#teamcarasdaddy

3895 posts

TOP POSTS

Bila orang dok like like video..
Terkeluar noti video ni..
Haishh..
Rindu 2 ketul gula gula ni..
Motip FD post balik da kenapa??πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Rindu time geng #TeamCarasDaddy merempan #MencintaimuMrPhotographer ni 😒😒😒
Masihkah kau ingat semua itu @cik.butang @wahida_75 @sikenit_dramaaddict @iamsue_ds01 @_.hcgarage01 @gengbawahtanahkubur @malaydrama.co @mdramabest @dramafever_malaysia @hey_senah @emma_mariam
Sorryyyy...πŸ™‡πŸ™‡
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#RinduAwakJemyAira
@_mydelishasfc

moment2 last shoot for #mencintaimumrphotographer
akan merindui bts dari love bird ini nanti..diaorg yang wrap hakak pulak yang sedih πŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜
@syafiqkylez
@hannahdelisha
#mencintaimumrphotographer
#mymrclickclick
#teamcarasdaddy
#mymrsmannequin
#JemyAira

| ok dah , gi keje .
kumpul duit banyak banyak nanti jadi kaya kaya kaya 😁😁😁
takya nak monday blues sangat k ?
anggap je macam harini baru nak episod 1 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
:
#RinduAwakJemyAira #MencintaimuMrPhotographer #teamCarasDaddy #SawanTakKebah

Siapa rindu JemyAira ?
Malam ni MD terlebih rajin edit video gambar² JemyAira untuk korang lepaskan rindu 😘

p/s : sesungguhnya MD tak dapat nak move on lagi . doakan semoga MD dapat move on πŸ˜…πŸ˜… @syafiqkylez
@hannahdelisha
@_mydelishasfc
@kakcikwujudku
#teamcarasdaddy
@hey_senah
@cik.butang
@gengbawahtanahkubur
@sikenit_dramaaddict
@_hcgarage1
@mdramabest
@drama_sangat
@dramafever_malaysia
@wahida_75
@nad_mumtazah_
@_imani.imtiyaz_
@favdrama

@Regrann from @syafiqhannah_ - Nak rindu love birds ni boleh tak hm hm πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
.
. Repost @cik.butang :| cekelat main polaroid .
**sila pusing telefon anda**
:
#MencintaimuMrPhotographer #MyMrClickClick #Jemy #Aira #JemyAira #NazmiElyas #AiraQaisara #SyafiqKyle #HannahDelisha #EmmaMariam #HubunganKitaKanMemangBegini #teamCarasDaddy
:
MENCINTAIMU MR PHOTOGRAPHER
isnin - khamis | 10 malam | astro ria 104 | ria hd 123
:
πŸŽ₯ igs @fammythawkhairi - #regrann

MEET & GREAT EVENT with #jemyaira for MENCINTAIMU PHOTOGRAPHER
15th July 2017
Quill Mall

#teamcarasdaddy
@syafiqkylez @hannahdelisha

Acah2 kata tak pandai nyanyi. Poyoo
.
.
.
.

@Regrann from @wahida_75 - moninkk @cik.butang dengarnya fenin erk πŸ’†..nah hakak kasi ubat koyok cap baldu biru...🎀🎢
abaikan pasangan duet tu ajet2 u la tu CB πŸ˜‚πŸ˜
so pasni sape pegi m&g @syafiqkylez n @hannahdelisha sila request diaorg nyanyi sama2 tau πŸ˜†πŸ˜‰
#SyafiqKyle
#MencintaimuMrPhotographer
#BalduBiru
#teamcarasdaddy - #regrann

Kasi kuis @cik.butang ler tengahari ni..sebab dia dah kenyang sgt arini....nah kasi pemanis mulut lagik πŸ˜‚πŸ˜‰πŸ˜
hai @favdrama dah move on ker?? meh hakak cinluk klip ni erk kasi tarik handbrek dulu πŸ˜…πŸ˜Ž
#terobek
#rinduawakJemyAira
#teamcarasdaddy
#MencintaimuMrPhotographer

4jam kat dapoq padiaaaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
Potong tu 1 hal tang kepala..
Tang pegang kepala tu.. rasa tegak bulu roma Aira tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
4 jam kat dapur buat apa?? Tengok sayur elok tersusun atas meja tuπŸ˜›πŸ˜œπŸ˜
#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#NazmiElyas
#AiraQaisara
#Jemy
#Aira
#JemyAira
#MyMrClickClick
#MyDelishas
#HubunganKitaKanMemangBegini
#KesayanganKami
#TeamCarasDaddy
#Ep12 #Repost @favdrama with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’

MOST RECENT

MD dah tukar jadikan wallpaper phone sbb gambar ni cantik sngt 😍😍 . korang bila lagi 😎 ? hehehe
#syafiqkyle
#hannahdelisha
#MMPxPrettyPeektures
#teamcarasdaddy
#mydelishas

terobek 15.5.2017 yang lepas..😭
midnite dpt noty like..sajer buat hakak rindu geng2 merempan yang laen πŸ˜”
first klip dari hakak tuk #JemyAira 😍❀
.
..
. .
#Repost @wahida_75 | Korang dua ketul ni cam lalipop 🍭 suweet namatey πŸ˜πŸ‘«
geram pulak hakak tengok..tak leh tahan 'disana cinta disini rindu' jadinya πŸ˜‚β€
so terima ler vc nan hado dari hakak ni dari #teamcarasdaddy
happy shooting @syafiqkylez n @hannahdelisha 😘
#MencintaimuMrPhotographer
#teamcarasdaddy
#JemyAira
#disanacintadisinirindu
#hubungankitakanmemangbegini
#mymrclickclick
#airaqaisara
#nazmielyas
#gandinganserasi
#sehatisejiwa

@Regrann from @_.hcgarage01 - FD....rindu sgt2 time ni...#Teamcarasdaddy time ni berusaha keras mencari info2 dorg kat set...huhu... Regrann from @favdrama - Bila orang dok like like video..
Terkeluar noti video ni..
Haishh..
Rindu 2 ketul gula gula ni..
Motip FD post balik da kenapa??πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Rindu time geng #TeamCarasDaddy merempan #MencintaimuMrPhotographer ni 😒😒😒
Masihkah kau ingat semua itu @cik.butang @wahida_75 @sikenit_dramaaddict @iamsue_ds01 @_.hcgarage01 @gengbawahtanahkubur @malaydrama.co @mdramabest @dramafever_malaysia @hey_senah @emma_mariam
Sorryyyy...πŸ™‡πŸ™‡
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#RinduAwakJemyAira
@_mydelishasfc - #regrann - #regrann

@Regrann from @syafiqhannah_ - Nak rindu love birds ni boleh tak hm hm πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
.
. Repost @cik.butang :| cekelat main polaroid .
**sila pusing telefon anda**
:
#MencintaimuMrPhotographer #MyMrClickClick #Jemy #Aira #JemyAira #NazmiElyas #AiraQaisara #SyafiqKyle #HannahDelisha #EmmaMariam #HubunganKitaKanMemangBegini #teamCarasDaddy
:
MENCINTAIMU MR PHOTOGRAPHER
isnin - khamis | 10 malam | astro ria 104 | ria hd 123
:
πŸŽ₯ igs @fammythawkhairi - #regrann

FD....rindu sgt2 time ni...#Teamcarasdaddy time ni berusaha keras mencari info2 dorg kat set...huhu... Regrann from @favdrama - Bila orang dok like like video..
Terkeluar noti video ni..
Haishh..
Rindu 2 ketul gula gula ni..
Motip FD post balik da kenapa??πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Rindu time geng #TeamCarasDaddy merempan #MencintaimuMrPhotographer ni 😒😒😒
Masihkah kau ingat semua itu @cik.butang @wahida_75 @sikenit_dramaaddict @iamsue_ds01 @_.hcgarage01 @gengbawahtanahkubur @malaydrama.co @mdramabest @dramafever_malaysia @hey_senah @emma_mariam
Sorryyyy...πŸ™‡πŸ™‡
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#RinduAwakJemyAira
@_mydelishasfc - #regrann

@Regrann from @_mydelishasfc - Syafiq looks protective in this photo, no? Hehehe @Regrann from @wahida_75 - esok
kita detim lagik episod 6 pulak erk..hakak dah lemau harini nak tido awal sebab mata dah kabur terlebih gula πŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜
sweet dream 😍
#mencintaimumrphotographer
#mymrclickclick
#teamcarasdaddy
#JemyAira
#hubungankitamemangbegini
#megadrama
#syafiqkyle @hannahdelisha - #regrann - #regrann

Bila orang dok like like video..
Terkeluar noti video ni..
Haishh..
Rindu 2 ketul gula gula ni..
Motip FD post balik da kenapa??πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Rindu time geng #TeamCarasDaddy merempan #MencintaimuMrPhotographer ni 😒😒😒
Masihkah kau ingat semua itu @cik.butang @wahida_75 @sikenit_dramaaddict @iamsue_ds01 @_.hcgarage01 @gengbawahtanahkubur @malaydrama.co @mdramabest @dramafever_malaysia @hey_senah @emma_mariam
Sorryyyy...πŸ™‡πŸ™‡
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#RinduAwakJemyAira
@_mydelishasfc

Syafiq looks protective in this photo, no? Hehehe @Regrann from @wahida_75 - esok
kita detim lagik episod 6 pulak erk..hakak dah lemau harini nak tido awal sebab mata dah kabur terlebih gula πŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜
sweet dream 😍
#mencintaimumrphotographer
#mymrclickclick
#teamcarasdaddy
#JemyAira
#hubungankitamemangbegini
#megadrama
#syafiqkyle @hannahdelisha - #regrann

@Regrann from @cik.butang - | CB repost balik bidio lama ni .
dulu korang sombong ..
tak tengok pun bidio bidio gini .
drama dah tayang , dah habis baru meroyanss .
apedaaa .. 😝😝😝
#RinduAwakJemyAira
:
@Regrann from @cik.butang - | CB harap @hey_senah tak nangis kluar airmata darah .. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#Jemy #Aira #JemyAira #NazmiElyas #AiraQaisara #SyafiqKyle #HannahDelisha #EmmaMariam #MencintaimuMrPhotographer #MyMrClickClick #HubunganKitaKanMemangBegini #teamCarasDaddy - #regrann - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags