[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tartnenasgulung

8519 posts

TOP POSTS

#tartnenasgulung rm35/45pcs. Whtsapp 0196063157 utk tempahan.

...malas nak tulis caption! Jadi inilah pesanan penaja kepada sahabat yg sudi menempah biskut #tartnenasgulung #semperet dan #steamedfruitcake daripada kak Jun. #selamatberbuka

Membujur lalu, melintang pukang #tartnenasgulung

SELAMAT TAHUN BARU HIJRAH - 1439H

Sempena cuti esok kami ada cod! Sesiapa nak order sila wasap ya..kita sedia menghantar kawasan lembah kelang sahaja.
#tartnenasbunga #tartnenasgulung #tartnenascomel #tartnenascomelpremium #sayajualtartnenas

Ini semua sudah ada yg punyaaaaaaa hahahahaha *last order kita buka smpi ahad ni je. Lepas tu kita tutup ketat2 smpi tahun depan. #tartnenasgulung rm35/45pcs πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Tau tak arini last day utk order raya #tartnenasgulung ni? Ok nk bgtau je. πŸ’‹πŸ’‹

happy sunday u olls
Mood baking datang kejapπŸ˜€
Mama buat cookies today

#tartnenasgulung
#sampritsusu

Besok kalau rajin kita sambung lagi😎
Adeh buat sikit pun penatπŸ‘»

Memang tetiap tahun tart nenas gebus ni jalan duluu πŸ˜† bubyee gebus2 sekalian ke pangkuan tuan masing2 esok 😘 #kuihrayapanda #tartnenasgebu #tartnenasgulung

MOST RECENT

Hai. Again u olls
Kepada Pencinta tart roll kami
Kami sentiasa ada yer
Sapa nak roger2 k
Aduii ramainye yg msg tanya Ada stock tak.. Kami proceed new order okeyyy

Jom join team kami utk #dropship
Keuntungan lumayan
Mmg x buat stock byk2 sbb
kami mengamalkn fresh from ovan gitu
nakkkk DM us
Boleh buat minum petang or jajan dikala boring
Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe

#tart #tartnenasgulung#maluri #sogo #lrt#midvalley #tartgebu #biskut#tartnenas#monorel#klcc#axisatrium#pandanindah#menaracimb#oldtown#maryk#Nanding

Our contact no
Whatapp us 01137059243

Pencarian #agent masih dibuka.

🍍SWEETO TART NENAS MAMA🍍
Apa yg istimewa dengan tart Sweeto?? πŸ’–bahan2 yg digunakan bahan2 yg premium, pembuatannya sgt2 teliti.
πŸ’–Inti banyakk.gebu2.
πŸ’–tepung yg lembut & x melekit tauu.
πŸ’–rasa yg sangattt sedap. Dah cuba skali pastiii nak lagi!! 😍😍😍 Ada 2 JENIS:
🍍🍍tart nenas gulung mama
🍍🍍tart nenas cheese mama

Sebalang rm22 (20 biji) 😍😍😍
Cod (caj rm3-5 sahaja) πŸš—Putrajaya
πŸš—Cyberjaya
πŸš—Desa Pinggiran Putra
πŸš—Sungai Merab
πŸš—Bandar Baru Bangi
πŸš—Subang Jaya
πŸš—USJ

Berminat?? 😍 tekan je link wassap ni: www.wasap.my/60162224597

#agentPutrajaya #teamSelangor
#sweeto #tartnenasgulung #tartnenascheese
#tartviral #tartgebu #tartnenas

:: allooo... lets party for 3 days with fast sale items... feel gud.. feel full... cepat waz up .. 0196539449... #sayajualbrownies #brownieskedut #tartnenasgulung #browniesmurah #melawati #wangsamaju #keramatau #custartpuffmelawati #custardpuffsedap #cheesetartgebu #cheesetart melawati #browniesmelawati

Thank you customer for sharing pictures with us! ❀
_
Buat makan makan sendiri je katanyaaa. Sis ni guna acuan tart nenas Lidah ye.
_
READY STOCK
Acuan Tart Nenas Sikat βœ”
Acuan Tart Nenas Lidahβœ”
NEW Acuan Tart Nenas Double Lashesβœ”
_
Material Tembaga
_
To order WA Nis di 0134866003 or click link at bio πŸ‘†πŸ˜˜ #tartnenasgulung #tartnenas #tartnenassedap #acuantembaga

Aneka TART

Mix Filling (πŸ‡πŸ“πŸ«) cheese tart + Tart nenas 🍍.. Tq 😘😍 http://www.wasap.my/600132503156

#anekatart #cheesetart #tartnenasgulung #tartnenas #openorder #ipoh #ipohipohajer

Trey YanG PerTama UnTuk hri Ini..
AnAk poN dAh leNa,jOm samBunG tRey YaNg Ke Dua.. #tartnenasgulung
#madebyme
#norainibahuluhomemade

Ta Aishah Hamzah for taking my order...alhamdulillah sedap !! Kite suka kite suka... tq papa bwk kn all the way frm Muar.. love you! πŸ˜—πŸ˜ #tartnenasgulung
#yummyfood
#niezasahak
#december17

Percaya x ? mama ckp tart nenas yg hari raya puasa bln 6 lpas masih blh mkn...masih still elok gebu cair dimulut lg..somi duk simpan kemas blik bt kuar bskut raya ha...mama pn xigt da simpn lebihan dr cstmer,,igt nk buang terus, tgk masih elok lg,try rasa, La masih blh mkn lg wlpn ada yg da pecah² sikit...😊😊😊sukanyer blh jd testimoni sdri cookies raya 2017 ni...tunggu raya tau depan lak ek projek cookies raya 2018...
#tartnenasgulung #cookieraya #mamabuat #mamajualcookiesraya #cookies #foodporn #foodie #dmamajualkekcookieskuihmuihrotidllhomemade

Tart buah comey lottey.. Mak tanye.. Nape bentuk nye tak sama?
Kita jawab.. tak sama tu kan seni mak.. Ciptaan Allah pon tak sama.. Apakan pulak buatan manusia.. Haha.. Version belum bakar.. http://www.wasap.my/600132503156

#tartnenasgulung #tartnenas #tartbuah #tarthantaran #ipoh #ipohipohajer #ipohcityawesome #openorder #bazarpaknilmurah #bazaar

Hai u olls
Arini
Kongsi 3love lagi meaning
I L O V E U much much tau
Alhamdulillah arini ade order lagi
Sape2 nk join inform k

Kepada Pencinta tart roll kami
Kami sentiasa ada yer
Good news
#klarea
#selangorarea abam #ubereat will sending ur purchase dgn selamat
Jika terliur cpt order tauuu

Charges depend how far ur location k
Mmg x buat stock byk2 sbb
kami mengamalkn fresh from ovan gitu
nakkkk DM us
Boleh buat minum petang or jajan dikala boring
Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe

#tart #tartnenasgulung#maluri #sogo #lrt#midvalley #tartgebu #biskut#tartnenas#monorel#klcc#axisatrium#pandanindah#menaracimb#oldtown#maryk#Nanding

Our contact no
Whatapp us 01137059243

Pencarian #agent masih dibuka.

Koje di malam hari😘

#tartnenas #tartnenasgulung #sedap

#tartnenasgulung #tartnenas #pineappletart yang telah di booked.
.
Morning uall

Kita memang restock selalu tart nenas gulung ni. U all kena booked klu nak ye. #tartnenasgulung #tartnenas #pineappletart #christmascookies #christmas #wangsamaju #kualalumpur #homemade #freshfromoven

Tengah hadap jem ke tuuu πŸ‘€πŸ˜„ ?
Jangan stress-stress ye. Ni nak bagitau mek jah nak open order Tart Nenas Cheese dan Tart Nenas Gulung.
Kita buat secara Pre order je dulu sebab kan sekarang mek jah dalam proses set up tempat production baru.
Ada ke yang ghinduuu tart noneh by #sweeto ?? Ada 100 balang je untuk batch ni tu pun dah kena booking 50 balang dek agent putrajaya kita 😍
Customer dia tak boleh tunggu dah sebab teringat ingat kemanisan kegebuan #tartnenascheeseviral sweeto.
Siapa cepat dia dapat hokey πŸ˜„
Kita anta by courier.
Siapa nak boleh terus Whatsapp 017 2011185 laju-laju.
@serinaredzuawan pun dah rasa. Korang bila lagi ?? 🀀

#sweeto #sweetolover #sph #houzoftart #tartviral #foodlover #tartnenasgulung

Assalamualaikum..
.
Kali ni Ticer buat PJJ biskut yang memang evergreen dan Ticer sendiri dah jual biskut ni Since tahun 2002 lagi okeh.😘
.
Biskut yang sentiasa ada permintaan dan ada peminatnya tersendiri..
.
Lagi satu nak bagitau, tart ni bukan biskut raya jerk, tapi biskut sepanjang tahun tau, sebab Ticer sendiri pun sentiasa kena top up stok..kecuali kalo kebizian melanda diri ini..kikiki..
.
Macam Ticer memang lebih suka jual tak banyak jenis, tapi jual dalam kuantiti yang banyak, malas nak uruskan banyak bahan..hikhikhik. Korang suka yang macam mana? ✌
.
Dah ready nak jadi taukey tart nenas? Meh sama2 cari duit untuk sakan raya tahun ni😊
.
.
Berminat boleh wasap πŸ“²019.9769677
.
#tartnenasgulung #tartnenasmawar #tartnenascheese #kelasmasakonline #kelasmasakticerhasnah #kelasmasak #kelasmasakan #ilovebaking #homebaker #baking #bakingclass #recipe #recipes #foodporn #resepi #malaysianfood #foodlover

thank you semua...lagi feedback tart nenas dan snowcheesecake kami...tq tq 😘😘😘
#tartnenasgulung
#cheesecake

Assalamualaikum semua
Nak bukak order yg color2
Kepada Pencinta tart roll pls follow
@tartnenas_byputrihanglipur

Kami sentiasa ada yer
Good news
#klarea
#selangorarea abam #ubereat will sending ur purchase dgn selamat
Jika terliur cpt order tauuu

Charges depend how far ur location k
Mmg x buat stock byk2 sbb
kami mengamalkn fresh from ovan gitu
nakkkk DM us
Boleh buat minum petang or jajan dikala boring
Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe

#tart #tartnenasgulung#maluri #sogo #lrt#midvalley #tartgebu #biskut#tartnenas#monorel#klcc#axisatrium#pandanindah#menaracimb#oldtown#maryk#Nanding

Our contact no
Whatapp us 01137059243

Pencarian #agent masih dibuka.

Berpagi pagi dengan ni.
Siap ..n collected. #brownies n #tartnenasgulung

Nk order pm ya ..😘😘
#tartnenasgulung πŸπŸ’•

#tartnenasgulung πŸπŸ’•

Siap dh .. tQ cust yg sudi order .. Xraya pon blh je nk mkn kn , siapa yg nk order blh je , pm laju2 ya.. 😊😊 #tartnenasgulung πŸπŸ’•

Oh maaf senyap sekejab. Busy buat ni lah
Siap dah. 30 balang #tartnenasgulung #tartnenas nak letak atas meja jamuan pengantin. Untung lah korang mak pengantin lelaki belanja tart nenas ni
.
Alhamdulillah tq kak ela @elaeman #tartnenas_annarossa #annarossarichoven

Hai. Again u olls
Kepada Pencinta tart roll kami
Kami sentiasa ada yer
Sapa nak roger2 k
Jom join team kami utk #dropship
Keuntungan lumayan
Mmg x buat stock byk2 sbb
kami mengamalkn fresh from ovan gitu
nakkkk DM us
Boleh buat minum petang or jajan dikala boring
Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe

#tart #tartnenasgulung#maluri #sogo #lrt#midvalley #tartgebu #biskut#tartnenas#monorel#klcc#axisatrium#pandanindah#menaracimb#oldtown#maryk#Nanding

Our contact no
Whatapp us 01137059243

Pencarian #agent masih dibuka.

Alhamdulillah, tart nenas gulung ni merupakan biscuit paling top. Dengan menggunakan Butter yang asli, jem nenas power dan paling penting lembut dan cair di mulut. Sambil sambil duduk tu, bolehlah makan makan biscuit #EnakKampung . Confirm lepastu tak berhenti mengunyah πŸ˜‹.
. Haa akak akak abang abang adik adik, cepat cepat whatsapp 0132208708 untuk tempahan ❀

Assalamualaikum semua
Nak bukak order yg color2
Kepada Pencinta tart roll pls follow
@tartnenas_byputrihanglipur

Kami sentiasa ada yer
Good news
#klarea
#selangorarea abam #ubereat will sending ur purchase dgn selamat
Jika terliur cpt order tauuu

Charges depend how far ur location k
Mmg x buat stock byk2 sbb
kami mengamalkn fresh from ovan gitu
nakkkk DM us
Boleh buat minum petang or jajan dikala boring
Healthy food homemade & as we know nenas banyak vitamin kan x mkn buah mkn Jem dia pon ok hehe

#tart #tartnenasgulung#maluri #sogo #lrt#midvalley #tartgebu #biskut#tartnenas#monorel#klcc#axisatrium#pandanindah#menaracimb#oldtown#maryk#Nanding

Our contact no
Whatapp us 01137059243

Pencarian #agent masih dibuka.

tinggal 2hari shja musim cuti sekolah bakal membuka tirainyaa..mesti ramaiiii yg da plan nak buat mjlis kan?
ada yg buntu xtau nak buat hntrn utk mjlis tunang/perkahwinan nanti ke?

jommm cipta kelainan.hntran biskut raya premium dari #ketuk2aidilfitri
:
:
3balang hantaran cookies diatas iaitu #biskutombakrindu#crunchyoreocookies#tartnenasgulung#

nak order?
www.wasap.my/60102315362

Most Popular Instagram Hashtags