#teamempayarborneo

MOST RECENT

Sejukkan hatimu bersama Hausboom

#hausboom
#hausboomsabah
#hausboomborneo
#teamempayarBorneo
Foto Kredit: E Antz Laurine

Gun 'N' Roses?
No...
Its Gun 'N' Strawberry... #hausboom
#hausboomsabah
#hausboomborneo
#teamempayarborneo

Jom try kombinasi hebat Steak dihidangkan bersama hausboom ni di Restoran Chef Mansur, Sembulan.. #hausboom
#hausboomsabah
#hausboomborneo
#teamempayarborneo

Jom join Contest Mudah ni..
lawati fb hausboom sabah for details.. #hausboom
#hausboomsabah
#hausboomborneo
#teamempayarborneo

Guava di sebalik batu.. nyaman.. Kredit Gambar: Hausboom Telupid

#hausboom
#hausboomsabah
#hausboomborneo
#teamempayarborneo

Amboiii...
Bersungguh nya dia... hihi

#hausboom
#hausboomsabah
#hausboomborneo
#teamempayarborneo

Taste is affected by a whole number of factors, including touch and smell. The same drink in different vessels will taste different too. Sara Risch, a food chemist, thinks that polymers covering the insides of an aluminum can may absorb part of the taste and smell, while glass is chemically inert (it has no taste nor smell). This is probably why Coke in glass bottles is considered the most delicious. Which kind is your favorite?
.
source:
https://brightside.me/wonder-curiosities/14-proofs-that-our-life-is-a-lie-361110/?utm_source=fb_ra7242041cf6a&utm_campaign=b2b6728a9191&utm_medium=cpm
.
Sebab tu hausboom dengan botol comelnya ni mmg sedap untuk diminum.. x gtu?

#hausboom
#hausboomsabah
#teamempayarborneo

Isk.. nak suruh bos saman pun x sampai ati..
tapi berani gak la dia..
.
harap tuan puan dapat bezakan mana produk kami yang btul dn mana yg ciplak k.
.
#hausboom
#hausboomsabah
#teamempayarBorneo

Berita Baik warga KK👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
.
.

Kepada peminat hausboom,skrg anda boleh menikmati minuman Hausboom di OH!SOM CAFE bertempat di Sadong Jaya.
Sambil makan sambil layan Hausboom. 😍😋
.
Eat. Drink and relax👍🏻
.
Hausboom Sparkling Real Juice ada 6 Perisa yg awesome!!
🍸Lychee.
🍓Strawberry.
🍐Guava.
🍇Blackcurrant.
🍋Lemonade
🍹Mango.
.
Jom ke Oh!som Cafe. 😊👍🏻👍🏻👍🏻
#hausboom #hausboomsabah #teamempayarborneo #hausboomers #hipstercafe #shellout #ohsomcafe
#sadongjaya #famousintown #kotakinabalu

Good and Bad News.. Good news sbb stok dah selamat sampai arini dr Kuching.. Bad news.. semuanya dh berpunya..sold out...
Harapnya tragedi #prayforstock tak berulang lagi.. Moga next stok dr Port Klang sempat sampai awal dan cover cepat.. #hausboom
#hausboomsabah
#teamempayarborneo

Simple je.. tp smart..
x gtu?

#hausboomsabah
#teamempayarborneo

Dah mengigil ketagihan dah orang Sabah ni kena penangan @hausboom
Kat Colombia pun xde ke tahap mcm ni rasanya dari era Escobar sampailah sekarang kot.. Harap perjalanan dan proses di Border Brunei berjalan lancar dan stok selamat sampai.. Bersabarlah sayang sayang sayang RN dan Reseller suma ya.. Pi layan video klip DSV tu hiburkan hati ya.. #prayforstocktoo
#hausboom
#hausboomsabah
#teamempayarborneo

Tak tau nak cakap apa.. Bersabarlah kepada suma RN kami..
.
dah licin dh stock kt kitaorg ni..
kitaorg kt umah sampai stok nak minum sendiri pun xde.. minum susu jela skrg.. .
Tunggu la next batch stock masuk ya.. Kitaorg faham maksud kehausan tu..
apalagi bila produk tu dah booom.. .
Tapi x pernah dalam sejarah saya personally pun.. Business Partner merayu2 dengan
#prayforstock.. Agak terkedu la jugakla.. #hausboom
#inikalimemangboomla
#hausboomsabah
#teamempayarborneo

Bertuahnya RN Lahad Datu kami ni..
dah siap ada regular customer lg di kilang kt sana skrg.. kipidap.. #hausboom
#hausboomsabah
#teamempayarborneo

Jalan-jalan sekitar Sembulan tu.. singgahla jap kt Restoran Dapur Nur Adelia (dahulunya Rohayu Cafe)... Bersebelahan Restoran Wan Tomyam (dulunya Restoran Chili Padi).. Kat sini ada jual hausboom ya.. #hausboom
#hausboomsabah
#teamempayarborneo

Masanya dah tiba..
mana yang berdekatan tu..
jom ramai2 serbu.. #hausboom
#hausboomsabah
#teamempayarborneo

Most Popular Instagram Hashtags