[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamfoodie

MOST RECENT

Apa?
______________________________________
‘s Up? My face when there is too much #choice on a #cocktail #menu & it stresses me out🤯 #teamfoodie 🔸 #potatoehead #potatoeheadbeachclub #potatoeheadbali #qualitytime #friendstime #sunsetwatchers #baligirl #islandgirl #balisgram #balidaily #baliguideline #thebalibible #islandvibes #chillinglikeaboss #lovebali #balifornia #stayandwonder #bnw #photography #moodt #pofd #inmycosmoshoes
______________________________________
🎶Rotlicht - Olivier Huntemann 🔨

Slight work: Sautéed Spaghetti Squash with a Creamy Tomatoe & Roasted Garlic Sauce coupled with a Garden Salad, Garnished with a Half Avocado and Buttered Toast. #icook #TeamFoodie #BaeAndI

"Dalam kesusahan pasti ada kemanisan"
.
.
Itulah yang kami rasa sepanjang 7 hari bersama di Jeju dan Seoul. .
.
Sungguh, banyak sangat kisah manis, suka duka, gila-gila yang dilalui bersama. At first takut juga sebab kalini join trip dengan 2 orang yang baru nak kenal, tapi Alhamdulillah, nasib jumpa yang sekepala 😂.
Jika ingin dicoretkan pengalaman travel sendiri, rasanya berkajang kertas pun takkan habis. .
.
Belum masuk lagi cerita baca peta, sesat cari guesthouse dan masjid, salah masuk train, kereta stranded atas bukit penuh ais, hampir terlepas flight sebab tiba2 je heavy snow haritu, hidung berdarah sebab cuaca sejuk sangat, dalam bilik pun sejuk sebab takde warmer, bahasa ayam itik bila berkomunikasi sebab kami tak faham bahasa diorang dan sebaliknya dan story goes on 😂.
.
.
Tapi ia masih menjadi kenangan abadi kerana pengalaman itulah yang mengajar kita 'sesuatu'. Sesuatu yang sangat bermakna. .
.
Alhamdulillah. Allah beri peluang ni untuk lihat kebesaranNya. Perbezaan cuaca, tempat, alam, makanan, budaya dan adat. Sangat memberi pengalaman berbeza. Jadi, keluar dan mengembaralah. Tidak semestinya di luar negara, mula dengan dalam negara pun boleh 😁.
.
.
Ps : masa beli tiket dulu, seriously talk, tak cukup duit pun nak pergi berjalan, tapi hari-hari doa supaya Allah permudahkan urusan dan tekadkan azam, aku nak pergi jugak dan Alhamdulillah, Dia bagi rezeki tu. Moralnya, doa dan usahalah, insyaAllah nanti Dia bagi. .
.
Okeh. Anneyong. InsyaAllah nak buat post untuk #teamfoodie tapi tunggu ada mood menulis dulu 🤗. #IAmTraveller #jejuisland #seoul #tripgadisgadis #nexttripajaklagi

We had such a great time at Wild'n out taping yesterday ... and the #foodie in me have to tell you about dinner, which was sooo good I couldn't finish all my deluxe French dip sandwich . check out @maisonpickle #goodtimes #wildnout #dayoffshananigans #datenight #lovelivelife #teamfoodie

Happy Pancake Day! 🥞- Fluffy american style pancakes with caramelised cinnamon apples, a scoop of vanilla ice cream and a drizzle of maple syrup✨| 7:29pm
.
.
.
#pancakeday #happypancakeday #pancakes #shrovetuesday #foodie #cooking #foodporn #foodphotography #cheatday #foodislife #nomnomnom #picoftheday #vsco #yum #dessert #bonappetit #love #ukig #love #vanilla #hungry #hungryaf #imsohappy #thisgirlcancook #imgassed #teamfoodie

🕛 Session 5 #Insta_ntFoodie Pink Mamma🍴
.
Dans 1 semaine (le mardi 20 février), nous rencontrerons notre nouvelle ou fidèle team #foodie parisienne !! 🍷😍
.
Cette fois-ci nous avons choisi pour vous le #restaurant #PinkMamma de @bigmammagroup !! 🍝
.
Célèbre pour sa déco et pour ses plats, cette enseigne fait fureur et ne s'obtient qu'au prix de la patience ... Courage à nous (et à nos estomacs !) 😂
.
La Bise !
@jungle_lifestyle
@eatinlyon_paris
#Paris #instantfoodie #lesinsta_ntsfoodies #lesinstantsfoodies #Lyon #Pâtes #Spaghetti #rencontreinstagram #food #foodie #teamfoodie #yummy #France

~ "I don't know how to put this, but, I'm kind of a big deal." 😎. P.S. Everyone except @shanayazafar and @tripathiswapnil are serious. WHY?. 🤔. ____________________________

#teamthursday #teamfoodie #beachday #collegediaries #mostlysane #travelers #adventures #seetheworld #travelblog #exploreeverything #exploretocreate #universitydays #memoriestocherish #makememories #wanderlust

☕ Même les p'tits dej sont en mode "Map'n Move" 🥐 ! Reste plus qu'à te réveiller maintenant 😃!
#Toulon #Mapnmove #ptitdej #picoftheday #instagood #frenchriviera #students #food #yummy #instafood #teamfoodie #popart #discover #appli #art #visit #newappli

Most Popular Instagram Hashtags