[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tapestrymalaysia

MOST RECENT

Nak tahu stock update? Boleh pergi @catalogue_tapestryad tau. Dekat situ banyak giler design yang ade. 🌸
.
Bila whatsapp cik min, pastikan dah tahu design apa yang nak. Kesian cik min asyik suruh attach gambar apa yg available. 😉
.
#tapestry #deco #tapestrymurah #tapestrymalaysia #originaltapestry #bazaarpaknil

Good morning, peeps! Have a nice day #tapestry #tapestrymalaysia

MAP TAPESTRY READY STOK LAH !
#
MAP TAPESTRY READY STOK LAH !
#

STOK SUDAH MAI !
STOK SUDAH MAI !
STOK SUDAH MAI !
#
MEH!! cepat cepat grab Tapestry yang sangat murah dari pada @tapestry.murah_official
#
Tapestry ni boleh buat macam macam !! .Tak percaya ?
Salah satunya . Untuk picnik , alas katil , alas meja dan boleh dilekatkan didinding. Dijadikan wallpaper . !!! .
Banyak kegunaanyaa ! .
#
SIAPA NAK?? MEH WHATSAPP SIS ❤
READYSTOK !!
READYSTOK!!
READYSTOK !!
.
HARGA TETAP MURAH LEPAS RAYA NI .!!! ✌
.
👉MATERIAL:COTTON POLYESTER
#
👉 SMALL SAIZ (150X130CM)  HARGA : RM59
#
KITA BOLEH COD AREA SEREMBAN N SENAWANG .
CAS COD KITA KIRA RM2.00
#
FOR PURCHASE - WS : 017 8830987
#tapestrymurah #tapestry #tapestrymalaysia #tapestrymurahmalaysia #sayajualtapestry #tapestrycantik #sayajual #readystok #tapestryreadystok #stokavailable #promosiraya #saleramadhan #jualanmurah #jualanrayamurah #rayamurah

A smile from a child is packed sunshine & rainbows.
❤️ Happy customer ❤️ Name - Shukra Mandala Tapestry
.
Available size :

Queen Large Size (210 cm * 230 cm) (85 Inches* 95 Inches)

Twin Small size ( 140 cm * 220 cm) ( 54 Inches * 85 Inches) .

Price (Harga) -
Queen Large Size : 50 RM
Twin Small Size : 40 RM .

Material(Bahan ) - 100% cotton (kapas 100%)
.
Shipping charges /Postage/Caj penghantaran : FREE SHIPPING (Penghantaran percuma)
.
How to Order (bagaimana untuk memerintahkan):
Very Simple 3 ways
******************************************
1) Visit our website www.fashianamy.com and complete the order(link in bio) OR
2) DM us to order with your details OR
3) Whatsapp us your details and designs on mobile +91 8788311923
********************************************* .

#tapestry #tapestrymalaysia #tapestrymurah #murahtapestry #roomdecor #wallhanging #mandalatapestry #ikeamalaysialover #sayajualtapestry #hiasanbilik #backgrounddinding #roomdecormalaysia #tapestrymurahmalaysia #malaysiagirl #tapestrycantik #jualanmurah #murah #malaysia #mandala #beauty #rayamurah #hiasanmurah #roomdecor #bilik #hiasan #beautiful #decorationmurah #tapestryprong #tapestrywholesale #fashianamy

Siapa boleh teka ni bilik siapa? Kalau dapat teka betul, nanti Cik Min nak suruh dia buat room tour sebab kalau korang nak tahu, ade ruang study tau dekat situ.
.
So sesuai utk korang yang student and dalam pada masa yang sama, katil kat sebelah meja je 😂
.
Tak lama lagi dah nak naik semester baru, haruslah azam baru. Tak gitew? ☺️
.
WHAT SHE’S GOT?
✨ Tapestry in queen size, Yuna design
✨ Curtain Light
✨ Wallkit
.
#tapestry #tapestrymurah #tapestrymalaysia #hiasandinding #lampugantung #fairylights #fairylightmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags