#teammissbaby

1924 posts

TOP POSTS

#paidreviewbylala *
@bymissbabyrepublic
@bymissbabyrepublic

@bymissbabyrepublic

Makin ramai dah terpaut dengan Milk Pudding Booster Facewash missbabyrepublic ni! Berkesan kan? Kalau tak berkesan cemana boleh dapat feedback best setiap hari?😘 benefits Milk Pudding ALL IN ONE! Fungsi ala-ala scrub tapi tekstur yang sangat lembut! Ramai jatuh cinta siap ada ckp nak makan!😂 ______ . .

BAU PUDDING YANG SANGAT WANGI! WHITEHEAD KLUAR PUN TAK STRESS!
MAI SWIPE GAMBAR SESAMA!
______ . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp najwa for more info & FREE CONSULTATION 0139350712
.
.
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #

Besok datang booth H11 @missbabyrepublic_hq okay👼🏼 30 Pembeli terawal tacha nak kasi free demo,coaching & Freegift! See you there @femes.fest 😘 #teamtacha #teammissbaby #femesfest ermm selekeh teruk😂

PART 1 - Lipserum paling mudah & simple! Tak perlu tunggu free nk apply. Just oles 2x sehari sepantas 1 2 3! Oles shj tau! Especially for those yang suka sangat pakai lipstick EVERYDAY and bibir korang 24hours kering & berkuping! Maluuuu laaa skin flawles tp bibir kering kalah kering padang pasir😂 bf korang yg jenis bibir hitam kuat MEROKOK tu haaa kasi lipserum ni! HENSEM BERTAMBAH ++++ tau! dont forget to grab PROMO PRICE!😘 ______ . . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp tacha for more info & FREE CONSULTATION ! 013-9362883 / 014-217 8388 .

#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

@bymissbabyrepublic
PART 1 - Lipserum paling mudah & simple! Tak perlu tunggu free nk apply. Just oles 2x sehari sepantas 1 2 3! Oles shj tau! Especially for those yang suka sangat pakai lipstick EVERYDAY and bibir korang 24hours kering & berkuping! Maluuuu laaa skin flawles tp bibir kering kalah kering padang pasir😂 bf korang yg jenis bibir hitam kuat MEROKOK tu haaa kasi lipserum ni! HENSEM BERTAMBAH ++++ tau! dont forget to grab PROMO PRICE!😘 ______ . . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp najwa for more info & FREE CONSULTATION ! 013-935 0712

#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

If anyone of you yang always wonder "how to get a smooth and flawless makeup?"
.
Tiqa just guna set Missbaby jer😘 Nanti tiqa consult korang okay😘 Tapi kena lah whatsapp tiqa dulu huhuuu..
0176952338💕

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Missbaby Republic Info:
Whipping Cream Face Mask
(LIFTING & ANTI PIGMENTATION)

Fungsi utama ✔Menegangkan kuliT
✔menganjalkan Kulit
✔Menaikkan seri kulit wajah
✔ Mencerahkan jeragat
✔Melembutkan Kulit
✔Membaiki stuktur kulit

BAHAN UTAMA:
Minyak benih kacang macadamia
Minyak badam
Ekstrak benih kopi hijau
Ekstrak rumpai laut
Ekstrak akar ginseng
Arbutin
Vitamin C
Ekstrak rosehip

Cara guna :
Bersihkan wajah.
Ratakan whipping cream pada kulit wajah. Biar selama 30 minit.
Kemudian bilas.
Untuk kesan terbaik gunakan bersama set Milk Pudding & Pinkish Radiance . .

Order/detail ws mira 😘 01128657574

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic

Throwback! Thanks for #missbabyqueen percaya 100% pada missbabyrepublic! I hope that you can hv healthy skin! Stop buying mercury product okay?! Nak jadi agent/dropship?! Whatsapp 013-9362883 😘 #teamtacha #teammissbabyrepublic #teammissbaby #femesfest

Selamat Malam Semua,
jgn lupa gunakan sleeping mask utk merawat wajah 💆
Berminat, pm @ whatsapp 0136621598

#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#teammissbaby

MOST RECENT

@bymissbabyrepublic
PART 1 - Lipserum paling mudah & simple! Tak perlu tunggu free nk apply. Just oles 2x sehari sepantas 1 2 3! Oles shj tau! Especially for those yang suka sangat pakai lipstick EVERYDAY and bibir korang 24hours kering & berkuping! Maluuuu laaa skin flawles tp bibir kering kalah kering padang pasir😂 bf korang yg jenis bibir hitam kuat MEROKOK tu haaa kasi lipserum ni! HENSEM BERTAMBAH ++++ tau! dont forget to grab PROMO PRICE!😘 ______ . . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp najwa for more info & FREE CONSULTATION ! 013-935 0712

#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Tada! Agent sah missbabyrepublic try double cleansing jugak tau! Double cleansing sangat sesuai untuk korang yang ada masalah COMBINATION SKIN MEANS KULIT KORANG DRY & OILY. Nak tips lagi? Keep follow najwa tau! Jangan lupa untuk grab Pinkish Radiance Facewash untuk reduce skin korang yang bermasalah tu😘 nak cantik kene rajin❤️ . . . . .
.
.
Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp najwa for more info & FREE CONSULTATION 0139350712
.

#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Yeee awak semuaaaaa! Natural product takes time .
.
Takkan dapat kesan kalau pakai 2 / 3 hari tu. Memang takes time tapi worth la untuk dapat kan kulit sihat. Penggunaan yang konsisten memang boleh nampak kesan 100% 🙆🏻
.
.
Yang nak order sleeping mask boleh whatsapp mija sebab stock tak banyak dah | 014-5257197 | .
.
#chamomilesleepingmask #chamomilesleepingmaskmissbabyrepublic #teammissbabyrepublic #teammissbabyqueen #teammissbaby #teamtacha #missbabykuantan #CODKUANTAN

PART 1 - Lipserum paling mudah & simple! Tak perlu tunggu free nk apply. Just oles 2x sehari sepantas 1 2 3! Oles shj tau! Especially for those yang suka sangat pakai lipstick EVERYDAY and bibir korang 24hours kering & berkuping! Maluuuu laaa skin flawles tp bibir kering kalah kering padang pasir😂 bf korang yg jenis bibir hitam kuat MEROKOK tu haaa kasi lipserum ni! HENSEM BERTAMBAH ++++ tau! dont forget to grab PROMO PRICE!😘 ______ . . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp tacha for more info & FREE CONSULTATION ! 013-9362883 / 014-217 8388 .

#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Morning cinta hati! Harini breakfast apa ?

Semalam ada makeup makeup tak ? Konfirm kekotoran pada liang pori korang masih ada tau. Bila kekotoran tu tak tanggal, akan jadi whitehead tau. Tu yg jd menggerutu. 😩
.
.

Jangan stresss. Gosok je guna Milk Pudding viral ni 😍
.
.
Lepastu cuci dgn pinkish facewash booster 🤗
.
.
#trustedsellermalaysia #missbabyrepublic #missbabyqueen #missbabyrepublicteam #missbabyrepublicbytstoreww #agentsahmissbabyrepublic #bebeautywithbrain #licinhabis #glowing #flawless #lipserum #lipserumissbabyrepublic #lipserumterbaik#teammissbaby
#teamtacha
#missbabyrepublic
#agentmissbabyrepublic
#babyskinfacewashbooster #missbabyrepublic #teamtacha #missbabyrepublicteam #missbabyrepublicagent #missbabyrepubliclovers #missbabyrepublickemaman #missbabyrepublicmalaysia #missbabyrepublicterengganu #ipakaiijual #syjual #milkpuddingbooster

" Whitehead & blackhead senang buang " 😻
. .
Banyak sangat feedback tentang milk pudding ni nak nangis sebab terharu 😭 Sebab bagus la mija recommend dekat korang yang Ada masalah blackhead / whitehead tu 🙈
.
.
Nak hilangkan parut or kulit kusam meh ws mija Kita sembang naaa | 014-5257197 | .
.
#milkpuddinggbooster #milkpuddingmissbaby #teammissbabyrepublic #teammissbabyqueen #teammissbaby #teamtacha #missbabykuantan #CODKUANTAN

Tada! Agent sah missbabyrepublic try double cleansing jugak tau! Double cleansing sangat sesuai untuk korang yang ada masalah COMBINATION SKIN MEANS KULIT KORANG DRY & OILY. Nak tips lagi? Keep follow tacha tau! Jangan lupa untuk grab Pinkish Radiance Facewash untuk reduce skin korang yang bermasalah tu😘 nak cantik kene rajin❤️ . . . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp tacha for more info & FREE CONSULTATION ! 013-9362883 / 014-217 8388 .

#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

#paidreviewbylala *
@bymissbabyrepublic
@bymissbabyrepublic

@bymissbabyrepublic

Makin ramai dah terpaut dengan Milk Pudding Booster Facewash missbabyrepublic ni! Berkesan kan? Kalau tak berkesan cemana boleh dapat feedback best setiap hari?😘 benefits Milk Pudding ALL IN ONE! Fungsi ala-ala scrub tapi tekstur yang sangat lembut! Ramai jatuh cinta siap ada ckp nak makan!😂 ______ . .

BAU PUDDING YANG SANGAT WANGI! WHITEHEAD KLUAR PUN TAK STRESS!
MAI SWIPE GAMBAR SESAMA!
______ . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp najwa for more info & FREE CONSULTATION 0139350712
.
.
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #

Ramai yang dah stop night cream dorang disebabkan Chamomile Sleeping Mask Missbabyrepublic!🤤 kenapa? Yes! Banyak benefits chamomile ni tau! Bukan cream biasa2! Pakai setiap malam berfungsi untuk mengawal minyak😱 memudarkan parut jerawat😱 plus melembutkan skin korang lagi tau! So for those yg ada prob skin kusam kering yakmat boleh pakai sleeping mask! Tak mahaii punnn RM35 seketuiii jimat sampai 2bulan gitchewwww!😘 _______ . . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp tacha for more info & FREE CONSULTATION ! 013-9362883 / 014-217 8388 .

#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Makin ramai dah terpaut dengan Milk Pudding Booster Facewash missbabyrepublic ni! Berkesan kan? Kalau tak berkesan cemana boleh dapat feedback best setiap hari?😘 benefits Milk Pudding ALL IN ONE! Fungsi ala-ala scrub tapi tekstur yang sangat lembut! Ramai jatuh cinta siap ada ckp nak makan!😂 ______ . .

BAU PUDDING YANG SANGAT WANGI! WHITEHEAD KLUAR PUN TAK STRESS!
MAI SWIPE GAMBAR SESAMA!
______ . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp najwa for more info & FREE CONSULTATION 0139350712
.
.
#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

Admin dah fall in love ❤️
.
" MILK PUDDING INI MAMPU LENYAPKAN WHITEHEAD DAN JADIKAN MAKEUP SMOOTH 😊✨
.
.
MILK PUDDING FACEWASH BOOSTER by Missbaby Republic .
Mampu Menghilangkan whitehead sekelip mata dan jadikan makeup uols SMOOTH !! 😍
.
Kesan lain pemakaian facewash booster :
.
-Menanggalkan sisa makeup
-Menyerap lebihan minyak dr dalam pori
-Memudarkan parut jerawat
-Mengecutkan jerawat
-Mencegah jerawat
-Melembabkan kulit
-Merawat sun burn
.
Kesan serta merta :
.
-Kulit terasa licin bersih
-Kulit lebih segar
-Whitehead tanggal
-Minyak berlebihan HILANG!
.
Nak OFFER "HIDUNG BERDARAH" meh BORONG dengan Nurin😏
hanya utk uols yang whatsapp Nurin dulu je tau!
.
HARGA PROMOSI + FREEGIFT + FREE POSTAGE untuk #missbabyqueen
.
So what are u waiting for 😃😍
.
Nak ke kulit mengerutu selama-lamanya ?!
Order now atau kawan-kawan asyik mengata makeup kita mengerutu sampai bila2. 😭
.

Whatsapp 018 2114871 or just click link whatsapp on bio @missbaby.republic
.
.
#teammissbaby #noparaben
#teamtacha #pinkishradiance
#missbabyrepublic #babyskin
#milkpuddingfacewashbooster #missbabyrepublic  #lipserum #mattelipstick #scarremover #missbabyrepublicteam #missbabyrepubliclovers #missbabyrepublicmalaysia #freegift #sayajual #milkpuddingbooster #feedback #onlineshopmalaysia #nakcantik #nakputih #putihgebu #bazarpaknil #girl #naturalproduct #malaysia #agentneeded #dropshipneed #mua #mask

Najwa nak bagi PROMO PRICE pada sesiapa yang ada masalah bibir shj😜

______ .

Masalah bibir cemana tu? Scroll lagi! .

Masalah seperti ini👌🏻
💋Bibir kering 💋Mengelupas/merekah
💋Yang suka pakai Matte lipstik tapi bibir pecahh . Buruk tau. 💋Yang *TAK SUKA* pakai lipbalm sebab rimasss rasa berminyak n melekit lekitt.

______ . . .

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set / loose item! Directly whatsapp najwa for more info & FREE CONSULTATION 0139350712

#missbabyqueen #missbabykerteh #missbabykemaman #missbabyterengganu #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #facemaskmisbaby #facemilkmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbabyserum

What are the most important items in Missbaby are these 2 items💕 Its a MUST HAVE items to get before the others😍
.
Whatsapp me.. 0176952338💕

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

If anyone of you yang always wonder "how to get a smooth and flawless makeup?"
.
Tiqa just guna set Missbaby jer😘 Nanti tiqa consult korang okay😘 Tapi kena lah whatsapp tiqa dulu huhuuu..
0176952338💕

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Heyy.. Mana satu idaman kalbu??? Set apa yang sesuai dengan kulit awak2 semua???
.
Jom whatsapp tiqa and cerita kat tiqa apa masalah kulit korang.. Then tiqa akan recommend set mana yang sesuai okay😘💕
0176952338💕

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

"Milk pudding bestttt" 😝
.
.
Nak kena ulang banyak kali ke uolls? Kan dah cakap milk pudding best. Scrub konsisten muka jadi natural glowing tauuuuuu jeles mija 🙇🏻‍♀️
.
.
Yang nak order sleeping mask or milk pudding or miss baby yang lain cepat WhatsApp sementara stock masih Ada | 014-5257197 |
.
.
#milkpuddinggbooster #milkpudding #milkpuddingmissbaby #chamomilesleepingmask #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyqueen #teammissbabyrepublic #missbabykuantan #missbabykemaman #missbabykerteh #CODKUANTAN #CODKERTEH #codkertehkemasikkijalpaka

Mai tengok nyaman tak nyaman pakai chamomile sleeping mask ni🤗
Aipp whitening mask tu take time ciked sebab dia mask whipping cream takda la bwk mai tdo. Hihi.SUPERB try baru tau okeyy😉
.
Btw if nak purchase boleh whatsapp Nurin 018 2114871❤️
.
.
#teammissbaby #noparaben
#teamtacha #pinkishradiance
#missbabyrepublic #babyskin
#milkpuddingfacewashbooster #missbabyrepublic  #lipserum #mattelipstick #scarremover #missbabyrepublicteam #missbabyrepubliclovers #missbabyrepublicmalaysia #freegift #sayajual #milkpuddingbooster #feedback #onlineshopmalaysia #nakcantik #nakputih #putihgebu #bazarpaknil #girl #naturalproduct #malaysia #agentneeded #dropshipneed #mua #mask

"Muka soft macam baby" 👶🏻
.
.
Customer ni pakai facemask whitening! Siapa yang pernah pakai tu memang rasa best sangat pakai facemask ni. Sejuk jeeeee 😍 Muka pun lembut tau! Kalau ada jerawat calit sikit & bangun Pagi esok jerawat kecut 🙈
.
.
Yang nak order facemask or set miss baby yang lain boleh direct WhatsApp, NO DM | 014-5257197 |
.
.
#facemaskwhitening #missbabyqueen #missbabyrepublic #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #missbabykuantan #CODKUANTAN

Most Popular Instagram Hashtags