#tawau

MOST RECENT

Combo untuk raya kembali uolls.. Jom lah sempat lagi klau nak cantik cantik dengan Mary kay.. 😍😍
.
aaa tunggu apa lagi, jom cepat lekaih whatsapp kakak Manis , nak tahu Special Raya 2018. Macam2 combo menarik dari item2 product Mary Kay

Nak harga berpatutan????🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀ whatsapp kakak Manis terus directly.. bukan sahaja nampak cantik, malah kulit yang kusam ka jerawat ka dapat dirawat.. haaa tudia kelebihan MAKEUP MARY KAY TOP 2 BRANDED MAKEUP
.
Nak harga adik beradik, kasih sayang? Lekaih tekan link kat bawah ni, 👇🏻 .
0142942950 kakak Manis 👩🏻‍💻Mary Kay Beauty Consultant
#marykay #malaysia #maryk #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #sabah #sarawak #tawau #makeupmurah #barangmurah #ariani #fattzura #ukm #upm #uum #politeknik #jubahmurah #borongshawl #borongbajubaby #jubahcantik #handbegmurah #marykaytawau
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES

Combo untuk raya kembali uolls.. Jom lah sempat lagi klau nak cantik cantik dengan Mary kay.. 😍😍
.
aaa tunggu apa lagi, jom cepat lekaih whatsapp kakak Manis , nak tahu Special Raya 2018. Macam2 combo menarik dari item2 product Mary Kay

Nak harga berpatutan????🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀ whatsapp kakak Manis terus directly.. bukan sahaja nampak cantik, malah kulit yang kusam ka jerawat ka dapat dirawat.. haaa tudia kelebihan MAKEUP MARY KAY TOP 2 BRANDED MAKEUP
.
Nak harga adik beradik, kasih sayang? Lekaih tekan link kat bawah ni, 👇🏻 .
0142942950 kakak Manis 👩🏻‍💻Mary Kay Beauty Consultant
#marykay #malaysia #maryk #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #sabah #sarawak #tawau #makeupmurah #barangmurah #ariani #fattzura #ukm #upm #uum #politeknik #jubahmurah #borongshawl #borongbajubaby #jubahcantik #handbegmurah #marykaytawau
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES

Alhamdulillah testimoni baru jiha dapat pagi tadi customers bagi.. Cantik sgt kan..
.
Kenapa kena ade collection semi matte ni?
.
Semi-matte is the Best listick In the World 👍🏼👍🏼
Sape-sape belum pernah pakai wajib pakai.. Agar anda kelihatan lebih angun dan cantik sentiasa ..
.
Lipstick ini dirumus khas agar bibir anda : .
🌸Tidak kering
🌸Bibir tak hitam dan tak kusam
🌸lipstik tahan lama..
🌸ringan
🌸Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. Ohsemm 👏👏😍😍😍
.
0142942950 JIHA
BEAUTY CONSULTANT
#marykay #malaysia #maryk #botanicaleffect #trustedseller #tawau #sabah #sarawak #bazarpaknil #pos1malaysia #skincare #skinvigorate #kulitputih #kulitkusam #lipstick #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #skincare #kulitputih #shawlmurah #marykaytawau #bazarpaknil #bazarpaknilonline

popiah kari susu NR
#tawau

Alhamdulillah testimoni baru jiha dapat pagi tadi customers bagi.. Cantik sgt kan..
.
Kenapa kena ade collection semi matte ni?
.
Semi-matte is the Best listick In the World 👍🏼👍🏼
Sape-sape belum pernah pakai wajib pakai.. Agar anda kelihatan lebih angun dan cantik sentiasa ..
.
Lipstick ini dirumus khas agar bibir anda : .
🌸Tidak kering
🌸Bibir tak hitam dan tak kusam
🌸lipstik tahan lama..
🌸ringan
🌸Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. Ohsemm 👏👏😍😍😍
.
0142942950 JIHA
BEAUTY CONSULTANT
#marykay #malaysia #maryk #botanicaleffect #trustedseller #tawau #sabah #sarawak #bazarpaknil #pos1malaysia #skincare #skinvigorate #kulitputih #kulitkusam #lipstick #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #skincare #kulitputih #shawlmurah #marykaytawau #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Wowww.. laju betul YL ni. .
.
1st enrolment mommy untuk promo PSK suda sampai..
.
.
Yang mau grab promosi ni sila cepat, laju, pantas, lekasss promo berakhir jumaat ini, 25hb may, jam 6PM. Tinggal 3 hari sahaja lagi ya! .
.
#aeessential #AEYLEOtips #younglivingessentialoils #younglivingmalaysia #younglivingtawau #tawausabah #tawau

MENENDANG

berdiri dgn kaki tegak dan angkat sebelah kaki kemudian lakukan gerakan menendang berulang kali..
lakukan minimum 20 tendangan untuk satu kaki dan kemudian beralih ke kaki yg satu lagi
.
#peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi#heightupmurah #heightup #fitmalaysia#fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like#like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow#heightgain #bestvendor #belionline #tawau#tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow

PULL UP/BERGAYUT

gunakan pull up bar yg kuat dan stabil..
mulakan dgn position lurus dan hayunkan badan ke arah atas, lakukan gerakan ini sekurang-kurangnya 10x dalam sehari
.
#peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi#heightupmurah #heightup #fitmalaysia#fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like#like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow#heightgain #bestvendor #belionline #tawau#tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow#supportnaktinggi

2.BERLARI

Senaman ini bermanfaat mampu meningkatkan pelepasan hormon pertumbuhan. Penekanan pada otot kaki sepanjang senaman memberikan kekuatan pada tulang dan otot
.
#peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi#heightupmurah #heightup #fitmalaysia#fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like#like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow#heightgain #bestvendor #belionline #tawau#tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow#supportnaktinggi

1.SKIPPING/LOMPAT TALI

Senaman ini paling menyeronokkan, apatah lagi jika anda melakukannya sambil mendengarkan muzik berirama! Lakukan sebanyak 300step setiap hari..
.
.
#peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi#heightupmurah #heightup #fitmalaysia#fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like#like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow#heightgain #bestvendor #belionline #tawau#tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow#supportnaktinggi

.DYXY KENA LELONG⁉️😱 OFFER RAYA CANTIK DENGAN DYXY 😍 .
.
✔DISKAUN SEHINGGA RM50
✔FREE POSTAGE / COD
✔FREE GIFT MELIMPAH
✔FREE PAPERBAG

Ada ke seller nak bagi benda benda free ni?
OFCOZ LA ADA, beli dengan kami 💯% CONFIRM ORI & dapat lagi FREE MACAM MACAM 😱😱 Kosmetik paling viral yang paling mudah nak apply untuk pegi kerja tauu. .
.
✅Full Coverage
✅Siap makeup 3minit
✅Tahan lebih 8 jam
✅SPF 50 😱

Berminat cepat cepat wassap no ni 👇
.
.
Nak grab 1 set ?? .
.

WHATSAPP 0134553384 (fast respon) .

#dyxyterengganu
#dyxykualaterengganu
#kualaterengganu
#terengganu
#unimas
#jururawatmalaysia 
#sabahan
#kudat
#batangkali
#tawau
#seberangtakir
#sarawakian
#paritbuntar
#serimanjung
#bagandatoh
#sabakbernam
#tanjungmalim
#dyxyperak
#sungaibesar
#dyxyselangor
#hutanmelintang
#telukintan
#setiawan
#sungkai
#behrang2020
#trolak
#slimriver
#kualakububharu
#bukitberuntung
#manir

After living close to 6 months here in Tawau, I started to realize that I need to accept this small town for what it is. The overpriced restaurants and cafes (in spite of the extremely cheap raw materials), the lack of large malls to find your branded items and gadgets, and not to forget the poor driving skills of lots of the drivers here.
.
.
It is a small town, nostalgic to some, but definitely hard to live in if you're used to the big cities.
.
.
In picture: A local woman was seen walking in front of an iconic building in Tawau. .
.
📸: @imanazlan11 shot with #priv #tawau #sabah

Stress memikir what to wear untuk Raya? Lepastu banyak pula rumah terbuka kena attend kan? Maknanya banyak lah baju nak kena standby ni? 😱
_
Nah jangan risau, kami sekarang ada sale tau! Macam baju MM BASIC ni RM99 sahaja (Np: RM259)! Jemput ke butik harini okay? ❤️
.
Whatsapp : 60198835839

#sheryasbeauty #sheryasboutique #tawau #jlnchester #dress #koleksirayasheryasbeauty2018 #ibuputih #flawlessskinwhite #whiteningbodycare #SheryAsRaya2018 #OOTD #HIJABISTA #MUSLIMAH #tawaurian #bajuraya #koleksiootd #butik #fesyen #trend #blouse #fashionista #fashionlovers

Testimoni...
high coverage foundation with apple stemcell & argan oil.. Terbaik untuk semua 👏👏 #FDSE
#abgkosmetik
#SOFIAEMPIREBEAUTY
#readystock
#tawau

~ KOTOBIAN TADAU TAGAZO DO KAAMATAN ~
.
KERETA SEWA MURAH SABAH 2018 🚗🚗🚗
.
Sempena Hari kaamatan....jom balik ke kampung utk merayakan kaamatan bersama-sama keluarga tersayang....
.
Tetapi tiada kenderaan??
.
Bahhh..
.
Jom sewa kereta dengan harga termurah seluruh Sabah...
.
Antara kenderaan yang tersedia: bezza,axia,saga blm,new saga vvt,mpv wish,exora,van hiace & urvan, 4WD 🚗
.
Booking sekarang untuk harga termurah!!!
.
Hubungi:📲📲📲
0107761998
0107761998
0107761998

#kaamatan #pestamenuai #sabahan #kotakinabalu #ranau #kundasang #keningau #tawau #tawautown

Hai korang 🤗 pejam celik dah masuk puasa ke-7. Cepat ny masa berlalu..
.
So sy nak inform contest sempena Ramadhan akan ditutup pada minggu depan & pemenang juga akan diumumkan pada minggu depan 😘
.
Agak2 sapa yg menang eh ? ready tau 🤗
.
#tawausabah #bajurayacantik #bajurayamurah #raya2018 #tawau #bajurayatawau #bajurayaterkini #sabindoplazatawau #graceplazatawau

Regrann from @richgrads_business_school - Dapatkan tips khas buat bakal usahawan yang mahu terjun ke bidang perniagaan di www.sekolahusahawan.com sekarang !
.
.
. ◾Makluman Program◾

26 Mei : BM2 - Staff Management @ KK

27 Mei : BM2 - Breakeven Point Analysis @ KK

29 Mei : BMC @ Tawau

29 & 30 Mei : MYBIZNES @ Tawau

03 Jun : BMC @ Ranau

23 Jun : BM2 - BIZPLAN @ KK

24 Jun : BM2 - Financial Statement Analysis @ KK

30 Jun : [ New Intake ] BM1 - Reformat 360° @ KK

1 Julai : BM1 - BMC @ KK

Untuk mendaftar, sila layari www.sekolahusahawan.com atau hubungi Cik Mimie di 018-9647349 untuk maklumat lanjut.

#richgradsbusinessschool #richgrads #sekolahusahawan #sekolahbisnes #ilmubisnes #urusbisnes #sayajual #usahawan #usahawanita #usahawanmuda #usahawansabah #proudsabahan #kotakinabalu #tawau #ranau #kundasang #sabah #eusahawan #mdec #tube #smecorp #teraju

Syampu bayi mestilah lembut kerana ubun-ubun dan kepala bayi merupakan bahagian sensitif yang perlu diberi lebih perhatian.
.
Joielle Baby Syampu ini sesuai digunakan untuk tumbesaran rambut yang sihat kerana syampu ini akan mengaktifkan simulasi kapilari rambut untuk pertumbuhan rambut yang sihat, menguatkan rambut dan mengilatkan rambut untuk rambut yang sihat.
.
Baby Shampoo ini diperkaya dengan Aloe Vera dan Vitamin E untuk pertumbuhan rambut yang baik dan sihat.
.
Dapatkan produk Joielle Baby melalui

Whatsapp 0168396678
Whatsapp 0168396678
Whatsapp 0168396678

#JoielleBaby #joiellebabysabahstockis #joiellebabyshampoo #babyshampoo #aloevera #bestbabyproducts #Kotakinabalu #keningau #Beaufort
#kudat #ranau #tawau #Sipitang #labuan #sandakan #Papar #Tambunan #Penampang #tenom #landbelowthewind #sabah #malaysia

Dapatkan tips khas buat bakal usahawan yang mahu terjun ke bidang perniagaan di www.sekolahusahawan.com sekarang !
.
.
. ◾Makluman Program◾

26 Mei : BM2 - Staff Management @ KK

27 Mei : BM2 - Breakeven Point Analysis @ KK

29 Mei : BMC @ Tawau

29 & 30 Mei : MYBIZNES @ Tawau

03 Jun : BMC @ Ranau

23 Jun : BM2 - BIZPLAN @ KK

24 Jun : BM2 - Financial Statement Analysis @ KK

30 Jun : [ New Intake ] BM1 - Reformat 360° @ KK

1 Julai : BM1 - BMC @ KK

Untuk mendaftar, sila layari www.sekolahusahawan.com atau hubungi Cik Mimie di 018-9647349 untuk maklumat lanjut.

#richgradsbusinessschool #richgrads #sekolahusahawan #sekolahbisnes #ilmubisnes #urusbisnes #sayajual #usahawan #usahawanita #usahawanmuda #usahawansabah #proudsabahan #kotakinabalu #tawau #ranau #kundasang #sabah #eusahawan #mdec #tube #smecorp #teraju

Most Popular Instagram Hashtags