#teamAnnona

MOST RECENT

Cantik tak perlu suntikπŸ˜‰
Produk tanpa bahan kimia...
#jerawat
#parut
#putihgebu
#skincareroutine
#skincaretips
#chickenpox
#vcsannona
#teamannona

Cantik tak perlu suntikπŸ˜‰
Produk tanpa bahan kimia...
#jerawat
#parut
#putihgebu
#skincareroutine
#skincaretips
#chickenpox
#vcsannona
#teamannona

"Mak aii, jerawat ni semakin menjadi-jadi pula dia. Aku pakai baja apa ni?" Eh ! mengomel apa sorang-sorang tu?
Ha mai lekaih baca, ada satu cerita yang tengah 'hot' sekarang ni. Bukan cerita #cikreenencikngokngek tau. Ini cerita pasai satu jenama serum ni.

Setelah sekian lama bertukar-tukar produk penjagaan muka. Vitamin C Series by Annona serasi dan tak ragu-ragu lagi nak guna kerana diformulasikan oleh Pharmacist yang bertauliah dari USM.

Alhamdulillah, kami #TeamAnnona tak claim perubahan akan muncul selepas 3 hari. #TETAPI, ini yang terjadi. Kaknim so #EXCITED !

Selepas 3 hari, terdapat perubahan pada kulit wajah akak ni. Perubahan nampak pada #jerawat yang semakin mengecut serta #parut degil makin #pudar.
Hip hipp hooorayy !
Seakan nak melompat di udara bila nampak perubahan di kulit muka.

Nak tau akak ni pakai set kombo yang mana?
Akak ni pakai set Kombo Basic Beauty (KBB). Di dalam set ni hampa akan dapat 1unit mini #serum vitamin C , 1botol #pencucimuka vitamin C, 1unit #pelembab.
Psst ! Akak ni berbelanja hanya RM99 sahaja untuk set asas ni.
Tak mahu lagi ? Terserah aja dehhh πŸ˜™

#ADIOBANNONA
#ADIOBTSD13T2
#TEAMVCSAKL

.
Ada RM90 tak?
.

Takla bukan bagi kak liniπŸ˜…
.

Nak ajak uollss jadi sebahagian dari #TeamAnnona. .

Kak lini nak 10 orang jer.
Kak lini ajar sampai RM90 tu beranak pinak 0 kat belakang dia.
.

Tak payah simpan stok.
Tak payah pos barang.
Hanya perlu promot dan share kebaikan VCS Annona dimana mana social media.
.

Tools marketing semua disediakan.
disediakan. Cuma perlu copy & paste. .

Komisyen korang amek.
.

Whatsapp no ni πŸ‘‡
60183542529
.

Kita buat sampai jadi .

#TeamKakLini
#sipencantikwanita

.
Ada RM90 tak?
.

Takla bukan bagi kak liniπŸ˜…
.

Nak ajak uollss jadi sebahagian dari #TeamAnnona. .

Kak lini nak 10 orang jer.
Kak lini ajar sampai RM90 tu beranak pinak 0 kat belakang dia.
.

Tak payah simpan stok.
Tak payah pos barang.
Hanya perlu promot dan share kebaikan VCS Annona dimana mana social media.
.

Tools marketing semua disediakan.
disediakan. Cuma perlu copy & paste. .

Komisyen korang amek.
.

Whatsapp no ni πŸ‘‡
60183542529
.

Kita buat sampai jadi .

#TeamKakLini
#sipencantikwanita

.
Nak tambah pendapatan?
Nak duit tepi, tengah, atas, bawah?
Nak reward emas setiap bulan?
Nak jual produk yang diyakini selamat?
.
.
Mehla join #TeamAnnona.
#TrustedLocalBrand
#ProdukAhliFarmasi
#AgentWanted
#DropshipDiPerlukan .
.
Whatsapp 018-3542529

.
Nak tambah pendapatan?
Nak duit tepi, tengah, atas, bawah?
Nak reward emas setiap bulan?
Nak jual produk yang diyakini selamat?
.
.
Mehla join #TeamAnnona.
#TrustedLocalBrand
#ProdukAhliFarmasi
#AgentWanted
#DropshipDiPerlukan .
.
Whatsapp 018-3542529

Bukan saja menjual. Tapi sebarkan kebaikkan bersama

#TeamAnnona

Perantis Usahawan Online Wanita Diperlukan!
.
TEAM VCS ANNONA - TEMPAT ADALAH TERHAD.
.
Yuran Pendaftaran :
RM300 (Termasuk stok - boleh pilih)
.
FREE Tshirt #teamAnnona
FREE Bahan Marketing
.
Latihan & bimbingan diberikan.
Ada group support online. .
.
Syarat-syarat kelayakan :
.
1. Ada smartphone (ofcoz dgn data). 2. Minat bersosial media (Ig & Fb). 3. Mata duitan.
4. Sanggup belajar.
5. Rajin.
6. Boleh ikut arahan.
7. Boleh bisnes berpasukan. .
Betul betul berminat? .
TINGGALKAN NO HP DI RUANGAN KOMEN
TINGGALKAN NO HP DI RUANGAN KOMEN
TINGGALKAN NO HP DI RUANGAN KOMEN
.

JOM KITA MEROKET BERSAMA πŸš€πŸš€πŸš€

Gelang Emas dapat, Handbag pun dapat, nak shopping lagi. Semua saya buat guna duit saya sendiri. Dulu berharap dekat suami je. Tapi bila fikir, kesian juga dekat dia. Hujung bulan cukup-cukup je. Nak berlebih, tak dah. Saving? Last hari tu buka untuk anak pertama punya je, sempat la simpan sampai RM100. Lepas tu, mampu berhuhu je lah 😭

Saya decide nak join #TeamVCS sebab saya tengok margin keuntungan tinggi, sampai 30%. Mula-mula niat nak buat cukup makan ja. Tapi lama-lama, ketagih pulokk πŸ˜‚ Pernah dengar tak, "Sapa buat lebih, dia dapat lebih"

Tak kisah nak bermula dengan dropship dulu pun. Tapi usaha la sehabis baik untuk buat sampai berjaya. .
.
HQ jugak bagi Marketing Kit untuk agent dan dropship baru :
Flyers PERCUMA
Booklet PERCUMA
Banner PERCUMA
Tshirt PERCUMA ====================================
Saya bahagia dapat membahagiakan mak, ayah, dan anak-anak dengan pendapatan saya sendiri. 😍
.
.
Jom jadi sebahagian dari #TeamAnnona

www.wasap.my/60174557907/AgentWanted

Gelang Emas dapat, Handbag pun dapat, nak shopping lagi. Semua saya buat guna duit saya sendiri. Dulu berharap dekat suami je. Tapi bila fikir, kesian juga dekat dia. Hujung bulan cukup-cukup je. Nak berlebih, tak dah. Saving? Last hari tu buka untuk anak pertama punya je, sempat la simpan sampai RM100. Lepas tu, mampu berhuhu je lah 😭

Saya decide nak join #TeamVCS sebab saya tengok margin keuntungan tinggi, sampai 30%. Mula-mula niat nak buat cukup makan ja. Tapi lama-lama, ketagih pulokk πŸ˜‚ Pernah dengar tak, "Sapa buat lebih, dia dapat lebih"

Tak kisah nak bermula dengan dropship dulu pun. Tapi usaha la sehabis baik untuk buat sampai berjaya. .
.
HQ jugak bagi Marketing Kit untuk agent dan dropship baru :
Flyers PERCUMA
Booklet PERCUMA
Banner PERCUMA
Tshirt PERCUMA ====================================
Saya bahagia dapat membahagiakan mak, ayah, dan anak-anak dengan pendapatan saya sendiri. 😍
.
.
Jom jadi sebahagian dari #TeamAnnona

www.wasap.my/60174557907/AgentWanted

.
Ada RM90 tak?
.

Takla bukan bagi kak liniπŸ˜…
.

Nak ajak uollss jadi sebahagian dari #TeamAnnona. .

Kak lini nak 10 orang jer.
Kak lini ajar sampai RM90 tu beranak pinak 0 kat belakang dia.
.

Tak payah simpan stok.
Tak payah pos barang.
Hanya perlu promot dan share kebaikan VCS Annona dimana mana social media.
.

Tools marketing semua disediakan.
disediakan. Cuma perlu copy & paste.
Komisyen korang amek.
.

Whatsapp no ni πŸ‘‡
60183542529
.

Kita buat sampai jadi .

#TeamKakLini
#sipencantikwanita

.
Ada RM90 tak?
.

Takla bukan bagi kak liniπŸ˜…
.

Nak ajak uollss jadi sebahagian dari #TeamAnnona. .

Kak lini nak 10 orang jer.
Kak lini ajar sampai RM90 tu beranak pinak 0 kat belakang dia.
.

Tak payah simpan stok.
Tak payah pos barang.
Hanya perlu promot dan share kebaikan VCS Annona dimana mana social media.
.

Tools marketing semua disediakan.
disediakan. Cuma perlu copy & paste.
Komisyen korang amek.
.

Whatsapp no ni πŸ‘‡
60183542529
.

Kita buat sampai jadi .

#TeamKakLini
#sipencantikwanita

.
Ada RM90 tak?
.

Takla bukan bagi kak liniπŸ˜…
.

Nak ajak uollss jadi sebahagian dari #TeamAnnona. .

Kak lini nak 10 orang jer.
Kak lini ajar sampai RM90 tu beranak pinak 0 kat belakang dia.
.

Tak payah simpan stok.
Tak payah pos barang.
Hanya perlu promot dan share kebaikan VCS Annona dimana mana social media.
.

Tools marketing semua disediakan.
disediakan. Cuma perlu copy & paste.
Komisyen korang amek.
.

Whatsapp no ni πŸ‘‡
60183542529
.

Kita buat sampai jadi .

#TeamKakLini
#sipencantikwanita

.
Ada RM90 tak?
.

Takla bukan bagi kak liniπŸ˜…
.

Nak ajak uollss jadi sebahagian dari #TeamAnnona. .

Kak lini nak 10 orang jer.
Kak lini ajar sampai RM90 tu beranak pinak 0 kat belakang dia.
.

Tak payah simpan stok.
Tak payah pos barang.
Hanya perlu promot dan share kebaikan VCS Annona dimana mana social media.
.

Tools marketing semua disediakan.
disediakan. Cuma perlu copy & paste. .

Komisyen korang amek.
.

Whatsapp no ni πŸ‘‡
60183542529
.

Kita buat sampai jadi .

#TeamKakLini
#sipencantikwanita

.
Ada RM90 tak?
.

Takla bukan bagi kak liniπŸ˜…
.

Nak ajak uollss jadi sebahagian dari #TeamAnnona. .

Kak lini nak 10 orang jer.
Kak lini ajar sampai RM90 tu beranak pinak 0 kat belakang dia.
.

Tak payah simpan stok.
Tak payah pos barang.
Hanya perlu promot dan share kebaikan VCS Annona dimana mana social media.
.

Tools marketing semua disediakan.
disediakan. Cuma perlu copy & paste. .

Komisyen korang amek.
.

Whatsapp no ni πŸ‘‡
60183542529
.

Kita buat sampai jadi .

#TeamKakLini
#sipencantikwanita

.
Ada RM90 tak?
.

Takla bukan bagi kak liniπŸ˜…
.

Nak ajak uollss jadi sebahagian dari #TeamAnnona. .

Kak lini nak 10 orang jer.
Kak lini ajar sampai RM90 tu beranak pinak 0 kat belakang dia.
.

Tak payah simpan stok.
Tak payah pos barang.
Hanya perlu promot dan share kebaikan VCS Annona dimana mana social media.
.

Tools marketing semua disediakan.
disediakan. Cuma perlu copy & paste.
Komisyen korang amek.
.

Whatsapp no ni πŸ‘‡
60183542529
.

Kita buat sampai jadi .

#TeamKakLini
#sipencantikwanita

Gelang Emas dapat, Handbag pun dapat, nak shopping lagi. Semua saya buat guna duit saya sendiri. Dulu berharap dekat suami je. Tapi bila fikir, kesian juga dekat dia. Hujung bulan cukup-cukup je. Nak berlebih, tak dah. Saving? Last hari tu buka untuk anak pertama punya je, sempat la simpan sampai RM100. Lepas tu, mampu berhuhu je lah 😭

Saya decide nak join #TeamVCS sebab saya tengok margin keuntungan tinggi, sampai 30%. Mula-mula niat nak buat cukup makan ja. Tapi lama-lama, ketagih pulokk πŸ˜‚ Pernah dengar tak, "Sapa buat lebih, dia dapat lebih"

Tak kisah nak bermula dengan dropship dulu pun. Tapi usaha la sehabis baik untuk buat sampai berjaya. .
.
HQ jugak bagi Marketing Kit untuk agent dan dropship baru :
Flyers PERCUMA
Booklet PERCUMA
Banner PERCUMA
Tshirt PERCUMA ====================================
Saya bahagia dapat membahagiakan mak, ayah, dan anak-anak dengan pendapatan saya sendiri. 😍
.
.
Jom jadi sebahagian dari #TeamAnnona

www.wasap.my/60174557907/AgentWanted

Gelang Emas dapat, Handbag pun dapat, nak shopping lagi. Semua saya buat guna duit saya sendiri. Dulu berharap dekat suami je. Tapi bila fikir, kesian juga dekat dia. Hujung bulan cukup-cukup je. Nak berlebih, tak dah. Saving? Last hari tu buka untuk anak pertama punya je, sempat la simpan sampai RM100. Lepas tu, mampu berhuhu je lah 😭

Saya decide nak join #TeamVCS sebab saya tengok margin keuntungan tinggi, sampai 30%. Mula-mula niat nak buat cukup makan ja. Tapi lama-lama, ketagih pulokk πŸ˜‚ Pernah dengar tak, "Sapa buat lebih, dia dapat lebih"

Tak kisah nak bermula dengan dropship dulu pun. Tapi usaha la sehabis baik untuk buat sampai berjaya. .
.
HQ jugak bagi Marketing Kit untuk agent dan dropship baru :
Flyers PERCUMA
Booklet PERCUMA
Banner PERCUMA
Tshirt PERCUMA ====================================
Saya bahagia dapat membahagiakan mak, ayah, dan anak-anak dengan pendapatan saya sendiri. 😍
.
.
Jom jadi sebahagian dari #TeamAnnona

www.wasap.my/60174557907/AgentWanted

Beginilah keadaan Hasya setiap kali join booth Annona.
Penat bantu edar flyers dan terangkan rangkain produk Annona yang semakin viral ini. Testimoni yang sangat peewittt.

2 insan anugerah terindah ini buat SEMANGAT Nieq makin membara. Sentiasa ada sama. Korban masa tenaga. Punya team 'Power Puff Gurls'πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­.. lagi lahh bakar semangat.

Terima kasih semua.. Juga Tuan Syah dan Puan Ony yang sentiasa beri tips dan cas aura positif kepada kami. Syukur berpeluang rasai nikmat ini.
Oh ya baju pepearl ini baju preloved puan Ony. Sejuk, lembut, rasa aura lain matciam. Selim juga puan ony dedulu. Opsss. Mahu tahu, hari ini punya sales 2k++.Alhamdulillah

#TeamVSCNieq ingat. Kita punya matlamat. Moga #TeamAnnona dan rakan bisnes fb Nieq terus sebarkan manfaat sebarkan kebaikkan.
Taburlah bakti selagi nafas belum terhenti.
.
.
Nota hati: Sebelum bersiap ke ITCC tadi. Sempat mak hantar voice note titipkan #DoaKejayaan untuk anaknya yang jauh di mata. Aduhhh Air mata keletihan, kesedihan, disapu ke tepi. Tidak perlu bersenang lenang lagi. Biarlah di 'sana' kita tenang dan bahagia bersama kesayangan.

InshaAllah

#DropshipAgentWanted Pernyetaan akan ditutup.
#vcsannona sebar manfaat bersama

Most Popular Instagram Hashtags