
🌸
#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby
#skin

[ MILK PUDDING PALING BEST ]
Kenapa uols wajib ada stock Milk Pudding ni sepanjang masa? ✅PRECLEANSER TERBAIK untuk kulit ✅Teksture MILK PUDDING ni super light. Sangat ringan. Bau susu. Jangan makan pulak tau! 🙈 ✅MILK PUDDING akan bantu untuk serap kotoran tersumbat dalam liang pori. Minyak dan whithead pun sekali dia angkut keluar ✅MILK PUDDING akan bantu tanggalkan sisa cream/foundation yang tak bersih kalau uols cuci dengan pencuci muka biasa jer. So utk remove makeup mmg wajib ada MILK PUDDING ni ✅Kami ada testimoni yang bgtau JERAGAT dan PARUT JERAWAT DIA PUN NAMPAK PUDAR tau ✅JERAWAT AND MINYAK muka pun akan tak berani nak singah singah lagi kat muka uols tau! 😘

Siapa nak buang segala kekotoran kat muka tu meh whatsapp tiqa cepat😍😍😍 HAPUSKAN SEGALA KEKOTORAN DI WAJAH ANDA

Whatsapp 0176952338
Whatsapp 0176952338
Whatsapp 0176952338

JOM CANTIKKAN MUKA😄

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen#missbabyatqa#atqashoppe

" PUDING SUSU INI BUAT MAKEUP NAMPAK MAKIN LICIN! WHITEHEAD TAKDE LANSUNG" .
Dee nak share trick untuk bagi kulit tak nampak lansung ada mengerutu halus lepas sis pakai foundation.
Tak pakai makeup pun kulit cantik!

Pernah kan lepas siap makeup, bila tengok cermin dekat-dekat kulit mengerutu habis?
White head obvious timbul terutama di kawasan hidung & dagu? Buruk kan nampak kalau orang tilik muka kita dekat-dekat? 😱
.
.
Dee nak belanja TRICK .
Untuk hilangkan white head timbul-timbul lepas pakai foundation, hilangkan kulit mengelupas halus,hilangkan minyak muka utk jadikan MAKEUP tahann lama dan lebih cantik!
.
.
.
Sis TAK PERLU BUANG skincare yg ada sekarang.. .
Sis cuma perlu tambah MILK PUDDING FACE WASH BOOSTER sebelum sis cuci muka.
.
.
PERTAMA DI MALAYSIA - BUKAN CREAM
- BUKAN FOUNDATION
- BUKAN PENCUCI MUKA
- BUKAN SCRUB
- BUKAN SERUM
.
.
Hanya guna 2 @ 3 kali seminggu SEBELUM GUNA SABUN PENCUCI MUKA tau.. .
.
Sis ambil sedikit jelly ni, sis urut2 kat kawasan "spot" yang selalu bermasalah tu dalam 2-3 minit, sis akan nampak kotoran2 tersumbat tu akan diangkut keluar secara berjemaah.. sunburn pun hilang, sel kulit mati pun tanggal. Kulit nampak 3x lebih cerahh tau! .
.
Nak CUBA?
Komen PM kat bawah! Nanti dee pm sis 😘
- -

#teammissbaby
#teamtacha
#missbabyrepublic
#agentmissbabyrepublic
#babyskinfacewashbooster #missbabyrepublic #teamtacha #missbabyrepublicteam #missbabyrepublicagent #missbabyrepubliclovers #missbabyrepublickemaman #missbabyrepublicmalaysia #missbabyrepublicpenang #ipakaiijual #syjual #milkpuddingbooster

MOST RECENT

Nak tahu tak daily routine hana untuk hilangkan parut2 yang menganggu kecantikan kita tu. .
Tunggu next post okay❗️
.
#missbabyrepublic #missbabyqueen #feedbackmissbabyrepublic #teamtacha #teammissbaby #igers #instahot #vscocam

"RASA NAK MENANGIS TENGOK MUKA NI.. TAK BOLEH NAK MOVE ON.. DULU BANYAK JERAGAT AND KEDUT SEKARANG KULIT TEGANG HALUS MULUS FLAWLESS JEEE😍"
.
.
BASIC PIGMENTATION SET💕
.
Apa ada dalam set ini?
❣PINKISH RADIANCE
❣MILK PUDDING
❣FACE MASK LIFTING AND ANTIPIGMENTATION
.
PINKISH RADIANCE and MILK PUDDING tiqa ada mention kat late post😄 Apa BEST nya FACE MASK LIFTING AND ANTIPIGMENTATION ni? .
.
FUNGSI
.
Face mask ni boleh membantu MENGURANGKAN KEDUT kat muka kita.. Bagi yang ada masalah JERAGAT pon bagus pakai set ni tau.. Boleh bantu KURANGKAN JERAGAT😍 Penggunaan konsisten In Shaa Allah JERAGAT yang seronok berkampung kat muka ni pudar😍😍😍 .
Taknak ke KULIT FLAWLESS macam artis uolls😙 Tiqa nak!!!
.
Nak order boleh whatsapp tiqa sekarang!!
WHATSAPP 0176952338
WHATSAPP 0176952338
WHATSAPP 0176952338
.
HAPUSKAN JERAGAT!! SELAMAT TINGGAL JERAGAT😋

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

"eeee, banyaknya blackhead dengan whitehead dekat mukaaaa 😫 stress tengok muka sendiri"
🌸
🌸
korang ada masalah ni x? kalau korang ada, meh jaja bagi tips 9 BAHAN SEMULA JADI yang ada kat rumah korang untuk kurangkan blackhead & whitehead dekat muka 😋
nak hilangkan langsung takes process okay ☝🏻 kena consistent jaga kulit 👌🏻
🌸
🌸
1. AIS
Balut kiub ais dalam kain dan tekap pada bahagian yang bermasalah selama 30 saat. Kalau x sempat, cuci muka dengan air ais sekali sehari. Nak lagi effective, gantikan air dengan jus timun, jus epal, or teh hijau & bekukan.
🌸
2. CUKA EPAL
Campurkan cuka ke dalam air. Dengan menggunakan kapas, celup dan sapukan pada kulit muka kita. Biarkan kering dan bilas. Lebih bagus if buat setiap malam selepas cuci muka.
🌸
3. TELUR PUTIH
Pukul telur putih dan sapu pada muka. Biarkan kering baru dibilas. Untuk kesan yang effective, lepas sapu telur kat muka, tutup dengan tissue dekat atas. Tarik tisu bila telur tu dah betul² kering. Lakukan 2 kali seminggu.
🌸
4. SKRUB GULA
Gaul 2 sudu gula, 1 sudu minyak zaitun & sedikit jus lemon, kemudian sapu pada muka. Biarkan 30 minit baru bilas. Lakukan sekerap mungkin. Boleh jugak tambah aroma lain like cinnamon or vanilla, bagi wangi ✨.
🌸
5. BAKING POWDER
Buat pes dua sudu baking powder & air. Sapu pada wajah dan urut perlahan² untuk penyerapan.
🌸
6. JUS LEMON
Sapukan satu sudu madu ke dalam jus lemon. Sapu pada muka dan biarkan selama 10 - 15 minit. Kemudian bilas. Nak effect lagi cepat, buat every day for a month then result memang superb.
🌸
7. TIMUN
Extract jus dari sebiji timun. Rendam kapas dalam jus & sapu pada muka. Biarkan selama 15 - 20 minit. Lakukan setiap hari selama sebulan for best results.
🌸
8. YOGURT
Sapu yogurt pada muka. Biarkan selama 10 minit kemudian bilas. Lakukan sekerap mungkin.
🌸
9. OAT
Campurkan lima sudu madu & dua sudu susu tepung dalam dua sudu oatmeal. Gaul sampai sebati & sapu pada muka. Kemudian urut perlahan². Dan urut, biar dia kering then bilas.
🌸
🌸
#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby
#skin

"eeee, banyaknya blackhead dengan whitehead dekat mukaaaa 😫 stress tengok muka sendiri"
🌸
🌸
korang ada masalah ni x? kalau korang ada, meh jaja bagi tips 9 BAHAN SEMULA JADI yang ada kat rumah korang untuk kurangkan blackhead & whitehead dekat muka 😋
nak hilangkan langsung takes process okay ☝🏻 kena consistent jaga kulit 👌🏻
🌸
🌸
1. AIS
Balut kiub ais dalam kain dan tekap pada bahagian yang bermasalah selama 30 saat. Kalau x sempat, cuci muka dengan air ais sekali sehari. Nak lagi effective, gantikan air dengan jus timun, jus epal, or teh hijau & bekukan.
🌸
2. CUKA EPAL
Campurkan cuka ke dalam air. Dengan menggunakan kapas, celup dan sapukan pada kulit muka kita. Biarkan kering dan bilas. Lebih bagus if buat setiap malam selepas cuci muka.
🌸
3. TELUR PUTIH
Pukul telur putih dan sapu pada muka. Biarkan kering baru dibilas. Untuk kesan yang effective, lepas sapu telur kat muka, tutup dengan tissue dekat atas. Tarik tisu bila telur tu dah betul² kering. Lakukan 2 kali seminggu.
🌸
4. SKRUB GULA
Gaul 2 sudu gula, 1 sudu minyak zaitun & sedikit jus lemon, kemudian sapu pada muka. Biarkan 30 minit baru bilas. Lakukan sekerap mungkin. Boleh jugak tambah aroma lain like cinnamon or vanilla, bagi wangi ✨.
🌸
5. BAKING POWDER
Buat pes dua sudu baking powder & air. Sapu pada wajah dan urut perlahan² untuk penyerapan.
🌸
6. JUS LEMON
Sapukan satu sudu madu ke dalam jus lemon. Sapu pada muka dan biarkan selama 10 - 15 minit. Kemudian bilas. Nak effect lagi cepat, buat every day for a month then result memang superb.
🌸
7. TIMUN
Extract jus dari sebiji timun. Rendam kapas dalam jus & sapu pada muka. Biarkan selama 15 - 20 minit. Lakukan setiap hari selama sebulan for best results.
🌸
8. YOGURT
Sapu yogurt pada muka. Biarkan selama 10 minit kemudian bilas. Lakukan sekerap mungkin.
🌸
9. OAT
Campurkan lima sudu madu & dua sudu susu tepung dalam dua sudu oatmeal. Gaul sampai sebati & sapu pada muka. Kemudian urut perlahan². Dan urut, biar dia kering then bilas.
🌸
🌸
#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby
#skin

Assalamualaikum and good morning.
.
Syoknya la haii dapat laki support bini ni. Nak bini cecantik, belikan bini milk pudding. Sambil sambil tengok bini tonyoh milk pudding, laki pun join sental sekali 😅
.
Milk pudding ni boleh kurangkan sunburn tau, bukan hilangkan whitehead aje. Muka pun rasa licin aje, macam kulit baby.
.
Sebarang pertanyaan/order, boleh wasap aya 011 1649 4519 atau klik je link di bio 😘
.
#teammissbaby
#teamtacha
#missbabyrepublic
#agentmissbabyrepublic
#babyskinfacewashbooster #missbabyrepublicteam #missbabyrepublicagent #missbabyrepubliclovers #missbabyrepublickemaman #missbabyrepublicmalaysia #missbabyrepublicterengganu #missbabyrepublicperak #missbabyrepublictaiping #missbabyrepublicbaganserai #missbabyrepublicparitbuntar #missbabyrepublicpenang #missbabyrepublicnibongtebal #ipakaiijual #syjual #milkpuddingbooster

"NAK NANGIS BILA TENGOK CERMIN HIDUNG LICIN!!! SEBELUM NI MENGGERUTU MCM KERTAS PASIR" .
.

Tak rugi tau cuba milk pudding booster kan dah hilang semua whitehead dan blackhead! Tekstur yang lembut dan wangi menambahkan lagi SERI WAJAH KORANG!

LEMBUT MACAM BABY TAU😍 .

Milk pudding ni berfungsi deep cleanse kan lagi pencuci muka korang. Lepas korang makeup makeup, memang konfirm konfirm tak semua kekotoran tu tanggal. Ya tak semua! Thats why, boleh jadinya tumbuh segala jenis mak nenek jerawat disebabkan kekotoran yang dah tersumbat dalam liang pori. Sebab apa ? Sebab korang tak cuci bersih lah!

Lepas tu timbul whitehead. Serius stress. Lagi kalau korang yang jenis makeup hari hari, serius stress sebab langsung tak smooth muka. Nampak berbiji biji. Malukan ?

_
Nak picit hari hari memang tak sempat lah. Plus sakit sangat. Sebab itu Milk Pudding ni membantu memudahkan lagi proses pembersihan muka korang. Just gosok gosok je. ✔️ KKM APPROVED
✔️ KANDUNGAN NATURAL
✔️100% WATERBASED ✔️TEKSTUR TIDAK KASAR SEPERTI SCRUB!
✔️ MUDAH DIGUNAKAN KESAN SEAWAL 5MINIT!

Nak tahu lebih lanjut? Cepat whatsapp tacha tau! Memandangkan milk pudding booster ni laku bak tiket wayang ombak rinduu lambat-lambat nanti tak sempat flawles pagi raya!
Nak respond pantas? 😘
Whatsapp sya😍
📲+60105759526

#missbabyrepublic
#milkpuddingbooster
#pembasmiwhitehead
#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby

#lipserummissbabyrepublic, produk terbaru dari #missbabyrepublic yang terus meresap kedalam bibir tanpa rasa melekit..
.
SIAPA YG PERLU APPLY #lipserummissbabyrepublic ni..??
.
✔Uollss yg ada masalah kulit bibir kering
✔Uollss yg minat sgt pakai matte lips..tapi bibir merekah & pecah
✔Uollss yg ada masalah bibir lebam / gelap disebabkan silap pilih lipsticks .
✔Uollss yg xsuka pakai lip balm sbb melekit & berminyak
.
BERMINAT dgn #lipserummissbabyrepublic..??
.
📲WA : +60105759526
.
#pinkishradiancefacewash
#milkpuddingmissbabyrepublic
#lipserummissbabyrepublic
#missbabyrepublic
#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby

Ramai sangat yang tanya macam Milk Pudding ni berfungsi. Okay jom sya explain satu satu ya!
.
.
🌸SET WHITEHEAD MISSBABY REPUBLIC🌸 -----------------------------------
1⃣ BABYSKIN BY MISSBABY ni ada Dua jenis item ye?
= Yes dear, ada dua jenis.
Milk Pudding Facewash Booster dan Pinkish Radiance Facewash
.
.
2⃣ Apa beza 2 item ni? = Milk Pudding - Ala ala mcm scrub. Tapi sangat lembut. Takda biji2 halus mcm scrub biasa yg boleh calarkan kulit. Guna 2@3 kali je seminggu
*DICIPTA KHAS UTK MENGANGKAT WHITEHEAD DAN SEL KULIT MATI* = Pinkish Radiance - Pencuci Muka
Guna 2 kali sehari setiap hari. .
.
3⃣ Kena guna dua2 ke? Guna salah satu boleh tak? = Boleh, cuma tak digalakkan. Kalau nak kulit cantik and pori bersih kena guna dua dua sekali.
Sebab dua item ni work each other utk pastikan kebersihan kulit dan mencerahkan kulit.
Kalau pakai satu je mcm tak cukup sifat nt. Hehehe .
.
4⃣ Semua jenis Kulit boleh pakai ke? - Sesuai untuk Kulit Normal, Kulit Kering, kulit berminyak -Tidak sesuai untuk yang Alergik Collagen -kalau alergik collagen boleh guna pinkish Radiance sahaja .
.
5⃣ Ada side effects tak? = Tiada Side effect. 100% waterbased. =Sekiranya berlaku sebarang simptom selepas pengunaan sila Hentikan pengunaan dan Maklumkan Terus kepada Agent jualan untuk bantuan seterusnya. .
.
6⃣ Boleh pakai dengan skincare lain tak? = Boleh takde masalah. But just makesure Skincare u ols tu bukan jenis typical "Timbang kilo" tau. =Takut nanti side effect sbb produk tu uols claim sebab produk kami pulak 😝 .
.

7⃣ Ambil masa berapa lama untuk nampak kesan ye = MILK PUDDING : Kesan kulit lembut dan whitehead berkurang boleh di rasa serta merta selepas sekali pengunaan.
Untk merawat sunburn ambil masa 2-3 minggu. =PINKISH RADIANCE : Fasa Maintain untuk kawal whitehead dari tumbuh setiap hari.
Kesan Whitening mengambil masa 2-3 bulan secara berperingkat. .
.
Whatsapp sya dulu ya ?
010 5759526

#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby

Ini sis Tacha.. Leader tiqa😘 Perasan tak muka sis tacha dulu macam mana? Itu kesan dari dia stop pakai satu skin care ni.. Tiqa pon tak tau apa nama skin care tu😅
.
.
MUKA FLAWLESS LEPAS PAKAI MISSBABY😱
.
Yang sis Tacha apply untuk dapat kulit MULUS macam tu is ADVANCE WHITENING SET.. .
Apa ada dalam ADVANCE WHITENING SET?
💕PINKISH RADIANCE
💕MILK PUDDING
💕FACE MILK CREAM
💕FASK MASK WHIPPING CREAM (WHITENING AND MOISTURIZE)
.
.
MUKA SIS TACHA DULU KERING AND KUSAM
.
FUNGSI yang ada dalam PINKISH RADIANCE, MILK PUDDING, and FACE MILK CREAM tiqa dah explain tadi ( refer late post😘).. Untuk FACE MASK WHITENING AND MOISTURIZE tu.. Ianya sangat bagus untuk MEMBANTU MEMUTIHKAN KULIT dan MELEMBAPKAN KULIT.. Jadi siapa yang ada masalah KULIT KUSAM and KULIT KERING.. Tiqa recommend face mask ini😙
.
Bagi yang ada masalah TONA KULIT TAK SEKATA pon tiqa recommend guna face mask ni.. In Shaa Allah kalau uolls konsisten pakai.. Result dia SUPERB😍😍😍 Silap2 nanti jadi macam sis tacha tu.. Uolls taknak ke😙
.
.
Untuk order jom whatsapp tiqa sekarang😍
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338

BYEBYE KULIT KUSAM😄😄😘 #teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

MISSBABY LIPSERUM
.
.
MISSBABY LIPSERUM ni sangat bagus tau.. Tapi untuk siapa?
💋Untuk yang ada masalah BIBIR KERING dan MEREKAH
💋Untuk yang ada masalah BIBIR GELAP
💋Untuk yang tak suka pakai lip balm sebab lip balm MELEKIT
.
Texsture MISSBABY LIPSERUM ni sangat RINGAN dan TERUS MERESAP ke dalam kulit bibir kita once kita apply😙 .
.
MACAM MANA NAK GUNA?
.
Uolls boleh apply setiap malam SEBELUM TIDUR and boleh juga apply SEBELUM PAKAI LIPSTICK/LIPMATTE👄 Lepasni pakailah lipmatte apa pon.. Bibir TAK MEREKAH dah😍
.
.
Nak BIBIR CANTIK? Jom order sekarang!!
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338

JANGAN INGAT CANTIKKAN MUKA JE.. BIBIR PON KENA CANTIK JUGA TAU😄👄💋 #teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

SET COMBO MISSBABY REPUBLIC
.
.
Set combo missbaby ada tiga item:
❣PINKISH RADIANCE
❣MILK PUDDING
❣FACE MILK CREAM
.
Macam yang tiqa cakap di feedback sebelum ni.. PINKISH RADIANCE and MILK PUDDING merupakan GANDINGAN TERBAIK dan SALING MELENGKAPI.. Jadi, better if uolls guna kan both of dis item untuk kesan LEBIH MEMUASKAN.. Berbanding kalau pakai salah satu jee.. Nanti macam TAK CUKUP SIFAT pula.. Heheee😘
.
FACE MILK CREAM
.
FACE MILK CREAM ni boleh digunakan untuk KESAN LEBIH MANTOP lagi.. Ia juga bertindak sebagai MOISTURIZER yang MELEMBAPKAN kulit kita.. Boleh juga digunakan sebagai BASE MAKEUP.. So kita tak payah lah apply toner segala bagai tu.. Pakai FACE MILK CREAM pon dah cukup😄
.
.
Berminat tak nak order? Jom kita sama2 CANTIKKAN KULIT kita ni.. Huhuu😙 .
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338

JOM CANTIK BERSAMA MISSBABY REPUBLIC😄😄😙😙💕💕💕 #teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

YAA SAYANG2 SEMUAAA.. Pertama di malaysia hehe!! 😊 Bukan muka je ada serum, BIBIR pon ada hokayyy.. 💋
Teksture yang sangat ringan dan tak berminyak! Terus serap atas kulit bibir. Tak berat lansung mcm pakai lipbalm biasa tau! 👏🏻
.
.
.
Nak purchase terus? Whatsapp Mia hokayy...
📲 +6013-9071818
📲 +6013-9071818
.
.
.
.
.
.
.
#teammissbabyrepublic #teamtacha
#missbabylipserum #lipserum #serumbibir
#missbabyrepublic #facemask #milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash #lofatah
#teammissbaby #sayajual #organic #pencucimuka #produkhalal #scrubcoffee #facespray #facemist #moodrepublik #heroseorangcinderella #fattzura

Basic set (PINKISH RADIANCE+MILK PUDDING).. Dua item ni SALING MELENGKAPI antara satu sama lain and sangat best pakai.. Sangat bagus untuk HILANGKAN BLACKHEADS & WHITEHEADS yang seronok bermaharajalela kat muka kita ni.. Set ini juga membantu untuk MENGURANGKAN MINYAK kat muka kita ni.. Also sangat bagus untuk MEMUTIHKAN KULIT😍
.
Ramai customer kata BEST PAKAI sebab ianya TERBUKTI BERKESAN hoccay😙😙😙
.
NAK BUANG SEGALA KEKOTORAN I WAJAH ANDA? JOM WHATSAPP TIQA SEKARANG😍😍😍 WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338
WHATSAPP "HAI TIQA" KE 0176952338

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha#agent#dropship#skincare#missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Sekarang ni tiqa nak share feedback missbaby😘💕 Tiqa akan share semua feedback dari yang guna MILK PUDDING.. PINKISH.. LIPSERUM.. And semua okay ❣

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Jeles tengok kawan-kawan makin cerah berseri??😈😈 Geram kerana anda telah cuba pelbagai produk tetapi tidak membuahkan hasil??😡😡 Bosan kerana asyik diendahkan oleh pilihan hati??😞😞 Solusinya, missbaby republic whitening set.. 😘😘 Caranya mudah sahaja.. 1. Cuci muka menggunakan pinky radiance face wash
2. Exfoliate blackhead, whitehead dan kulit mati dengan milk pudding booster.
3. Sapu whipping cream facemask whitening dan biarkan selama 30 minit..
4. Basuh muka dengan air suam untuk tanggalkan mask
5. Sapu FaceMilk moisturizing cream di muka anda.. Dengan 5 langkah sahaja, kulit anda akan mula mencerah dalam masa 2 minggu.. pemakaian yang konsistentbakan menyebabkan kulit anda semakin cerah berseri dan hilang cela di muka..😎😎 Whatsapp 0145446822 untuk tempahan.. #missbabyrepublicteam #missbabyrepublicmalaysia #teammissbaby #teamtacha #agentmissbabyrepublic #skincaremusthave #skincarehalal #skincaretanpamerkuri #skincareselamat #igshopmalaysia #onlinesellermalaysia #flawless #beautyguru

[ MILK PUDDING PALING BEST ]
Kenapa uols wajib ada stock Milk Pudding ni sepanjang masa? ✅PRECLEANSER TERBAIK untuk kulit ✅Teksture MILK PUDDING ni super light. Sangat ringan. Bau susu. Jangan makan pulak tau! 🙈 ✅MILK PUDDING akan bantu untuk serap kotoran tersumbat dalam liang pori. Minyak dan whithead pun sekali dia angkut keluar ✅MILK PUDDING akan bantu tanggalkan sisa cream/foundation yang tak bersih kalau uols cuci dengan pencuci muka biasa jer. So utk remove makeup mmg wajib ada MILK PUDDING ni ✅Kami ada testimoni yang bgtau JERAGAT dan PARUT JERAWAT DIA PUN NAMPAK PUDAR tau ✅JERAWAT AND MINYAK muka pun akan tak berani nak singah singah lagi kat muka uols tau! 😘

Siapa nak buang segala kekotoran kat muka tu meh whatsapp tiqa cepat😍😍😍 HAPUSKAN SEGALA KEKOTORAN DI WAJAH ANDA

Whatsapp 0176952338
Whatsapp 0176952338
Whatsapp 0176952338

JOM CANTIKKAN MUKA😄

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen#missbabyatqa#atqashoppe

Most Popular Instagram Hashtags