#teamlenneselangor

203 posts

TOP POSTS

Jommm cantik dgn Lenne Foundation 😘😘😘
💘 5 minit pun tak sampai.. dah siap!
💘 Pakai lipstick saja pun dah cantik.. "MUDAH, CEPAT DAN CANTIK"

#teamLENNEselangor
#cantiksepertiratu
#dapdapglow
#ubatjerawat&;jeragat
#unisexfoundation

LENNE FOUNDATION , mari mari dapat kan segera . Merawat masalah jerawat dan membuatkan kulit anda glowing !
PM 0173855781
@sherrylowhc @fmeilow #teamLENNEselangor

Salam maghrib semua ! sesiapa yang ada dinner malam ni nak kulit shinning glowing dari jauh orng nampak tu bole cuba LENNE FOUNDATION ni , chemical free jangan risau & 100% bahan organik semuala jadi u alls
PM 0173855781
0173855781
0173855781
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundation
#lennefoundationoriginal
#cantiksepertiratu
#teamlenneselangor

lelaki perempuan boleh menggunakan LENNE FOUNDATION jika hendak kulit yang glowing dan shinning !
PM 0173855781
@sherrylowhc @fmeilow
#teamLENNEselangor

Hi guys ! let's confident with LENNE FOUNDATION , anytime anywhere without oily face ! 0173855781
0173855781
0173855781 #teamlenneselangor #cantiksepertiratu #lennefoundation #lennefoundationoriginal #womendesiree #cosmetic #ubatjerawat

Muka cantik berseri dengan LENNE FOUNDATION , dapat kan segera sementara harga masih rendah ! PM laju laju 0173855781
0173855771
#LENNEfoundation #lennefoundation #freechemical #cantikmenawan #cantiksepertiratu #teamLENNESelangor #glowing #flawless #womendesire

morning semoga hari anda shinning macam LENNE FOUNDATION lai lai cuba LENNE FOUNDATION dijamin muka anda flawless sihat dan merawat muka anda #shining #glowing #flawless #skincareluxury #skincare #teamlenneselangor pm 0122241705 0122241705 0122241705

mari cuba LENNE foudation women desire 😍😍😍 terima kasih kerana mencuba sis ❤️ #teamLENNEselangor #skincare #shining #glowing #teamLENNEselangor #teamLENNEselangor #teamLENNEselangor #alhamdullilah #shining #reviewigshop #topshop #foundation pm pm pm 0122241705

#Repost @lenne_foundation_shazmohd with @repostapp
・・・
Dimana shj ada LENNE FOUNDATION...
Wlpun ke hjg dunia.... #lennefoundationshaz
#jumjdcun
#senyumselalusenyumyakindgnlennefoundation

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm

MOST RECENT

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Kebaikan and manfaat penggunaan LENNE Foundation ni ye ..
7 in 1

1. Memberi kecerahan.
2. Megecut / mengeringkan jerawat.
3. Menaikan seri wajah.
4. Sun Block SPF50++
5. Mengurangkan kedutan dan jeragat.
6. Krim siang.
7. Kandungan Vit C dn kolagen bg memelihara dn mengubati masalah kulit wajah.

Ape yang lebih penting LENNE Foundation tiada penggunaan barang kimia terlarang (100% bebas kimia) dn ianye mempunyai kelulusan KKM dn sgt sesuai bg mrk y mpnyai msalah kulit wajah dn kulit y sensitif. Pm 0173855781
0173855781
"Semakin hari semakin cantik" #skincare #vscom #women #womendesire #nice #vscom #foundationmurah #foundation #alhamdulillah #cantik #ayuselalu #teamLENNESelangor #shinning #glowing #snapchat #skincareluxury #TeamLENNEselangor

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Pori2 mengecil..
Lenne foundation pilihan terbaik..
Alhamdulillah...order cepat sementara stock masih ada...
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION 💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Sooooo women! Try me LENNE FOUNDATION..NO REGRET! BUT GREATFUL!

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Kejayaan demi kejayaan tuk wanita yg tau menjaga keterampilan diri..
Mulakan la dgn LENNE FOUNDATION
❤❤❤❤ WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Lenne foundation
0173855781
0173855781
Kebaikan and manfaat penggunaan LENNE Foundation ni ye ..
7 in 1

1. Memberi kecerahan.
2. Megecut / mengeringkan jerawat.
3. Menaikan seri wajah.
4. Sun Block SPF50++
5. Mengurangkan kedutan dan jeragat.
6. Krim siang.
7. Kandungan Vit C dn kolagen bg memelihara dn mengubati masalah kulit wajah.

Ape yang lebih penting LENNE Foundation tiada penggunaan barang kimia terlarang (100% bebas kimia) dn ianye mempunyai kelulusan KKM dn sgt sesuai bg mrk y mpnyai msalah kulit wajah dn kulit y sensitif.
"Semakin hari semakin cantik" #skincare #vscom #women #womendesire #foundationmurah #foundation #alhamdulillah #cantik #ayuselalu #teamLENNESelangor #shinning #glowing #piscart #snow #snapchat #skincareluxury #TeamLENNEselangor #women #luxuryproduct #kulitkusamhilang

Lagi...kecantikan yg luarbiasa..merawat kulit muka anda

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Lihat la keberkesanan
LENNE FOUNDATION

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Percaya kah anda..melihat perubahan pd adik manis ni... WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Demo LENNE FOUNDATION WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock
Pm me 👉+60124063939

Ada sapa2 nk tambah order x

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
"MELENGKAPI HIDUP SETIAP WANITA"
Foundation yg telah diformulasi hasil dari kajian permasalahan yg dialami oleh kebanyakan wanita di MALAYSIA. Tampil YAKIN ,  CANTIK dan MENAWAN seperti RATU  dengan kebaikan dan manafaat dalam hanya 1 botol !
KELEBIHAN WOMEN DESIRE LENNE FOUNDATION
💖Bertindak sbg ANTI OKSIDAN yg melindungi sel kulit dr sinaran UV
💖SPF50++
💖Bertindak sbg 'treatment foundation' yg mampu membaiki lapisan kulit rosak
💖Meningkatkan keanjalan dan Memutihkan kulit
💖Membantutkan  sekaligus mengecutkan pertumbuhan jerawat dan jeragat
💖Kulit tampak lebih bersinar hanya dengan satu sapuan
💖Berasaskan air dan mempunyai tekstur yg ringan apabila dioles di wajah seperti tidak memakai apa-apa
💖Membantu menutup cela, parut jerawat dan jeragat di wajah
💖tahan sehingga 12jam
💖Boleh digunakan sbg bedak asas solekan atau krim siang
💖Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
💖lulus KKM

BAHAN - BAHAN
👍TOMATO STEMCEL
👍MAGNOLIA STEMCEL
👍AQUA
👍ALUMINA HYDROXIDE
👍VITAMIN C & VITAMIN E
👍TITANUM HYDOXIDE
👍ARGANIA SPINOSA (ARGAN OIL)
👍COLLAGEN

xrugi mencuba kerana LENNE FOUNDATION  sgt berkesan dan sudah terbukti dikalangan wanita2 yg mempunyai mslh kulit.. Mesra solat = bahan2 xde alkohol 100% semulajadi, sah smbhyg .. #cantiksepertiratu
#mesrasolat
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationmurahmalaysia
#lennefoundationoriginal
#teamlenneselangor
#lennefoundation
#beautyproducts
#cosmeticsproducts
#glowwing
#ubatjerawat #kulitcantik #bazaarpaknil #unisexfoundation #beauty #beautysolution #jeragat #jerawat #acne #pimples #bedakasas #glowing #flawless #menawan #sayajual #luluskkm #sunblock

Most Popular Instagram Hashtags