#teammissbaby

MOST RECENT

β€œ KULIT KUSAM & KERING NAK PAKAI YANG MANA? β€œ
.
.
Milk Pudding + Pinkish Radiance + Whipping cream mask Whitening adalah combination terbaik untuk skin awak. 😊
.
.
Nak mira guide cara pakai? Dm/ws mira tau! ☺️
.
.
FOR MORE DETAILS & ORDER click link on my bio!
.
.

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabycandypoptint
#candypoptint #missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabykualakrai #missbabytanahmerah #missbabybymira

[ BENEFITS OF LIPSERUM ]
.
1) Merawat luka pada bibir dengan 1-2x penggunaan

2) Merawat bibir kering, bibir merekah & berkuping

3) Pinkishkan bibir secara berperingkat

4) Menghilangkan lebam/kulit gelap pada bibir

5) Tahan lama (8-12 jam penggunaan)

6) Smooth effect!
.
Merawat sambil menjadi cantik tidak akan merugikan!! Betul tak tipu!!
.
#missbabyqueen #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbaby #teamtacha

β€œ PALING LAKU KERAS!!!” .
.
β€œSET MINI ker SET JUMBO ? β€œ .
.
Uols boleh pilih nak basic set jumbo atau basic set mini. .
.
Apa beza dua set ni? .
.
.
SET JUMBO
.
(utk kegunaan 3-4 bulan) βœ…Milk pudding (50g) βœ…Pinkish Radiance (80ml) .
.
SET MINI
(Utk kegunaan 1 bulan) .
βœ…Milk Pudding Mini (20g)
βœ…Pinkish Radiance (80ml)
Dah jumpa tak kat mana beza? 😘

Beza cuma pada size milk pudding jerr uols. Yang lain smua sama.
So jangan pening pening, boleh pilih ikut budget korang.
Beli lagi besar lagi JIMAT TAU! .
.
Oh ya!
PROMOSI PURCHASE WITH PURCHASE
Bila korang beli salah satu set ni, korang boleh buat belian MASK SERIES dengan harga rm35 jer! .
.
Normal price mask rm45 tau!
Nak place oder boleh cepat cepat wasap. Nanti sis consult! 😍
.
#missbabyqueen #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbaby #teamtacha

Okay apa yang BEST sangat pasal Milk Pudding ni??? πŸ€”
.
1) kalau pakai Milk Pudding ni, da tak perlu pakai any scrub lagi tau. Milk Pudding takda biji biji halus mcm scrub yang lain, so ianya lebih effective untuk sedut keluar kotoran dari dalam liang pori.
.
2) Milk Pudding ni ada extract susu & santau tau!! So ia akan bantu untuk prevent kulit dari menjadi kering PLUS menggekalkan kelembapan kulit uolls. Bau pun umph!! πŸ‘πŸ‘β€
.
3) Milk Pudding ni 100% waterbased, NATURAL and PALING PENTING IA BERDAFTAR DENGAN KKM.
.
4) FREE COD and FREE POSTAGE !! Special untuk size mini dan jumbo milk pudding. Amacam? 😎
.
Berhati hati dengan produk tiruan tau.
.
Whatsapp sis 016-7186701 atau tekan link di bio. 😘
.
#missbabyqueen #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby #missbaby #teamtacha

Emergency kit during Ramadhan! .
.
U Guys yg ada masalah bibir kering should have this sorang satu utk pastikan bibir korang sentiasa lembab Sepanjang bulan Ramadhan! .
.
Teksture Lipserum yang LANSUNG TAK MELEKIT & BERMINYAK. .
.
Meresap serta merta atas kulit bibir dan menjadikan Lips korang Moist Naturally sepanjang hari!

Siapa dah ada collection Face Mask Series dari missbaby ni?

Setiap satu ni ada fungsi & manfaat yang tersendiri tau. πŸ˜‰
Swipe to check it out!

Lagi best ia boleh tahan sampai 4-5 bulan uolls. Sangat jimat beli face mask ni. Berbaloi baloi.
Dapatkan FREE consult by me based on your problem.

Whatsapp sekarang 0145076168🌼 ----------------------------------------------------------------------------
#missbabyqueen #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby

Sis nk tau x mask ni utk apa?
Mask ni utk mrawat hati..
Ehh.. xdelah..gurau je..πŸ˜…πŸ˜…
.
Mask comel ni utk mrawat mslh kulit yg brjrawt, sunburn ,parut, utk whitening kn kulit
Bru nampak glow2😘😘

Hi ladies #missbabyqueen ! 🌸 feedback from #missbabyqueen tumpang lalu yee! 😘 .
.

Alhamdulillah, hope #missbabyrepublic terus memberi manfaat untuk setiap pengguna! πŸ’• .
.

FOR MORE DETAILS & ORDER click link on my bio! .
.

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabycandypoptint
#candypoptint #missbabyqueen

ONE SET BASIC (PRE CLEANSER + CLEANSER) kenapa lagi best pakai one set dari pakai satu je? Memang dah elokΒ² dah #missbaby ni gabungkan sekali! Formula pun dah elokΒ² digabungkan! That why bila dapat feedback cust pakai one set, feedback dia power lain macam! .
.

Say good bye to white/blackhead & dry skin 😘. .
.

Korang boleh dapatkan product missbabyrepublic secara set/loose item! Directly whatsapp mira for more info & free consultation!

01128657574 (mira)

_
_

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabykualakrai #missbabytanahmerah #missbabybymira

Set Basic Jumbo ni satuΒ²nya set yang jadi favourite ramai orang. 😍 Mana taknyaaa, habis semua white/blackhead cabutt lari dan sisa kotoran yang ada dalam pori kulit pun licinn. πŸ™ˆ .
.

Set ni sangat berbaloi awak, sebab apa? Jimat sampai 2 hingga 3 bulan lebihhhh! Berbaloiii sangat! 😍Dahh tak payah pandang exfoilator lain dah lepas ni! .
.

Set Basic Jumbo ni terdapat pre cleanser & cleanser iaitu Milk Pudding Booster & digandingkan bersama Pinkish Radiance Facewash. .
.

Now promo yang tak masuk akal ni just RM100 jee awak free postage! πŸ˜‹Jangan menangis bucu katil tau kalau tak sempat beli bila habis nanti! 😩 .
.

FOR MORE DETAILS & ORDER click link on my bio! .
.

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabycandypoptint
#candypoptint #missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabykualakrai #missbabytanahmerah #missbabybymira

Selamat petang ladies #missbabyqueen ! 🌸 feedback from #missbabyqueen tumpang lalu yee! 😘 mira happy tau bila #missbabyqueen happy. 😘.
.

Alhamdulillah, hope #missbabyrepublic terus memberi manfaat untuk setiap pengguna! πŸ’• .
.

FOR MORE DETAILS & ORDER click link on my bio! .
.

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabycandypoptint
#candypoptint #missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabykualakrai #missbabytanahmerah #missbabybymira

Morning ladies #missbabyqueen ! 🌸 feedback from #missbabyqueen tumpang lalu yee! 😘 .
.

Alhamdulillah, hope #missbabyrepublic terus memberi manfaat untuk setiap pengguna! πŸ’• .
.

FOR MORE DETAILS & ORDER click link on my bio! .
.

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabycandypoptint
#candypoptint #missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabykualakrai #missbabytanahmerah #missbabybymira

Morning ladies #missbabyqueen ! 🌸 feedback from #missbabyqueen tumpang lalu yee! 😘 .
.

Alhamdulillah, hope #missbabyrepublic terus memberi manfaat untuk setiap pengguna! πŸ’• .
.

FOR MORE DETAILS & ORDER click link on my bio! .
.

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabycandypoptint
#candypoptint #missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabykualakrai #missbabytanahmerah #missbabybymira

Setiap orang yang pakai lipstick wajib ada LIPSERUM MISSBABY ni satu.
Sebab apa? Sebab lipserum ni akan kekalkan kelembapan bibir, jadikan lips awak nampak smooth tanpa berkuping kuping !
Diperkaya dengan VIT C menjadikan bibir awak sihat walaupun terdedah dengan pelbagai chemical dari lipstik!
Last but not least, please jangan pakai lipstik fake yang berjenama yang awak boleh beli kat pasar malam tu ya! Sangat bahaya
Dapatkan lipstick di drugstore atau mana mana brand yang dipercayai. Please say NO to fake Lipstick . Sayangi bibir anda πŸ‘„ .
.

FOR MORE DETAILS & ORDER click link on my bio! .

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabycandypoptint
#candypoptint #missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabykualakrai #missbabytanahmerah #missbabybymira

Morning ladies #missbabyqueen ! 🌸 feedback from #missbabyqueen tumpang lalu yee! 😘 .
.

Alhamdulillah, hope #missbabyrepublic terus memberi manfaat untuk setiap pengguna! πŸ’• .
.

FOR MORE DETAILS & ORDER click link on my bio! .
.

#teammissbabyrepublic #teammissbaby #teamtacha #missbabyrepublic #missbabymilkpudding #missbabylipserum #missbabycandypoptint
#candypoptint #missbabyqueen #missbabykelantan #missbabypasirputeh #missbabykualakrai #missbabytanahmerah #missbabybymira

Milk Pudding

Excoliate 2-3 times setiap minggu tau. Dengan tekstur Milk Pudding yg superb light ni, dapat menjadikan kulit muka jadi soft & smooth je lepas cuci. 😍
Fall in love sangat tau uolls!

Milk Pudding ni sangat membantu membersihkan liang pori dan sedut keluat whitehead & blackhead. Ia juga berfungsi menanggalkan sel kulit mati & buatkan kulit kita lebih cerah dan sekata.
Sunburn pun bole hilang tau!

Dapatkan Milk Pudding serendah RM35 sekarang.

Jangan lupa Whatsapp 0167186701 untuk dapatkan Milk Pudding uolls sekarang. ☺ ----------------------------------------------------------------------------
#missbabyqueen #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby

Siapa dah ada collection Face Mask Series dari missbaby ni?

Setiap satu ni ada fungsi & manfaat yang tersendiri tau. πŸ˜‰
Swipe to check it out!

Lagi best ia boleh tahan sampai 4-5 bulan uolls. Sangat jimat beli face mask ni. Berbaloi baloi.
Dapatkan FREE consult by me based on your problem.

Whatsapp sekarang 0167186701🌼 ----------------------------------------------------------------------------
#missbabyqueen #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby

Face Mask Series

Muka uolls bermasalah? Such as kulit berminyak? Berjeragat? Kusam? Atau berparut? Apakata.. Jom cuba Mask series by missbaby ni untuk settlekan masalah uolls. 😘

FREE Consult 🌼

Mari dapatkan segera. Whatsapp : 0167186701 ----------------------------------------------------------------------------
#missbabyqueen #teamtacha #teammissbaby #teammissbabyrepublic #milkpuddingbooster #milkpuddingmissbaby #pinkishradiancefacewash #facemaskmissbaby #missbabylipserum #bodymilkmissbaby

Most Popular Instagram Hashtags