#teamangle

MOST RECENT

β€œEh, biarkan jelah..
.
.
..nanti ada lagilah sales diorang tu.”
.
.
Kalau uolls berfikir macam tu, uolls memang silap besar sebab sales pre-aidiladha Mardina Safiyya kali ni memang once-in-a-lifetime!
.
.
Sekali je seumur hidup!
.
.
Kalau uolls tertinggal, memang akan tertinggal terus! Takde tunggu-tunggu dah ye!
. .
Sebabnya, dalam sales kali ni, terdapat stok untuk koleksi meletopz yang cuma tinggal beberapa kerat je lagi tau!
.
.
Habis je sales ni, .
.
memang uolls takkan dapat berjumpa lagi dengan koleksi-koleksi meletopz ni lagi seperti Jubah Haifa, Kurung Yusra, Danella, Bella, Alana, Kurta Hamzah dan Yusuf serta..
.
.
..banyak lagi!!
.
.
Dengan sales Pre-AidilAdha ni, uolls berpeluang untuk dapat diskaun RM100 berserta Poslaju percuma seluruh Malaysia! .
.
Diskaun sampai RM100 tu! .
.
Haa, tak berkenan lagi? Kalau dah berkenan tu, sambarlah cepat-cepat ye sementara masa dan stok masih ada.
.
.
Semak stok disini - www.wasap.my/60132323112/stockbigsale
.
.
Tak sabar nak order terus? Wasap kami dibawah:
.
.
www.wasap.my/60132323112/SalePreRayaAidiladha
www.wasap.my/60132323112/SalePreRayaAidiladha
www.wasap.my/60132323112/SalePreRayaAidiladha .
.
P/s: tawaran super big diskaun Pre-AidilAdha ni cuma sah sehingga 21 Ogos ini sahaja ye. Lepas dari tu, memang sorry lah jawabnye.. #MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

β€œEh, biarkan jelah..
.
.
..nanti ada lagilah sales diorang tu.”
.
.
Kalau uolls berfikir macam tu, uolls memang silap besar sebab sales pre-aidiladha Mardina Safiyya kali ni memang once-in-a-lifetime!
.
.
Sekali je seumur hidup!
.
.
Kalau uolls tertinggal, memang akan tertinggal terus! Takde tunggu-tunggu dah ye!
. .
Sebabnya, dalam sales kali ni, terdapat stok untuk koleksi meletopz yang cuma tinggal beberapa kerat je lagi tau!
.
.
Habis je sales ni, .
.
memang uolls takkan dapat berjumpa lagi dengan koleksi-koleksi meletopz ni lagi seperti Jubah Haifa, Kurung Yusra, Danella, Bella, Alana, Kurta Hamzah dan Yusuf serta..
.
.
..banyak lagi!!
.
.
Dengan sales Pre-AidilAdha ni, uolls berpeluang untuk dapat diskaun RM100 berserta Poslaju percuma seluruh Malaysia! .
.
Diskaun sampai RM100 tu! .
.
Haa, tak berkenan lagi? Kalau dah berkenan tu, sambarlah cepat-cepat ye sementara masa dan stok masih ada.
.
.
Semak stok disini - www.wasap.my/60132323112/stockbigsale
.
.
Tak sabar nak order terus? Wasap kami dibawah:
.
.
www.wasap.my/60132323112/SalePreRayaAidiladha
www.wasap.my/60132323112/SalePreRayaAidiladha
www.wasap.my/60132323112/SalePreRayaAidiladha .
.
P/s: tawaran super big diskaun Pre-AidilAdha ni cuma sah sehingga 21 Ogos ini sahaja ye. Lepas dari tu, memang sorry lah jawabnye.. #MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Big Sale Pre Raya Aidiladha
16 - 21/8

Harga terlajak murohh.
Menangis weyy kalu terlepas ni.
Normal Price Blouse Bella : RM85.00
Harga promosi : RM55.00 + free postage ke seluruh Malaysia
Haa best ke best sangat ni uols?
Meh pm sis kalu berminat tuh,
www.wasap.my/60132323112

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Big Sale Pre Raya Aidiladha
16 - 21/8

Harga terlajak murohh.
Menangis weyy kalu terlepas ni.
Normal Price Calista Abaya Cardigan : RM99.00
Harga promosi : RM75.00 + free postage ke seluruh Malaysia
Haa best ke best sangat ni uols?
Meh pm sis kalu berminat tuh,
www.wasap.my/60132323112

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Big Sale Pre Raya Aidiladha
16 - 21/8

Harga terlajak murohh.
Menangis weyy kalu terlepas ni.
Normal Price Blouse Elvyna : RM85.00
Harga promosi : RM50.00 + free postage ke seluruh Malaysia
Haa best ke best sangat ni uols?
Meh pm sis kalu berminat tuh,
www.wasap.my/60132323112

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Big Sale Pre Raya Aidiladha
16 - 21/8

Harga terlajak murohh.
Menangis weyy kalu terlepas ni.
Normal Price Jubah Haifa : RM229.00
Harga promosi : RM139.00 + free postage ke seluruh Malaysia
Haa best ke best sangat ni uols?
Meh pm sis kalu berminat tuh,
www.wasap.my/60132323112

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Big Sale Pre Raya Aidiladha
16 - 21/8

Harga terlajak murohh.
Menangis weyy kalu terlepas ni.
Normal Price Kurung Yusra : RM199.00
Harga promosi : RM139.00 + free postage ke seluruh Malaysia
Haa best ke best sangat ni uols?
Meh pm sis kalu berminat tuh,
www.wasap.my/60132323112

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Big Sale Pre Raya Aidiladha
16 - 21/8

Harga terlajak murohh.
Menangis weyy kalu terlepas ni.
Normal Price Kurung Danella : RM179.00
Harga promosi : RM139.00 + free postage ke seluruh Malaysia
Haa best ke best sangat ni uols?
Meh pm sis kalu berminat tuh,
www.wasap.my/60132323112

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Big Sale Pre Raya Aidiladha
16 - 21/8

Harga terlajak murohh.
Menangis weyy kalu terlepas ni.
Normal Price Blouse Qaila : RM69.00
Harga promosi : RM50.00 + free postage ke seluruh Malaysia
Haa best ke best sangat ni uols?
Meh pm sis kalu berminat tuh,
www.wasap.my/60132323112

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Big Sale Pre Raya Aidiladha
16 - 21/8

Harga terlajak murohh.
Menangis weyy kalu terlepas ni.
Normal Price Kurta Hamzah : RM119.00

Harga promosi : RM79.00 + free postage ke seluruh Malaysia
Haa best ke best sangat ni uols?
Meh pm sis kalu berminat tuh,
www.wasap.my/60132323112

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #BigSalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

πŸ”₯ Sale Pre Raya Aidiladha 16 - 21/8πŸ”₯

Pm me for details
www.wasap.my/60132323112

Or just klik link di bio na
#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #SalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

πŸ”₯ Sale Pre Raya Aidiladha 16 - 21/8πŸ”₯

Pm me for details
www.wasap.my/60132323112

Or just klik link di bio na
#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #SalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

πŸ”₯ Sale Pre Raya Aidiladha 16 - 21/8πŸ”₯

Pm me for details
www.wasap.my/60132323112

Or just klik link di bio na
#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #SalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

πŸ”₯ Sale Pre Raya Aidiladha 16 - 21/8πŸ”₯

Pm me for details
www.wasap.my/60132323112

Or just klik link di bio na
#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #SalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

πŸ”₯ Sale Pre Raya Aidiladha 16 - 21/8πŸ”₯

Pm me for details
www.wasap.my/60132323112

Or just klik link di bio na
#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #SalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

πŸ”₯ Sale Pre Raya Aidiladha 16 - 21/8πŸ”₯

Pm me for details
www.wasap.my/60132323112

Or just klik link di bio na
#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #SalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Sale Pre Raya Aidiladha
Akan bermula esok 16/8 sehingga 21/8!!!! Nantikan ye!
Harga yang super duper awesome 😍😍😍😍 #MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #SalePreRayaAidiladha #TeamAngle #KamiFamilyMsh

Hari kedua last!!! Promo Dy'Loria Luxurious Suit
Jangan terlepas peluang ni sis sekalian.
Nanti menangis tak berlagu sis tak dapat bantu.
Kalu dah berkenan tu, boleh dah nak risik dan pinang terus Dy'Loria ni.
Lambat kang dikebas orang 😭😭. Tunggu apa lagi, meh pm sis for more details.
www.wasap.my/60132323112

Nak senang just klik link di bio sis na. πŸ˜‰

#MSlovers #MardinaSafiyyaHijab #Dy'LoriaLuxuriousSuit #teamangle #KamiFamilyMsh

Most Popular Instagram Hashtags