[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tartnenasgulung

8408 posts

TOP POSTS

Berpeluh tgk Harga barang baking skrg... Huhu

Ada lagi byk tak beli ni... Sama sama kita berdoa agar rege turun ye... Yg order cookies tu... Kak Long dah nk start buat da... Tq ye 😁

#angan2 #huhu #belgiumcookies
#tartnenasgulung #semperitcheese #semperithersheys

Tq syg tmn mama hantar tart nenas gebas gebus di unikl ..
Nnt mama belanja makan2 ek!😘😘😘 #tartnenas #milionfoodmarkets #tartnenasgulung #tartnenassedap

Homemade lagi memang lah sedap #tartnenasgulung #biskutraya2017

Bahang raya masih terasa...layan 😍😍😍
Semua customer mengadu biskut dh habis
#tartnenasgulung #sayajual #bobbys_baker #petalingjaya
Wssp 0192215893

Tart Nenas on sale. Restock.
Whatsapp 0177295695
#tartnenasgulung #tartnenas #tartgulung #tartnenasmurah

Assalamualaikum..
.
Gendang Syawal dah berdentum dentam..disebabkan tu la jugak kot ramai sangat dok tanya pasal PJJ biskut raya, makanya Ticer siapkan jugak la PJJ untuk biskut raya..
.
Cuma kali ni Ticer buat PJJ biskut yang memang evergreen dan Ticer sendiri dah jual biskut ni Since tahun 2002 lagi okeh.😘
.
Biskut yang sentiasa ada permintaan dan ada peminatnya tersendiri..
.
Lagi satu nak bagitau, tart ni bukan biskut raya jerk, tapi biskut sepanjang tahun tau, sebab Ticer sendiri pun sentiasa kena top up stok..kecuali kalo kebizian melanda diri ini..kikiki..
.
Macam Ticer memang lebih suka jual tak banyak jenis, tapi jual dalam kuantiti yang banyak, malas nak uruskan banyak bahan..hikhikhik. Korang suka yang macam mana? ✌
.
Dah ready nak jadi taukey tart nenas? Meh sama2 cari duit untuk sakan raya tahun ni😊
.
.
Berminat boleh wasap πŸ“²019.9769677
.
#tartnenasgulung
#tartnenasmawar
#tartnenascheese
#kelasmasakticerhasnah
#kelasmasakonline

Memang tetiap tahun tart nenas gebus ni jalan duluu πŸ˜† bubyee gebus2 sekalian ke pangkuan tuan masing2 esok 😘 #kuihrayapanda #tartnenasgebu #tartnenasgulung

...malas nak tulis caption! Jadi inilah pesanan penaja kepada sahabat yg sudi menempah biskut #tartnenasgulung #semperet dan #steamedfruitcake daripada kak Jun. #selamatberbuka

MOST RECENT

Tart Nenas onsale.
#tartnenas #tartgulung #tartnenasgulung
Whatsapp 0177295695

Ada je ni. Dok pack untuk regular mengidam. Sonok dapat penuhkan impian n jadi salah satu pilihan NOMBOR 1 #tartnenasgulung di Malaysia ni
.
Thanks Puan Ji. Nanti order lagi.
#kualalumpur2017
#tartnenas
#pineappletart

Assalamualaikum..
.
Kali ni Ticer buat PJJ biskut yang memang evergreen dan Ticer sendiri dah jual biskut ni Since tahun 2002 lagi okeh.😘
.
Biskut yang sentiasa ada permintaan dan ada peminatnya tersendiri..
.
Lagi satu nak bagitau, tart ni bukan biskut raya jerk, tapi biskut sepanjang tahun tau, sebab Ticer sendiri pun sentiasa kena top up stok..kecuali kalo kebizian melanda diri ini..kikiki..
.
Macam Ticer memang lebih suka jual tak banyak jenis, tapi jual dalam kuantiti yang banyak, malas nak uruskan banyak bahan..hikhikhik. Korang suka yang macam mana? ✌
.
Dah ready nak jadi taukey tart nenas? Meh sama2 cari duit untuk sakan raya tahun ni😊
.
.
Berminat boleh wasap πŸ“²019.9769677
.
#tartnenasgulung
#tartnenasmawar
#tartnenascheese
#kelasmasakticerhasnah
#kelasmasakonline

Tart Nenas on sale. Restock.
Whatsapp 0177295695
#tartnenasgulung #tartnenas #tartgulung #tartnenasmurah

Petang sabtu yang malas tapi mulut rasa nak makan...nak kedapur bercintalah pulak..nasib baik ada lagi belen belen tart nenas bunga haishhh lawan dengan kopi o pun sodap...jom mengopi #tartnenasbunga #tartnenasgulung #sayajualtartnenas
Sesiapa nak saya COD esok silalah wasap ya seprti dibio atas tu☝️☝️☝️saya akan reply secepatnya, insyaallah!

Kerana aromanya sering memenuhi ruang..
Kerana Gebunya..
Kerana Masam Masam Manisnya

#TartNenasHMLegacyBiz
#tartnenasgulung
#tartnenas
#HomemadeJem

#musttry #bruneifood - Biskut Tart Nanas are soft pastry cookies filled with #pineapple 🍍 marmalade and glazed with egg yolk #brunei #visitbrunei #biskuttartnanas #biskuttartnenas #tartnanas #tartnenas #tartnanasgulung #tartnenasgulung #pineappletart #food #musttryfood

SELAMAT TAHUN BARU HIJRAH - 1439H

Sempena cuti esok kami ada cod! Sesiapa nak order sila wasap ya..kita sedia menghantar kawasan lembah kelang sahaja.
#tartnenasbunga #tartnenasgulung #tartnenascomel #tartnenascomelpremium #sayajualtartnenas

Sapa punya ha cepat rebut..
.
#tartnenasgulung
#pineappletart
#nastar
#homemade

Tart Nenas Gebu Gebas....cair di mulut...sedap di tekak...kenyang di perut...tak rugi ngadap ni biar pun bukan time raye.

Yuran Kelas Pjj RM 30 😍😍😍 Wasap 017.340.1595
#tartnenasberantu #tartnenas #tartnenasgulung #tartnenasgebu #tartnenasmawar ##tartnenasnyonya #tartgebuajarsampaijadi #tartgebu

#tartnenasgulung Beratur masuk balang pulak..

Most Popular Instagram Hashtags