[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamcozybaby

MOST RECENT

“Seriously mom, it’s not even that cold out!” #teamcozybaby

Baju blouse nursing selak match dgn skirt chevron.. dah nmpk mcm baju kurung kan.. berbaloi sgt.. #teamcozybaby #sparklingzbysog #sunofguidance #teamqissara #teamcozylady #nursingselak #bajumenyususelak #sayajualbajunursing #sewasscputrajaya #sewacarriermalaysia

Bekerja di hari ahad..
Nasib kak SoG ada peneman sejati tau..
#pumpitessentialoils utk destress kan kak SoG #potg2oz utk sesi pam kejap lagi.. yang paling penting my bff #natmoms beg menyusu stylo sampai bini sam suhaizey pun pakat beli utk pastikan susu sentiasa sejuk selama berada di ofis

#sayajualbajunursing #sayagunasayajual
#teamcozybaby #naturalmomsthermalbag #begmakmak

Nk pakai baju yg sama dengan retis glamer nie.. meh cari kak SoG.. tak sangka kan.. retis pakai baju nursing selak gak.. i loike.. #teamcozybaby #teamcozylady #bajunursingselak #nozipnobutton #sparklingzbysog

Check out AUTUMNZ PPSU FEEDING BOTTLE (TWIN PACK) 4oz/120ml for RM68.90

PPSU Wide Neck Feeding Bottles 4oz/120 ml *Twin set*
😍Starry sparkle+juicy apple
😍Starry sparkle+fly with me

FEATURES: • Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily • Anti-colic teat with air valve system reduces colic • Ergonomic designed bottle easy for baby to hold • Wide neck bottle makes it easy to fill and clean • Made of high quality PPSU (Polyphenylsulfone) and food grade material • Outstanding heat resistance of feeding bottle up to 180℃ • Light, highly durable, can withstand repeated sterilization and long lasting with high level of daily usage • Comes with fewer parts, easy to assemble and clean • BPA-Free

Bottle size : 4oz/ 120ml

Teat size : Slow Flow *Round Hole* Teat (0+ months)

#sayajualbajunursing #sayajualbarangbaby #sayajualautumnz #sayajualgabag #sayajualallegra #agenscm #agenscmputrajaya #teamcozybaby #sayasewassc #barangbabymurah

New projek kak SoG kali ni..
Sbb kak SoG ni keje kan.. so kali ni kak SoG pun nak tayang sikit baju #nursingselak kotemporari..spesel utk mommies yg bekerjaya.. kak SoG buat baju office wear ye kali nie. Macam biasa #selaksajer dah boleh ceriakan anak tau.. #bajunursingselak #bajunursing #sayajualbajunursing #sayajualautumnz #sayajualallegra #sayajualgabag #teamcozybaby #teamcozylady #teamqissara #sayasewassc #breastfeedingwear #supportbreastfeeding

Selalu sgt dapat soalan, "sis, seluar jual skali tak?" Ya, seluar yang model pakai ni ada jual juga.

Warna grey ni seluar mengandung tau (matenity pant), ada getah n butang utk laras bukaan seluar.
Yg tak mengandung pun best pakai, xde masalah.
Material seluar: heavy cotton lycra. Tak perlu iron dan sejuk sangat kainnya.
Baju tu pulak baju menyusu jenis selak #nozipnobutton
Beli sepasang seluar n blouse dapat harga combo RM112 (jimat RM11 dah )

#sayajualbajunursing #teamcozylady #teamcozybaby # teamqissara #sayajualbarangbaby #bajumenyususelak #sayajualallegra #sayajualautumnz #sayajualgabag #sayasewassc #agenscmputrajaya

PROMO PROMO PROMO

Guna 3 minggu tapi bayar utk 2 minggu..jimat sangat nie.

Senang mak pak nak berjalan gi bazar bila guna carrier.. Sape nk sewa ssc area putrajaya contact sis hidayah #agenscmputrajaya.

Jgn sedih kami ada lagi #agenscm di negeri lain. PM kami di Sewa Carrier Malaysia untuk #agenscm yang lain.

Yuk bercarrier sayangku.. #sayasewassc #agenscm #sayajualbarangbaby #sayajualcarrier #agenscmputrajaya #sewacarriermalaysia #teamcozylady #teamcozybaby #teamqissara #sayajualbajunursingselak #breastfeeding #babywearing

#kurunglacey ni ada nampak macam mak2x menyusu tak?? Cantik jekan.. sbb tu ada jer yg beli walaupun dah xmenyusukan anak.

Btw nursing kurung ni mmg terbaik tau dan antara yang termurah with material yg very high quality.

Harga RM105 exc postage. Wink..wink.. kot nak tambah #bajunursingselak yang lain kan.. kena quote harga postage yang berbeza.. #sayasewassc #sayajualbarangbaby #teamcozybaby #teamcozylady #breastfeedinggear #bajumenyusu

Gud news nie.. lacey kurung tu..alah #bajunursingselak yang best tu dah tambah dua kaler baru..kaler #royalblue dan kaler #promagrenate yang ohsem...ahkak dari #teamcozybaby dan #teamcozylady siap upgrade size lagi... xxl utk pastikan mommies gojes dapat pakai #kurunglacey ni.. so ape lagi calling..roger..pm.. ahkak layan jer.. #breastfeeding #supportbreastfeeding
#sayajualbarangbaby

Mencari ssc untuk disewa dengan ciri-ciri ✔ergonomik ✔yang approve by MBW
✔yang murah.
.
Boleh pm saya. Saya bantu anda.

#sewacarriermalaysia
#sewassc
#teamcozybaby
#teamcozylady
#sewasscputrajaya
#kendongbaby
#babywearing
#rentalservice

Ramai tanya baju nursing selak tu mcm mana rupanya.. meh dayah nak tunjuk bukaan selak tu mcm mana. Dlm ada pelapik lagi satu ye. Utk memastikan ianya blh 100% NIP (nursing in public). Ape lagi mommies..pas ni jgn segan menyusukan anak kat public k.. Tq Norsharina Md Sapari kongsi gambar

#jomcreateawarenessonbreastfeedig
#supportbreastfeeding
#kamijualbajunursingselak
#teamcozylady
#teamcozybaby

Bukan die hard fan kedah tau kalau xsambar baju kurung nursing nie.. Berminat pm saya

#teamcozybaby #teamcozylady
#kedah #bajunursingselak #projekrayacozylady

Coming soon..kurta dgn baju kurung nursing selak.. #projekrayacozylady
#teamcozybaby
#teamcozylady
#kurta
#bajunursingselak

Tq..
.
Santekkan sis ni pakai.. tak caya ni baju nursing selak.
.
Nak bergaya mcm sis ni?
.
Meh pm ahkak
#teamcozylady
#teamcozybaby
#bajunursingselak
#breastfeeding
#nip
#trustedseller
#jualbajumuslim
#jualbajumurah

Natural Moms Sling Bag
OWL

RM120 exc post

Postage RM7sm/RM10ss

Details:
📌Wide thermal space, it can fit up to 8 bottles with 2 ice packs.
📌Comes with 2 compartments that can easily be used to store milk in the thermal space while storing pumps and other accessories in the other space.
📌Comes with free 2 ice packs.
📌Thermal compartment with thick insulator that keeps your content cooler up to 16 hours.
📌Size: 27cm (length), 17cm (width), 15cm (bottom height), 7cm (top height). "BETTER THAN THE REST"

Wasap to oder 0198140140

#naturalmomsthermalbag #naturalmomsmalaysia #naturalmoms #coolerbag #naturalmomscoolerbag #begsusu #slingbag #sayajualcoolerbag #ameenacoolerbag #natmoms #teamcozybaby

Natural Moms Sling Bag
CATS

RM120 exc post

Postage RM7sm/RM10ss

Details:
📌Wide thermal space, it can fit up to 8 bottles with 2 ice packs.
📌Comes with 2 compartments that can easily be used to store milk in the thermal space while storing pumps and other accessories in the other space.
📌Comes with free 2 ice packs.
📌Thermal compartment with thick insulator that keeps your content cooler up to 16 hours.
📌Size: 27cm (length), 17cm (width), 15cm (bottom height), 7cm (top height). "BETTER THAN THE REST"

Wasap to oder 0198140140

#naturalmomsthermalbag #naturalmomsmalaysia #naturalmoms #coolerbag #naturalmomscoolerbag #begsusu #slingbag #sayajualcoolerbag #ameenacoolerbag #natmoms #teamcozybaby

Most Popular Instagram Hashtags