#tapestrymalaysia

MOST RECENT

FAIRYLIGHT πŸ’‘
PRICE: RM20
COLOUR: WARM WHITE, PURE WHITE, PINK, BLUE, YELLOW, PURPLE
MODE: 8 DIFFERENT MODES
LENGTH: 10METRE
BULB: 100 LED BULBS
USE PLUG
CONNECTOR AVAILABLE
ADD RM8(SM) RM12(SS) FOR POSTAGE ✨
CLICK LINK ON MY BIO 🌸

#fairylightmalaysia
#fairylightmurahmalaysia
#fairylightborongmalaysia
#tapestrymalaysia
#tapestrymurahmalaysia
#bedcanopymalaysia
#bedcanopymurahmalaysia
#unicornlightmalaysia
#unicornlightmurahmalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura
#copperlightmurahmalaysia
#copperlightmurah
#fairylightclip
#fairylightclipmalaysia

πŸ¦„ TAPESTRY (Pre order) .
__
Jom ws kalau nak join batch minggu ni , haa kalau dah fall in love dengan tapestry ni jom cepat cepat ws tau .
__
Kita ada 3 size .
M 150x130 =RM60
L 150x200 =RM70
XL 200x230 =RM75

Free postage SM, add RM5 SS

__
Material lembut & best pakai πŸ˜‰ .
__
Cepat semua , nak order ws je . Kalau malas nak save no , click link kat bio okay ☺️ 016-763 5573 .
___
#tapestrymurah
#tapestrymalaysia
#cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #bajumurah #bajukurungmurah #heelsmalaysia #ootdmalaysia #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof #syafiqahaina

πŸ¦„ TAPESTRY (Pre order) .
__
Jom ws kalau nak join batch minggu ni , haa kalau dah fall in love dengan tapestry ni jom cepat cepat ws tau .
__
Kita ada 3 size .
M 150x130 =RM60
L 150x200 =RM70
XL 200x230 =RM75

Free postage SM, add RM5 SS

__
Material lembut & best pakai πŸ˜‰ .
__
Cepat semua , nak order ws je . Kalau malas nak save no , click link kat bio okay ☺️ 016-763 5573 .
___
#tapestrymurah
#tapestrymalaysia
#cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #bajumurah #bajukurungmurah #heelsmalaysia #ootdmalaysia #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof #syafiqahaina

πŸ¦„ TAPESTRY (Pre order) .
__
Jom ws kalau nak join batch minggu ni , haa kalau dah fall in love dengan tapestry ni jom cepat cepat ws tau .
__
Kita ada 3 size .
M 150x130 =RM60
L 150x200 =RM70
XL 200x230 =RM75

Free postage SM, add RM5 SS

__
Material lembut & best pakai πŸ˜‰ .
__
Cepat semua , nak order ws je . Kalau malas nak save no , click link kat bio okay ☺️ 016-763 5573 .
___
#tapestrymurah
#tapestrymalaysia
#cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #bajumurah #bajukurungmurah #heelsmalaysia #ootdmalaysia #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof #syafiqahaina

Patterns & colors! πŸ’•βœ¨ Decorate la your space with these beauties 😍
.β €β €β €β €
Shop our tapestry collection via:
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
1. Website (www.urbanbohochic.co)
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
2. WhatsApp (014-9028360)
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
3. Drop us a DM!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Or untuk senang, click saja link di bio kami! 😊✨
.
_ _ _
CLICK LINK IN BIO
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
CLICK LINK IN BIO
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
CLICK LINK IN BIO

Gajah Kuning ❣️
.
Tengok je @tapestryad.co sebab kami akan share tips2 & cara untuk deco bilik macam ni. 😍
.
πŸ“² +6019 646 5078
.
#tapestry #mandala #tapestrymurah #mandalamurah #tapestrymalaysia #mandalamalaysia #picoftheday #bazaarpaknil #igmy #malaysia #sayajual #fairylights

Sebelum tido, sis nak gantung gambar dulu. Buat kenangan ❣️
.
Tengok je @tapestryad.co sebab kami akan share tips2 & cara untuk deco bilik macam ni. 😍
.
πŸ“² +6019 646 5078
.
#tapestry #mandala #tapestrymurah #mandalamurah #tapestrymalaysia #mandalamalaysia #picoftheday #bazaarpaknil #igmy #malaysia #sayajual #fairylights

Hari ni sis share sikit pemandangan Kuala Lumpur petang tadi ❣️
.
Tengok je @tapestryad.co sebab kami akan share tips2 & cara untuk deco bilik macam ni. 😍
.
πŸ“² +6019 646 5078
.
#tapestry #mandala #tapestrymurah #mandalamurah #tapestrymalaysia #mandalamalaysia #picoftheday #bazaarpaknil #igmy #malaysia #sayajual #fairylights

Most Popular Instagram Hashtags