[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#teamAina

MOST RECENT

Good morning cuolls 😘.
.
Pepagi ni sis nak share video tutorial SET COMBO DETOX MASK + COFFEE SCRUB. .
Masalah breakout, kulit kusam, berjerawat, kering, berminyak & memacam lagi sesuai guna mende alah ni tau. .
Enjoy the video 😘. Mau order ? Whatsapp sis 0132113779 sepantas kilat sis reply gittew.
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

🎉MORE EXCLUSIVE,
MORE GORJER‼️
.
.
New Year Offer DYXY Guys💕
Wah, syioknya. Dapat apa lagi?
Dapat hadiah Exclusive + Free Postage 💝💝 Tapi, tawaran cuma terhad untuk 10 SET SAHAJA taw.

Jom laju-laju
Call/Whatsapp Aina
NOW 📳01123338776

STAY TUNED‼️🤗 .
.
#specialnewyearoffer #agentdyxyberanang
#dyxycosmeticsmalaysia #freecoddyxy #dyxyberanang #dyxymantin #freepostage #teamAina #freegiftexclusive #diskaun #discount #motifviral #bazaronline #simplemakeup #rahsiakulitglowing #cantikflawless #dyxysemenyih #dyxykajang #dyxykesuma #dyxymurah #dyxyhq #kulitbreakout #kulitberminyak #kulitlembab #kulitkering #dyxylipstik #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyyxmascara

🎉MORE EXCLUSIVE,
MORE GORJER‼️
.
.
New Year Offer DYXY Guys💕
Wah, syioknya. Dapat apa lagi?
Dapat hadiah Exclusive + Free Postage 💝💝 Tapi, tawaran cuma terhad untuk 10 SET SAHAJA taw.

Jom laju-laju
Call/Whatsapp Aina
NOW 📳01123338776

STAY TUNED‼️🤗 .
.
#specialnewyearoffer #agentdyxyberanang
#dyxycosmeticsmalaysia #freecoddyxy #dyxyberanang #dyxymantin #freepostage #teamAina #freegiftexclusive #diskaun #discount #motifviral #bazaronline #simplemakeup #rahsiakulitglowing #cantikflawless #dyxysemenyih #dyxykajang #dyxykesuma #dyxymurah #dyxyhq #kulitbreakout #kulitberminyak #kulitlembab #kulitkering #dyxylipstik #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyyxmascara

Tekstur si kopi hitam manis yang diblend halus sesuai untuk discrub di wajah. .
Memang laku keras all the times 😍. Jerawat, parut, kulit kusam, selulit semua boleh dihapuskan dengan si hitam ni.
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

New Lipscrub by Temyracle pon ada 3 pilihan flavour.
.
Merah pink - very berry ( seakan strawberry gittew ) .
.
Coco - coco madness ( ala2 jem nutella tu haa rasa nak jilat makan ).
.
Peach - sweet passion ( masam masam manis ).
.
Which is your favourite ? .
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

🌸🌸🌸FEEDBACK🌸🌸🌸
.
'DARK CIRCLE BERKURANG DALAM MASA 2HARI SAHAJA! '
.
Anda bezakan sendiri testimoni ni,
MEMANG NAMPAK PERUBAHAN!!
Serius memang ketara perubahan kat mata dia !
.
Rose dah cakapp,
Rose tak tipuuuu,
Konsisten pakai selalu,
Calit tiap hari,
Sabar tunggu aqua eye balm ni buat kerja dia,
CONFIRM AKAN ADA PERUBAHAN POSITIF KAT MATA TU❤️
.
Jom grab sekarang! .
🌸HARGA PROMO
RM40
(POSTAGE sm RM 7/ ss RM10 )
(Normal Price RM 45.90)
BERAT : 30 GRAM🌸
.
Nak order klik je link biru kat bio tu. 😚
.
#teamaina
#aquaeyebalmbne
#hilangkaneyebag
#hilangkandarkcircle
#hilangkanmatakusam
#dropshipneeded

Ini lah dia tekstur #bodyscrubtemyracle . Ada 3 pilihan flavour. .
Purple - mixed fruit (bau ala2 perfume victoria secret.
.
Merah - tomato ( bau yang fresh yakmat macam shampoo ). .
Putih - milk & yogurt ( bau yang mild & rilek2 jur ).
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

“RASA MACAM NAK MAKAN PEACH FACE SCRUB !”.
.
Yes yes yes face scrub yang baru ni tertelan pon tak pe. Sebab kandungan dia semua extract yang edible. .
Muka memang confirmmm lembut namateyy gittew. Hehehehe. Best mak oiii face scrub yang baru ni.
.
#feedbackpeachfacescrubtemyracle #temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

Ikutkan hati hari hari nak scrub dengan peach face scrub ni. Sebab teksturnya halussss sangat. Bila scrub ianya larut di wajah. .
Langsung tak menyakitkan kulit. Bau dia so peachy peachy 🍑. Wangi & mild jur. Rugi korang tak cuba. Hidung licin je blackhead semua tertanggal.
.
Whatsapp sis 0132113779 to order 😘.
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

Introduce our new babies temyracle Peach Face Scrub.
.
So peachy peachy gittew bau dia. Sumpah wangi namatey. Bau tak terlalu kuat. Just mild & nice jur.
.
Siapa yang sesuai pakai face scrub ni ? Semua boleh pakai sebab tekstur dia super duper halus & larut di muka. .
Paling best boleh pakai as scrub & mask lagi. Anti aging, kulit jeragat, kulit sensitif, kulit bersisik semua sesuai guna. .
Sis dah ada readystock face scrub ni. So sesiapa yg nak whatsapp sis 0132113779 sekarang ! Sepantas kilat gittew sis reply.
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

“BARU SEKALI PAKAI SOAP, MINYAK KAT MUKA DAH KURANG !”.
.
Sis dah habaq berapa kali dah memang tak rugii pakai soap ni. Minyak confirm hilangg. .
Tips nak beli cleanser kena kenalpasti dulu kulit kita jenis macam mana tau. Jangan main beli jur tu yang asyik tak ngam ngan kulit korang. .
#feedbackricemilksoaptemyracle #temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

Sis confirm akan stick ngan rice milk soap by temyracle ni. Dah masuk ke berapa belas pcs dah sis pakai. .
Memang best namateyyy minyak kat muka hilang entah ke mana. I loikeee 😍. Jerawat pon senang kecut. Badan pon sis pakai soap ni jur. Confirm wangi habiss. .
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

Ada tak kat sini ada masalah kulit muka berminyak tahap boleh goreng ikan dah ? .
.
Jangan risauuu dear. Rice milk soap ni memang diformulakan khas untuk kulit berminyak + jerawat. Bukan tu je tau soap ni boleh kurangkan bau badan jugak.
.
Apa yang best ? Size yang besae boleh potong kecik kecik. Jimat 4-5 bulan gittew. Harga mur mur je ni 18 je uolls.
.
Nak order whatsapp sis 0132113779.
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

🌸🌸🌸FEEDBACK🌸🌸🌸
.
'GARIS HALUS HILANG! "
.
Siapa kat sini bila senyum ja ada garis halus,
Ada ke yang geram sampai rasa macam nak seterika ja pipi😂.
.
Sebenarnya itu adalah perkara biasa kerana kita sedang mengalami proses kehilangan kadar kolagen dalam tubuh badan apabila sudah mencapai usia 20 tahun dan ke atas.
.
Tapi bila pakai je AEB semuanya dah dia angkut pergi jauh jauh,
Ha ini sebabnya AEB mengandungi bahan bahan yang tiptop termasuklah dengan bird nest collagen.
.
Bird nest collagen memang sangat terkenal dengan kebaikannya untuk menjadikan kulit wajah awet muda,
Dan melembapkan untuk mencegah kedutan,
Penting tau untuk jaga kelembapan wajah sebabnya kulit wajah yang kering akan mengundang garis garis halus.
.
Kalau nak kulit awet muda caranya mudah je,
Sapukan AEB setiap malam sebelum tidur,
Bangun esok pagi kompem terus fall in love dengan kulit sendiri,
Jangan tangguh lama lama,
Lagi lambat bertindak,lagi lambat la nak cantik 😙
.
🌸HARGA PROMO
RM40
(POSTAGE sm RM 7/ ss RM10 )
(Normal Price RM 45.90)
BERAT : 30 GRAM🌸
.
Nak order klik je link biru kat bio tu. 😚
.
#teamaina
#aquaeyebalmbne
#hilangkaneyebag
#hilangkandarkcircle
#hilangkanmatakusam
#dropshipneeded

Most Popular Instagram Hashtags