[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tarbiahsentap

31963 posts

TOP POSTS

EPILOG - DISARANKAN MEMBACA BAB INI SAMBIL MENDENGAR LAGU - AREEF 365 DAYS
.
Kawanku, mulai saat ini aku yakin, kau adalah seorang yang baru. Aku yakin, Allah dah ampunkan dosa kau. Aku yakin sekarang disisi Allah, kau lebih suci dari bayi yang baru lahir. Aku yakin , Allah sangat mencintai kau saat in. Tapi aku tak tahu diri aku bagaimana. Yang menasihati, tak semesetinya lebih baik dari yang dinasihati. Aku sangat banyak aib. Banyak lagi dosa dan maksiat yang aku sendiri sedang bergelut untuk tinggalkan. Aku harap sangat dari kau,
.
Doakan aku. Doakan agar Allah ampunkan aku. Doakan agar Allah cintakan aku. Doakan agar iman aku kuat. Doakan Allah kurniakan aku taqwa yang sempurna. Doakan agar aku dapat amalkan segala apa yang aku nasihatkan orang - Muka surat 323
.
Baca buku sambil dengar lagu yang disarankan dengar oleh penulis ? Baru ada feel kannn. Whatspp kami team @isbirofficial di 019 680 3782 , RM 30 sahaja tak termasuk postage. Buku "Surat Untuk Orang Yang Putus Cinta" khas kepada kalian. Semoga harapan harapan yang yang telah kamu perjuangkan untuk orang lain, beralih arah harapan hanya pada Yang Maha Esa
.
Lagu : @areefmusic
Instagram rasmi: @hashtagdaie
.
#SquadIsbir #DakwahSentap #TarbiahSentap

Zuhud tak semestinya kena miskin. Miskin belum tentu zuhud.

Zuhud ialah, dalam hatinya tiada dunia. Dunia hanya di tangannya sahaja.

#EzRepost @kernasyurgabukanpercuma with @repostigapp "Selalu bersangka baik dengan Allah dan yakin dengan diri kita sendiri. Insya Allah, Allah akan sentiasa mudahkan kita, terutama dengan apa yang kita selalu sangkakan."
.
Coming soon, #KernaSyurgaBukanPercuma, drama bersiri diinspirasikan dari sebuah novel oleh Najmi Fetih (@najmifetih), di #AstroOasis.
#KSBP #NuansaSdnBhd #TarbiahSentap #KUIS #Drama2017 #November

Allah tidak memerlukan bantuan sesiapa, kerana Allah itu maha berkuasa akan segala-galanya. Tetapi kitalah yang memerlukan bantuan Allah.

Cabaran!! Sapa boleh buat camni? πŸ˜‚
.
Service Paid Review dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
γ…€
γ…€
γ…€

@Regranned from @isbirofficial - Tegur menegur adalah salah satu perbuatan dan sikap yang baik pada pandangan Islam. Bersesuaian dengan kelemahan di dalam diri manusia yang memerlukan teguran untuk memperbaiki kesilapan diri.
.
Kita bukannya maksum seperti Nabi dan Rasul yang sentiasa terpelihara oleh Allah SWT daripada dosa. Kita juga bukannya seperti malaikat yang terhindar daripada dosa dan maksiat kepada Allah. Segala puji bagi Allah bersama-sama orang yang terbuka hatinya untuk menerima teguran dan memperbaiki kesilapan. Namun, cuba kita fikirkan sebab-sebab orang yang tidak dapat menerima teguran. Bahkan kesalahan yang dilakukan tidaklah sebesar mana pun.
.
"Tenang tenanglah, ku bukan menghukum, ku hanya menegur, untuk kau dan aku, ku bukan sempurna, ku hanya mengajak dengan harapan kau aku akan ke syurga"
.
Lagu asal : Dengarilah @the4aith
Lirik : @ustazadnin : @tarbiahsentapofficial record
.
#Squadisbir #DakwahSentap #TarbiahSentap - #regrann

Dolphin dan Anjing bermain bersama 🐬🐢
.
❀Jom Follow @jurugambar.alam utk lebih gambar Alam Semulajadi yang cantik
.
❀Service Paid Review di buka untuk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk detail ye. Thanks 😊
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@abangcikgu πŸ”₯
@lawak.amerika πŸ”₯
γ…€
γ…€
γ…€

Jari gemuk? Huk huk huk.. jom kita pi gym πŸ˜‚
.
✌ Jom follow @abangcikgu di Instagram untuk lebih banyak kata-kata setiap hari
LIKE juga PAGE facebook AbangCikgu
.
✌ Service Paid Review di buka utk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks 😊

Mesti korang penah buat camni kan? Tag kawan korang yg selalu kena kacau camni πŸ˜‚
.
Service Paid Review dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
γ…€
γ…€
γ…€

MOST RECENT

Orang yang duduk dikelilingi Orang alim..
akan bertambah Ilmu dan Taqwanya..
..
..
Sedangkan Orang yang dikelilingi wanita @ lelaki..
akan bertambah nafsu syahwat dan gOdaannya..
..
..
Maka PILIH lah siapa yang harus setia disisi..
..
..
Adakah seOrang sahabat yang sentiasa menasihati ??? Atau.. Kekasih yang mampu mengundang murka Nya !?!
..
..
Fikir dengan Akal..
Pilih dengan Iman.. KEPUTUSAN MU HARI INI MENENTUKAN MASA DEPAN MU...
#alim #teman #sahabat #nasihat #jodoh #mati #nafsu #akal #iman #beraniberubah #beraniberhijrah #dakwah #tarbiahsentap #muhasabahdiri

"Sesungguhnya kebanyakan jeritan penghuni neraka adalah disebabkan oleh penangguhan taubat." β€” Imam Al-Ghazali

"Allah hadirkan seseorang mesti ada sebabnya.."

Siapakah kita ini sebenarnya?

Kita memang disarankan bermasyarakat, menjaga hubungan sesama manusia.

Namun ada yang sehinggakan mengangkat seseorang manusia sebagai pemberi rezeki sampai terlupa bersyukur kepada Yang Memberi Rezeki yang sebenar-benarnya.

#HimpunanKataTarbiah #KataTarbiah #KataKataTarbiah #Tarbiah #TarbiahDiri #TarbiahSentap #Motivasi #Nasihat #Quote #Quotes #IslamicQuote #IslamicQuotes #SebarkanKebaikan #DaieTV3 #Photoshop #Dakwah #DakwahMudah #Muhasabah #MuhasabahDiri #SedarDiri #TagSahabatKita

Ce teka, yg mana satu Daun Sup. A atau B? Geng laki mesti fail nak jawab ni.. hahaha
.
Service Paid Review dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
γ…€
γ…€
γ…€

Gadis pertama yang membuatkan hatiku tertawan tatkala meminjakkan kaki ke bumi Urdun ini. Dia peramah, riang, ceria, sopan orangnya. Bertubuh sederhana, berkaca mata, mempunyai rona mata yang sayup.
.
Uhh.. Siapa yang tidak tertawan.
.
Ayu, berbaju jurung lagi~
.
Baik agama, baik akhlaknya, memang sukar untuk aku tinggalkan. Aku tidak mengerti, kenapa kerana Hot Chocolate aku perlu tinggalkan dia.
.
🐝 RM 25 sahaja
.
βœ… NAK ORDER?
.
πŸ“²WhatsApp 01113398603
.
β€ΌATAU
.
πŸ“©DM @thenusrah_
.
β€ΌATAU
.
πŸ“Komen dibawah ini. Kami akan DM anda
.
πŸ‘‰DM/FOLLOW @thenusrah_
πŸ‘‰DM/FOLLOW @thenusrah_
.
#TerminalCintaKaherah #TarbiahSentap #TaliHatiBookStore #TeamTaliHati #TaliHati

Hang Tuah masuk Mobile Legends..? Rupa tu jgnlah mat saleh sgt nnti πŸ˜‚πŸ˜‚ *gambar hiasan. rupa character design hang tuah tak confirm lg

Kredit: Video Game Malaysia
.
Service Paid Review dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
γ…€
γ…€
γ…€

Redha Allah terletak pada redha kedua ibu bapa kita.

Most Popular Instagram Hashtags