[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teammissbaby

2288 posts

TOP POSTS

Throwback! Thanks for #missbabyqueen percaya 100% pada missbabyrepublic! I hope that you can hv healthy skin! Stop buying mercury product okay?! Nak jadi agent/dropship?! Whatsapp 013-9362883 😘 #teamtacha #teammissbabyrepublic #teammissbaby #femesfest

" RAMAI CUST KAMI NAK COD. KAMI PERLUKAN BANTUAN ANDA UNTUK JOIN KAMI BUAT INCOME RM200 GELY-GELI SEHARI! SEBULAN DAH 6K.. " .
.
Produk PALING LARIS 2017! Paling senang jual! Paling banyak REPEAT ODER ! Ramai sgt yang minta NAK COD. .
.
Berminat nak join team kami? .
.
Modal serendah RM270 SAHAJA .
.
Kami perlukan ahli team baru yang ada ciri ciri dibawah : .
.
✔️KOMITED & RAJIN
✔️AMANAH
✔️KEMAHUAN BELAJAR YANG TINGGI
✔️MEMPUNYAI KEINGINAN UTK BERJAYA
.
.
Kami tidak perlukan ahli team yang ramai tapi menunggu harap cust turun dari langit. no no no 😂
.
.
KENAPA PERLU SERTAI #TEAMMISSBABYREPUBLIC
.
.
✔️MARGIN UNTUNG YANG TINGGI
✔️PRODUK BERKUALITI
✔️PRODUK MUDAH JUAL
✔️SOKONGAN DARI HQ
✔️KOS ADS MURAH
✔️PACKAGING YANG MENARIK
✔️REPEAT ODER YANG TINGGI
✔️REWARD BULANAN (CASH/GOLD/GIFT)
.
.
Team kami akan GUIDE anda untuk SALES & MARKETING (FB ADS & FREE MARKETING)
.
.
Kuota terhad! .
.
Berminat nak join #teammissbaby cepat cepat wassap terus .
.
Wasap 013 936 2883 (pendaftaran agent)
Wasap 013 936 2883 (pendaftaran agent)
Wasap 013 936 2883 (pendaftaran agent) .
.
Atau komen PM kat bawah tau!
. "" Saya Teringin sangat nak join tapi takda modal! 😭 ""
.
Jangan risau! .
Takda modal tapi nak join team kami ?
Uols boleh mendaftar sebagai AGENT DROPSHIP. Yuran komitment serendah RM30 sahaja! .
.
Terhad untuk 100 orang bagi team pertama! .
.
+60 13-936 2883 ( Pendaftaran Dropship) +60 13-936 2883 (Pendaftatan Dropship)
+60 13-936 2883 ( pendaftaran Dropship)

Wasap number yg betul untuk memudahkan urusan ya 😘
.
.
See ya! 🤗

The biggest mistake yng perempuan selalu buat. Uolls tau tak if uolls tak remove uolls punya makeup masa tido...
🥀Muka akan terdedah dengan kuman sepanjang malam. Kenapa? Siang hari kita terdedah habuk asap sana sini dengan mekap lagi dengan minyak lagi. Seriously girls kotor okay.
🥀Pori akan kotor and tersumbat. Sebab dah bnyak sangat dirt and minyak so ianya akan clog uolls punya pores.
🥀Jerawat start naik. Why? Muka dah bnyak excessive minyak and ianya tends untuk naikkan lagi jerawat.
🥀Blackheads. Huishhh ni tak payah cakap. Bila pores dah kotor. Peratusan kemunculan whitegead sngat tinggi.

Soo.. Remove mekap and cuci muka sebelum tido. Nak kasi betul2 bersih muka, bileh guna Milk Pudding untuk sental semua kekotoran2 kat muka tu😙💕 #teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Besok datang booth H11 @missbabyrepublic_hq okay👼🏼 30 Pembeli terawal tacha nak kasi free demo,coaching & Freegift! See you there @femes.fest 😘 #teamtacha #teammissbaby #femesfest ermm selekeh teruk😂

Morning angles
Fresh je rasa setiap Kali bangun Dari tidur sebb APA?? Sebab sebelum tidur kita day bermasker dengan FACEMASK WHIPPING CREAM by missbabyrepublic

Kulit semakin cerah,lembut,tak berminyak,kalau yang ada sunburn tu semakin pulih tau uolls

Macam mana nak guna?? Senang je !!! Bersihkan wajah,ratakan facemask whipping cream keseluruh wajah biarkan selama 30minit kemudian bilas.untuk kesan yang terbaik guna bersama milk pudding + pinkish radiance facewash
Nak order??? Wassap zila 017-7330109
#missbabyrepublic
#teammissbaby
#facemask#lipserum#milkpudding#pinkishradiancefacewash

"DEMO KAT TANGAN PUN BOLEH KAN"

Harini mood berbunga-bunga feedback #missbabyqueen gempak2! Mira lanje tutorial untuk korang! Yang mana masih blur was2 cemana milk pudding tu boleh keluarkan sisa kotoran dalam 30saat?! Instant Baby Effect tau! Cuci and bilas sekali dengan Pencuci muka super best Pinkish Radiance Facewash!😍 bauuuu bunga sakura ya ampun sampai ngantuk #missbabyqueen Dibuatnya!😋 _____ . .

jom dapatkan Set Basic dengan mira! Set basic ni boleh tahan almost 2bulan tau so sangatlah JIMAT😘 tak perlu topup setiap bulan😏

_____ . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp mira for more info & FREE CONSULTATION ! +601128657574
#missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabytkualakrai #missbabytanahmerah #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic

MOST RECENT

One and Only Lipserum yang teruss RESAP atas kulit bibir. *Tanpa rasa lekit, rasa berminyak, rasa mcm pakai lipbalm. No!*
_

Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
_
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabyselangor #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

KEBAIKAN UTAMA MILK PUDDING BOOSTER😍" . . .

Ni bru kebaikan utama? Ada bnyk lagi ke benefitsnya? Yes. ALL IN ONE! Lagi2 bila uolls pakai one set basic sekali pinkish radiance facewash. WOW sangat!😍
_
Grab one and pakai dengan happy! 😍
_
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
_
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabyselangor #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Ramai yang tanya dan confius. Sebenarnya babyskin ni berfungsi untuk apa ya ?
.
.
Okay dear, sis explain dulu skit ya berkenaan produk MISSBABY REPUBLIC. .
.
*Kami ada DUA produk UTAMA yang LAKU KERAS sekarang* .
.
1) MILK PUDDING BOOSTER (exfoliator) .
.
2) PINKSH RADIANCE FACEWASH (pencuci muka) .
.
••••••••••••••••
Utk menghilangkan whitehead guna .
.
*MILK PUDDING BOOSTER* .
.
Kandungan utama : .
.
-Aqua
-Collagen
-Milk extract .
.
💯% Bebas merkuri
💯% Bebas Paraben
💯% Bebas hydroquinone .
. *MILK PUDDING EXFOLIATOR PERTAMA DIMALAYSIA* .
.
Sgt disarankan guna bersama PINKISH RADIANCE FACEWASH utk hasil lebih baik. 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
.

Guna Booster Seminggu 3 kali.
Kulit akan COMFIRM BERSIH BEBAS KOTORAN DAN WHITEHEAD! 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 .
.

Kesan pemakaian : .
.
❤️ Kulit bersih dan segar.
❤️ Bebas dari whitehead degil !
❤️ Bebas minyak.
❤️ Kulit akan kelihatan cerah dan pinkish.
❤️ Parut jerawat akan mula pudar.
❤️ Merawat sunburn.
❤️ Mengekalkan kelembapan kulit.
_
Grab one and pakai dengan happy! 😍
_
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
_
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabyselangor #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

HARI-HARI NAK PINKISH!" . . .

Sampai ada yg cakap kenapa murah tapi tahan lama! Lembut2 rasa nak pegang je pipi! 😍 sis sllu mention kan selama ni? Pinkish ni memang super best! Bukan facewash beshe2😜
_
_
Grab one and pakai dengan happy! 😍
_
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
_
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabyselangor #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Morning sayang2.. Pagi2 bangun tido jangan lupa basuh muka dengan Pinkish Radiance untuk bersihkan and fresh kan skin kita😘💕 #teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Morning semua😍 How's your day today? Lets start it with a positive feedback from our #missbabyqueen
Spread positive vibes💕

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Haiii harini iolls nak ajar korang guna milk pudding dan pinkish radiance facewash😍 Milk pudding ni ialah facewash booster, which is mcm scrub, tp dia punya tekstur mmg lembut gila, takde biji2 kasar yg boleh merosakkan struktur kulit taw!😍 Function milk pudding semua tu ada pada gambar. Pinkish radiance tu pulak ialah facewash. Boleh tahan 2 bulan atau lebih taw!😍 Jimatt gilerrrr! Nak? Whatsapp 012-6578095😙

Postage seluruh malaysia, COD area paka/kertih ye😙
.
.
#titiancinta #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #missbabyrepublicagent #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum #missbabydungun #missbabypaka #missbabyterengganu #afmegastar #duckcosmetics #fashionvalet #duckscarves #serummalaysia #missbabyselangor #missbabyqueen #bodyscrub #skincaremalaysia

Morning angles
Fresh je rasa setiap Kali bangun Dari tidur sebb APA?? Sebab sebelum tidur kita day bermasker dengan FACEMASK WHIPPING CREAM by missbabyrepublic

Kulit semakin cerah,lembut,tak berminyak,kalau yang ada sunburn tu semakin pulih tau uolls

Macam mana nak guna?? Senang je !!! Bersihkan wajah,ratakan facemask whipping cream keseluruh wajah biarkan selama 30minit kemudian bilas.untuk kesan yang terbaik guna bersama milk pudding + pinkish radiance facewash
Nak order??? Wassap zila 017-7330109
#missbabyrepublic
#teammissbaby
#facemask#lipserum#milkpudding#pinkishradiancefacewash

Remove habis semua awak punya mekap2 tu dengan Milk Pudding. Bukan mekap je tanggal, kulit mati, blackheads whiteheads, minyak and debu2 tu semua boleh tanggal.

Dah ada 2 size, MINI and JUMBO. Yang mana nak? Stok bertimbun ni so better place your order now😘 Whatsapp tiqa. Direct link di bio💕

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

The biggest mistake yng perempuan selalu buat. Uolls tau tak if uolls tak remove uolls punya makeup masa tido...
🥀Muka akan terdedah dengan kuman sepanjang malam. Kenapa? Siang hari kita terdedah habuk asap sana sini dengan mekap lagi dengan minyak lagi. Seriously girls kotor okay.
🥀Pori akan kotor and tersumbat. Sebab dah bnyak sangat dirt and minyak so ianya akan clog uolls punya pores.
🥀Jerawat start naik. Why? Muka dah bnyak excessive minyak and ianya tends untuk naikkan lagi jerawat.
🥀Blackheads. Huishhh ni tak payah cakap. Bila pores dah kotor. Peratusan kemunculan whitegead sngat tinggi.

Soo.. Remove mekap and cuci muka sebelum tido. Nak kasi betul2 bersih muka, bileh guna Milk Pudding untuk sental semua kekotoran2 kat muka tu😙💕 #teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Yang mana satu jadi pilihan kalbu awak ? Setiap masker ada fungsi yang tersendiri tau. Tekstur dan bau yang sangat best buat awak jatuh hati menderu deru dengan facemask missbaby ni 😍

_
THE FACE MASK SERIES !
Teksture super gebuu geng the mask memang super halus macam WHIPPING CREAM!
_
Berangin jee bila pakai. Best sangat.
_
The face mask series uols boleh pilih .
.
Pink
Untuk Whitening & Moisturize! Sesuai utk uols yg ada masalah tona kulit tak sekata dan kulit kusam .
.
Turqoise
Untuk masalah jeragat dan kulit kedut
.
.
Orange
Paling special untuk yang ada masalah kulit berparut 😱 super nice .
.
And alang alang muka dah cantik kan, uols WAJIB WAJIB WAJIB cerahkan badan, buang hitam hitam kat siku, kat pelipat, kat leher guna THE BODY MILK WHIPPING CREAM !
_
Muka cantik badan pun mesti laah kena tiptop 😘

_
Whatsapp wani 011 1943 9663

30 seconds INSTANT BABY- SKIN EFFECT!

Benefits milk Pudding Booster facewash!
_
Membuang whitehead instantly! Merawat sunburn ☀️! Menanggalkan Sel Kulit mati🤗! Mengawal pertumbuhan jerawat! . .
Ekstrak pudding susu yang sangat wangi dan memiliki tekstur yang sangat lembut! Penggunaan mudah & jimat hanya 3x seminggu!
_
Bila lagi nak jadi salah sorang #missbabyqueen ?!😍
_

Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
_
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabyselangor #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Ofcos laaa eksaited tauu nak pakai Chamomile Sleeping Mask and Body Milk Whipping Cream. Rasa tak sabar nk tunggu tidur malam ni kan kan kan. 😍
_
_
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
_
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabyselangor #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Panass panasss. Cepat cepat grab uolls. Bau depa adik beradik ni memang besttt sangat. 😍
_
Grab one and pakai dengan happy! 😍
_
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
Whatsapp : 0145305144
_
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabyselangor #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Hello #missbabyqueen semua. So hari ni tiqa nak share tentang macam mana nak KECIK KAN LIANG PORI muka kita ni. Guna home remedies je. Senang2 and simple2. Tiqa slalu buat bila ada masa2 lapang😙
.
💕MASKER TOMATO💕
•2 biji tomato, (1 pon boleh ikut kamu ye) blender sampai halus. Tak payah letak air tau. Blender je gitu.
•Basuh muka dulu untuk elak debu and kekotoran kat muka. Then sapu tomato tadi kat muka sebagai masker sambil urut2 muka dalan lebih kurang 5 minit.
•Biarkan selama 30minit dan bilas dengan air suam.
.
💕AIS BATU💕
•Ni senang je. Ambik seketul ais batu then sapu2 kan dekat muka selama 10 minit. Then siap😏
•Boleh buat 3 ke 4 kali seminggu. Rutin yang sangat simple tapi mujarab.
.
💕MASKER TIMUN💕
•Cara dia sama macam tomato kat atas tu ☝️ Uolls boleh buat cara2 ni setiap minggu dalam 3 ke 4 kali seminggu. Untuk kesan lagi umpph, boleh whatsapp tiqa untuk dapat kan Milk Pudding dari MBR. Sangat bagus tau. Nanti ada masa tiqa share okay😘

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Most Popular Instagram Hashtags