#teamaisy

MOST RECENT

#Repost @dramafever_malaysia
• • •
Wei tak sanggup zaza nak tgokk alahaiii... #Repost @sikenit_dramaaddict with @instarepost2016
・・・
Korang jgn teruja sgt tgk video ni.. Si Harris ni kan lebih kurang Batu jugak... Takut korang angan2 terlebih.. Dia rasmi episode terakhir mcm #pinggantakretaknasitakdingin 😂😂😂 tapiiii rasa Harris ni tk seslow Jack mcm Mr Rock la kan.. #masihlakaukenit .

Tapi kan... Mesti si minah tingtong berambut karat sgt membara kan.. Membara tk sofea @tisha.shamsir.alam
Eh! Tertag dgn sengaja pulak. 😂😂😂😝😝 .

#teamaisy #harrisjgnslowsgt
#titiancinta .

#EzRepost @zilz_dramacraze with @repostigapp

Uishhh vibrate my whole body!! Hahaha tapi kannnn... Kenapa bila Aisy tutup mata, I punnn nak tutup mata ni?? Kenapa? Hahaha

Episode 6 today 6.58pm guys 📺
#Titiancinta
@zul_ariffin
@fawaaaa
@sikenit_dramaaddict
@kn1964
@mizz_bambam87
.
@Regrann from @dramasangat - Alaaaa... boleh tak jangan pandang macam tu? 😳tak senang duduk dah DSSquad ni 😩😫😱
.
Hahaaa! DSSquad share sikit sedutan harini. Lepas ni ada lagi.. Tunggu tau 😘😘😘
.
@zul_ariffin
@fawaaaa
#dramasangat
#DSSquad

Ramai tanya bella pakai perfume apa kann.. Haa bella pakai perfume De'xandra Still RARE limited edition. .
.
Bella sukaaa sangat. Hehehee.. De'Xandra Still dah lama discontinued tapi untuk bulan puasa kali ni kami datangkan lagi sekali tau. Siapa yang tak grab sekarang tersangatlah rugi. .
.
Nak2 gst dah 0% pulak, boleh borong banyak-banyak kann. 1 botol Rm70 sahaja untuk semenanjung. Sabah Sarawak Rm75 sahaja. Tak payah tunggu2, DM kami sekarang okayy!
#Repost @bellaastillah (Get_Repost
.
・・・
.
Taraaaa! Yayy dah ada perfume raya dari @dexandra_hq 🤪 wangiiiiiii sangat😭 Korang sudah ada perfume ka belum? Boleh lah dapatkan dari De’Xandra HQ ! Ada yang For Her and For Him 😉 .
.
P/s : Raya kena lah wangi😝
.
#inlovewithDexandra #RareBarulahRaya #puashati
#teamAisy
#dexandra
#agent
#letpassionleadyou
#terapiinstagram

#Repost @nabihahellysa
・・・
.
.
Yeaaay dapat perfume raya from @dexandra_hq @dexandra_hq wangii sangaatt dan tahan lama senang takpayah spray banyak banyak kali nanti raya 😍😍😍 .
Oh ya, nak tahu tak? @dexandra_hq ada buat limited edition comeback untuk perfume ni dan a few perfume lain, special dalam promo #rarebarulahraya . Untuk Limited time jugak, akan ada gift set sampul raya dengan De’Xandra lagi!
.
Mana mana yang berminat tu bolehlah dm Eicha sekrang💞😙
.
.
#rarebarulahraya
#inlovewithdexandra
#puashati
#teamAisy
#dexandraagent
#newdexandra
#terapiinstagram

Limited Edition Couple Set Adam + Hawa for Eid Mubarak ✨
.
Jom jadi pembeli terawal untuk perfume terbaru dari De'Xandra! Couple set Adam dan Hawa eksklusif hanya untuk bulan puasa sahaja. .

#RareBarulahRaya
#DexandraPerfumes
#dexandraadam
#ramadhan
#dexandraperfume
#teamAisy
#dexandra

Limited Edition Couple Set Adam + Hawa for Eid Mubarak ✨
.
Jom jadi pembeli terawal untuk perfume terbaru dari De'Xandra! Couple set Adam dan Hawa eksklusif hanya untuk bulan puasa sahaja. .

#RareBarulahRaya
#DexandraPerfumes
#dexandraadam
#ramadhan
#dexandraperfumebyeiha
#teamAisy
#letpassionleadyou

====
.
HAWA
.
Wangian yang diinspirasi dari Kisah Cinta Adam dan Hawa .
.
👉 EDP. Tahan lebih 8 Jam.
👉 Bermula dengan aroma vanilla milk
👉 Disusuli dengan kemanisan floral fruity
👉 Menyerlahkan keanggunan si HAWA
👉 Membuat ADAM terpesona
.
10,000 unit sahaja (LIMITED) 😱
.

Jom wasap eicha 📲0139610236

#dexandra
#RareBarulahRaya
#teamAisy

HELENA SI JELITA YANG BERANI
.
Salah satu bauan yang terdapat dalam Helena ialah Tonka Bean, dan ini menjadikan ianya wangian yang bold, jelas dan mudah difahami . Tak semua wanita akan suka dengan wangian ini tetapi yang sukakannya bukan wanita yang biasa2 . Dalam ketegasan, ianya memancarkan keayuan dalam kesamaran . Lelaki suka wanita yang berkaraker seperti ini .
.
Nak jumpa jodoh time raya ni, cuba Helena . Dapatkan dengan saya kat sini --> •
www.wasap.my/60139610236

#teamAisy
#dexandra
#perfume
#EDP
#RareBarulahRaya
#letpassionleadyou

CREDENCE UNTUK LELAKI AKTIF
.
Kali ni nak share tentang wangian Credence by De’Xandra . Ianya terdiri dari bau kopi, safran dan kayu merah, satu komposisi yang mantap untuk lelaki yang kuat beraktiviti . Juga perfect untuk digunakan di Hari Raya .
.
Tak kira berapa rumah anda pergi, dari utara sampai ke selatan, Credence tetap kekal mewangikan anda .
.
Nak 1, klik sini --> www.wasap.my/60139610236
www.wasap.my/60139610236
www.wasap.my/60139610236

#teamaisy
#dexandra
#perfume
#edp
#newdexandra
#letpassionleadyou

Elenor Wangian Gadis Sempurna

Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat .

Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang kami terima ada yang simpan 5 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis .

Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor dari kami sekarang .

Whatsapp Mira sekarang sebelum kehabisan stok. 👉www.wasap.my/60104185088

#Dexandra
#teamaisy
#Elenor
#kuantan
#feldabukitsagu

Grandeur Terbaik Untuk Raya Si Jejaka

Haa..tak ramai yang tahu tentang wangian Grandeur ni . Ianya eksklusif dan ada peminat tersendiri . Lelaki yang gunakan Grandeur, memang berada dalam kelasnya sendiri . Ianya mempunyai komposisi oriental woody, dari based amber, leather, caviar . Gabungan yang cukup sempurna untuk memberi kesempurnaan untuk hari raya si jejaka .

Feedback dari jejaka yang gunakan Grandeur ni diorang kata baunya mewah dan elegan . Sesuai dipakai di majlis-majlis dan juga hari biasa .

Grandeur tak selalu ada, grab sekarang sementara stok tengah ada .

Wasap feesya sekrang untuk rasakan Grandeur 😍😎 📲0139610236

#teamAisy
#newdexandra
#rarebarulahraya
#trustedseller
#EDP
#perfume
#letpassionleadyou

Elenor Wangian Gadis Sempurna

Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat .

Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang kami terima ada yang simpan 5 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis .

Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor dari kami sekarang . 📲0139610236
📲0139610236

#teamAisy
#dexandra
#new
#rareBaruLahRaya
#EDP
#perfume
#letpassionleadyou

Elenor Wangian Gadis Sempurna

Haa, Elenor ni adalah kombinasi bunga peony, ros dan patchoulli . Kalau minat bau floral, Elenor memang pilihan yang tepat . Ianya gabungan aroma floral yang sangat sempurna . Nak guna untuk hari raya ? Ya memang sesuai sangat .

Kalau nak tahu Elenor ni selalu sangat Sold Out . Memang ramai yang tercari-cari Elenor ni dan ianya juga Top Selling dari De'Xandra . Feedback yang kami terima ada yang simpan 5 6 botol untuk diri sendiri sebab takut habis .

Jangan sampai kempunan, dapatkan Elenor dari kami sekarang . 📲0139610236
📲0139610236

#teamAisy
#dexandra
#new
#rareBaruLahRaya
#EDP
#perfume
#letpassionleadyou

Hai awak!
Tengah memikir mencari perfume untuk raya nie ke? Emm mesti lah nak wangi jugak kan time raya kalau tak macam mana nak melaram😂 Ha meh eicha suggest kan #Dexandra nie😙 baru lah #rarebarulahraya *PERFUME ADAM LIMITED EDITION EID MUBARAK*

Jom Dm/wasap Eicha 📲0139610236

#RareBarulahRaya
#dexandra
#teamAisy

Limited Edition Eid Mubarak
#RareBarulahRaya
#dexandra
#teamAisy

Kali nie nak share pula Tips membeli juadah di PARAM pula . Tak dinafikan waktu ke param adalah waktu paling genting bagi yang berpuasa . Terasa macam nak beli je apa yang ada depan mata . Tapi kawal dulu nafsu ye, yang paling penting beli sekadar cukup dan elakkan membazir Ramadhan ini .
.
.
#RareBarulahRaya
#teamAisy

#RepostSave @fawaa_dihati with @repostsaveapp ・・・ congrats @asfanshah @as.fellas lagu tema OST drama #titiancinta menag👏🏼👏🏼👏🏼
_____________
#farahnabilahofficial
#farahnabilah
#dfkl2018
#teamaisy
#teamharris

congrats @asfanshah @as.fellas lagu tema OST drama #titiancinta menag👏🏼👏🏼👏🏼
_____________
#farahnabilahofficial
#farahnabilah
#dfkl2018
#teamaisy
#teamharris

OST titiancinta 😍😍
______________
#farahnabilahofficial
#farahnabilah
#teamaisy
#dfkl2018
#teamharris

6. *Green Tea Forest*
Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas. Bauan yang segar seolah-olah berada di ladang teh. Segarnyaaa 🍵 #GreanTea

Wasap atau dm eicha untuk order😙 📲0139610236 ( klik di bio)
#teamAisy
#dexandra
#airfreshener

5. *Rose Forest*
Yang ini bau Rose, maknanya Roses lahhhhhhh kan. Macam kedai #LovelyLace tu. Ala-ala english zaman dolu-dolu. 💃🏻 #Rose

Jom wasap atau pm eicha untuk order😉 📲0139610236( klik di bio)
#dexandra
#teamAisy
#airfreshener

Most Popular Instagram Hashtags