#tarbiahsentap

MOST RECENT

ADAKAH LUKISAN TARBIAH 3 PENGAKHIRAN BAGI LUKISAN TARBIAH 1 DAN LUKISAN TARBIAH 2?
.
.
Tengok tuh! Betapa tebalnya Lukisan Tarbiah 3! ๐Ÿ˜ Insya-Allah akan memuaskan penantian semua pembaca Lukisan Tarbiah 1 dan 2. Ini admin kongsikan sinopis Lukisan Tarbiah 3
.
.
Kekadang hati kita sudah terlalu gelap dan keras, tak mampu lagi mengalirkan air mata apabila memikirkan betapa banyaknya dosa yang masih belum kita insafi dan istighfari
.
.
Betapa hanyut dan larutnya kita dalam hiburan dan gelak tawa, gagal sudah untuk kita mengalirkan air mata untuk-Nya. Namun mudah pula ia menitis, jika untuk artis drama yang tak pernah kenal pun kita siapa.
.
.
Mudahnya ia menitis, jika matinya karakter fiksyen, yang tak pernah wujud pun di alam nyata. Mudahnya ia menitis, jika untuk pasangan ajnabi yang tak pernah terdetik pun mahu memimpin kita ke syurga. Mudahnya ia menitis, jika gagal mendapat pujian dan sanjungan dunia beserta isinya.
.
.
Dunia ini sebentar cuma. Yang tidak menangis kini, pastinya akan menangis nanti. Moga-moga tangisanmu yang terakhir ini... Adalah tangisan yang akan menyelamatkanmu dari api neraka
.
.
Tangisan yang akan membawa dirimu ke syurga. Semoga lukisanku ini menjadi asbab untuk air mata keinsafan. Untuk dapatkan buku Lukisan Tarbiah 3
.
.
WHATSAPP 0176884729 SEGERA
WHATSAPP 0176884729 SEGERA
WHATSAPP 0176884729 SEGERA
.
.
Reminder gais, sekarang kami tengah jalankan Jualan Ramadhan Online. Ada macam macam promosi dengan dapatkan 5 buah buku hanya RM50! Dapatkan 3 buah buku hanya RM50! Dannnn 2 buah buku baru best seller 2 buah hanya RM55! Whatsappp kami sekarang ๐Ÿ˜
.
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap

Surprise gift?! Yee betul! Anda tak salah baca!
Macam mana nak dapat surprise gift from @tarbiah.ftaqada???! Pilih mana mana pilihan yg anda nak :- 1. Beli buku buku terbitan Tarbiah Sentap dengan total RM100.
2. Beli buku buku Aqada dengan total RM100.
3. Beli buku Tarbiah Sentap & Aqada = RM100 ๐Ÿ“ŒBuku buku ni beli dengan saya tau!

Senang sahaja bukan untuk mendapat surprise gift daripada saya?! Apa lagi? Mari lah whatsapp saya segera! 0189539372 ๐Ÿ“ฒ Atau DM ๐Ÿ“ฉ

Surprise gift ni untuk 3 customer terawal sahaja (dengan pembelian sebanyak RM100)!! ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š Nak tahu apa surprise gift yang saya beri?

Jeng jeng jeng.. Hanya 3 customer sahaja yang tahu.. #surprisegift #jualbuku #tarbiahsentap #aqada #henshin #islamicbooks #islamicbook #bukumotivasi #ibrah #books #bukuagama #jualbukuagama

BUKU BARU BULAN NOVEMBER, AGAR KAU BAHAGIA DAH SAMPAI GAIS ๐Ÿ˜
.
Pernah baca novel Kerna Syurga bukan Percuma? Pernah tengok drama Kerna Syurga bukan Percuma di Astro Oasis? Kisah Khairul Rafeeq? Abang Surau?
.
Yes! Kali ini penulis novel KSBP, buat julung kalinya ingin menerbitkan sebuah naskah baru berbentuk puisi! Tak percaya? Ini kami bawakan, buku AGAR KAU BAHAGIA!
.
Buku ini mempersembahkan anda dengan 100 puisi, luahan hati penulis untuk memujuk lembut diri pembaca agar mereka lebih menghargai diri sendiri.
.
Buku yang bakal membuatkan hati yang sayu kembali segar. Membuatkan hati yang lemah kembali bersemangat. Dan untuk hati yang sedih kembali ceria bahagia.
.
Ramai yang kata,
.
"Tuhan kejam. Kenapa aku? Aku pun teringin nak hidup seperti orang lain. Bahagia."
.
Sedang mereka merintih menginginkan sesuatu dalam hidup orang lain, mereka tidak sedar.. Berapa ramai orang yang sedang menanti doa mereka dikabulkan untuk mendapatkan sesuatu seperti apa yang kita kecapi.
.
Bersyukurlah. Hanya dengan bersyukur, kita akan merasa tenang. Dan untuk mereka yang sedang mencari sesuatu yang seakan-akan hilang dalam diri
.
Ini aku hadiahkan, Agar Kau Bahagia.
.
ORDER DIBUKA SEKARANG. WHATSAPP 017 5993816 SEGERA. READY STOCK โค๏ธ
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

BUKU BARU BULAN NOVEMBER, AGAR KAU BAHAGIA DAH SAMPAI GAIS ๐Ÿ˜
.
.
Pernah baca novel Kerna Syurga bukan Percuma? Pernah tengok drama Kerna Syurga bukan Percuma di Astro Oasis? Kisah Khairul Rafeeq? Abang Surau?
.
.
Yes! Kali ini penulis novel KSBP, buat julung kalinya ingin menerbitkan sebuah naskah baru berbentuk puisi! Tak percaya? Ini kami bawakan, buku AGAR KAU BAHAGIA!
.
.
Buku ini mempersembahkan anda dengan 100 puisi, luahan hati penulis untuk memujuk lembut diri pembaca agar mereka lebih menghargai diri sendiri.
.
.
Buku yang bakal membuatkan hati yang sayu kembali segar. Membuatkan hati yang lemah kembali bersemangat. Dan untuk hati yang sedih kembali ceria bahagia.
.
.
Ramai yang kata,
.
.
"Tuhan kejam. Kenapa aku? Aku pun teringin nak hidup seperti orang lain. Bahagia."
.
.
Sedang mereka merintih menginginkan sesuatu dalam hidup orang lain, mereka tidak sedar.. Berapa ramai orang yang sedang menanti doa mereka dikabulkan untuk mendapatkan sesuatu seperti apa yang kita kecapi.
.
.
Bersyukurlah. Hanya dengan bersyukur, kita akan merasa tenang. Dan untuk mereka yang sedang mencari sesuatu yang seakan-akan hilang dalam diri
.
.
Ini aku hadiahkan, Agar Kau Bahagia.
.
.
ORDER DIBUKA SEKARANG. WHATSAPP 0176884729 SEGERA. READY STOCK โค๏ธ
.
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh

Amaran! Ini BUKAN NOVEL CINTA ISLAMIK atau novel cinta tak islamik. Haha. So, korang takkan dapati novel ini ada adegan sweet-sweet, melting dan yang sama waktu dengannya.
.
Tetapi, ini adalah novel tentang bagaimana IBLIS MENGHANCURKAN MANUSIA dengan cinta. Apa-apapun, jom layan kata kata penulis tentang novel ini
.
Dari ustaz @ustazadnin sendiri "Saya usaha untuk buat novel jugak kerana, saya risau dengan lambakan novel cinta yang menjadi bacaan majoriti anak muda pada hari ini. Akhirnya, terlalu ramai anak muda menganggap couple itu normal bahkan keperluan. Sedangkan ianya satu dosa yang amat menghancurkan.
.
Lalu, saya mengorak langkah, menulis novel ini.
.
Tak sangka, dapat buat novel setebal 574 muka surat. Alhamdulillah. Apapun, ini BUKAN NOVEL CINTA. Tetapi, ia ada novel tentang bagaimana iblis merosakkan manusia melalui cinta. Saya harap, novel saya yang tak seberapa ni dapat menjadi asbab perubahan pada semua!
.
Apapun, macamana nak dapatkan novel KETIKA CINTA MENYENTAP ni? Contact team kami @isbirofficial ke
.
WHATSAPP 01118524889
WHATSAPP 01118524889
WHATSAPP 01118524889
.
Harga RM 30. Sekarang kami ada tiga kombo bulan ini. Dapatkan kombo kombo tersebut dengan harga tersangat istimewa.๐Ÿ˜
.
.
#SquadIsbir #Dakwahsentap #Tarbiahsentap #SuratPutusCinta #KetikaCintaMenyentap HQ : @isbirofficial
@muhammad_adamwatan

@Regran_ed from @its_me_ibnmohd - #infinitywar karya ust @hadi_fayyadh
.
illuminati merupakan sebuah gerakan rahsia yang ditaja oleh dajjal. Mereka yang bertanggungjawab tercetusnya perang dunia pertama dan perang dunia ke kedua, bahkan rancangan yang strategik untuk mencetuskan perang dunia ketiga telah pun mereka siapkan sejak pada tahun 1900 dahulu.
.
bagi mempersiapkan rancangan mereka pelbagai dirancangkan untuk menjayakan misi mereka sehinggakan tercetusnya konspirasi-konpirasi dunia yang menggemparkan dunia
.
diceritakan lagi akan berlakunya perang dunia ke-4 di mana senjata yang digunakan adalah pedang seperti peperangan dahulu, diyakini juga pedang( zulfaqar) yang akan digunakan Nabi Isa AS apabila turun ke bumi untuk menghancur dajjal Laknatullah.
.
rancangan yang penuh teliti oleh agen-agen dajjal Laknatullah untuk menghancur orangยฒ muslim..
.
apa agenda mereka sebenarnya?
bagi merungkai persolan ini boleh dapat buku #infinitywar by ust @hadi_fayyadh
.
DAPATKAN SEKARANG !! Whatsapp +60187940415

#bonanzahadifayyadh
#infinitywarbyhadifayyadh
#fayyadhtrooperssilver
#fayyadhtrooperslegacy
#tarbiahsentap
#dakwah

BUKU KERANA AKU SAYANG JUGA ADA DALAM LIST HAPPY HOUR! .
Sekarang happy hour dari @isbirofficial sedang berjalan . Apa itu happy hour? Happy hour ni kami diskaunkan harga pada waktu yang tertentu sahaja.
.

Happy Hour sebelum ni kita selalu buat sehari saja sampai jam 12 tengah malam, tapi untuk bulan November ni kita buka happy hour dari 16 November sehingga 21 November gais ๐Ÿ˜
.
Keistimewaan Happy Hour kali ini adalah
.
1. Beli 1 buku FREE POSTAGE
2. Beli 2 buku DISKAUN RM5
3. Beli 3 buku DISKAUN RM6
4. Beli 4 buku DISKAUN RM10 .

Fuh! Ini bukan biashe biashe. Ada ke beli 1 buku free postage? Ye ada. Beli dari kitaorang lah ๐Ÿ˜œBeli banyak buku lagi banyak diskaun korang dapat. Rugi kali ini kalau korang masih tak grab.
.
Jom whatsapp 014 514 3741 SEGERA
Jom whatsapp 014 514 3741 SEGERA
Jom whatsapp 014 514 3741 SEGERA
.
Cecepat grab sebelum 21 November okay? Lepas pada tarikh ni harga semua buku harga asal dan no promo dah lepas ni.
.
BTW GAIS, HAPPY HOUR SEDANG BERJALAN SEKARANG! HAPPY SHOPPING ๐Ÿ˜˜
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

Happy Hour sebelum ni kita selalu buat sehari saja sampai jam 12 tengah malam, tapi untuk bulan November ni kita buka happy hour dari 16 November sehingga 21 November gais ๐Ÿ˜
.
Keistimewaan Happy Hour kali ini adalah
.
1. Beli 1 buku FREE POSTAGE
2. Beli 2 buku DISKAUN RM5
3. Beli 3 buku DISKAUN RM6
4. Beli 4 buku DISKAUN RM10 .

Fuh! Ini bukan biashe biashe. Ada ke beli 1 buku free postage? Ye ada. Beli dari kitaorang lah ๐Ÿ˜œBeli banyak buku lagi banyak diskaun korang dapat. Rugi kali ini kalau korang masih tak grab.
.
Jom whatsapp 018 953 9372 SEGERA
Jom whatsapp 018 953 9372 SEGERA
Jom whatsapp 018 953 9372 SEGERA
.
Cecepat grab sebelum 21 November okay? Lepas pada tarikh ni harga semua buku harga asal dan no promo dah lepas ni.
.
BTW GAIS, HAPPY HOUR BERMULA SEKARANG! HAPPY SHOPPING ๐Ÿ˜‰
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh #JualBukuAgama #JualBuku #Books #Islamicbook #Islamicbooks #Bukuagama #bukumotivasi #ibrah

MASA YANG DINANTI NANTIKAN TELAH PUN TIBA. .
Happy Hour sebelum ni kita selalu buat sehari saja sampai jam 12 tengah malam, tapi untuk bulan November ni kita buka happy hour dari 16 November sehingga 21 November gais ๐Ÿ˜
.
Keistimewaan Happy Hour kali ini adalah
.
1. Beli 1 buku FREE POSTAGE
2. Beli 2 buku DISKAUN RM5
3. Beli 3 buku DISKAUN RM6
4. Beli 4 buku DISKAUN RM10 .

Fuh! Ini bukan biashe biashe. Ada ke beli 1 buku free postage? Ye ada. Beli dari kitaorang lah ๐Ÿ˜œBeli banyak buku lagi banyak diskaun korang dapat. Rugi kali ini kalau korang masih tak grab.
.
Jom whatsapp 0104630388 SEGERA
Jom whatsapp 0104630388 SEGERA
Jom whatsapp 0104630388 SEGERA
.
Cecepat grab sebelum 21 November okay? Lepas pada tarikh ni harga semua buku harga asal dan no promo dah lepas ni.
.
BTW GAIS, HAPPY HOUR BERMULA SEKARANG! HAPPY SHOPPING ๐Ÿ˜˜
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

Cc: @kylaz_bookstore

Happy Hour sebelum ni kita selalu buat sehari saja sampai jam 12 tengah malam, tapi untuk bulan November ni kita buka happy hour dari 16 November sehingga 21 November gais ๐Ÿ˜
.
Keistimewaan Happy Hour kali ini adalah
.
1. Beli 1 buku FREE POSTAGE
2. Beli 2 buku DISKAUN RM5
3. Beli 3 buku DISKAUN RM6
4. Beli 4 buku DISKAUN RM10 .

Fuh! Ini bukan biashe biashe. Ada ke beli 1 buku free postage? Ye ada. Beli dari kitaorang lah ๐Ÿ˜œBeli banyak buku lagi banyak diskaun korang dapat. Rugi kali ini kalau korang masih tak grab.
.
Jom whatsapp 019 680 3782 SEGERA
Jom whatsapp 019 680 3782 SEGERA
Jom whatsapp 019 680 3782 SEGERA
.
Cecepat grab sebelum 21 November okay? Lepas pada tarikh ni harga semua buku harga asal dan no promo dah lepas ni.
.
BTW GAIS, HAPPY HOUR BERMULA SEKARANG! HAPPY SHOPPING ๐Ÿ˜˜
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

Boleh tanya tak, apa buku kegemaran awak? Tak kira buku dari penerbitan mana mana pun kita tak kisah janji awak pencinta buku ๐Ÿ˜˜
.
Buku yang mengubah hidup awak sampai sekarang. Buku yang sangat memberi kesan kepada awak. Buku kegemaran admin ofkos terbitan @tarbiahsentapofficial , dah habis khatam admin suka buku buku dari bonda nor. Relate sangat dengan kehidupan kita. Korang pula? ๐Ÿ’•
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

Alhamdulillah. Feedback dari customer. Haa semangat betul smpai buat rak tu๐Ÿ™ˆkorang pon boleh kumpul koleksi bukuยฒ dakwah. Pm 0104630388 atau klik link di bio. Skg ni ada happy hour tau. Beli satu buku free postage๐Ÿ˜kombo 4 buku rm50 termasuk postage pon ada. Haa tnggu apa lagi. Jom grab skrg๐Ÿ˜œ
#TarbiahSentap
#teamisbir
#fayyadtrooperjuniors
#suratuntukorangyangputuscinta
#tarbiahbasah
#infinitywar
#syurgabuatkupendosa
#ketikaazazilberputusasa

BERITA BAIK. Kami dari @isbirofficial dah menggunakan perkhidmatan easy parcel untuk korang dapatkan parcel korang dengan lebih cepat dan pantas! ๐Ÿ˜
.
Untuk number tracking, selepas saja kami key in, korang akan dapat terus mesej dari easy parcel yang menyatakan barang korang dalam proses
.
Untuk postage, kami hanya jalankan pada setiap hari Isnin , Rabu dan Jumaat. Tapi untuk talian perkhidmatan online, hari hari kami online untuk awak semua walaupun hari hujung minggu Sabtu dan Ahad, jadi hari ni tak ada postage ya esok kita ada, siapa nak join boleh whatsapp kami segera ๐Ÿ˜˜
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

BUKU KERANA AKU SAYANG JUGA ADA DALAM LIST HAPPY HOUR! .
Sekarang happy hour dari @isbirofficial sedang berjalan . Apa itu happy hour? Happy hour ni kami diskaunkan harga pada waktu yang tertentu sahaja.
.

Happy Hour sebelum ni kita selalu buat sehari saja sampai jam 12 tengah malam, tapi untuk bulan November ni kita buka happy hour dari 16 November sehingga 21 November gais ๐Ÿ˜
.
Keistimewaan Happy Hour kali ini adalah
.
1. Beli 1 buku FREE POSTAGE
2. Beli 2 buku DISKAUN RM5
3. Beli 3 buku DISKAUN RM6
4. Beli 4 buku DISKAUN RM10 .

Fuh! Ini bukan biashe biashe. Ada ke beli 1 buku free postage? Ye ada. Beli dari kitaorang lah ๐Ÿ˜œBeli banyak buku lagi banyak diskaun korang dapat. Rugi kali ini kalau korang masih tak grab.
.
Jom whatsapp 014 8096 255 SEGERA
Jom whatsapp 014 8096 255 SEGERA
Jom whatsapp 014 8096 255 SEGERA
.
Cecepat grab sebelum 21 November okay? Lepas pada tarikh ni harga semua buku harga asal dan no promo dah lepas ni.
.
BTW GAIS, HAPPY HOUR SEDANG BERJALAN SEKARANG! HAPPY SHOPPING ๐Ÿ˜˜
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

BUKU BARU BULAN NOVEMBER, AGAR KAU BAHAGIA DAH SAMPAI GAIS ๐Ÿ˜
.
Pernah baca novel Kerna Syurga bukan Percuma? Pernah tengok drama Kerna Syurga bukan Percuma di Astro Oasis? Kisah Khairul Rafeeq? Abang Surau?
.
Yes! Kali ini penulis novel KSBP, buat julung kalinya ingin menerbitkan sebuah naskah baru berbentuk puisi! Tak percaya? Ini kami bawakan, buku AGAR KAU BAHAGIA!
.
Buku ini mempersembahkan anda dengan 100 puisi, luahan hati penulis untuk memujuk lembut diri pembaca agar mereka lebih menghargai diri sendiri.
.
Buku yang bakal membuatkan hati yang sayu kembali segar. Membuatkan hati yang lemah kembali bersemangat. Dan untuk hati yang sedih kembali ceria bahagia.
.
Ramai yang kata,
.
"Tuhan kejam. Kenapa aku? Aku pun teringin nak hidup seperti orang lain. Bahagia."
.
Sedang mereka merintih menginginkan sesuatu dalam hidup orang lain, mereka tidak sedar.. Berapa ramai orang yang sedang menanti doa mereka dikabulkan untuk mendapatkan sesuatu seperti apa yang kita kecapi.
.
Bersyukurlah. Hanya dengan bersyukur, kita akan merasa tenang. Dan untuk mereka yang sedang mencari sesuatu yang seakan-akan hilang dalam diri
.
Ini aku hadiahkan, Agar Kau Bahagia.
.
ORDER DIBUKA SEKARANG. .
WHATSAPP 017 538 2887 SEGERA. .
READY STOCK โค๏ธ
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

Hari ini, kita kekurang anak muda yang berjiwa pemimpin.
.
Yang hari harinya di penuhi dengan kerisauan tentang umat.
.
Yang hari harinya di warnai dengan agenda-agenda dakwah.
.
Yang jalan hidupnya tak lekang menabur manfaat pada orang sekeliling dan masyarakat.
.
Yang malamnya penuh dengan tangisan dalam tahajud mendoakan hidayah untuk ummah serta menangis taubat dengan dosa.
.
Yang masa kosongnya di luangkan dengan ilmu serta meninggalkan yang lagho.
.
Yang dirinya menjaga thiqah, meninggalkan perkara-perkara yang menimbulkan fitnah dalam hidupnya.
.
.
Ya Allah. Jadikanlah kami pemuda seperti itu. Jangan Engkau lalaikan kami dengan dunia hingga kami tersesat jalan tanpa kami sedari....
.
*Dapatkan kesemua buku penulisan @ustazadnin dan juga buku buku tarbiah yang lain bersama kami team @isbirofficial atau dropship dropship kami di Seluruh Malaysia ๐Ÿ’•
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

"MAK AKAN TERUS BERDAKWAH WALAUPUN ANAK MAK BENCI MAK"
.
Allahu. Sedihnyaa mak dia cakap macam tu. Mak dia yang order, tapi pesan cakap kawan dia yang order kalau anak dia tanya. Sambungan kisah mak cik tu #SuratPutusCinta ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
"Assalamualaikum. Mkcik saja belikan utk ank. Ank mkcik dah jauh terpesong. Ank mkcik sepatutnya ijazah bio dikl sem3 Tapi tukar business thn depan. Mkcik baru kawinkn dia bln 4. Suami dia pun sama x betul. Yg haram pun dia langgar.
.
Masa bln 4 ni mkcik dpt tahu dia dh rosak masa lps ting. 5 masa ambil result spm dgn ank polis. Mkcik selalu berdoa semoga Allah berikn hidayah kpdnya. Mkcik redha wlupun dia x kembali pd mkcik. Tapi mkcik ingin sgt dia blk ke jln Allah. Sbb tu mkcik rajin buka insta dan hantar kat dia.
.
Smlm mkcik antar hari ni pun dia x bukak. Bila nampak buku agama mkcik order utk dia. Kdg2 rasa sakit dan sedih sbb mkcik x dpt slmtkn dia. Adik beradik mkcik pun x kisah
.
Klu dia tanya siapa yg order buku tu...ckp kwn dia. Mkcik pernh wassap kat dia. "Mak akan terus berdakwah wlupun ank mak benci mak"
.
Kami pun terkejut bila dapat whatsapp ini dari mak cik seorang customer kami ๐Ÿ˜ญ Untuk korang, Berminat buku #SuratPutusCinta contact kami
.
WHATSAPP 019 3550154 SEGERA
WHATSAPP 019 3550154 SEGERA
WHATSAPP 019 3550154 SEGERA
.
Kita doakan semoga anak mak cik diberikan Hidayah dan dikurnia Syurga inshaAllah! Btw sekarang kombo yang dijalankan adalah Kombo Aku Ingin Berubah, Kombo 4 Buku RM 50 termasuk postage dan Kombo Sentapan Rohani. Boleh pilih Kombo mana yang awak nak ๐Ÿ˜
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

@Regran_ed from @firdauswrote - Diamlah ketika lisanmu penuh dengan nista dan dusta.

Meskipun bait katamu penuh fakta, adakala perlu ditahan seketika.

Biar keadaan tenang kembali, baru mula berkata-kata.

Sebab risau bila berkata benda yang pahit walaupun hal itu benar ketika keadaan masih tegang, risau orang sekeliling berfikir dengan emosi dan bukan dengan kewarasan akal kurniaan Ilahi.

Risau keadaan bertambah parah andai itu yang terjadi.

Berkatalah saat pandanganmu itu mampu mencetuskan ketenangan, mampu memulakan perdamaian.

Diam bukan bermakna kau tidak tahu ataupun kau tidak ambil tahu.

Diam tanda kau tahu bila untuk berkata.

Diam juga ilmu.

Ilmu apa?

Ilmu yang diguna untuk tidak menambah kekacauan yang tidak keruan.

#AFWriting 18.10.18
.
Silakan share dan tag sahabat anda.

Follow :
@FirdausWrote
@FirdausWrote
@FirdausWrote
.
.
.
.
.
.
.
___________________________
#FirdausWrote
#NasihatBuatHati
#NasihatBuatDiri
#nakbebel
#lawakhambar
#nakfakta
#lawakkeder
#lawakhangit
#malaysiatrending
#vscomalaysia
#igersmalaysia
#tarbiahsentap
#jentikhati
#jomdakwah
#naksentap
#nakpesan
#iglelakivsperempuan
#lawaktahapdewa
#tiktokmalaysia
#nakpickupline
#tolongdengar
#seribusatucerita
#nakngepek
#apakes - #regrann

๐Ÿ“ŒHARGA LONG TOP LILY
PRICE๐ŸŒธ
1 helai :RM 59
3 helai : RM 150 *combo*
-----
FREE POSTAGE 1 MALAYSIA๐Ÿ”ฅ
-----
๐Ÿ‘‰FREE TOTE BAG UTK BELIAN.COMBO SAHAJA.SIAPA CEPAT DIA DAPAT SBB STOK TOTE BAG SANGAT2 TERHAD
-----
Utk order,klik shajaa link di bio,okay? TQโค

Most Popular Instagram Hashtags