#tatearmel

MOST RECENT

Happy weekend gaisssss .Buat apa weekend ni ? Haa jom usha #tatesnow Tengah promo ni uolssss .Dapatkan facebalm & lipmatte #tatearmel dengan hanya rm55 jee .Facebalm ni memang best gila pakai takyah da pakai bedak foundation segala bagai da .Jimat boleh saving duit kahwin .Lipmatte ni pulak memang bwat gila i tell u long lasting tauu .Takyah touch up banyak kali ๐Ÿ’‹ haa cepat ws 013-3025424 ๐Ÿ˜

Gloss on and worries gone. Tatearmel code 14.
.
Promo 1 tatesnow facebalm + tatearmel lipmatte RM55 inc postage (Normal Price: RM66 inc postage)
.
#adaywithoutmakeup
#dontcareaboutmyeyebrows
#tatesnow
#tatesnowteamanis
#tatesnowpromomerdekaraya
#tatenowfreemakeupbag
#tatearmel

Selamat pagiiiiiiiii .Nah sis lanje selfie pakai facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel code 05 .Cantik ke idok ? Hahahaha .Hari2 sis pakai facebalm je .Mana pakai foundation ,concealer & bedak segala bagai ni ๐Ÿ˜

#tatesnowjohorbahru #tatesnowteamfinas #tatesnowmakeslifewonderful #tatesnowjohor #tatesnowpahang
#tatesnowmaran

Sambungan video tadi yep hihihi
Hi semua. Jom cantik bersama #Tatesnow!! Hanya calit calit dah cantikkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sini mimi tunjuk sikit tutorial macam mana mimi selalu bersiap dengan #TATESNOW dan #TATEARMEL โค CEPAT CEPAT WHATSAPP UNTUK DAPATKAN FACEBALM #Tatesnow 01119104838๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ

Hi semua. Jom cantik bersama #Tatesnow!! Hanya calit calit dah cantikkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sini mimi tunjuk sikit tutorial macam mana mimi selalu bersiap dengan #TATESNOW dan #TATEARMEL โค CEPAT CEPAT WHATSAPP UNTUK DAPATKAN FACEBALM #Tatesnow 01119104838๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ

Hari hari g ofis calit facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel jee .Sampai petang muka tak kusam uolsss .

1pcs RM35 only, choose your fav one๐Ÿ’‹

boleh melaram di hari raya nt!
0124483760
#tatearmel #tatesnowkedah

.
Semua dah ready nak pergi bazar Ramadhan ke tuu โ˜บ๏ธJangan lupa calit tatesnow facebalm sebelum keluar ya! Cepat cepat dapatkan tatesnow dengan kakak untuk pastikan kulit uols maintain lembap sepanjang hari! ๐Ÿ˜‰ Whatsapp 01127090371 / DM. Ramadhan Kareem everyone! โœจ๐ŸŒ™

Cukup 6 bulan kakak pakai tatesnow memang ramai yang tegur kulit makin glowing & pori pun makin mengecil โ˜บ๏ธ Sebab tu orang putih kata slow but steady, baru dapat hasil yang diingini gitu!
.
Whatsapp kakak 01127090371 / DM pun boleh ya kalau nak order. Jom cantik! ๐Ÿ’š
.
#tatesnowbybelle #importedfromjapan #organicskincare #gmpcertified #kkmcertified

Haa ni sama sebijik cam kakak, maleh pakai memacam benda last last calit facebalm shj sudah cukup bagiku! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…
.
Whatsapp 01127090371 jom cantik! ๐Ÿ’š
#tatesnowfeedback

#tatearmel Coco islands code 10. love sgt kaler ni nmpk gojes! whatsapp 0124483760 to submit your order ๐Ÿ’‹

Pilih2 nak warna apa. cantik uols! boleh bergaya raya nt! whatsapp 0124483760
RM35 sahaja exclude postage ๐Ÿ’‹
#tatesnow #tatesnowkedah #tatearmel

Maaf kakak lama tak hupdate dekat ig, kakak sibuk bercanda di tepian pantai, di ladang teh dan sebagai nya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… ..
Jadinya harini kakak nak belanja selfie hihi ๐Ÿ˜‹ Masuk harini dh 6 bln pakai tatesnow tanpa sebarang foundation.. Konpiden sgt nih ๐Ÿ˜‚ dulu muka kakak mmg tak senang keluar jerawat, tapi muka kusam ok tak tipu! Sekarang pakai tatesnow ni baru la dapat rasa makin glowing gitu muka kakak ๐Ÿ˜‰

#tatesnowfeedback #kakakjual

Happy weekend uolssss ๐Ÿ˜ Jom grab lipmatte by #tatearmel ni .Banyak colour lawa lawa tau .RM 35 jee ๐Ÿ’‹

DISKAUN !!! DISKAUN !!! DISKAUN !!! TATESNOW FACEBALM + TATEATMEL .

Tatesnow HQ buat promosi kaw kaw ni .Facebalm + tatearmel yg macam2 color hanya RM60 sahaja inc postage , harga biasa RM66.JIMAT !๐Ÿ˜ Tunggu apa lagi cepat grab sekarang sementara stok masih ada .

Jom whatsapp tina 0176073698

#tatesnow #tatearmel #tatesnowfeedback #organicskincare #lipmatte

happy nya customer sya dpt facebalm dia yeay ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜ Hi korg, promo tinggal 4 hari tau. rugi sgt kalau korg x join beli masa promo nih. byk plak tu tatesnow offer harga best! jimat plak tu! beli siap2 utk pakai raya nt ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปckp nk cantik before raya kan? meh ler cuba #tatesnow & #tatearmel whatsapp 0124483760 ya. โ˜บ๏ธ#tatesnowkedah #tatesnowfeedback

Nah kakak payung apa yang best sangat pasal facebalm tatesnow ni ๐Ÿ˜‰Harini postage tau && promo ada lagi 6 hari sahajaaaa ๐Ÿ˜ฑ
.
Whatsapp kakak 01127090371 / DM pun boleh. Nk cod takda masalah habaq mai kat mana nanti kakak berlari ke tempat awak ya ๐Ÿ˜˜

mehh pilih2 nak warna apa lepastu whatsapp 0124483760 okay
๐Ÿ’‹
1pcs RM35 exclude pos
2pcs RM60 free pos
3pcs and above get 1pcs free #tatearmel

Morning uols! Meh kakak payung #tatesnowfeedback di pagi selasa yang mulia ini ๐Ÿ˜‰ Promosi masih onzz tauu, sampai 9 Mei! Yang baru nk cuba tu meh beli sekarang, jimat poket awak ๐Ÿ˜†
.
Cepat whatsapp kakak 01127090371 / DM ig pun boleh ๐Ÿ’š
.
TATESNOW 1 YEAR ANNIVERSARY PROMOTION;
โค2 FACEBALM RM 50 (np:RM54)
โคFACEBALM+NIGHT BALM RM50(np: RM54)
โคFACEBALM + BAR SOAP RM40(np:RM46)
โคFACEBALM + TATE ARMEL RM60(np:RM66)
โค2 SET PERFECT RM110 FREE POSTAGE
โคTATE ARMEL 2 PCS RM60 (np: RM70)
โค3 PCS TATE ARMEL WILL GET 1 MORE FREE (RM90)(np:RM140)
.
๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE TO SM // RM5 POSTAGE TO SS

abg posmen pun nak try pick up line. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ๐Ÿป hai semua, ESOK ADA POSTAGE ๐Ÿ’•
#tatesnowkedah #tatesnowfeedback #tatearmel

Most Popular Instagram Hashtags