#teamdada

MOST RECENT

Zisssss dah rasmi colour baru diknon oiii πŸ€ͺ More chips more fun gittewwwwww πŸ’–πŸ’–πŸ’– Siapa kata kulit suam suam kuku tk sesuai pakai colour brown mcm ni. Okay je tawwww ! Korg taknak ke try ? Jom cpt sama sama kita ber funnnnn sama sama πŸ€­πŸ˜‡πŸ˜œ .
.
.
#sobella
#sobellakl
#sobellalipstick
#oneporeserum
#omgmascara
#sobellalipstickviral2017
#teamdada
#teamaingojes
#teamdadagelenya
#sobella
#eyeshadow2minit
#eyeshadow2minitsobella
#majestickmermaideyeshadow
#eyeshadowraya
#sobellasentul
#sobellacosmetics
#sayajual
#sobellasquad
#codklsentral
#sobellaklsentral
#klsentral
#bandarbarusentul
#sobellabandarbarusentul
#katakatahikmat
#positivevibes
#sobellabandarbarusentul
#sobellatelukintan
#sobellabagandatuk

β€ͺ⏰ Grand retour de La Liga ce week-end sur @beinsports_fr
β€ͺπŸ“² Rdv demain 19h30 pour un Social Live sur FB, Twitter... πŸ‘‹πŸ»#TeamDaDa #GigaLiga πŸ˜€

Pilih jangan tak pilih 🀭
Koleksi Warna warna menarik Lipmatte Sobella 🌸πŸ”₯🌸πŸ”₯ Jangan tak tahu ye, lipmatte Sobella punya premium ingredient adalah MADU ASLI . Haaa kome ce google apa kebaikan madu asli untuk bibir kitaaa ☺️ Dengan hanya modal tk sampai 50 hengget boleh dpt lipmatte yg tahan lama, yg tak mengeringkan bibir , yg tak menghitamkan bibir malah bibir akan jadi lebih sihat . Haaa mana nk dpt πŸ˜›

Jadi, apa tggu lagi tuuuuu. Cepat cepat pilih warna mana berkenan. InsyaAllah, pelaburan yg bijak 😜

Wasap.my/60125895198
#sobella
#sobellakl
#sobellalipstick
#oneporeserum
#omgmascara
#sobellalipstickviral2017
#teamdada
#teamaingojes
#teamdadagelenya
#sobella
#eyeshadow2minit
#eyeshadow2minitsobella
#majestickmermaideyeshadow
#eyeshadowraya
#sobellasentul
#sobellacosmetics
#sayajual
#sobellasquad
#codklsentral
#sobellaklsentral
#klsentral
#bandarbarusentul
#sobellabandarbarusentul
#katakatahikmat
#positivevibes
#sobellabandarbarusentul
#sobellatelukintan
#sobellabagandatuk

Nak nampak bold dan elegan? Tak perlu fikir panjang, calitkan je code Sobella yang baru ni - VAMPIRE RED πŸ§›πŸ»β€β™€οΈ
.
Confirm bila makcik bawang tengok, terus tak berani nak buat perangai dengan korang 😎
.
#sobellalipmatte #testimonisobella #lipmatte #muamalaysia #muabellazpakai #bazarpaknil #sayajualmurah #sobellafeedback #sayajual #sayapakaisayajual #lipmattemurahmalaysia #fentybeautyfoundation #sephorahaul #lotd #goshop #beautybloggers #dominasibbnu #socialmediainfluencer #bigstage #teamdada #myfullhouse #dropshipwanted #testimoni

Siapa suka lipstick tona merah pekat seakan maroon macam ni? 😍
.
Tunggu apa lagi? Grab code baru Sobella ni cecepat - VAMPIRE RED πŸ§›πŸ»β€β™€οΈ
.
#dropshipneeded #dominasibbnu #makeupori #originalbrand #teamdadagelenya #teamdada #sobellasquad #sobellangels #makeupjunkie #sobellacosmetics #testimonisobella #makeup #sobellafeedback #lipmatteliquid #lipmatteori

Siapa je tak suka lipstick merah makngah macam ni kan? 😍
.
Tapi kalau korang tak berani pakai lipstick merah, takpe boleh cuba Sobella new aidiladha collections ni code BRICK RED - warna merah dan ada tona oren oren sikit. Serius cantik!♦️
.
#lipstickmerah #lipsticks #lipmattemerawat #lipmattetahanlama #sobellaaidiladha #lotd #makeup #lipmatte #sobellarayahaji #motd #teamdada #makeupjunkie #lipmattejunkie #muabellazpakai #muabellazguna #muabellaz

Bidadari pun jadi tak keruan bila pakai Sobella Raya Haji Collection ni πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Tengok lah texture dia bila dah calit kt bibir. Tak nmpk kering langsung. Ye laaaaaa, Sobella kan ada madu asli yg merawat bibir dari masalah kering dan bibir hitam πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ korg ada masalah mcm ni tak ? Haaa jom cpt dpt kan Sobella lipmatte πŸ’–πŸ’–πŸ’– .
.
.
#sobellamasjidjamek
#sobellakl
#sobellalipstick
#oneporeserum
#omgmascara
#sobellalipstickviral2017
#teamdada
#teamaingojes
#teamdadagelenya
#sobella
#eyeshadow2minit
#eyeshadow2minitsobella
#majestickmermaideyeshadow
#eyeshadowraya
#sobellasentul
#sobellacosmetics
#sayajual
#sobellasquad
#codklsentral
#sobellaklsentral
#klsentral
#bandarbarusentul
#sobellabandarbarusentul
#katakatahikmat
#positivevibes
#sobellabandarbarusentul
#sobellatelukintan
#sobellabagandatuk

Bidadari pun jadi tak keruan bila pakai Sobella Raya Haji Collection ni πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Tengok lah texture dia bila dah calit kt bibir. Tak nmpk kering langsung. Ye laaaaaa, Sobella kan ada madu asli yg merawat bibir dari masalah kering dan bibir hitam πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ korg ada masalah mcm ni tak ? Haaa jom cpt dpt kan Sobella lipmatte πŸ’–πŸ’–πŸ’– .
.
.
#sobellamasjidjamek
#sobellakl
#sobellalipstick
#oneporeserum
#omgmascara
#sobellalipstickviral2017
#teamdada
#teamaingojes
#teamdadagelenya
#sobella
#eyeshadow2minit
#eyeshadow2minitsobella
#majestickmermaideyeshadow
#eyeshadowraya
#sobellasentul
#sobellacosmetics
#sayajual
#sobellasquad
#codklsentral
#sobellaklsentral
#klsentral
#bandarbarusentul
#sobellabandarbarusentul
#katakatahikmat
#positivevibes
#sobellabandarbarusentul
#sobellatelukintan
#sobellabagandatuk

Bidadari pun jadi tak keruan bila pakai Sobella Raya Haji Collection ni πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Tengok lah texture dia bila dah calit kt bibir. Tak nmpk kering langsung. Ye laaaaaa, Sobella kan ada madu asli yg merawat bibir dari masalah kering dan bibir hitam πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ korg ada masalah mcm ni tak ? Haaa jom cpt dpt kan Sobella lipmatte πŸ’–πŸ’–πŸ’– .
.
.
#sobellamasjidjamek
#sobellakl
#sobellalipstick
#oneporeserum
#omgmascara
#sobellalipstickviral2017
#teamdada
#teamaingojes
#teamdadagelenya
#sobella
#eyeshadow2minit
#eyeshadow2minitsobella
#majestickmermaideyeshadow
#eyeshadowraya
#sobellasentul
#sobellacosmetics
#sayajual
#sobellasquad
#codklsentral
#sobellaklsentral
#klsentral
#bandarbarusentul
#sobellabandarbarusentul
#katakatahikmat
#positivevibes
#sobellabandarbarusentul
#sobellatelukintan
#sobellabagandatuk

Most Popular Instagram Hashtags