[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamcarasdaddy

3894 posts

TOP POSTS

moment2 last shoot for #mencintaimumrphotographer
akan merindui bts dari love bird ini nanti..diaorg yang wrap hakak pulak yang sedih πŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜
@syafiqkylez
@hannahdelisha
#mencintaimumrphotographer
#mymrclickclick
#teamcarasdaddy
#mymrsmannequin
#JemyAira

MEET & GREAT EVENT with #jemyaira for MENCINTAIMU PHOTOGRAPHER
15th July 2017
Quill Mall

#teamcarasdaddy
@syafiqkylez @hannahdelisha

Bila orang dok like like video..
Terkeluar noti video ni..
Haishh..
Rindu 2 ketul gula gula ni..
Motip FD post balik da kenapa??πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Rindu time geng #TeamCarasDaddy merempan #MencintaimuMrPhotographer ni 😒😒😒
Masihkah kau ingat semua itu @cik.butang @wahida_75 @sikenit_dramaaddict @iamsue_ds01 @_.hcgarage01 @gengbawahtanahkubur @malaydrama.co @mdramabest @dramafever_malaysia @hey_senah @emma_mariam
Sorryyyy...πŸ™‡πŸ™‡
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#RinduAwakJemyAira
@_mydelishasfc

.
Jom karokk 🎀 .
🎡Buka hatimu. ..bukalah sedikit untukku ..sehingga diriku bisa me ...... me..... (tgu smbungan posa taun dpn lak )πŸ˜‚πŸ˜…
.
.
P/s- sesungguhnya makan tanpa baca doa makan ibarat minum air coca cola xguna straw .kbaii .
.
Credits video #teamcarasdaddy
Repost @julhana87

I really really love this partπŸ™ˆπŸ˜πŸ˜‚πŸ‘Œ
#throwback
#mencintaimumrphotographer
#jemyaira

RepostBy @linajamil28: "Kak lina suka bila Jemy jawab, kenapa awak gatal sangat ni? πŸ™ˆπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Macam bukan lakonan kan? Looked so bersahaja and natural....
@eyrahman22 Kak Lina love your ending part...πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘
Hope ada continuation lah... telemovie or raya etc #mencintaimumrphotographer

@syafiqkylez
@hannahdelisha
@amymasturalerr
@vicha_saywho
@arizlufias
@bnardhiew
@ikmalamry
@amberchia
@mimi_ernida
@hairie_othman
@arashmohd30
@aishahazman8
@marisa.yasmin
@elvinachua
@eyrahman22
@emma_mariam
@fammythawkhairi
@lizaiskandar
@haelhusaini
@akmalfirul

RepostBy @favdrama: ""Anak!! No.2..
Bila-bila pun boleyyyy
Kalau macam tu.. tak yah pergi function la yanggg.."
FD suka ayat last tuuu..
Bunyi dia macammmmm........
Larikkkk
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam @emma_mariam
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#MyDelishas
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
#Ep16" (via #InstaRepost @AppsKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)

β€οΈπŸ•Š: A lil dangdut of Kelepek to kick start your Sunday. An ace for this vid edits @aleya_arissa01 πŸ’•
.
.
RepostBy @aleya_arissa01: "Good morning guys ...harini kita menunggu ape lagi yg keluar dri cast n crew filem #langsuir kan..so sambil2 menunggu tu kite trobek sikit la kan ..jgn kata kite x move on tau ..πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒkita layan lagu syok n ceria ni ..comel plak tgk si danda menari dlm ig semlm.. tu yg menjadi video santai ni πŸ˜‰
#mykesayangan😍😘😍😘😍 @syafiqkylez
@hannahdelisha
With all ❀ceria2kan pagi anda

Credit pic
#teamcarasdaddy n other ..tq 😘" (via #InstaRepost @AppsKottage)

| memori itu indah kannn😚😚😚RepostBy @malaydrama.co: "harini tibaΒ² MD kena rasuk dengan jampi JemyAira so muncullah video ni untuk korang semua πŸ˜…πŸ˜…
.
.
.
tataplah puasΒ² sebelum tidur okay . manalah tahu nnti jemyaira muncul dalam mimpi korang hehehe πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
.
bilalah agaknya ada rezeki untuk jumpa jemyaira . haritu awal tahun bulan berapa dpat jumpa jemy jer itupun sebelum munculnya Mr Photographer 😎
.
.
.
@syafiqkylez
@hannahdelisha
@mydelishasfc
@_mydelishasfc .
.
.
#teamcarasdaddy
@mdramabest
@drama_sangat
@dramafever_malaysia .
@favdrama" (via #InstaRepost @AppsKottage)

#teamcarasdaddy dgn @gengbawahtanahkubur
Mana mana? Luaskan kuasamuuu. Hahahaha
.
.
.

@Regranned from @dramasangat - Peminat @aydajebat dan @syafiqkylez jangan lupa untuk saksikan drama terbitan @realjspictures #dekatkanjarakkita coming soon di TV3
.
DSSquad dah masukkan dalam calender dahhh πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
#dramasangat
#DSSquad - #regrann

harini tibaΒ² MD kena rasuk dengan jampi JemyAira so muncullah video ni untuk korang semua πŸ˜…πŸ˜…
.
.
.
tataplah puasΒ² sebelum tidur okay . manalah tahu nnti jemyaira muncul dalam mimpi korang hehehe πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
.
bilalah agaknya ada rezeki untuk jumpa jemyaira . haritu awal tahun bulan berapa dpat jumpa jemy jer itupun sebelum munculnya Mr Photographer 😎
.
.
.
@syafiqkylez
@hannahdelisha
@mydelishasfc
@_mydelishasfc .
.
.
#teamcarasdaddy
@hey_senah
@cik.butang
@gengbawahtanahkubur
@sikenit_dramaaddict
@_hcgarage1
@mdramabest
@drama_sangat
@dramafever_malaysia
@wahida_75
@nad_mumtazah_
@_imani.imtiyaz_
@favdrama

MOST RECENT

Rindu smpai bile bile ni 😭😭😭❀️.
.
@Regrann from @gengbawahtanahkubur - @Regrann from @_hcgarage1 - Assalamualaikum...sebelum berbuka ni, azie nak share candid pic....azie mntk maaf sgt sbb trlmbt share, da ade dlm phn 2 3 ari da, tp sbb sedikit bz then trlmbt post kat cni.... Tgk la si Jemy ni, bantal bucuk Aira tu da Mcm Dia pnye jer...haha haha...jemy jemy....sume nak share ngn Aira tu ekkk... #onsetπŸŽ₯🎬 #mencintaimumrphotographer
#mymrclickclick
#kesayangankami
#teamcarasdaddy

@syafiqkylez
@hannahdelisha
@janelim169
@davidteo99
@emma_mariam
@eyrahman22
@migonline
@azaharihamid
@fiza.hamad
@akmalfirul - #regrann

Suka suka suka...
@Regranned from @linajamil28 - I really really love this partπŸ™ˆπŸ˜πŸ˜‚πŸ‘Œ
#throwback
#mencintaimumrphotographer
#jemyaira

RepostBy @linajamil28: "Kak lina suka bila Jemy jawab, kenapa awak gatal sangat ni? πŸ™ˆπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Macam bukan lakonan kan? Looked so bersahaja and natural....
@eyrahman22 Kak Lina love your ending part...πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘
Hope ada continuation lah... telemovie or raya etc #mencintaimumrphotographer

@syafiqkylez
@hannahdelisha
@amymasturalerr
@vicha_saywho
@arizlufias
@bnardhiew
@ikmalamry
@amberchia
@mimi_ernida
@hairie_othman
@arashmohd30
@aishahazman8
@marisa.yasmin
@elvinachua
@eyrahman22
@emma_mariam
@fammythawkhairi
@lizaiskandar
@haelhusaini
@akmalfirul

RepostBy @favdrama: ""Anak!! No.2..
Bila-bila pun boleyyyy
Kalau macam tu.. tak yah pergi function la yanggg.."
FD suka ayat last tuuu..
Bunyi dia macammmmm........
Larikkkk
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam @emma_mariam
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#MyDelishas
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
#Ep16" (via #InstaRepost @AppsKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage) - #regrann

I really really love this partπŸ™ˆπŸ˜πŸ˜‚πŸ‘Œ
#throwback
#mencintaimumrphotographer
#jemyaira

RepostBy @linajamil28: "Kak lina suka bila Jemy jawab, kenapa awak gatal sangat ni? πŸ™ˆπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Macam bukan lakonan kan? Looked so bersahaja and natural....
@eyrahman22 Kak Lina love your ending part...πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘
Hope ada continuation lah... telemovie or raya etc #mencintaimumrphotographer

@syafiqkylez
@hannahdelisha
@amymasturalerr
@vicha_saywho
@arizlufias
@bnardhiew
@ikmalamry
@amberchia
@mimi_ernida
@hairie_othman
@arashmohd30
@aishahazman8
@marisa.yasmin
@elvinachua
@eyrahman22
@emma_mariam
@fammythawkhairi
@lizaiskandar
@haelhusaini
@akmalfirul

RepostBy @favdrama: ""Anak!! No.2..
Bila-bila pun boleyyyy
Kalau macam tu.. tak yah pergi function la yanggg.."
FD suka ayat last tuuu..
Bunyi dia macammmmm........
Larikkkk
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam @emma_mariam
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#MyDelishas
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
#Ep16" (via #InstaRepost @AppsKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)

wahh ! jelesnya tengok sis wahida makan semeja dgn @syafiqkylez
Mesti kenyang makan kan hehehehe πŸ˜…πŸ˜…
.
.
#syafiqkyle
#teamcarasdaddy
#teamcarasdaddyxgengbawahtanahkubur .
.
.
@Regrann from @wahida_75 - bila hakak makan semeja ngan capik kail.....πŸ˜‹
rasa cam nak tampar2 jah coz speechless πŸ˜‚πŸ˜
#meetandgreetjemyaira
#singapore
#30hbSeptember2017
#syafiqkyle - #regrann

Lame kite x tgk capik encem2 kan. Smart camni..hehe.
#missedjemyaira
#throwback episod kawin2.. #Repost @favdrama (@get_repost)
・・・
Ewahhh!!
Penuh bergaya dia..
Da la kawin senyap..πŸ˜„πŸ˜„
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam
#SyafiqKyle
#HannahDelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
From IGS @ikmalamry

Aira buat ape.....saje kacau org. X leh aira dok dgn org lain πŸ˜…#missedjemyaira
#Repost @favdrama (@get_repost)
・・・
Kalau memang suka menyakat kannn..
Suka hati je kata Aira curang..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam
#SyafiqKyle
#HannahDelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
From IGS @syafiqkylez

Akan datang ?
Bila agaknya ? Dah tak sabar nak tengok ni hehehe πŸ˜†πŸ˜†
.
.
@syafiqkylez
@aydajebat
#Dekatkanjarakkita
#SyafiqKyle
#AydaJebat
#teamcarasdaddy
#tcdxgbtk .
.
.
@Regrann from @dramasangat - Peminat @aydajebat dan @syafiqkylez jangan lupa untuk saksikan drama terbitan @realjspictures #dekatkanjarakkita coming soon di TV3
.
DSSquad dah masukkan dalam calender dahhh πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
#dramasangat
#DSSquad - #regrann

#Repost @hey_senah with @instarepost2016
・・・
#teamcarasdaddy dgn @gengbawahtanahkubur
Mana mana? Luaskan kuasamuuu. Hahahaha
.
.
.

@Regranned from @dramasangat - Peminat @aydajebat dan @syafiqkylez jangan lupa untuk saksikan drama terbitan @realjspictures #dekatkanjarakkita coming soon di TV3
.
DSSquad dah masukkan dalam calender dahhh πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
#dramasangat
#DSSquad - #regrann #Repost @dramafever_malaysia with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’

#Repost @hey_senah with @instarepost2016
・・・
#teamcarasdaddy dgn @gengbawahtanahkubur
Mana mana? Luaskan kuasamuuu. Hahahaha
.
.
.

@Regranned from @dramasangat - Peminat @aydajebat dan @syafiqkylez jangan lupa untuk saksikan drama terbitan @realjspictures #dekatkanjarakkita coming soon di TV3
.
DSSquad dah masukkan dalam calender dahhh πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
#dramasangat
#DSSquad - #regrann

#MencintaimuMrPhotographer dh abis kan 😣😣. Tp sorry la. Still x leh move on. Dok teringat je kat dorg nie. Tgk cite capik berlakon.. dok terbyg2 dia dlm #mmp dgn hannah. Rindu la...rindu. Tgk video tu...lg rindu. Antara scene2 yg romance sgt2.
#missedjemyaira

#Repost @favdrama (@get_repost)
・・・
Bergetar ke hidakkk!!
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam
#SyafiqKyle
#HannahDelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
From @vicha_saywho tq!!😘😘
Edit sikit.. good night..
Pssttt adik @emma_mariam πŸ˜†πŸ˜†
@akmalfirul da selamat bercinta ke ni??πŸ˜„πŸ˜„

#teamcarasdaddy dgn @gengbawahtanahkubur
Mana mana? Luaskan kuasamuuu. Hahahaha
.
.
.

@Regranned from @dramasangat - Peminat @aydajebat dan @syafiqkylez jangan lupa untuk saksikan drama terbitan @realjspictures #dekatkanjarakkita coming soon di TV3
.
DSSquad dah masukkan dalam calender dahhh πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
#dramasangat
#DSSquad - #regrann

.
Kalau ada #teamcarasdaddy #gengsesawan @wahida_75 n @lizaiskandar sure byk bts mcm #jemyaira kan kan πŸ‘...rindu ler #lansuri 😍 @hannahdelisha @syafiqkylez ..udin oo udin @shahkimin .
.
RepostBy @tak.move.on: "Mata bertentang mata, adakah kau terasa, cinta kian memekar di hati kitaa..
.
.
Kau istimewa paling utama yang satu, betapa manisnya senyumanmu πŸ’œπŸ’š
.
.
@Regrann from @julhana87 - dari mata turun ke hati πŸ˜‚πŸ˜‚ #studioMMP #supportcareer #syafiqkyle #hannahdelisha #ygpentingxkacauorg" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Comel kan hannah tu. Baby face sgt2. Kiut!! Jgn lupe erk...jap lg kol 7pm. Ulangan episod ke 15. Episod paling best...paling sedeh. Episod nie la aira paling byk menangis. Smpai bengkak2 mate dia. Tp dpt dgn capik...layan kan juge la tu.
#missedjemyaira
#throwback

#Repost @favdrama (@get_repost)
・・・
Kesian Aira..
Bengkak mata.. scene banyak menangis hari ni kotttt..
@syafiqkylez jaga elok-elok @hannahdelisha tu kat set tau!! Dak comel cute miut tu..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Jumpa lagi 5 hari.. bye..
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam
#SyafiqKyle
#HannahDelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
From IGS @syafiqkylez

Eh sayang..sayang. sayang main masak2 ke? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Ape are..org dh 4jam kat dapo nk msk utk dia..boleh dia kate main msk2. Tension je Aira kan..kan..
#missedJEMYAIRA
#throwback ep12

#Repost @favdrama (@get_repost)
・・・
Potong tu 1 hal tang kepala..
Tang pegang kepala tu.. rasa tegak bulu roma Aira tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
4 jam kat dapur buat apa?? Tengok sayur elok tersusun atas meja tuπŸ˜›πŸ˜œπŸ˜
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#MyDelishas
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
#Ep12

Ai cannot tahan tgk mimik muke si capik nie. X jemu tgk byk kali. Serius!! Nnt kite blaja msk same2 eh. Kite kan ade lagi paaaaanjang jangke hayat hidup same2..waa 😍😍 dlm maksud nye tu.
#missedjemyaira
#throwback ep12

#Repost @favdrama (@get_repost)
・・・
Ehh scene ni kan.. FD tatau nak buat caption πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Sebab tengok sendiri.. buat caption sendiri la korangπŸ˜›πŸ˜œπŸ˜
Scene ni buat FD senyum.. sengih.. lain macam pulak rasa scene ni πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#MyDelishas
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
#Ep12

Tq awak ✌
@Regrann from @aleya_arissa01 - Good morning guys ...harini kita menunggu ape lagi yg keluar dri cast n crew filem #langsuir kan..so sambil2 menunggu tu kite trobek sikit la kan ..jgn kata kite x move on tau ..πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒkita layan lagu syok n ceria ni ..comel plak tgk si danda menari dlm ig semlm.. tu yg menjadi video santai ni πŸ˜‰
#mykesayangan😍😘😍😘😍 @syafiqkylez
@hannahdelisha
With all ❀ceria2kan pagi anda

Credit pic
#teamcarasdaddy n other ..tq 😘 - #regrann
#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha
@skyloversofficial
@_mydelishasfc - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags