#tatearmel

421 posts

TOP POSTS

So addicting๐ŸŽˆ
.
#tatearmel

Saje sistur share name glemer sistur.
Al maklum nak promote produk katekan.
Tq ya miss Tamaka for the gift and "Ainun Tate".
Harap esok perniagaan maju lagi maju. Amin ya rob.
Zaman millenium ni kena berani n Ainun berani meniaga, orang nak kata, kata la.
Janji kita percaya dengan apa kita buat n niat tu, niat jangan lencong. Aipppp. ๐Ÿ˜˜
#organicproducts #tatesnow #tatearmel

Rugi kalau tak beli liquid matte lipstick tatearmel ๐Ÿ‘„
.

Kelebihan anda bila memakai lipstick tatearmel : ๐Ÿ’…๐Ÿป Ia mudah di bawa ke mana-mana
.
๐Ÿ’…๐Ÿป Ringan & tak melekit
. ๐Ÿ’…๐Ÿป Long lasting (bila korang makan, lipstick korang pakai akan hilang kan? Tp dgn lipstick Tatearmel Insyaallah takkan hilang sbb zuzu pon pakai tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜) .
๐Ÿ’…๐Ÿป Texture exactly macam nyx ๐Ÿ‘„
.
Follow @nor.zurainismail @nor.zurainismail
.
Whatsapp / Telegram zuzu
๐Ÿ“ฒ 017-5586731
๐Ÿ“ฒ 017-5586731

#tatesnow #tatearmel #tatesnowbyzuzu #codtaiping#codipoh

My clingy girl promote #tatesnow facebalm from Japan & #tatearmel lipmatte from Dubai .Do follow @tatesnow_dayana for more info ๐Ÿ˜˜

Hari hari g ofis calit facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel jee .Sampai petang muka tak kusam uolsss .

Assalamualaikum semua

TateArmelโ„ข Lipmatte
Lipmatte kami adalah liquid to matte
Matte yg creamy
Tanpa bahan kimia
Sesuai untuk kulit sensetif
Tidak mengeringkan bibir ๐Ÿ˜ŠProduk yg sangat bagus utk bibir sensitif
Kerana disamping mencantikan wajah produk ini merawat kembali bibir kering anda๐Ÿ˜Š

Didatangkan 11 warna yg sangat cantik!! ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ‘„SPEAK UP
๐Ÿ‘„PASSIONATE LADY
๐Ÿ‘„SEXY NUDE
๐Ÿ‘„CHERRY BLOSSOM
๐Ÿ‘„BARELY THERE
๐Ÿ‘„AIRY TALES
๐Ÿ‘„COCOS ISLAND
๐Ÿ‘„BRAVERY ME
๐Ÿ‘„ROSE INNOCENCE

Mempunyai berat bersih 10ml (Boleh digunakan sehingga Setahun)
Mempunyai testimoni yg sangat positif

Berminat utk mencuba TateArmel lipmatte
Boleh terus inbox kami atau boleh terus whatsapp ke 0145852884
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„

Balik melaka sat ๐Ÿš—๐Ÿ’จ. Thanks ma for ths abaya๐Ÿ’• #tatesnowhq #tatesnow #tatesnowfeedback #naturalyetsomagical #tatearmel

Happy weekend uolssss ๐Ÿ˜ Jom grab lipmatte by #tatearmel ni .Banyak colour lawa lawa tau .RM 35 jee ๐Ÿ’‹

MOST RECENT

Hari hari g ofis calit facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel jee .Sampai petang muka tak kusam uolsss .

Ha ni bagi yang enquire pasal #tatesnow #tatearmel
Kelebihan nya...
Seperti berikut.
๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹

1pcs RM35 only, choose your fav one๐Ÿ’‹

boleh melaram di hari raya nt!
0124483760
#tatearmel #tatesnowkedah

Dah habes katanya nanti kita order k.
Restock la ainun kan senang.
Ayuh sape nak selit order.
Facebalm day cream boley digunakan sebagai foundation, mengucutkan jerawat, sunblock, melembapkan kulit muka n seadanya organiklah.
Biar lambat asal.
#tatesnow #tatearmel ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ

.
Semua dah ready nak pergi bazar Ramadhan ke tuu โ˜บ๏ธJangan lupa calit tatesnow facebalm sebelum keluar ya! Cepat cepat dapatkan tatesnow dengan kakak untuk pastikan kulit uols maintain lembap sepanjang hari! ๐Ÿ˜‰ Whatsapp 01127090371 / DM. Ramadhan Kareem everyone! โœจ๐ŸŒ™

Afternun afternun afternun.
Berapa hari je lagi nak puasa wehhhh.
Sehari? Berapa jam tinggal?
Nak raya nih mesti nak ploles kan, meh usha usha #tatesnow #tatearmel.
Kita ploles reramai sebelum raya.
Elok pakai krim siang organik #tatesnow pada bulan puasa ni sebab kita akan dehidrasi sedikit sebyk, so nak maintain kan kulit tak kering teruk, cuba facebalm day cream #tatesnow.
InshaaAllah dirawat n terjaga.
Alhamdulillah sistur puasa ke, rekreasi ke, waktu biasa biasa ni pon pakai memang okaaayyyy sangat.

Btw, nak jadi dropship? Stokis? Boley je nanti wasap wasap eh. So kita grab gelang emas n iphone utk raya eh.
Fyi, postage semenanjung RM8 dan Sabah Sarawak RM 12.

Tq๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ

Nak gelang ke iphone?
Ainun pon da konfius dah.
Kalau boley nak pulun dua dua.
So apa lagi, meh join #tatesnow #tatearmel.
#dropshipneeded
#stokistneeded

Cukup 6 bulan kakak pakai tatesnow memang ramai yang tegur kulit makin glowing & pori pun makin mengecil โ˜บ๏ธ Sebab tu orang putih kata slow but steady, baru dapat hasil yang diingini gitu!
.
Whatsapp kakak 01127090371 / DM pun boleh ya kalau nak order. Jom cantik! ๐Ÿ’š
.
#tatesnowbybelle #importedfromjapan #organicskincare #gmpcertified #kkmcertified

Haa ni sama sebijik cam kakak, maleh pakai memacam benda last last calit facebalm shj sudah cukup bagiku! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…
.
Whatsapp 01127090371 jom cantik! ๐Ÿ’š
#tatesnowfeedback

#tatearmel Coco islands code 10. love sgt kaler ni nmpk gojes! whatsapp 0124483760 to submit your order ๐Ÿ’‹

Pilih2 nak warna apa. cantik uols! boleh bergaya raya nt! whatsapp 0124483760
RM35 sahaja exclude postage ๐Ÿ’‹
#tatesnow #tatesnowkedah #tatearmel

Maaf kakak lama tak hupdate dekat ig, kakak sibuk bercanda di tepian pantai, di ladang teh dan sebagai nya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… ..
Jadinya harini kakak nak belanja selfie hihi ๐Ÿ˜‹ Masuk harini dh 6 bln pakai tatesnow tanpa sebarang foundation.. Konpiden sgt nih ๐Ÿ˜‚ dulu muka kakak mmg tak senang keluar jerawat, tapi muka kusam ok tak tipu! Sekarang pakai tatesnow ni baru la dapat rasa makin glowing gitu muka kakak ๐Ÿ˜‰

#tatesnowfeedback #kakakjual

Happy weekend uolssss ๐Ÿ˜ Jom grab lipmatte by #tatearmel ni .Banyak colour lawa lawa tau .RM 35 jee ๐Ÿ’‹

DISKAUN !!! DISKAUN !!! DISKAUN !!! TATESNOW FACEBALM + TATEATMEL .

Tatesnow HQ buat promosi kaw kaw ni .Facebalm + tatearmel yg macam2 color hanya RM60 sahaja inc postage , harga biasa RM66.JIMAT !๐Ÿ˜ Tunggu apa lagi cepat grab sekarang sementara stok masih ada .

Jom whatsapp tina 0176073698

#tatesnow #tatearmel #tatesnowfeedback #organicskincare #lipmatte

Hi pengguna n stalkers #tatesnow #tatearmel. Sori lama tak update produk krim siang, krim malam n sabun susu kambing.
Sistur bz cuti cuti jap.
Jangan lupa esok last nak grab free postage promo anniversary #tatesnow yang pertama. Cepat cepat grabbb!
#pulaurahsia #leklekje With pulau kita ๐Ÿ™‹๐Ÿ๐Ÿ‹๐Ÿƒ๐ŸŒ…๐Ÿšถ๐Ÿ‘™๐Ÿฌ๐ŸŠ

happy nya customer sya dpt facebalm dia yeay ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜ Hi korg, promo tinggal 4 hari tau. rugi sgt kalau korg x join beli masa promo nih. byk plak tu tatesnow offer harga best! jimat plak tu! beli siap2 utk pakai raya nt ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปckp nk cantik before raya kan? meh ler cuba #tatesnow & #tatearmel whatsapp 0124483760 ya. โ˜บ๏ธ#tatesnowkedah #tatesnowfeedback

Nah kakak payung apa yang best sangat pasal facebalm tatesnow ni ๐Ÿ˜‰Harini postage tau && promo ada lagi 6 hari sahajaaaa ๐Ÿ˜ฑ
.
Whatsapp kakak 01127090371 / DM pun boleh. Nk cod takda masalah habaq mai kat mana nanti kakak berlari ke tempat awak ya ๐Ÿ˜˜

Cepat cepat cepat.
Kejar promo sampai 9 May dan postage.
#tatesnow #tatearmel *TATESNOW 1ST ANNIVERSARY PROMOTION!! GRAB NOWWโคโค* 2 FACEBALM RM 50 (np:RM54)
FACEBALM+NIGHT BALM RM50(np: RM54)
FACEBALM + BAR SOAP RM40(np:RM46)
FACEBALM + TATE ARMEL RM60(np:RM66)
2 SET PERFECT RM110 FREE POSTAGE

TATE ARMEL 2 PCS RM60 (np: RM70)
3 PCS TATE ARMEL WILL GET 1 MORE FREE (RM90)(np:RM140)

FREE POSTAGE TO SM // RM5 POSTAGE TO SS
EXTRA FREE GIFT FOR THE LUCKIEST. HURRY! GRAB THE CHANCE

PROMO VALID UNTIL 9 MAY ONLY!

mehh pilih2 nak warna apa lepastu whatsapp 0124483760 okay
๐Ÿ’‹
1pcs RM35 exclude pos
2pcs RM60 free pos
3pcs and above get 1pcs free #tatearmel

Most Popular Instagram Hashtags