#teamfarahdhiya

MOST RECENT

Baiklah!! Akan ku tunggu.. Hingga detik saat itu.. Akan ku tunggu..
#fdinaction #teamfarahdhiya #wemissyoufarahdhiya #wearefdsbackbone #alwaysfarahdhiya
Igs : @farahdhiya_fd

When i see u💕
My heart beats a little faster⚡️
My stomach feels a little lighter🍃
My smile shines a little brighter😊
#throwback #luv #someonespecial #teamfarahdhiya #goodnite

When you came across too many fake people.. Nyaaahahahahaha..
#puanrugayah #andainyatakdir2 #biladiamaidah #farahdhiya #teamfarahdhiya #wearefdsbackbone #alwaysfarahdhiya
Ps- @atifah818 Terima kasih memudahkan.. Ku amek ni dari ko.. Ahehehehe..

Small gathering 😉
Tq sudi datang beraya ke rumah 😊

#rayasudahhabis #lastkopek #aidilfitri2018 #blessed #teamfarahdhiya

#teamfarahdhiya #happy 😍😘💃💃

Happy birthday @farishasumadi_7 💕💕Semoga panjang umo, dimurahkan rezeki & cepat bertemu jodoh😁Rindu kamooo~ #teamfarahdhiya #teamkakiayam #happybirthday

Yesssss.. Akan ku cuba gagahi jua nak tgk rancangan ni sebab ada @farahdhiya_fd .. Dah ready kunci alarm kat hp 1045pm.. Takut terlayang lepas telan ubat ni.. Gigil kali ni semacam rasanya.. Huhuhu..
Jom semua!! Kalau tak tidur lagi n tak g mana2 open house.. Kita layan #thesherryshow mlm ni pkl 11pm kat #tv3 !! #farahdhiya
#teamfarahdhiya #wearefdsbackbone #alwaysfarahdhiya ⏩⏩⏩ Tudia semua tetamu jemputan kita malam ni dalam The #sherryshow and friends !! Jangan lupa tengok tau jam 11 mlm ni di TV3! @RepostIt_app @tv3malaysia

Eh ehhh ehhhhh.. Kenapa mata ni ikut terkedip kedip ni.. Hahahaha!!
#farahdhiya #teamfarahdhiya #weloveyoufarahdhiya #wemissyoufarahdhiya #wearefdsbackbone #alwaysfarahdhiya
Igs : @farahdhiya_fd

Waahhhhhh.. Mmg tgh dgr lagu ni dlm kereta sambil tunggu my sis membeli belah kat kedai!!
#pujanggabyfd #fdsnewsingle #teamfarahdhiya #weloveyoufarahdhiya #alwaysfarahdhiya ⏩⏩⏩
‘Pujangga’ my latest single~ @futuremusicentertainment @RepostIt_app @farahdhiya_fd

Am wearing this shirt cos i miss you @farahdhiya_fd and the rest of the team.. Take care and love u always..
#teamfarahdhiya #weloveyoufarahdhiya #wemissyoufarahdhiya #wearefdsbackbone #alwaysfarahdhiya

Betullah.. Mmg x rindu pun.. Saje je nak tunjuk gambar dua ekor penyu tu buat ape entah kat tempat sejuk macam ni..
.
.
.
.
.
Ye la.. Miss you too tipah!! 💗💗💗
#teamfarahdhiya #wemissyoufarahdhiya #wearefdsbackbone #apakabarmudisana #throwback

Saja nak throwback. Bukan sebab rindu tau.
.
.
.
Okey. Rindu sebenarnya 💜. #teamfarahdhiya

Most Popular Instagram Hashtags