#teamcj

10685 posts

TOP POSTS

How sibling rivalry gets started #siblingswar #TeamDaphn #TeamCJ

ขอส่งใจไปเชียร์ก่อนน่ะจ้ะ วันเสาร์เคลียร์งานเสร็จจะรีบพาลูกๆไปเชียร์ที่สนามเลย สู้ๆน่ะจ้ะ😘❤️ @cj_ctsgroup #teamcj#ctsmotorsportteam #ctsgroup01

Get buckets son... #3 #TeamCJ #teamCJmixclips

Raising awareness for CF 💜 Wear your Purple 💪🏼 #weneedacure #cysticfibrosis #dreasdreamteam #teamcj #hiititwithbritt

Needed an update and got it. Only moving forward, new and improved. Thanks to my favorite and personal photographer @coreycinematic
#melanin #MiamiModel #TeamCJ

Our Favourite Place to Hangout these days !
#TeamCJ@RJ14

Here sits a girl with a head full of magical dreams, a heart full of wonder, and hands that will shape the world. Happy 15th my CJ girl so proud to be your mom, you are growing in every way I hoped for and many more I never knew possible! Have a year of many blessings! 💋 #HappyBirthday #TeamCJ #mybabyis15 #Queenintraining #4.0gotherthatIG

Dis my fav picture but y'all go add him @kok.cj .Become a Cj fan #TeamCj

MOST RECENT

This energizer bunny did a 5 miler in central park followed by a 1 mile swim and pr'd my swim time! I might need a nap this pm! #goals #teamgalloway2017 #teamcj #teamhellyeah #conquerthehudson #strongerthanyesterday #mindovermatter #recoverydrink

Me and Bunny are almost on our journey.... Queueing up at Sainsbury to put air in the car tyres and fuel.... Then we'll be heading for Poole.... ROAD TRIP!!! #roadtrip #poole #love #favourite #travelling #air #petrol #makeup #inspire #lovemyjob #teamcj

Eyes on the prize 👙💜

#teamCj #siomaipokayodyan #lol we miss you here Angge! 👭

Semua orang nak cantik.

Jadi, bagi mereka yang mengalami masalah kulit wajah, pasti tercari-cari jalan untuk merawat masalah kulit mukanya secepat yang boleh.

Mana mungkin pabila melihat wajah di cermin, semakin hari, semakin banyak jerawat yang naik memeriahkan kulit wajah yang dulunya gebu dan berseri?

4 HARI JE DAH MACAM NI? HMMMM

Suka nau nau fitrah tengok Feedback awal kesayangan fitrah. Kurang seminggu dah dapat result macam ni.

Sis ni baru guna 4 Hari jeer. Kulit kusam & jeragat makin hilang, makin pudarrrr. Kesayangan happy fitrah pun tumpang happy.
Lekaih yang lain kalau nak recover masalah kulit wajah dengan produk organik yang pastinya selamat ni, cecepat PM KakNona. KakNona tunggu hampa nahh.

www.wasap.60179563098/pmRSC

#SellerSahRSC
#TestimoniRSC
#RaudhahSkinCare
#teamcj

Here is a little #throwbackThursday !
At the end of my senior year of high school. I weighed 200 pounds . All I ate was junk food with my ex bf 😒 cause he didn't wanna eat alone . So I always ate with him . 😔
Never eat just cause someone want to eat alone . Don't feel bad either , remember it is your body and you should fuel it with healthy delicious foods 😜 trust me there are plenty of place you can eat healthy.
Me now after 3 babies and 2 csection . Weighing at 142 . With no more excuse . I throw all the bs out the window and went to work . Now I'm healthier then ever and I can't wait till I walk the stage . 👙 {{ @tht_fitchick }}

Assalammualaikum . Salam bagi penghulu hari . Selamat pagi jumaat uollss💋💋 🐭Tak rugi uolls tunggu PROMOSI ni tau.
Fitrah teruja nak bagi tahu korang yang salah satu FREE GIFT jika korang beli 2 set RSC ialah FACE TOWEL yang sangat berkualiti di sulam dengan logo RAUDHAH.
Bukan tu je, korang dapat lagi 4 lagi hadiah tau. Supprise dari fitrah. Pastinya korang suka sangat.
So jangan lupa dapatkan segera sebab stok FREEE GIFT ni terhad kepada 100 orang sahaja. Dah habis nanti mmg tiada pujuk rayu yer. Fitrah mmg utama pada siapa yang buat bayaran dulu .
So kLau takut terlepas meh cepat wasap fitrah kat www.wasap.my/60179563098/RamadhanSALERSC

#SellerSahRSC
#RaudhahSkincare
#teamcj

Most Popular Instagram Hashtags