[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamAnnona

MOST RECENT

Luaran kita dah jaga dengan sapuan lembut #vitamincserum Annona dan #vitamincmoisturizer Annona. Adalah lebih baik kalau dalaman kita juga terjaga dengan baik kan? Caranya adalah dengan pengambilan makanan tambahan la..
.
Kami di #teamannona mencadangkan agar anda mencuba #nutrifortevitaminctablet ni😋
.
.
Nak cuba? WA 013-5882196 (klik link di bio)
#vcsannona_sa #vcsnnona #supplements #vitaminc #vitamincserum #annonaskincare

Setelah dua minggu penggunaan set #kombobasicbeauty parut semakin pudar, tona wajah semakin sekata, muka nampak lebih berseri dan tidak kusam

Dengan #10xvitaminc dalam #vcs dapat membantu proses pemulihan parut secara efektif. Secara tak langsung, bantuan dari #vcmc dapat melembapkan dan melindungi kulit dari matahari. Penggunaan #vcgc yg tiada SLES/SLS membuatkan kulit muka selembut bayi

Jom berubah ke set Vitamin C Series. Range skincare yg berasaskan vitamin C pertama di Malaysia

Apakah yang terjadi pada kulit apabila konsisten pakai Vitamin C Serum Annona?
.
#VitaminCSerum sangat membantu ibu-ibu yang sibuk berkerja dan tak sempat buat facial dan rawatan kulit secara professional.
#VcsAnnona is like your home spa.
Rawat kulit cara betul dan selamat walaupun hanya di rumah.
#VcsAnnona bukan sekadar serum Vitamin C biasa tau sayang-sayang semua. Ia adalah campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, asid hyaluronik, glutathione, buah delima serta ekstrak herba semulajadi yang terpilih.
.
.
Setiap titisan VCS Annona mempunyai 10 kali Kekuatan Vitamin C. Ia memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa. Haa gitteww😘
.
.

#VcsAnnona
#VitaminCSerum
.
.
#0134762844 #vcsannona #vcsteamcikmas #TeamAnnona #SaudagarAnnona

@Regranned from @mradnn - Currently in love with this vitamin c serum 😍 You may get it now from @vcs_annona bcs my skin looks healthy with this 🌸 - #regrann

Recharge power. We fly together ❤️ Go, fight, win 💪🏻
.
.
#TeamAnnona #syukuralhamdulillah

Lepas seminggu je guna vcs skin terus elok, jerawat besar besar semua puff hilang. Tinggal parut je

Ajaib betul!
Tapi #vcs ni bukan cecair ajaib tau, ia hanyalah adunan #10xvitaminc bersama ramuan antioxidants seperti pomegranate dan glutathione yang mempercepatkan proses penyembuhan kulit dan proses penyamaran noda

Selain itu, adunan daun saxifraga juga yg bersifat astringent membantu mengetatkan liang pori

Jadi, dengan semua ramuan ini, #vcs membantu masalah kulit anda! Jom dapatkan #vcs sekarang

KENAPA KULIT BERMINYAK BOLEH MENJADI SEMAKIN BERMINYAK?
Nota ringkas buat pemilik kulit jenis Oily/Berminyak yang takut nak pakai pelembap.
Tahukah anda, sebagaimana kulit kita diberi makan, sebenarnya ia juga dahagakan air. Jika serum umpama makanan pada kulit, air minuman pula datangnya dari PELEMBAP.
Semua jenis kulit memerlukan pelembap. Ia adalah satu tanggapan yang salah bahawa kulit berminyak tidak memerlukan pelembap. Sebenarnya tanpa pelembap, kulit anda akan lebih mudah breakout dan akan menjadi lebih berminyak.
Ini kerana setiap kali anda mencuci muka, kulit akan cenderung menjadi sedikit kering tanpa anda sedari. Walaupun ada pegang kulit dan rasa ia lembap, sebenarnya ia adalah dari sebum/minyak. Bukan dari hidrasi/air. Justeru, tip terbaik untuk sapu pelembap ialah sejurus anda mencuci muka. Dalam masa 2-3 minit.
Jika anda tak sapu pelembap langsung, kulit akan bertindak balas dengan mengeluarkan lebihan minyak dan menolak ke permukaan kulit supaya kulit menjadi lembap semula.
Keadaan ini dinamakan ‘compensation’. Imbal balas kulit yang berlaku secara semula jadi.
Walau bagaimanapun, lama kelamaan ia akan menyebabkan kulit yang berminyak menjadi semakin berminyak lalu menyebabkan liang pori tersumbat dan bercampur dengan bakteria penyebab jerawat.
Maka, bermaharatu lela lah jerawat semua walaupun anda fikir anda dah follow semua step cegah dan rawat jerawat. Yang mana sebenanrya mungkin selama ini anda tertinggal 1 step - iaitu tak pakai pelembap.
Jadi, lepas ni jangan takut pakai pelembap juga yea.
Pilih Oil-free formulation, water-based, dan mengandungi SPF.

P/S : Kulit saya jenis kombinasi Oily-Dry. Di bahagian oily, saya sapu Vitamin C Moisturising Cream (VCMC) dan di bahagian kering saya perlu sapu pelembap jenama lain yang lebih pekat teksturnya.
#VCSAnnona
#RawatKulitDenganBetulDanSelamat

KOMBO MINI BUNDLE

3 Vitamin C Serum 5ml. Jimat RM17 dengan pembelian 3 botol serum 5ml. Boleh share dgn adik beradik atau housemates
Jom ws kakyong. Klik link di bio 😘

Siapa pernah break out macamni? Ramai customer kakyong ada masalah macamni akibat daripada salah pakai produk. Sekarang macam macam produk ada, kita je kena pandai tengok ingredients baca dan nilai

Bila terlalu taksub nak kulit putih flawless glowing kita selalu terkelabu mata dgn iklan putih gebu selepas 3 hari, tanpa memikirkan bahan kimia yg mungkin merbahaya ada dalam produk tersebut

Alhamdulillah vcs tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang merbayaha. Bebas paraben, bebas SLES/SLS, tiada pewarna dan pewangi tiruan dan bebas alkohol

Formula #10xvitaminc vcs membantu memudarkan parut parut jerawat di muka anda. Dengan adunan bersama mother of antioxidants iaitu Glutathione dan Pomegranate, vcs membantu kulit menghasilkan kolagen dari dalam sekaligus mengekalkan keanjalan kulit

#kakyongshare
#vcs

Apa kaitan tona kulit tak sekata dengan Vit C?

Tona kulit tak sekata dipanggil hyperpigmentation, adalah perubahan tona kulit yang tidak teratur. Puncanya dari pengeluaran melanin yang berlebihan. Tompok dan bintik gelap yang terhasil biasanya dilihat sebagai "kulit berumur" dan boleh nampak 12 tahun lebih tua. Oh noo... Macam mana nak fix tona tak sekata tu?
Pertamanya kita kena tau macam mana nak kawal pengeluaran melanin yang berlebihan. Antara bahan paling popular untuk mengawal melanin ialah Vit C.
Vit C telah lama dikenali sebagai agen pencerah kulit yang selamat dan berkesan yang meminimumkan penghasilan melanin iaitu pigmen yang memberikan warna kulit kita dan bintik hitam jika ia dihasilkan secara berlebihan. Selain tu jugak, vitamin C kaya dengan sifat antioksidan yang melambatkan penuaan kulit akibat pendedahan cahaya matahari.

Sebab tu dalam produk vit C series Annona dari cleanser, serum dan moisturizer ada kandungan vit C yang tinggi untuk merawat dan menjaga kulit supaya kekal sihat dan cantik.
Tak kisah awak nak amalkan supplement atau skincare. Yang penting pastikan awak tau punca dan cara merawat dan jaga kulit yang betul, okay?
#VCSAnnona

Hai awak yang cantik. Meh baca sikit. Cikmas asyik share pasal #vcsannona je kan. Sampai lupa nak share tentang cara cara nak menggunakan adik beradik VCS ni 🤗 Ready ye. Ok lets start.
.
.
1. Memula cuci dulu muka awak dengan #VitaminCGentleCleanser (VCGC) terlebih dahulu. Keringkan muka.
2. Kemudian titis 1-2 titis VCS Annona ke jari anda yang bersih.
3. Sapu pada bahagian muka atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah.
4. Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata.
5. Sapu Vitamin C moisturing cream dengan SPF 30
6. Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa.
7. Siap. Awak dah cantik 😍

Berminat?? www.wasap.my/60199764383/Annona
.
.
#letscantik #VCSAnnona #kombobasicbeauty #vcsteamcikmas #teamannona #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitkering #kulitkusam

Hai awak yang cantik. Meh baca sikit. Cikmas asyik share pasal #vcsannona je kan. Sampai lupa nak share tentang cara cara nak menggunakan adik beradik VCS ni 🤗 Ready ye. Ok lets start.
.
.
1. Memula cuci dulu muka awak dengan #VitaminCGentleCleanser (VCGC) terlebih dahulu. Keringkan muka.
2. Kemudian titis 1-2 titis VCS Annona ke jari anda yang bersih.
3. Sapu pada bahagian muka atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah.
4. Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata.
5. Sapu Vitamin C moisturing cream dengan SPF 30
6. Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa.
7. Siap. Awak dah cantik 😍
.
.
#letscantik #VCSAnnona #kombobasicbeauty #vcsteamcikmas #teamannona #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitkering #kulitkusam

SILICONE VIBRATION CLEANSING INSTRUMENT

Dengan 8000 denyutan setiap 1 minit anda akan dapat rasai spa urutan muka dirumah sekaligus dapat menanggalkan sel kulit mati pada kulit

Tak perlu lagi ke spa utk dapatkan massage muka, guna sahaja tetikus pink ni dan anda akan dapat rasai urutan muka ibarat di spa!

Dengan hanya RM129, anda akan dapat buat rawatan ini hari hari. Rechargeable lagi tau

Jom ws kakyong sekarang. Klik link di bio okay

Jerawat naik cepat kecut lepas guna vitamin c serum nie. Alhamdulillah, #cikoren dah bantu anda semua 😍
.
.
Terus menggunakan #cikoren secara konsisten ye.

Syukur alhamdulillah 😊

Wauuu sapu je serum, parut dah makin pudar. Alhamdulillah bila pakai serum ni secara konsisten mesti anda akan berpuas hati dengan kesannya 😘
.
.
#vcsannona #vcgcannona #vcmcannona #vcsteamcikmas #teamannona #saudagarannona #parutpudar #paruthilang #jerawatkecut #jeragattebal #jeragatpudar #kulitkusam #kulitlembut #kulitcantik #kulitgebu #kulitsihat #bintikhitam

Alhamdulillah, Nieq tidak perlu makan gaji dah. Sebab ingin dekat dan tinggal sebumbung dengan shuben💏.
.
Kini pendapatan bersih bulanan RM5000-RM6000 dah melebihi gaji dulu as an 'executive'😅
.
Tiada yang mustahil kecuali kita yang mengiyakannya. 🙊
.
Yuran seumur hidup RM90 uoolllss dapat mcm2👇
.
Yuran pendaftaran agen dropship adalah RM90 dan sah seumur hidup.
.
Selesai pendaftaran, agen dropship akan menerima :
.
i. Vitamin C Serum 5ml – 1 unit
ii. Banner wakil jualan VCS – 1 unit
iii. Booklet VCS – 1 unit
iv. T-shirt VCS – 1 unit
v. Flyers VCS – 10 keping
.
Margin keuntungan agen Dropship adalah 30% untuk semua produk VCSbyAnnona dan 20% untuk semua Beauty Tools dan Nutriforte Vitamin C Tablet.
.
Manyakkk untong, murah guna sendiri. Kulit sihat dan kongsibkebaikkan dengan yang perlu. Pahala dunia akhirat InshaAllah🌹
.
Meet Nieq and #TeamMamiHasya. Malam ni ada "KELAS URUS DUIT". Tak pandai, #teamannona akan ajar💪
.
#DropshipWanted #vcsannona

Nak tukar skincare tapi takut tak sesuai atau allergik atau skincare ada bahan terlarang, tapi, skincare lama cuma "memaintainkan" tetapi tidak memberi perubahan. Skeptical.
.
.
Cubalah trial pack vcs annona. Harga murah, kuantiti sikit, tak sesuai boleh buang. Tapi TAK PERNAH lagilah orang buang kalau dah pakai Vitamin C Serum yang ada 10X Vitamin C ni 😃
.
.
Kulit ada perubahan, harga berbaloi, tahan lama, selamat dan halal. Trial Pack mampu milik. RM39 sahaja.
.
.
Berminat nak cuba? Whatsapp segera #VCSAnnona #vcsteamcikmas #TeamAnnona #SaudagarAnnona #takperlusuntik #jeragatpudar #jeragatpudar #bintikhitam #kulitkering #kulitkusam #kulitlembut #ubatjerawat

www.wasap.my/60199764383/vcsannona

Nak tukar skincare tapi takut tak sesuai atau allergik atau skincare ada bahan terlarang, tapi, skincare lama cuma "memaintainkan" tetapi tidak memberi perubahan. Skeptical.
.
.
Cubalah trial pack vcs annona. Harga murah, kuantiti sikit, tak sesuai boleh buang. Tapi TAK PERNAH lagilah orang buang kalau dah pakai Vitamin C Serum yang ada 10X Vitamin C ni 😃
.
.
Kulit ada perubahan, harga berbaloi, tahan lama, selamat dan halal. Trial Pack mampu milik. RM39 sahaja.
.
.
Berminat nak cuba? Whatsapp cikmas cepat. Klik link di bio. #0134762844 #CikMast❤ #VCSAnnona #vcsteamcikmas #TeamAnnona #SaudagarAnnona #takperlusuntik #jeragatpudar #jeragatpudar #bintikhitam #kulitkering #kulitkusam #kulitlembut #ubatjerawat

Most Popular Instagram Hashtags