#teamhuna

MOST RECENT

.
.
Tada! Set untuk yang suka melawa pun ado ☺️
.
Apply Huna Aloevera Gel dulu as based make up supaya kulit nampak glowing dan make up pun tahan lama.
.
Yang pentingnya memastikan kulit sentiasa lembab walaupun pakai make up.
.
Bila dah apply Huna Aloevera Gel tu boleh lah apply Huna Fabulous Foundation ni. Lepas tu korang tempeklah bedak ke blusher ke. Sukati korang 😁
.
Macam biasa postage fee untuk combo ni 100% saya payung 👍🏻
.
#teamknora
#teamHUNA
#agenHUNAsabah

.
.
💞HUNA LIP CRUSH💞
.
Dengan adunan AloeVera asli dalam HLC ini confirm akan buat anda rasa selesa sepanjang hari.
.
Lipbalm moden yang sangat bagus untuk sesiapa yang gemas tampil ringkas tetapi tetap elegan.
.
Huna lip crush ini juga boleh membantu menyihatkan bibir anda dengan khasiat ALOEVERA dan VITAMIN E yang ada di dalamnya.
.
Tekstur nya yang lembut dan akan mengikut warna darah pengguna pasti akan membuatkan si pemakai SELESA sepanjang hari.
.
Selain itu HUNA LIP CRUSH sangat sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai banyak masa untuk bersiap.
.
Dengan khasiat yang ada dalam HLC, pasti akan membuatkan bibir anda sihat, bersinar dan lembut.
.
#teamHUNA #hunalipcrush #hunaaloeveragel #hunaglowingbar #hunafabulousfoundation

Hakak tak flawless dik.. Tapi

This two item sentiasa jadi peneman setia untuk lembabkan kulit dan bibir.

#teamHUNA #hunaPelabuhanKlang #hunaaloeveragel #HunaLipCrush

Kalau korang mencari 7 kebaikan ni
Jomla tanya2 kami sebab HUNA lah yg korang cari. 😉
.
.
http://www.wasap.my/601116284226
.
.
#teamHUNA #beautythestuff #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunafabulousfoundation #hunaejenbukitundahgelangpatahsentosa

HUNA GLOWING BAR adalah sabun yang diperbuat dari bahan semulajadi yang berkualiti tinggi dapat membantu menyelesaikan masalah kulit anda !

KELEBIHAN HUNA GLOWING BAR ‼
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan efektif
✿ Memudarkan dark spot dan kedutan di bawah mata
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kulit termasuk enzema.

#sabunmuka #glowingbar #cucimuka #pencucimuka #hunaglowingbar #rm35 #teamhuna #cantikwajah #jagawajah #kulitwajah

HUNA GLOWING BAR adalah sabun yang diperbuat dari bahan semulajadi yang berkualiti tinggi dapat membantu menyelesaikan masalah kulit anda !

KELEBIHAN HUNA GLOWING BAR ‼
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan efektif
✿ Memudarkan dark spot dan kedutan di bawah mata
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kulit termasuk enzema.

#sabunmuka #glowingbar #cucimuka #pencucimuka #hunaglowingbar #rm35 #teamhuna #cantikwajah #jagawajah #kulitwajah

Ada masalah jerawat❓Jomm godek godek kat dapur apa yg ada tuuu haa 😍😍 7 PETUA UNTUK HILANGKAN JERAWAT SECARA SEMULA JADI --------------------------------------- 🌷 Sharing is caring 🌷 🌸Cuka Epal
🌸Timun
🌸Madu
🌸Minyak Tea Tree
🌸Soda Bikarbonat
🌸Aleovera
🌸Betik

Apa tunggu lagi malam ni dah boleh start 🤗

Selamat Mencuba !

Jimat 💃🏻
#Teamhuna
#hunabar
#hunaaloeveragel
#hunafabulousfoundation
#hunalipcrush #beautyface #sabuncucimuka #hunalover

Most Popular Instagram Hashtags