[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teammissbaby

1497 posts

TOP POSTS

Besok datang booth H11 @missbabyrepublic_hq okay👼🏼 30 Pembeli terawal tacha nak kasi free demo,coaching & Freegift! See you there @femes.fest 😘 #teamtacha #teammissbaby #femesfest ermm selekeh teruk😂

Ha seronok custpmer kita bila dh dpt parcel Missbaby Republic.
Jgn lupa dptkan produk MissBaby Republic.
Di jamin selamat

Whatsapp 010-7870799 utk order
#missbabyrepublicteam
#agentmissbabyrepublic #teammissbaby #missbabyqueen

.
Taknak pakai foundation pun xpe sbb dia dh cover and blurkan pores. Cantik sangat bila apply kat kulit.
Kalau guna sebelum makeup pun, makeup lagii tahan lama. Sesuai utk semua jenis kulit
.
Uolls yang nak cuba atau repeat buat stock boleh order sekarang kalau nak beli harga RM35 sahaja sebab START BULAN JUN harga akan bertukar normal! Dah jimat RM10 taknak order sekarang ke?RUGI😭😭😭😭 and yes! Tacha pakai satu bekas dah sebulan lebih tak habis2 lagi sangat jimat! .
#teamtacha #facemilkmissbaby #missbabyrepublic #missbabykemaman #teammissbaby #missbabyrepublic

Throwback! Thanks for #missbabyqueen percaya 100% pada missbabyrepublic! I hope that you can hv healthy skin! Stop buying mercury product okay?! Nak jadi agent/dropship?! Whatsapp 013-9362883 😘 #teamtacha #teammissbabyrepublic #teammissbaby #femesfest

RAYA PROMO LAGI! LIPSERUM + DISCOUNT + FREEPOSTAGE + FREE LIPLINER!💓 .
.

Uolls yang dah grab TAHNIAH! .
Yang belum grab mohon sedar raya dah nak dekat tapi masih belum raya promo nii SANGAT RUGI🤣
Mija nak kasi diskaunnn lanje postageeee kasi hadiah lagiii jum join postage before raya! .
NAK PAKAI 10btg LIPSTICK TAKDE MASALAH DIK😋💋 .
.

#missbabyrepublicmalaysia #teammissbabyrepublic #missbabylipserum #teamtacha #teammissbaby #teamtacha #missbabykuantan #missbabykerteh #CODKERTEH #codkertehkemasikkijal #CODKUANTAN

Kebanyakan girls kat luar sana banyak menghadapi masalah bibir kering kan . Siap berkuping kuping lagi. Lagi lagi kalau kerja dalam aircond. Walhal minum air banyak pun still lagi kering!
Bila dia kering dan berkuping , pakai lipstick pun jadi tak smooth dan tak cantik kan! Dia tak blend sekata dgn bibir kita . Dan disebabkan itu nak pilih lipstick pun jd msalah terutama penggemar lipsmatte. 😩

Dah jangan sesedih lagi hokay. Korang calit je terus Lipserum best ni pada bibir korang. Dia mmg dicipta khas langsung tak melekit dan meresap terus dalam bibir tau.
Boleh pakai bila bila masa je korang nak. Kalau sebelum pakai lipstick tu apply dulu Lipserum ni dan terus je pakai lipstick. Serious best!
Sekarang ada Promosi tau😘😘 Whatsapp Sya dulu ya ?
📲+60105759526

#teammissbabyrepublic
#teamtacha
#missbabylipserum
#lipserum
#serumbibir
#missbabyrepublic
#facemaskmissbaby
#bodymilkmissbaby
#milkpudding #milkpuddingbooster
#pinkishradiancefacewash
#teammissbaby

One and Only Lipserum yang teruss RESAP atas kulit bibir.
Sesuai untuk siapa Lipserum ni? > Bibir kering👈
>Mengelupas/merekah👈
>Yang suka pakai Matte lipstik tapi bibir pecahh teruk👈
>Yang *TAK SUKA* pakai lipbalm sebab rimasss rasa berminyak n melekit lekitt👈🏻 .
.

Tekstur lipserum PERTAMA di Malaysia tanpa rasa lekit, rasa berminyak, rasa mcm pakai lipbalm! Of course uolls!

#teammissbabyrepublic #missbabyrepublic #lipserum #missbabylipserum #teammissbaby

"OH TIDAK!"
.
HQ dah mula buat RAYA PROMO!😍 .
This set sahaja PROMO LETOP TAU! Penggunaan Jimat sehingga 2BULAN😍 .
Siapa yang baru nak cuba/ repeat order boleh combo kan sekali your order dengan Lipserum sekali so nanti raya kulit cantik bibir pun cantik!!💋 .
SAVE RM27 SAVE RM27 SAVE RM27😱 .
Directly whatsapp dee 011-36024106 cepat! Set promo ni tak banyak dah!😭 bye😭 #milkpuddingbooster #missbabypenang #missbabyrepublic #missbabylipserum #pinkishradiancefacewash #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #missbabyrepublicmalaysia

MOST RECENT

"MERATA-RATA JERAGAT BERKAMPUNG KAT MUKA, TOMPOK HITAM SANA SINI" -
.
.
Meh sini mija tolong uolls! Missbaby semua ada! So bagi mija handle masalah uolls yang agak kritikal ni😏 -
.
.

Whipping Cream Face Mask
(LIFTING & ANTI PIGMENTATION)
.
.
Fungsi utama :-
✔Menegangkan kuliT .
✔menganjalkan Kulit .
✔Menaikkan seri kulit wajah .
✔ Mencerahkan jeragat .
✔Melembutkan Kulit .
✔Membaiki stuktur kulit
.
.
#teamtacha #facemilkmissbaby #missbabyrepublic #CODKERTEH #codkertehkemasikkijal #CODKUANTAN #missbabykerteh #missbabykuantan #teammissbaby #missbabyrepublic #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby

Facemilk cream paling best ! Once pakai kulit nampak brighter dan glowing gitu! .
.
Taknak pakai foundation pun xpe sbb dia dh cover and blurkan pores. Cantik sangat bila apply kat kulit.
Kalau guna sebelum makeup pun, makeup lagii tahan lama. Sesuai utk semua jenis kulit
.
Uolls yang nak cuba atau repeat buat stock boleh order sekarang & yes mija pakai satu bekas dah sebulan lebih tak habis2 lagi sangat jimat! 😉
.

#teamtacha #facemilkmissbaby #missbabyrepublic #CODKERTEH #codkertehkemasikkijal #CODKUANTAN #missbabykerteh #missbabykuantan #teammissbaby #missbabyrepublic #facemilkmissbaby #facemaskmissbaby

The best SLEEPING MASK ever!🙊
.

Sejuk, tekstur lembut dan tak berminyak! Siapa tido tak pakai night cream? Highly recommended sleeping mask ni tau!😍 berfungsi sebagai Scar Remover! Siapa ada parut jerawat? Nahhh penawarnya! Bestttt nak mateyyyy 🙆🏻 .
.

#teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #missbabyrepublic #chamomilesleepingmaskmissbabyrepublic #chamomilesleepingmask #missbabykuantan #missbabykerteh #milkpuddingmissbaby #codkertehkemasikkijal #CODKERTEH #CODKUANTAN

RAYA PROMO LAGI! LIPSERUM + DISCOUNT + FREEPOSTAGE + FREE LIPLINER!💓 .
.

Uolls yang dah grab TAHNIAH! .
Yang belum grab mohon sedar raya dah nak dekat tapi masih belum raya promo nii SANGAT RUGI🤣
Mija nak kasi diskaunnn lanje postageeee kasi hadiah lagiii jum join postage before raya! .
NAK PAKAI 10btg LIPSTICK TAKDE MASALAH DIK😋💋 .
.

#missbabyrepublicmalaysia #teammissbabyrepublic #missbabylipserum #teamtacha #teammissbaby #teamtacha #missbabykuantan #missbabykerteh #CODKERTEH #codkertehkemasikkijal #CODKUANTAN

Kulit licin and cantik raya ni dengan MISSBABY REPUBLIC😘

Siapa nak boleh place order dulu okay.. Nanti tiqa inform bila next postage😙

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby#facemilkmissbaby #facemaskmissbaby #missbabylipserum #missbabyqueen

Milk pudding booster facewash PALING BEST yang membuatkan #missbabyqueen rasa nak makan!🤣 .

Ape tu milk pudding? Cream ke? Oh tidak😋 .

Milk Pudding - Ala ala mcm scrub. Tapi sangat lembut. Takda biji2 halus mcm scrub biasa yg boleh calarkan kulit. Guna 2@3 kali je seminggu
*DICIPTA KHAS UTK MENGANGKAT WHITEHEAD DAN SEL KULIT MATI*

Selain drpd fungsi di atas apa lagi ek milk pudding boleh tolong uolls😜

#missbabykemaman #teammissbabyrepublic #teammissbaby #missbabyrepublicmalaysia #teamtacha

Oh no! Lepas dapat feedback letup ONE SET dari #missbabyqueen sempat lagi nak order Lipserum!😍 korang ni tak pernah tak best tau!😭#missbabyqueen #missbabyrepublic #teamtacha #pinkishradiancefacewash #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #missbabyrepublicmalaysia #teammissbaby #teammissbabyrepublic #missbabykemaman

Sebelum apply lipstick raya nanti makesure dap dap dulu lips dengan lipserum ni untuk effect bibir super bouncy and healthy ya! 😘
.
.
Selamat balik kampung. Hati hati dijalan raya 😘 .
.
#missbabyqueen #missbabyrepublicrayapromo #missbabylipserum #missbabyrepublic #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #missbabykuantan #missbabykerteh #codkertehkemasikkijalpaka #CODKUANTAN

Harini last day postage before RAYA😭
.

PROMO DISCOUNT RM17 + FREE LIPLINER BAKAL BERAKHIR😭
.

Dah ramaiii beratur join postage harini. Uolls taknak join ka? .

RUGI AWWWWW🙈 .

Nanti jangan jeles dengan #missbabyqueen berlawa bibiorr contikssss pakai lipstick tak kering tak berkuping KEKAL LAMA gitchewwww!💆🏻 .

cepat whatsapp tacha lipserum ada lagi 8KOTAK Siapa cepat dia dapat🤧 .

Nak COD pun boleh BANDAR CHUKAI only😘 .
#missbabylipserum #missbabyrepublic #teamtacha #teammissbaby #missbabykemaman #teammissbabyrepublic #teammissbaby

Harini last day postage before RAYA😭
.

PROMO DISCOUNT RM17 + FREE LIPLINER BAKAL BERAKHIR😭
.

Dah ramaiii beratur join postage harini. Uolls taknak join ka? .

RUGI AWWWWW🙈 .

Nanti jangan jeles dengan #missbabyqueen berlawa bibiorr contikssss pakai lipstick tak kering tak berkuping KEKAL LAMA gitchewwww!💆🏻 .

cepat whatsapp tacha lipserum ada lagi 8KOTAK Siapa cepat dia dapat🤧 .

Nak COD pun boleh BANDAR CHUKAI only😘 .
#missbabylipserum #missbabyrepublic #teamtacha #teammissbaby #missbabykemaman #teammissbabyrepublic #teammissbaby

Harini last day postage before RAYA😭
.

PROMO DISCOUNT RM17 + FREE LIPLINER BAKAL BERAKHIR😭
.

Dah ramaiii beratur join postage harini. Uolls taknak join ka? .

RUGI AWWWWW🙈 .

Nanti jangan jeles dengan #missbabyqueen berlawa bibiorr contikssss pakai lipstick tak kering tak berkuping KEKAL LAMA gitchewwww!💆🏻 .

cepat whatsapp tacha lipserum ada lagi 8KOTAK Siapa cepat dia dapat🤧 .

Nak COD pun boleh BANDAR CHUKAI only😘 .
#missbabylipserum #missbabyrepublic #teamtacha #teammissbaby #missbabykemaman #teammissbabyrepublic #teammissbaby

KINI #facewashbooster by #missbabyrepublic DIDATANGKAN KHAS DLM 2 SIZE YG BERBEZA...❗❗❗
.
.
FAKTA MENARIK ABOUT #facewashbooster by #missbabyrepublic antaranya..👇👇
.
🔴Merupakan water based GEL yg PERTAMA di MALAYSIA yg unik & halus pada kulit.
🔴Molekul gel yg unik berfungsi utk menarik dan menyerap segala kekotoran dan minyak melalui liang pori
🔴Bertindak untuk membersihkan dan mengecilkan liang pori
.
................................................................
.
💜KELEBIHAN FACE WASH BOOSTER BY MISS BABY REPUBLIC..💜
.
↪Membersih liang pori
↪Menyerap keluar minyak yg berlebihan
↪Bertindak menangalkan whitehead dan blackhead
↪Mencegah dari masalah jerawat
↪Mencerahkan kulit wajah .
↪Menangalkan sel kulit mati
↪Memudarkan parut
↪Mengebukan kulit wajah
↪Menangalkan sisa makeup
.
💞INFO TAMBAHAN #facewashbooster BY #missbabyrepublic
📣100% bebas paraben
📣100% bebas merkuri
📣100% bebas hydroquinone
📣Dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP
📣100% buatan Malaysia
📣Guna sebelum cuci muka
..........................................
💓Let's grab #facewashbooster by missbabyrepublic with the AWESOME PRICE..❗❗
.
Berminat dgn #facewashbooster by #missbabyrepublic
📲WA : +60105759526
.
#facewashbooster#sayajual#missbabyrepblic#sayajualonline##visitmyig#trustedsaller#blackheadromover#whiteheadremover#teammissbaby #teamtacha#milkpuddingbooster#pinkishradiance#lipserum

"NAK NANGIS BILA TENGOK CERMIN HIDUNG LICIN!!! SEBELUM NI MENGGERUTU MCM KERTAS PASIR" .
.

Tak rugi tau cuba milk pudding booster kan dah hilang semua whitehead dan blackhead! Tekstur yang lembut dan wangi menambahkan lagi SERI WAJAH KORANG!

LEMBUT MACAM BABY TAU😍 .

Milk pudding ni berfungsi deep cleanse kan lagi pencuci muka korang. Lepas korang makeup makeup, memang konfirm konfirm tak semua kekotoran tu tanggal. Ya tak semua! Thats why, boleh jadinya tumbuh segala jenis mak nenek jerawat disebabkan kekotoran yang dah tersumbat dalam liang pori. Sebab apa ? Sebab korang tak cuci bersih lah!
.
.
.
Lepas tu timbul whitehead. Serius stress. Lagi kalau korang yang jenis makeup hari hari, serius stress sebab langsung tak smooth muka. Nampak berbiji biji. Malukan ?

_
Nak picit hari hari memang tak sempat lah. Plus sakit sangat. Sebab itu Milk Pudding ni membantu memudahkan lagi proses pembersihan muka korang. Just gosok gosok je. ✔️ KKM APPROVED
✔️ KANDUNGAN NATURAL
✔️100% WATERBASED ✔️TEKSTUR TIDAK KASAR SEPERTI SCRUB!
✔️ MUDAH DIGUNAKAN KESAN SEAWAL 5MINIT!

Nak tahu lebih lanjut? Cepat whatsapp eff tau! Memandangkan milk pudding booster ni laku bak tiket wayang ombak rinduu lambat-lambat nanti tak sempat flawles pagi raya!
Nak respond pantas? 😘
Whatsapp"hai eff" ke 012-6578095 SEKARANG! Esok last postage uolls😱😱
.
.
#teammissbabyrepublic #missbabyperlis #missbabylipserum #teammissbabyrepublic #teamtacha #teammissbaby #milkpuddingmissbaby #milkpuddingbooster #milkpuddingboosterfacewash #pinkishradiancefacewash #agentmissbabyrepublic
#missbabyrepublicagent #missbabyrepublicagentperlis #facescrub #scrubmuka #bodyscrub #andainyatakdir #arluna #redzayda

swipe ke kiri ya dear😘 The power of milk pudding facewash booster + Pinkish Radiance Facewash! Uolls boleh grab 2 item ni dalam set combo basic! #teamtacha #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #milkpuddingboosterfacewash #pinkishradiancefacewash #missbabylipserum #missbabyrepublic #missbabykemaman

Most Popular Instagram Hashtags