#tawau

MOST RECENT

Hai gaiss!! Jom cuba NS PERFUME, wangian yang tahan lama serta mesra solat!! Woww.. BE CONFIDENT WITH NS PERFUME... Jom DM SEKARANG.. #hargamampumilik #mesrasolat #sabahanperfume #tawau #lahaddatu #kunak #sabah #semporna #sandakan #kotakinabalu #perfumemurah #tawauperfume

Jom awakkk! Kunyah2 Je, terus kenyang.. Tak lapar. So kita tak makan banyak TAUU.
.
.
Awak nak exercise boleh, tak nak pun bolehhhh
.
.
Leptos ni tetap Akan bakar lelemak degil kat bawah perut, bawah lengan awaaak tuuuu
.
.
Jom lah kurus sama2 😁🤗
.
.
Whatsapp SEKARANG 01123464248
Whatsapp SEKARANG 01123464248
Whatsapp SEKARANG 01123464248

#codampang #codklangvalley #leptos #tabletcairlemak #sayajual #jomkurus #kualalumpur #kedah #kelantan #selangor #pulaupinang #negerisembilan #sabah #sarawak #melaka #perlis #kualalumpur #tawau #uitmdihatiku #sayajual #bazarpaknilmurah #plussizemalaysia #badanbesar #tropicalcollagen #penawarsakitlututdansendi #mummycoolshampoo #resepiyatiekitchen #jomkurus #tabletcairlemak #fatburner

serum Arsya
.
Serum ajaib ni mampu membuat kulit menjadi bersih , Anjal , Tegang , Flawless, Glowing, cerah & berseri seawal 7 hari
.
Diperbuat daripada Aloevera, Chamomile flower, Apple Stemcell , Vitamin A, Vitamin C & Vitamin C satu formula yang mampu merawat pelbagai masalah kulit anda
.
Ada masalah kulit seperti dibawah ini pasti membuatkan kita kurang keyakinan & rendah diri bila nak berhadapan dengan kawan-kawan mahupun saudara mara kan ?
.
❌Jerawat
❌Jeragat
❌Parut
❌Kulit Kusam
❌Kulit Kering
❌Kulit yang breakout
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#sitizoner#Semporna#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute

Chinese Couple ❤️

serum Arsya
.
Serum ajaib ni mampu membuat kulit menjadi bersih , Anjal , Tegang , Flawless, Glowing, cerah & berseri seawal 7 hari
.
Diperbuat daripada Aloevera, Chamomile flower, Apple Stemcell , Vitamin A, Vitamin C & Vitamin C satu formula yang mampu merawat pelbagai masalah kulit anda
.
Ada masalah kulit seperti dibawah ini pasti membuatkan kita kurang keyakinan & rendah diri bila nak berhadapan dengan kawan-kawan mahupun saudara mara kan ?
.
❌Jerawat
❌Jeragat
❌Parut
❌Kulit Kusam
❌Kulit Kering
❌Kulit yang breakout
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#sitizoner#Semporna#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute

Air Mani Lencun, Pekat, Berkualiti!!
.
Blast XL merupakan produk herba yang patut anda ambil jika anda ingin meningkatkan pengeluaran air mani & membaiki kualiti air mani anda.
.
🔥 Air mani lebih banyak setiap kali anda pancut!!
🔥 Air mani lebih berkualiti, lebih pekat, lebih kental..
🔥 Ketegangan zakar lebih mantap dan bertenaga!!
🔥 Jadi jantan hebat dengan pancutan yang lebih deras, lebih nikmat!!
🔥 Ikhtiar bagi pasangan suami isteri yg belum dapat anak walaupun kahwin dah lama.
.
WhatsApp 👉 010-2345289
.
#blastxl #airmani #airmanipekat #suamiisteri #keluargakecilku #lakibini #ubatkuatlelaki #produklelaki #ikhtiarzuriat #takpernahtaksayang #kangar #melaka #ayerkeroh #sungaipetani #batupahat #johor #beritaharian #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #ipoh #telukintan #butterworth #tawau #sandakan #labuan #kuching #klang #kl #n9

LV clutch FULL SET, Item Premium bkn gred ya. Premium brmksd 90% like original. Item new. Offer the best price. DM or fast deal ws 01125272196. Ready stock Tawau. Grab now, see ya❤️ #lv #louisvuitton #itempremium #premium #shop2utawau #pouchbagmurah #murah #baglv #baglvmurahmalaysia #fullset #barangbaik #offer #promotions #sabah #tawau

"When somebody snapshot you, but you didn't realize about it. Serius btl tuh muka." #youthrevivalcamp #tawau

[SWIPE LEFT KALAU NAK CONFIDENT LEVEL MENINGKAT]
.
.

Biasa la kan kalau xde confident nak keluar rumah dengan muka xsiap, tapi lagi luar biasa kalau kita penuh confident keluar rumah dengan muka xsiap..!! Xsiap macam mana tu sis? Alaa.. xsiap dengan xpakai makeup la. Dengan AMOURSKINCARE kalau xpakai makeup tebal-tebal pn xrisau dah. Guna day cream sahaja dah buat siskuhh confident nak keluar rumah.!!
.
.
“REVOLUSI SKINCARE TERBAIK UNTUK KULIT WAJAH ROSAK”
.
.
#bahagiadancantikbersamaamourskincare
#terpaksacantik#amourina#amourskincare #malaysia#kualalumpur #ipoh #cantik #wanita #putihgebu#jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #sayajualsupplement #skincareselamat #sabunglowing #supplementmurah #serumputih #penang#kedah#kelantan#tawau#sabah#sarawak #hilangselulit#perlis#johor#kurussihat#viralskincare

Kdoll Beauty Skincare..
BUKAN RM80.. BUKAN RM75 ..DAN BUKAN RM70.. TAPI RM60😲😲😲😲 HARGA PROMOSI : RM60
HARGA SEBENAR : RM80 ss
JIMAT RM 20😘😘
🎊FREE POSTAGE 🚚🚚🚚🚚 Kdoll Beauty Skincare dapat membantu :
1. Kulit kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Pigmentasi kulit
5. Resdung
6. Nak glowing
7. Liang pori terbuka 🎈yang paling penting ada kelulusan KKM 🎈bebas mekuri.
Walk in :
1.Super Box , 2nd Floor Centre Point, KK.
2.Gojesz Box , Kota Belud ( depan GDC)
3.Shishicollection 1Commercial Beaufort ( atas Speedmart88)
Pos hari2.. Free postage di sabah , Sarawak dan Labuan.. Nak cantikk berseri2 marii marii dptkan set Kdoll Beauty skincare anda dengan kamiii...
☎DM or Wtsp 0145591328
#kdollsabahsarawak #kdollsabah #kdollsarawak #kdollbeauty #papar #beaufort #sipitang #tuaran #kkcity #putatan #kotabelud #kudat #kotamarudu #ranau #penampang #kundasang #sandakan #labuan #sarawak #tawau #keningau #miri #kuching #Centrepointkk #lahaddatu #semporna

KDOLL 3 IN 1
nite cream, day cream dan Cleanser
Hanya RM5× .. FREE POSTAGE...
Marii marii dptkan skg.. Kdoll Beauty Skincare dapat membantu :
1. Kulit kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Pigmentasi kulit
5. Resdung
6. Nak glowing
7. Liang pori terbuka 🎈yang paling penting ada kelulusan KKM 🎈bebas mekuri.
Walk in :
1.Super Box , 2nd Floor Centre Point
2.Gojesz Box , Kota Belud ( depan GDC)
3.Shishicollection 1Commercial Beaufort ( atas Speedmart88)
Nak cantikk berseri2 marii marii dptkan set Kdoll Beauty skincare anda dengan kamiii...
☎DM or Wtsp 0145591328
#kdollsabahsarawak #kdollsabah #kdollsarawak #kdollbeauty #papar #beaufort #sipitang #tuaran #kkcity #putatan #kotabelud #kudat #kotamarudu #ranau #penampang #kundasang #sandakan #labuan #sarawak #tawau #keningau #miri #kuching #Centrepointkk #lahaddatu #semporna

Super sibling + Super Cousins .
Awesome moment..
#Addazli #addawiahoffmarket #Tawau #KazenEjan #SiblingEjan #FamilyEjan #solemnization

Most Popular Instagram Hashtags