#teamdariena

MOST RECENT

L I P T I N T πŸ•Š Multipurpose liptint. πŸ•Š Warna dia merah, boleh di bibir dan nipple. πŸ•Š Flavour honey dew. πŸ•Š Edible
πŸ•Š Memang ada ingredient nak mencerahkan dan memerahkan secara jangka panjang kalau constant pakai.
πŸ•Š Penyelesaikan masalah bibir dan masalah nipps gelap selepas mengandung dan bersalin faktor hormon.
πŸ•Š Tiada masalah kalau masih breastfeeding ke apa sebab ia edible.

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

L I P T I N T πŸ•Š Multipurpose liptint. πŸ•Š Warna dia merah, boleh di bibir dan nipple. πŸ•Š Flavour honey dew. πŸ•Š Edible
πŸ•Š Memang ada ingredient nak mencerahkan dan memerahkan secara jangka panjang kalau constant pakai.
πŸ•Š Penyelesaikan masalah bibir dan masalah nipps gelap selepas mengandung dan bersalin faktor hormon.
πŸ•Š Tiada masalah kalau masih breastfeeding ke apa sebab ia edible.

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

L I P T I N T πŸ•Š Multipurpose liptint. πŸ•Š Warna dia merah, boleh di bibir dan nipple. πŸ•Š Flavour honey dew. πŸ•Š Edible
πŸ•Š Memang ada ingredient nak mencerahkan dan memerahkan secara jangka panjang kalau constant pakai.
πŸ•Š Penyelesaikan masalah bibir dan masalah nipps gelap selepas mengandung dan bersalin faktor hormon.
πŸ•Š Tiada masalah kalau masih breastfeeding ke apa sebab ia edible.

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Lip balm awak dah sampai. Bukak kotak je semerbak bau vanilla dan bila dah pakai rasa nak makan bibir sendiri. Merah natural moist.

Dah cuba mustahil beralih lagi, terus jatuh cinta.

#TeaserNewBaby
#LipCareKitFuraiha

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga)
.
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #merulaoil #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Liptint Furaiha flavour honey dew with certified organic marula oil. You really don't want to miss this. Tahan menyerap di bibir sampai 2 hari!
.
Dan ianya multipurpose boleh pakai di bibir dan khas untuk ibu dan anak dara kekal cantik.
.
Formula ia edible jadi lip care kit Furaiha adalah selamat untuk breastfeeding mommy.

#TeaserNewBaby
#LipCareKitFuraiha

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga)
.
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #merulaoil #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Liptint Furaiha flavour honey dew with certified organic marula oil. You really don't want to miss this. Tahan menyerap di bibir sampai 2 hari!
.
Dan ianya multipurpose boleh pakai di bibir dan khas untuk ibu dan anak dara kekal cantik.
.
Formula ia edible jadi lip care kit Furaiha adalah selamat untuk breastfeeding mommy.

#TeaserNewBaby
#LipCareKitFuraiha

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga)
.
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #merulaoil #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Liptint Furaiha flavour honey dew with certified organic marula oil. You really don't want to miss this. Tahan menyerap di bibir sampai 2 hari!
.
Dan ianya multipurpose boleh pakai di bibir dan khas untuk ibu dan anak dara kekal cantik.
.
Formula ia edible jadi lip care kit Furaiha adalah selamat untuk breastfeeding mommy.

#TeaserNewBaby
#LipCareKitFuraiha

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga)
.
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #merulaoil #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Liptint Furaiha flavour honey dew with certified organic marula oil. You really don't want to miss this. Tahan menyerap di bibir sampai 2 hari!
.
Dan ianya multipurpose boleh pakai di bibir dan khas untuk ibu dan anak dara kekal cantik.
.
Formula ia edible jadi lip care kit Furaiha adalah selamat untuk breastfeeding mommy.

#TeaserNewBaby
#LipCareKitFuraiha

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga)
.
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #merulaoil #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Liptint Furaiha flavour honey dew with certified organic marula oil. You really don't want to miss this. Tahan menyerap di bibir sampai 2 hari!
.
Dan ianya multipurpose boleh pakai di bibir dan khas untuk ibu dan anak dara kekal cantik.
.
Formula ia edible jadi lip care kit Furaiha adalah selamat untuk breastfeeding mommy.

#TeaserNewBaby
#LipCareKitFuraiha

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga)
.
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #merulaoil #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Furaiha Organic Skincare πŸ’ Premium set ~2 Sabun Aqua Habbatussauda 70gm ~GB Cream 10gm ~DD Cream 5ml ~Free gift πŸ’ Trial set ~1 Sabun Aqua Habbatussauda 30gm ~GB Cream 5gm ~DD Cream 5ml ~Free gift πŸ’ Loose item ~Sabun Aqua Habbatussauda 30gm ~GB Cream 15gm ~DD Cream 15ml ~Free gift

Ada hajat nak cuba Furaiha?
Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Furaiha Organic Skincare πŸ’ Premium set ~2 Sabun Aqua Habbatussauda 70gm ~GB Cream 10gm ~DD Cream 5ml ~Free gift πŸ’ Trial set ~1 Sabun Aqua Habbatussauda 30gm ~GB Cream 5gm ~DD Cream 5ml ~Free gift πŸ’ Loose item ~Sabun Aqua Habbatussauda 30gm ~GB Cream 15gm ~DD Cream 15ml ~Free gift

Ada hajat nak cuba Furaiha?
Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Furaiha Organic Skincare πŸ’ Premium set ~2 Sabun Aqua Habbatussauda 70gm ~GB Cream 10gm ~DD Cream 5ml ~Free gift πŸ’ Trial set ~1 Sabun Aqua Habbatussauda 30gm ~GB Cream 5gm ~DD Cream 5ml ~Free gift πŸ’ Loose item ~Sabun Aqua Habbatussauda 30gm ~GB Cream 15gm ~DD Cream 15ml ~Free gift

Ada hajat nak cuba Furaiha?
Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Tak tahu nak Sabun Aqua Habbatussauda atau Trial Set?
.
Kakak memang suka complete set sebab mudah, tak payah dah nak fikir pelembab nak pakai apa, foundation nak pilih yang mana. Dalam Trial Set dah lengkap untuk penjagaan muka kita.
.
Trial Set "Baby Try Me" ada :
+ 1 Sabun Aqua Habbatussauda + 1 Luminous DD Cream 5ml + 1 Glow Booster Cream 5

Kalau pandai pakai, in shaa allah boleh tahan 2 bulan. Depends la awak pakai macam mana. BarangΒ² Furaiha ni kaedah nya semua pakai sikitΒ² je. Sebab tu memang boleh jimat tahan lama.

Tapi, kalau belum ada bajet, boleh je cuba Sabun Aqua Habbatussauda dulu. Sabun ni ramai buat orang kemaruk tau. Pakai sekali je dah boleh buat kita excited nak cuci muka lagi. Hehe.

Ada hajat nak cuba Furaiha?

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik

Tak tahu nak Sabun Aqua Habbatussauda atau Trial Set?
.
Kakak memang suka complete set sebab mudah, tak payah dah nak fikir pelembab nak pakai apa, foundation nak pilih yang mana. Dalam Trial Set dah lengkap untuk penjagaan muka kita.
.
Trial Set "Baby Try Me" ada :
+ 1 Sabun Aqua Habbatussauda + 1 Luminous DD Cream 5ml + 1 Glow Booster Cream 5

Kalau pandai pakai, in shaa allah boleh tahan 2 bulan. Depends la awak pakai macam mana. BarangΒ² Furaiha ni kaedah nya semua pakai sikitΒ² je. Sebab tu memang boleh jimat tahan lama.

Tapi, kalau belum ada bajet, boleh je cuba Sabun Aqua Habbatussauda dulu. Sabun ni ramai buat orang kemaruk tau. Pakai sekali je dah boleh buat kita excited nak cuci muka lagi. Hehe.

Ada hajat nak cuba Furaiha?

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik

Tak tahu nak Sabun Aqua Habbatussauda atau Trial Set?
.
Kakak memang suka complete set sebab mudah, tak payah dah nak fikir pelembab nak pakai apa, foundation nak pilih yang mana. Dalam Trial Set dah lengkap untuk penjagaan muka kita.
.
Trial Set "Baby Try Me" ada :
+ 1 Sabun Aqua Habbatussauda + 1 Luminous DD Cream 5ml + 1 Glow Booster Cream 5

Kalau pandai pakai, in shaa allah boleh tahan 2 bulan. Depends la awak pakai macam mana. BarangΒ² Furaiha ni kaedah nya semua pakai sikitΒ² je. Sebab tu memang boleh jimat tahan lama.

Tapi, kalau belum ada bajet, boleh je cuba Sabun Aqua Habbatussauda dulu. Sabun ni ramai buat orang kemaruk tau. Pakai sekali je dah boleh buat kita excited nak cuci muka lagi. Hehe.

Ada hajat nak cuba Furaiha?

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik

Kenapa kena pakai make up remover walaupun pakai bedak compact sahaja?
Bedak tu secara tak langsung masuk dalam pori-pori kita. Kalau tak cuci bersih, tu yang jadi pori-pori tersumbat, jadi berminyak dan naik jerawat serta blackhead /whitehead.

Dah pakai makeup remover barulah guna Sabun Aqua Habatussauda. Dapat sesuatu tak?

#hidayahalim
#DarienaEmpire

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Kenapa kena pakai make up remover walaupun pakai bedak compact sahaja?
Bedak tu secara tak langsung masuk dalam pori-pori kita. Kalau tak cuci bersih, tu yang jadi pori-pori tersumbat, jadi berminyak dan naik jerawat serta blackhead /whitehead.

Dah pakai makeup remover barulah guna Sabun Aqua Habatussauda. Dapat sesuatu tak?

#hidayahalim
#DarienaEmpire

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Kenapa kena pakai make up remover walaupun pakai bedak compact sahaja?
Bedak tu secara tak langsung masuk dalam pori-pori kita. Kalau tak cuci bersih, tu yang jadi pori-pori tersumbat, jadi berminyak dan naik jerawat serta blackhead /whitehead.

Dah pakai makeup remover barulah guna Sabun Aqua Habatussauda. Dapat sesuatu tak?

#hidayahalim
#DarienaEmpire

Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Jimatnya guna Sabun Aqua Habatussauda ni! 😍

Nak tau macam mana akak jimat? πŸ‘‡πŸ‘‡ Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Jimatnya guna Sabun Aqua Habatussauda ni! 😍

Nak tau macam mana akak jimat? πŸ‘‡πŸ‘‡ Kalau nak risik-risik boleh contact kakak thru whatsapp di 018.8708605 nak senang klik je link ni www.wasap.my/60188708605 (ada kat bio kakak juga) πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž FAST PAYMENT, NO BOOKING

CANTIK, SOPAN DAN SELESA

#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #KakYaKurus #FuraihaAgentUKM #TeamDariena #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #kulitcantik #sayajual #makeup #skincare #kulitsensitif #jeragat #flawless #cantik #kulitlicin

Most Popular Instagram Hashtags