[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tatearmel

418 posts

TOP POSTS

Hari hari g ofis calit facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel jee .Sampai petang muka tak kusam uolsss .

My clingy girl promote #tatesnow facebalm from Japan & #tatearmel lipmatte from Dubai .Do follow @tatesnow_dayana for more info 😘

dengan besfren #tashashila lepak lepak jap kat tangga batu caves nih.
tasha shila relax je nude makeup, sistur plak terlebih, muke tebakauuuu gitu.
fyi, nak promote lipsmatte #tatearmel Code 12.
awwww merah mak ngah siot.
RM 35 exclude postage.
πŸ™ŒπŸ•ΈπŸ•·πŸ™‰

Huh penat hariniπŸ’†
.
Kita pakai lipstick ala ombre combine 04+12 #tatearmel

Assalamualaikum semua

TateArmelβ„’ Lipmatte
Lipmatte kami adalah liquid to matte
Matte yg creamy
Tanpa bahan kimia
Sesuai untuk kulit sensetif
Tidak mengeringkan bibir 😊Produk yg sangat bagus utk bibir sensitif
Kerana disamping mencantikan wajah produk ini merawat kembali bibir kering anda😊

Didatangkan 11 warna yg sangat cantik!! 😱
πŸ‘„SPEAK UP
πŸ‘„PASSIONATE LADY
πŸ‘„SEXY NUDE
πŸ‘„CHERRY BLOSSOM
πŸ‘„BARELY THERE
πŸ‘„AIRY TALES
πŸ‘„COCOS ISLAND
πŸ‘„BRAVERY ME
πŸ‘„ROSE INNOCENCE

Mempunyai berat bersih 10ml (Boleh digunakan sehingga Setahun)
Mempunyai testimoni yg sangat positif

Berminat utk mencuba TateArmel lipmatte
Boleh terus inbox kami atau boleh terus whatsapp ke 0145852884
πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’„πŸ’„πŸ’„

Rugi kalau tak beli liquid matte lipstick tatearmel πŸ‘„
.

Kelebihan anda bila memakai lipstick tatearmel : πŸ’…πŸ» Ia mudah di bawa ke mana-mana
.
πŸ’…πŸ» Ringan & tak melekit
. πŸ’…πŸ» Long lasting (bila korang makan, lipstick korang pakai akan hilang kan? Tp dgn lipstick Tatearmel Insyaallah takkan hilang sbb zuzu pon pakai tau😍😘) .
πŸ’…πŸ» Texture exactly macam nyx πŸ‘„
.
Follow @nor.zurainismail @nor.zurainismail
.
Whatsapp / Telegram zuzu
πŸ“² 017-5586731
πŸ“² 017-5586731

#tatesnow #tatearmel #tatesnowbyzuzu #codtaiping#codipoh

Haiii girlssss 😍 Great news for lipmatte lover πŸ’‹ U will get this awesome lipmatte from #tatearmel for only RM 20 for any purchase of any #tatesnow Product .Lets grab it now girlsssss πŸ’„

Saje sistur share name glemer sistur.
Al maklum nak promote produk katekan.
Tq ya miss Tamaka for the gift and "Ainun Tate".
Harap esok perniagaan maju lagi maju. Amin ya rob.
Zaman millenium ni kena berani n Ainun berani meniaga, orang nak kata, kata la.
Janji kita percaya dengan apa kita buat n niat tu, niat jangan lencong. Aipppp. 😘
#organicproducts #tatesnow #tatearmel

MOST RECENT

Happy weekend gaisssss .Buat apa weekend ni ? Haa jom usha #tatesnow Tengah promo ni uolssss .Dapatkan facebalm & lipmatte #tatearmel dengan hanya rm55 jee .Facebalm ni memang best gila pakai takyah da pakai bedak foundation segala bagai da .Jimat boleh saving duit kahwin .Lipmatte ni pulak memang bwat gila i tell u long lasting tauu .Takyah touch up banyak kali πŸ’‹ haa cepat ws 013-3025424 😍

Gloss on and worries gone. Tatearmel code 14.
.
Promo 1 tatesnow facebalm + tatearmel lipmatte RM55 inc postage (Normal Price: RM66 inc postage)
.
#adaywithoutmakeup
#dontcareaboutmyeyebrows
#tatesnow
#tatesnowteamanis
#tatesnowpromomerdekaraya
#tatenowfreemakeupbag
#tatearmel

Selamat pagiiiiiiiii .Nah sis lanje selfie pakai facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel code 05 .Cantik ke idok ? Hahahaha .Hari2 sis pakai facebalm je .Mana pakai foundation ,concealer & bedak segala bagai ni 😍

#tatesnowjohorbahru #tatesnowteamfinas #tatesnowmakeslifewonderful #tatesnowjohor #tatesnowpahang
#tatesnowmaran

Sambungan video tadi yep hihihi
Hi semua. Jom cantik bersama #Tatesnow!! Hanya calit calit dah cantikkk 😍😍 sini mimi tunjuk sikit tutorial macam mana mimi selalu bersiap dengan #TATESNOW dan #TATEARMEL ❀ CEPAT CEPAT WHATSAPP UNTUK DAPATKAN FACEBALM #Tatesnow 01119104838🎈🎈

Hi semua. Jom cantik bersama #Tatesnow!! Hanya calit calit dah cantikkk 😍😍 sini mimi tunjuk sikit tutorial macam mana mimi selalu bersiap dengan #TATESNOW dan #TATEARMEL ❀ CEPAT CEPAT WHATSAPP UNTUK DAPATKAN FACEBALM #Tatesnow 01119104838🎈🎈

Hari hari g ofis calit facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel jee .Sampai petang muka tak kusam uolsss .

Ha ni bagi yang enquire pasal #tatesnow #tatearmel
Kelebihan nya...
Seperti berikut.
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹

1pcs RM35 only, choose your fav oneπŸ’‹

boleh melaram di hari raya nt!
0124483760
#tatearmel #tatesnowkedah

Dah habes katanya nanti kita order k.
Restock la ainun kan senang.
Ayuh sape nak selit order.
Facebalm day cream boley digunakan sebagai foundation, mengucutkan jerawat, sunblock, melembapkan kulit muka n seadanya organiklah.
Biar lambat asal.
#tatesnow #tatearmel 🌼🌼🌼🌼

Afternun afternun afternun.
Berapa hari je lagi nak puasa wehhhh.
Sehari? Berapa jam tinggal?
Nak raya nih mesti nak ploles kan, meh usha usha #tatesnow #tatearmel.
Kita ploles reramai sebelum raya.
Elok pakai krim siang organik #tatesnow pada bulan puasa ni sebab kita akan dehidrasi sedikit sebyk, so nak maintain kan kulit tak kering teruk, cuba facebalm day cream #tatesnow.
InshaaAllah dirawat n terjaga.
Alhamdulillah sistur puasa ke, rekreasi ke, waktu biasa biasa ni pon pakai memang okaaayyyy sangat.

Btw, nak jadi dropship? Stokis? Boley je nanti wasap wasap eh. So kita grab gelang emas n iphone utk raya eh.
Fyi, postage semenanjung RM8 dan Sabah Sarawak RM 12.

TqπŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸŒΌπŸŒΌπŸŒΌπŸŒΌπŸŒΌ

Nak gelang ke iphone?
Ainun pon da konfius dah.
Kalau boley nak pulun dua dua.
So apa lagi, meh join #tatesnow #tatearmel.
#dropshipneeded
#stokistneeded

Cukup 6 bulan kakak pakai tatesnow memang ramai yang tegur kulit makin glowing & pori pun makin mengecil ☺️ Sebab tu orang putih kata slow but steady, baru dapat hasil yang diingini gitu!
.
Whatsapp kakak 01127090371 / DM pun boleh ya kalau nak order. Jom cantik! πŸ’š
.
#tatesnowbybelle #importedfromjapan #organicskincare #gmpcertified #kkmcertified

Haa ni sama sebijik cam kakak, maleh pakai memacam benda last last calit facebalm shj sudah cukup bagiku! πŸ˜‚πŸ˜…
.
Whatsapp 01127090371 jom cantik! πŸ’š
#tatesnowfeedback

#tatearmel Coco islands code 10. love sgt kaler ni nmpk gojes! whatsapp 0124483760 to submit your order πŸ’‹

Pilih2 nak warna apa. cantik uols! boleh bergaya raya nt! whatsapp 0124483760
RM35 sahaja exclude postage πŸ’‹
#tatesnow #tatesnowkedah #tatearmel

Maaf kakak lama tak hupdate dekat ig, kakak sibuk bercanda di tepian pantai, di ladang teh dan sebagai nya πŸ˜‚πŸ˜… ..
Jadinya harini kakak nak belanja selfie hihi πŸ˜‹ Masuk harini dh 6 bln pakai tatesnow tanpa sebarang foundation.. Konpiden sgt nih πŸ˜‚ dulu muka kakak mmg tak senang keluar jerawat, tapi muka kusam ok tak tipu! Sekarang pakai tatesnow ni baru la dapat rasa makin glowing gitu muka kakak πŸ˜‰

#tatesnowfeedback #kakakjual

Happy weekend uolssss 😍 Jom grab lipmatte by #tatearmel ni .Banyak colour lawa lawa tau .RM 35 jee πŸ’‹

DISKAUN !!! DISKAUN !!! DISKAUN !!! TATESNOW FACEBALM + TATEATMEL .

Tatesnow HQ buat promosi kaw kaw ni .Facebalm + tatearmel yg macam2 color hanya RM60 sahaja inc postage , harga biasa RM66.JIMAT !😍 Tunggu apa lagi cepat grab sekarang sementara stok masih ada .

Jom whatsapp tina 0176073698

#tatesnow #tatearmel #tatesnowfeedback #organicskincare #lipmatte

Most Popular Instagram Hashtags