#teamipoh

MOST RECENT

Gbpjpy on daily.. we will looking for sell on smaller timeframe for retracement or pullback and continue buying as the bull trend is strong... #forex #trader #livetrade #workfromhome #retireyoungretirerich #forextrader #stock #klci #forexmalaysia #analysis #scalp #swing #rkfx #mffx #nakedchart #teamshahalam #teamipoh #team12k #fibo #fibonacci #fulltimetrader #xm #fbs #tifia

Before n after... GBPJPY the cycle never lies but how we see its i depend on #sokyuhonma method. Try understand time and price together with your own technical. #forex #trader #livetrade #workfromhome #retireyoungretirerich #forextrader #stock #klci #forexmalaysia #analysis #scalp #swing #rkfx #mffx #nakedchart #teamshahalam #teamipoh #team12k #fibo #fibonacci #fulltimetrader #xm #fbs #tifia

pertandingan nasyid pelitawanis TNB peringkat kebangsaan 🙂doa kn kami ke final insyaallah aminn
#teamipoh 💪🏻

Catch the high sky...🌈
#selongkaipoh
#teamipoh
#ipohcityawesome

Done print silkscreen Part2 JIDANO DYE😊
Karnival Sukma Perak 2018 .
#TEAMIPOH
Jom Print Baju Disini👕👍. Whatsapp/Pm kami untuk sebarang pertanyaan : 0143066772

Done print silkscreen
Karnival Sukma Perak 2018 .
#TEAMIPOH
Jom Print Baju Disini👕👍. Whatsapp/Pm kami untuk sebarang pertanyaan : 0143066772

assalamualaikum semua🌸
.
tengok lady boss kite punya bulu mata tu😍 macam pakai palsu punya kan😋
.
tidak, wawa zainal hanya pakai mascara 3D je,dah boleh dapat bulu mata macamtu😍
.
siapa lagi nak bulu mata menawan macam ni, cepat klik link dekat bio sis tau😘
.
#wawazainalteam #wawamascara #mascara #wawazainallipmatte #wawaserum #wawamascara #teamipoh #wawazainallipmatte

Most Popular Instagram Hashtags