[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tatearmel

375 posts

TOP POSTS

I'm at a point in my life, where I'm only interested in consistency, stability, respect and loyalty.
.
Don't waste your time thinking about mine, unless it inspire you. 💕
.

#tatesnow #tatearmel #tatesnowhq

Saje sistur share name glemer sistur.
Al maklum nak promote produk katekan.
Tq ya miss Tamaka for the gift and "Ainun Tate".
Harap esok perniagaan maju lagi maju. Amin ya rob.
Zaman millenium ni kena berani n Ainun berani meniaga, orang nak kata, kata la.
Janji kita percaya dengan apa kita buat n niat tu, niat jangan lencong. Aipppp. 😘
#organicproducts #tatesnow #tatearmel

Rugi kalau tak beli liquid matte lipstick tatearmel 👄
.

Kelebihan anda bila memakai lipstick tatearmel : 💅🏻 Ia mudah di bawa ke mana-mana
.
💅🏻 Ringan & tak melekit
. 💅🏻 Long lasting (bila korang makan, lipstick korang pakai akan hilang kan? Tp dgn lipstick Tatearmel Insyaallah takkan hilang sbb zuzu pon pakai tau😍😘) .
💅🏻 Texture exactly macam nyx 👄
.
Follow @nor.zurainismail @nor.zurainismail
.
Whatsapp / Telegram zuzu
📲 017-5586731
📲 017-5586731

#tatesnow #tatearmel #tatesnowbyzuzu #codtaiping#codipoh

My clingy girl promote #tatesnow facebalm from Japan & #tatearmel lipmatte from Dubai .Do follow @tatesnow_dayana for more info 😘

Hari hari g ofis calit facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel jee .Sampai petang muka tak kusam uolsss .

Assalamualaikum semua

TateArmel™ Lipmatte
Lipmatte kami adalah liquid to matte
Matte yg creamy
Tanpa bahan kimia
Sesuai untuk kulit sensetif
Tidak mengeringkan bibir 😊Produk yg sangat bagus utk bibir sensitif
Kerana disamping mencantikan wajah produk ini merawat kembali bibir kering anda😊

Didatangkan 11 warna yg sangat cantik!! 😱
👄SPEAK UP
👄PASSIONATE LADY
👄SEXY NUDE
👄CHERRY BLOSSOM
👄BARELY THERE
👄AIRY TALES
👄COCOS ISLAND
👄BRAVERY ME
👄ROSE INNOCENCE

Mempunyai berat bersih 10ml (Boleh digunakan sehingga Setahun)
Mempunyai testimoni yg sangat positif

Berminat utk mencuba TateArmel lipmatte
Boleh terus inbox kami atau boleh terus whatsapp ke 0145852884
💋💋💋💋😘😘😘😘😍😍😍😍💄💄💄

Huh penat harini💆
.
Kita pakai lipstick ala ombre combine 04+12 #tatearmel

Wow testimoni lagi.
#tatesnow #tatearmel

MOST RECENT

Happy weekend gaisssss .Buat apa weekend ni ? Haa jom usha #tatesnow Tengah promo ni uolssss .Dapatkan facebalm & lipmatte #tatearmel dengan hanya rm55 jee .Facebalm ni memang best gila pakai takyah da pakai bedak foundation segala bagai da .Jimat boleh saving duit kahwin .Lipmatte ni pulak memang bwat gila i tell u long lasting tauu .Takyah touch up banyak kali 💋 haa cepat ws 013-3025424 😍

Gloss on and worries gone. Tatearmel code 14.
.
Promo 1 tatesnow facebalm + tatearmel lipmatte RM55 inc postage (Normal Price: RM66 inc postage)
.
#adaywithoutmakeup
#dontcareaboutmyeyebrows
#tatesnow
#tatesnowteamanis
#tatesnowpromomerdekaraya
#tatenowfreemakeupbag
#tatearmel

Selamat pagiiiiiiiii .Nah sis lanje selfie pakai facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel code 05 .Cantik ke idok ? Hahahaha .Hari2 sis pakai facebalm je .Mana pakai foundation ,concealer & bedak segala bagai ni 😍

#tatesnowjohorbahru #tatesnowteamfinas #tatesnowmakeslifewonderful #tatesnowjohor #tatesnowpahang
#tatesnowmaran

Sambungan video tadi yep hihihi
Hi semua. Jom cantik bersama #Tatesnow!! Hanya calit calit dah cantikkk 😍😍 sini mimi tunjuk sikit tutorial macam mana mimi selalu bersiap dengan #TATESNOW dan #TATEARMEL ❤ CEPAT CEPAT WHATSAPP UNTUK DAPATKAN FACEBALM #Tatesnow 01119104838🎈🎈

Hi semua. Jom cantik bersama #Tatesnow!! Hanya calit calit dah cantikkk 😍😍 sini mimi tunjuk sikit tutorial macam mana mimi selalu bersiap dengan #TATESNOW dan #TATEARMEL ❤ CEPAT CEPAT WHATSAPP UNTUK DAPATKAN FACEBALM #Tatesnow 01119104838🎈🎈

Hari hari g ofis calit facebalm #tatesnow & lipmatte #tatearmel jee .Sampai petang muka tak kusam uolsss .

Ha ni bagi yang enquire pasal #tatesnow #tatearmel
Kelebihan nya...
Seperti berikut.
🙋🙋🙋🙋🙋

1pcs RM35 only, choose your fav one💋

boleh melaram di hari raya nt!
0124483760
#tatearmel #tatesnowkedah

Dah habes katanya nanti kita order k.
Restock la ainun kan senang.
Ayuh sape nak selit order.
Facebalm day cream boley digunakan sebagai foundation, mengucutkan jerawat, sunblock, melembapkan kulit muka n seadanya organiklah.
Biar lambat asal.
#tatesnow #tatearmel 🌼🌼🌼🌼

Afternun afternun afternun.
Berapa hari je lagi nak puasa wehhhh.
Sehari? Berapa jam tinggal?
Nak raya nih mesti nak ploles kan, meh usha usha #tatesnow #tatearmel.
Kita ploles reramai sebelum raya.
Elok pakai krim siang organik #tatesnow pada bulan puasa ni sebab kita akan dehidrasi sedikit sebyk, so nak maintain kan kulit tak kering teruk, cuba facebalm day cream #tatesnow.
InshaaAllah dirawat n terjaga.
Alhamdulillah sistur puasa ke, rekreasi ke, waktu biasa biasa ni pon pakai memang okaaayyyy sangat.

Btw, nak jadi dropship? Stokis? Boley je nanti wasap wasap eh. So kita grab gelang emas n iphone utk raya eh.
Fyi, postage semenanjung RM8 dan Sabah Sarawak RM 12.

Tq🙋🙋🙋🙋🙋🌼🌼🌼🌼🌼

Nak gelang ke iphone?
Ainun pon da konfius dah.
Kalau boley nak pulun dua dua.
So apa lagi, meh join #tatesnow #tatearmel.
#dropshipneeded
#stokistneeded

Haa ni sama sebijik cam kakak, maleh pakai memacam benda last last calit facebalm shj sudah cukup bagiku! 😂😅
.
Whatsapp 01127090371 jom cantik! 💚
#tatesnowfeedback

#tatearmel Coco islands code 10. love sgt kaler ni nmpk gojes! whatsapp 0124483760 to submit your order 💋

Pilih2 nak warna apa. cantik uols! boleh bergaya raya nt! whatsapp 0124483760
RM35 sahaja exclude postage 💋
#tatesnow #tatesnowkedah #tatearmel

Maaf kakak lama tak hupdate dekat ig, kakak sibuk bercanda di tepian pantai, di ladang teh dan sebagai nya 😂😅 ..
Jadinya harini kakak nak belanja selfie hihi 😋 Masuk harini dh 6 bln pakai tatesnow tanpa sebarang foundation.. Konpiden sgt nih 😂 dulu muka kakak mmg tak senang keluar jerawat, tapi muka kusam ok tak tipu! Sekarang pakai tatesnow ni baru la dapat rasa makin glowing gitu muka kakak 😉

#tatesnowfeedback #kakakjual

Happy weekend uolssss 😍 Jom grab lipmatte by #tatearmel ni .Banyak colour lawa lawa tau .RM 35 jee 💋

DISKAUN !!! DISKAUN !!! DISKAUN !!! TATESNOW FACEBALM + TATEATMEL .

Tatesnow HQ buat promosi kaw kaw ni .Facebalm + tatearmel yg macam2 color hanya RM60 sahaja inc postage , harga biasa RM66.JIMAT !😍 Tunggu apa lagi cepat grab sekarang sementara stok masih ada .

Jom whatsapp tina 0176073698

#tatesnow #tatearmel #tatesnowfeedback #organicskincare #lipmatte

Hi pengguna n stalkers #tatesnow #tatearmel. Sori lama tak update produk krim siang, krim malam n sabun susu kambing.
Sistur bz cuti cuti jap.
Jangan lupa esok last nak grab free postage promo anniversary #tatesnow yang pertama. Cepat cepat grabbb!
#pulaurahsia #leklekje With pulau kita 🙋🏝🐋🍃🌅🚶👙🐬🏊

happy nya customer sya dpt facebalm dia yeay 💕😘 Hi korg, promo tinggal 4 hari tau. rugi sgt kalau korg x join beli masa promo nih. byk plak tu tatesnow offer harga best! jimat plak tu! beli siap2 utk pakai raya nt 💃🏻ckp nk cantik before raya kan? meh ler cuba #tatesnow & #tatearmel whatsapp 0124483760 ya. ☺️#tatesnowkedah #tatesnowfeedback

Nah kakak payung apa yang best sangat pasal facebalm tatesnow ni 😉Harini postage tau && promo ada lagi 6 hari sahajaaaa 😱
.
Whatsapp kakak 01127090371 / DM pun boleh. Nk cod takda masalah habaq mai kat mana nanti kakak berlari ke tempat awak ya 😘

Cepat cepat cepat.
Kejar promo sampai 9 May dan postage.
#tatesnow #tatearmel *TATESNOW 1ST ANNIVERSARY PROMOTION!! GRAB NOWW❤❤* 2 FACEBALM RM 50 (np:RM54)
FACEBALM+NIGHT BALM RM50(np: RM54)
FACEBALM + BAR SOAP RM40(np:RM46)
FACEBALM + TATE ARMEL RM60(np:RM66)
2 SET PERFECT RM110 FREE POSTAGE

TATE ARMEL 2 PCS RM60 (np: RM70)
3 PCS TATE ARMEL WILL GET 1 MORE FREE (RM90)(np:RM140)

FREE POSTAGE TO SM // RM5 POSTAGE TO SS
EXTRA FREE GIFT FOR THE LUCKIEST. HURRY! GRAB THE CHANCE

PROMO VALID UNTIL 9 MAY ONLY!

mehh pilih2 nak warna apa lepastu whatsapp 0124483760 okay
💋
1pcs RM35 exclude pos
2pcs RM60 free pos
3pcs and above get 1pcs free #tatearmel

Wow testimoni lagi.
#tatesnow #tatearmel

Morning uols! Meh kakak payung #tatesnowfeedback di pagi selasa yang mulia ini 😉 Promosi masih onzz tauu, sampai 9 Mei! Yang baru nk cuba tu meh beli sekarang, jimat poket awak 😆
.
Cepat whatsapp kakak 01127090371 / DM ig pun boleh 💚
.
TATESNOW 1 YEAR ANNIVERSARY PROMOTION;
❤2 FACEBALM RM 50 (np:RM54)
❤FACEBALM+NIGHT BALM RM50(np: RM54)
❤FACEBALM + BAR SOAP RM40(np:RM46)
❤FACEBALM + TATE ARMEL RM60(np:RM66)
❤2 SET PERFECT RM110 FREE POSTAGE
❤TATE ARMEL 2 PCS RM60 (np: RM70)
❤3 PCS TATE ARMEL WILL GET 1 MORE FREE (RM90)(np:RM140)
.
📮FREE POSTAGE TO SM // RM5 POSTAGE TO SS

abg posmen pun nak try pick up line. 😂👌🏻 hai semua, ESOK ADA POSTAGE 💕
#tatesnowkedah #tatesnowfeedback #tatearmel

Selamat Hari Pekerja!! 😘😘 Now utk dapatkan #Tatesnow & #Tatearmel anda ❣
Kita bagi diskaun KAWWWW2 sehingga 9 May Ini. Cepat cepat pm me✅

Selamat Hari Pekerja!! 😘😘 Whatspp 0172587815 sekarang utk dapatkan #Tatesnow dan #Tatearmel anda sekarang 💗💗 Psst .. Kita bagi diskaun KAw KAWWWW sehingga 9 May Ini. CepAt cepat whatsapp 0172587815😍😍

✨RAMBANG MATA TENGOK TATEARMEL✨
.
.
Mari2 cik adik🎤
Mari2 cik abang
Tengok iqa belanja gambar apa
Si #tatearmel pilihan gegadis di luar sana
kakak2,ibu2 dan abang2 yang nak belanja awek,mak,bini mereka tu boleh cuci mata yaa❤️
.
.
Harga yang murah saja
Kena pula dengan citarasa
.
.
#jomcantiksesama #agenmuadzamshah #agentdungun #tatearmel

Hi semua 🙋🏻 uols dh ada lipmatte utk raya ke belom? kalau belom meh ler usha2 tatearmel nih. kalau berkenan terus whatsapp naaa. ya, mmg raya lmbt lg tapi sementara kami duk tgh buat promo kaw kaw setahun sekali nih, meh beli cepat2 nt tak kalut dah 😋 FREE POS plak tu! Pos hari Selasa ni 💃🏻
.
0124483760

1pcs RM35, exc postage
2pcs RM60, Free postage
3pcs RM90 + Free 1pcs, free postage

#tatearmel

Cantiknya color2 lipmatte #tatearmel .Beli 2 JIMAT RM10 .Beli 3 PERCUMA 1 .

Bestnya!!!Free postage SEMENANJUNG MALAYSIA .

JOM GRAB .Whatsapp 0176073698

#tatesnow #tatesnowmelaka #tatesnowfeedback #tatearmel

Salam Jumaat kesayangan kakak! ✨
.
Promo masih berjalan ya sampai 9 Mei! Siap ada free gift lagi siapa cepat dia dapat 😋
.
❤2 FACEBALM RM 50 (np:RM54)
❤FACEBALM+NIGHT BALM RM50(np: RM54)
❤FACEBALM + BAR SOAP RM40(np:RM46)
❤FACEBALM + TATE ARMEL RM60(np:RM66)
❤2 SET PERFECT RM110 FREE POSTAGE
❤TATE ARMEL 2 PCS RM60 (np: RM70)
❤3 PCS TATE ARMEL WILL GET 1 MORE FREE (RM90)(np:RM140)
.
📮FREE POSTAGE TO SM // RM5 POSTAGE TO SS

✨PAKAI #tatesnow & #tatearmel
.
.
Antara customer iqa iaitu student politeknik yang memilih untuk menggunakan #tatearmel dan #tatesnow dalam satu masa
.
.
😱😱Cantik bukan?
#tatesnow memang sesuai untuk semua jenis kulit dan semua peringkat usia
.
.
Manakala #tatearmel juga didatangkan dengan pelbagai warna2 yang cantik untuk menghiasi bibir anda supaya nampak lebih menarik👍🏻
.
.
💄Tate❤️Armel(RM35)
🍀Tatesnow Facebalm(RM23)
🍀Set Perfect(RM55)
📫Postage(RM8)
📞014-5200903
.
.
#jomcantiksesama #agenmuadzamshah #agentdungun #tatearmel #tatesnow

Assalamualaikum youls!
YAYY!!! Kakak nk bagitahu ni ada PROMO GILA2 WITH FREE GIFT SEMPENA TATESNOW 1ST YEAR ANNIVERSARY!! BELI TIME PROMO LAGI JIMAT BERBALOI2. PAKAT-PAKAT DENGAN KAWAN-KAWAN MAKCIK MAKCIK,BELI SEKALI...LAGI BYK LAGI DISKAUN KITA KASI!!😘❤
.
Pilih promo mana awak nak, pastu whatsapp kakak ya! 👇🏻👇🏻👇🏻😍
.
💚 2 FACEBALM RM 50 (np:RM54)
💚 FACEBALM+NIGHT BALM RM50(np: RM54)
💚 FACEBALM + BAR SOAP RM40(np:RM46)
💚 FACEBALM + TATE ARMEL RM60(np:RM66)
💚 2 SET PERFECT RM110 FREE POSTAGE
💚 TATE ARMEL 2 PCS RM60 (np: RM70)
💚 3 PCS TATE ARMEL WILL GET 1 MORE FREE (RM90)(np:RM140)
.
FREE POSTAGE TO SM // RM5 POSTAGE TO SS
EXTRA FREE GIFT FOR THE LUCKIEST. HURRY! GRAB THE CHANCE

✨GOOD MORNING DEAR TATEARMEL LOVER✨
.
.
Hari ni iqa lebih suka memilih code 05 untuk dicalitkan sebab nak nampak simple and tak menyerlah sangat
.
.
Best giler pakai #tatearmel ni rasa macam tak pakai apa2,ringan je and tak sakitkan kulit kita sendiri💄❤️
.
.
Sempena promotion 1st anniversary ni #tatearmel dapat harga durian runtuh tau👍🏻
.
.
#tatearmel #agentdungun #agenmuadzamshah #jomcantiksesama

DISKAUN !!! DISKAUN !!! DISKAUN !!! TATESNOW FACEBALM + TATEATMEL .

Tatesnow HQ buat promosi kaw kaw ni .Facebalm + tatearmel yg macam2 color hanya RM60 sahaja inc postage , harga biasa RM66.JIMAT !😍 Tunggu apa lagi cepat grab sekarang sementara stok masih ada .

Jom whatsapp tina 0176073698

#tatesnow #tatearmel #tatesnowfeedback #organicskincare #lipmatte

BUY 3 FREE 1 .WOWW!! JIMAT RM35 !

Jangan ketinggalan dapat kan tatearmel lipmatte yang cun melecun .

Kenapa perlu dapat kan lipmatte dari TATEARMEL?
✔Pelbagai color yang menarik
✔Tahan lama di bibir
✔Bibir tak kan nampak kering
✔Nampak lagi muda dari umur asal
✔Beli 3 PERCUMA 1 + Free gift (terhad)

Cepat cepat whatsapp tina 0176073698

#tatesnow #tatesnowmelaka #tatesnowfeedback #organicskincare #merawatkulit #glowing #flawless #tatearmel

Morningggg.
The promo still available.
Grab while you can.
#tatesnow #tatearmel
🙋🙋

✨AMBIK DUA DAPAT MURAH✨
.
.
Sape tanak benda murah kalau dapat offer bebanyak semua kita nak bukan?❤️
.
.
Raya nak dekat dah ni boleh la korang nak melaram dengan #tatesnow dan #tatearmel 😍😍
Kulit muka terjaga di pagi raya dicalitkan lagi dengan warna2 lipmatte #tatearmel yang cantik2 makin menyerlah la hangpa🌹
.
.
#tatesnow #tatearmel #agenmuadzamshah #agentdungun #jomcantiksesama

*TATESNOW 1ST ANNIVERSARY PROMOTION!! GRAB NOWW❤❤*
.
.

TATE ARMEL 2 PCS RM60 (np: RM70)
3 PCS TATE ARMEL WILL GET 1 MORE FREE (RM90)(np:RM140)
.
.

FREE POSTAGE TO SM // RM5 POSTAGE TO SS
EXTRA FREE GIFT FOR THE LUCKIEST. HURRY! GRAB THE CHANCE
.
.

PROMO VALID UNTIL 9 MAY ONLY!

#lipsmatte #lippmalaysia #lipstickmurah #lipstick #bazaarpaknilprodukkecantikan #bazaarpaknil #bazaarpaknilmakeup #bazaarpaknilmalaysia #bazaarkl #tatearmel #tatearmellipmatte #tatearmelipoh #tatearmelnilai #tatearmelseremban

✨CANTIK MENARIK KAU MEMANG DEBOOM✨
.
.
Tengok ni adik kesayangan iqa calitkan #tatearmel code 05 kemain lawaa aihhh😍😍Meletopp💋
.
.
Team kami sedang menyambut 1st anniversary tatesnow so promotion sedang berjalan sehingga 9MAY‼️‼️
Jangan lepaskan peluang❗️
.
.
#agenmuadzamshah #agentdungun #jomcantiksesama #feedbackcustomer #tatearmel

Nak lagi lawa pakai lipmatte by #tatearmel 💄

Cantik sangat Ya Ampun makwe ni pakai lipmatte by #tatearmel .Apa tunggu lagi cecepat ws i 013-3025424 💋💄

Shhh....I LOVE YOU !! .
.
Kenal takkk?? Retis pun guna #tatearmel tauu....cantik sangat....
.
.
STAY TUNED! TOMORROW ADA PROMO! sempena kita nak celebrate anniversary #Tatesnow yg pertama... tungggu !!

Hi uols! adik Kapten Aidan, si cantik diana dlm drama Shh I LOVE YOU pun sgt suka TATE ARMEL LIPMATTE💋

seronok sis kita artis call bgtau Tate armel best. TQ aien

Nak beli TATE ARMEL tunggu esok tau! Ada promotion best sempena anniversary tatesnow❤️❤️ Boleh whatsapp 0124483760 💋#tatearmel

wedding 22 april 2017. resepsi gitu dengan mekap bertatahkan tatearmel code passionate lady. sebagai bridesmaid separuh hari. tahniah nabilla syazwani n faidhi. moga kekal til jannah. #tatearmel #tatesnow #wedding #cousins #masjidbesi 😘🤗🎶🎊🎶🎊🎶

#tatesnowfeedback
meh admin lanje feedback dari pengguna #tatesnow ni.

Percayalah , korang stick guna 1 cream ni je dah boleh cover segala cela. Bukan cover je , makin baik & cantikkan muka uolls tu.
WhatsApp admin yukkkk
019-7619213
019-7619213
019-7619213

#tatesnowjb #tatesnowfeedsback #tatearmel #skincareorganicmurah #skincareorganic #bazaarjohor #bazaarmalaysia #barangbaik #utmjohor #uitmjohor #uthm #pis

#tatesnowfeedback
meh admin lanje feedback dari pengguna #tatesnow ni.

Percayalah , korang stick guna 1 cream ni je dah boleh cover segala cela. Bukan cover je , makin baik & cantikkan muka uolls tu.
WhatsApp admin yukkkk
019-7619213
019-7619213
019-7619213

#tatesnowjb #tatesnowfeedsback #tatearmel #skincareorganicmurah #skincareorganic #bazaarjohor #bazaarmalaysia #barangbaik #utmjohor #uitmjohor #uthm #pis

Gojes sangat makwe ni pakai lipmatte from #tatearmel .Jom order girlsssss banyak colour yg meletop 💄

Nah kakak up lagi #tatesnowfeedback untuk tatapan semuaaa. Yang island lover macam kakak (padahal baru sekali pergi 😌) atau yang akan ke pulau, boleh dah start whatsapp / DM kakak untuk order atau nk tanya apa apa pasal #tatesnow pun bolehh. Nanti kakak jawab seikhlas hati semua soalan uols 😉💚
.
📱 01127090371 / DM

Seghiusly pencinta tatesnow???
Me also one of da tatesnow lover okay.
#tatesnow #tatearmel
TateArmel lipsmatte (RM35)
Facebalm Day Cream (RM23)
Facebalm Night Cream (RM25)
Papaya + Aloe Vera Soap (RM15)
Flawless Set (RM55)
EXCLUDE POSTAGE

My favourite facebalm ever!
GMP & KKM approval NOT170307635K.
100% organic.

Selalu orang tanya kakak apa #tatesnow facebalm nih! Apa yang best sangattt, pakai sekali confirm repeat! 😱
.
1️⃣ GLOWING GLOWING GLOWING! Tak perlu pakai foundation atau bedak lagi dah lepas sapu #tatesnow facebalm nih. Jimat, cepat & murah ya amatt!
.
2️⃣ Merawat kulit secara perlahan2.. Slow2 jerawat, jeragat akan hilang. Pastu makin cerohh!
.
3️⃣ Tradisional dan organik tanpa bahan2 merkuri / merbahayaaa & diimport khas dari Jepun tau!
.
Maka nyaaa boleh whatsapp kakak 01127090371 / DM kalau nak kulit glowing & dewy macam mek2 drama korea yaaa 😉

Dia maii lagi 😍
.
Makin cantik sistur sorang ni even kuat main futsal muka maintain ayu comey je sesejak pakai #tatesnow ni. .
Hakak kat luar sana taknak try ke ? Tak rasa menyesal nanti time raya semua cantik berseri . .

Meh WhatsApp admin 019-7619213

#tatesnowjb #tatesnow #tatearmel#tatesnowjb #tatesnowhq #tatesnow #tatearmel #skincareorganicmurah #skincareorganic #skincare #bazaarpaknilmurah #bazaarmalaysia #bazaarjohor #uthm #utm #uitmjohor #pis #luaskankuasamu

Lagi #tatesnowfeedback dari customer kakak yang disayangi semuaa 😍
.
Kalau nak cuba semua produk tatesnow boleh ambil set ya, RM55 sahajaaa. Lebih jimat! Tapi kalau awak nk cuba facebalm yg letops tu pun bolehh, RM23 sahajaa ☺️
.
Meh whatsapp kakak 01127090371 / dm yaaa

Haiii girlssss 😍 Great news for lipmatte lover 💋 U will get this awesome lipmatte from #tatearmel for only RM 20 for any purchase of any #tatesnow Product .Lets grab it now girlsssss 💄

Cun gila tengok makwe makwe ni pakai lipmatte #tatearmel .Cepar grab girlsssss 💋💄

Most Popular Instagram Hashtags