[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamcozybaby

269 posts

TOP POSTS

Sale #gabagthermalbag masih berlangsung😍😍 SALE 10% less mommies!!
.

Harga asal rm104 -10% = RM 94 FREE POS SEM, FREE 2 ICE GEL😘
.

Jom laju² wassap cik moon di 0192165660
#teamcozybaby #gabagcoolerbag #gabag #gabagmalaysia #gabagmurah #bagsusuibu #bagmenyusu

Mommies jgn terkejut tau, #gabagthermalbag bukan je boleh digunakan utk bawa susu perahan je.. Bawa forzen baby food pun boleh tau! Mudah je! Macam peti ais bergerak pun ya juga! Hihihi.. Kalau xde anak lagi pn boleh beli.. kot la masa g jejalan dahaga nak minum air sejuk.. kan dh jimat duit gitu! Simpan je macam² jus dlm #gabagcoolerbag ni😉

Gabag ada sale 10% tau! Jom wassap cik moon sekarang di 0192165660 ok!
Psst dh cari #babyfood macam dlm gmbar ni? Jom pm cik moon sekarang! Mcm² ado! 😍

#Salegabag #salebagibumenyusu #gabag #gabagmurah #teamcozybaby #baby1stsolidfood #babyfoods #frozenbabyfoodmalaysia #bebj #homemadebabyfoodalorsetar

Natural Moms Sling Bag
PEACOCK

RM120 exc post

Postage RM7sm/RM10ss

Details:
📌Wide thermal space, it can fit up to 8 bottles with 2 ice packs.
📌Comes with 2 compartments that can easily be used to store milk in the thermal space while storing pumps and other accessories in the other space.
📌Comes with free 2 ice packs.
📌Thermal compartment with thick insulator that keeps your content cooler up to 16 hours.
📌Size: 27cm (length), 17cm (width), 15cm (bottom height), 7cm (top height). "BETTER THAN THE REST"

Wasap to oder 0198140140

#naturalmomsthermalbag #naturalmomsmalaysia #naturalmoms #coolerbag #naturalmomscoolerbag #begsusu #slingbag #sayajualcoolerbag #ameenacoolerbag #natmoms #teamcozybaby

Mommies jgn terkejut tau, #gabagthermalbag bukan je boleh digunakan utk bawa susu perahan je.. Bawa forzen baby food pun boleh tau! Mudah je! Macam peti ais bergerak pun ya juga! Hihihi.. .
Nak bawa bekal masa g jejalan, dahaga nak minum air sejuk.. kan dh jimat duit gitu! Simpan je macam² jus dlm #gabagcoolerbag ni😉
.

Gabag ada sale 10% tau! Jom wassap cik moon sekarang di 0192165660 ok! .

Psst dh cari #babyfood macam dlm gmbar ni? Jom pm cik moon sekarang! Mcm² ado! 😍

#Salegabag #salebagibumenyusu #gabag #gabagmurah #teamcozybaby #baby1stsolidfood #babyfoods #frozenbabyfoodmalaysia #bebj #homemadebabyfoodalorsetar

Natural Moms
Sling Bag

RM120
Postage RM7sm
Free 2 icepack

WhatsApp kami untuk oder 019-8140140 atau DM/PM page kami ye

#coolerbags #naturalmomsthermalbag #naturalmomsmalaysia #naturalmomscoolerbag #begsusu #sayajualbegsusu #teamcozybaby #teamvozylady #sayajualcoolerbag #ameenacoolerbag

Natural Moms
Sling Bag

RM120 exc post
Postage RM7sm RM10ss
Free 2 icepacks ✔ Dua bahagian
✔ Atas: Tempat simpanan alatan dan brg2 keperluan
✔ Bawah: Ruang simpan ebm/thermal
✔ Tahan sejuk sehingga 16jam - mempunya ketebalan 2 kali ganda dan mampu tahan sejuk
✔ Material tahan lasak
✔ Corak Elephant yg cute!

Wasap kami 019-8140140 sekarang

#naturalmomsthermalbag #teamcozybaby #teamcozylady #sayajual #begsusu #naturalmoms #naturalmomsmalaysia #sayajualbegsusu #coolerbags

MOST RECENT

Check out AUTUMNZ PPSU FEEDING BOTTLE (TWIN PACK) 4oz/120ml for RM68.90

PPSU Wide Neck Feeding Bottles 4oz/120 ml *Twin set*
😍Starry sparkle+juicy apple
😍Starry sparkle+fly with me

FEATURES: • Its 100% silicone natural soft shape teat allows baby to latch on easily • Anti-colic teat with air valve system reduces colic • Ergonomic designed bottle easy for baby to hold • Wide neck bottle makes it easy to fill and clean • Made of high quality PPSU (Polyphenylsulfone) and food grade material • Outstanding heat resistance of feeding bottle up to 180℃ • Light, highly durable, can withstand repeated sterilization and long lasting with high level of daily usage • Comes with fewer parts, easy to assemble and clean • BPA-Free

Bottle size : 4oz/ 120ml

Teat size : Slow Flow *Round Hole* Teat (0+ months)

#sayajualbajunursing #sayajualbarangbaby #sayajualautumnz #sayajualgabag #sayajualallegra #agenscm #agenscmputrajaya #teamcozybaby #sayasewassc #barangbabymurah

New projek kak SoG kali ni..
Sbb kak SoG ni keje kan.. so kali ni kak SoG pun nak tayang sikit baju #nursingselak kotemporari..spesel utk mommies yg bekerjaya.. kak SoG buat baju office wear ye kali nie. Macam biasa #selaksajer dah boleh ceriakan anak tau.. #bajunursingselak #bajunursing #sayajualbajunursing #sayajualautumnz #sayajualallegra #sayajualgabag #teamcozybaby #teamcozylady #teamqissara #sayasewassc #breastfeedingwear #supportbreastfeeding

Selalu sgt dapat soalan, "sis, seluar jual skali tak?" Ya, seluar yang model pakai ni ada jual juga.

Warna grey ni seluar mengandung tau (matenity pant), ada getah n butang utk laras bukaan seluar.
Yg tak mengandung pun best pakai, xde masalah.
Material seluar: heavy cotton lycra. Tak perlu iron dan sejuk sangat kainnya.
Baju tu pulak baju menyusu jenis selak #nozipnobutton
Beli sepasang seluar n blouse dapat harga combo RM112 (jimat RM11 dah )

#sayajualbajunursing #teamcozylady #teamcozybaby # teamqissara #sayajualbarangbaby #bajumenyususelak #sayajualallegra #sayajualautumnz #sayajualgabag #sayasewassc #agenscmputrajaya

PROMO PROMO PROMO

Guna 3 minggu tapi bayar utk 2 minggu..jimat sangat nie.

Senang mak pak nak berjalan gi bazar bila guna carrier.. Sape nk sewa ssc area putrajaya contact sis hidayah #agenscmputrajaya.

Jgn sedih kami ada lagi #agenscm di negeri lain. PM kami di Sewa Carrier Malaysia untuk #agenscm yang lain.

Yuk bercarrier sayangku.. #sayasewassc #agenscm #sayajualbarangbaby #sayajualcarrier #agenscmputrajaya #sewacarriermalaysia #teamcozylady #teamcozybaby #teamqissara #sayajualbajunursingselak #breastfeeding #babywearing

#kurunglacey ni ada nampak macam mak2x menyusu tak?? Cantik jekan.. sbb tu ada jer yg beli walaupun dah xmenyusukan anak.

Btw nursing kurung ni mmg terbaik tau dan antara yang termurah with material yg very high quality.

Harga RM105 exc postage. Wink..wink.. kot nak tambah #bajunursingselak yang lain kan.. kena quote harga postage yang berbeza.. #sayasewassc #sayajualbarangbaby #teamcozybaby #teamcozylady #breastfeedinggear #bajumenyusu

Gud news nie.. lacey kurung tu..alah #bajunursingselak yang best tu dah tambah dua kaler baru..kaler #royalblue dan kaler #promagrenate yang ohsem...ahkak dari #teamcozybaby dan #teamcozylady siap upgrade size lagi... xxl utk pastikan mommies gojes dapat pakai #kurunglacey ni.. so ape lagi calling..roger..pm.. ahkak layan jer.. #breastfeeding #supportbreastfeeding
#sayajualbarangbaby

Most Popular Instagram Hashtags