#tapestryadfeedback

MOST RECENT

Siapa bestfriend yang selalu tolong anda? Tag diaorang please! 😘
.
Nak dapatkan FREE LETTER BOARD?
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo #promorayahaji #rayahaji #picoftheday

Korang layan drama apa je sekarang ni? Bagitahu la sis please. 😁🀣
.
Nak dapatkan FREE LETTER BOARD?
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo #promorayahaji #rayahaji #picoftheday

Spiral Mandala Tapestry
100% original cotton🀣😘
.FIRST PERSON TO WRITE ME, MINE OR SOLD IN THE COMMENTS GETS IN THE IMAGE... #tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Morningg dear! Pagi ni sis rasa romantika sgt dgn Yuna ni. 🀣😘
.
Sis nak bagi FREE LETTER BOARD, tahu tak?
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Maka berakhirlah drama Jangan Benci Cintaku. So, happy ke tak episod akhir? Ke biasa2 je? Please komen. Sis nak tahu! 😁🀣
.
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Banyaknya teddybear dia. Siapa tak suka teddybear? Angkat tangan 🀣😘
.
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Sis nak jugak bergambar dgn si comel ni. Sesiapa yg berhajat nak buat photobooth dgn 100% original cotton, dekat sini la. 🀣😘
.
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Alhamdulillah.. syukur terpilih deco sempena Raya😍😍Pertandingan deko raya hospital kami dpt tempat ke3😊Smoga @tapestryad.co semakin maju dan dimurahkan rezeki😘😘
#Repost @tapestryad.co with @get_repost
・・・
Tahniah @farahhomedecor dapat FREE TAPESTRY daripada kami sempena RAYA 2018. Beliau telah terpilih antara deco yang paling meriah & cantik! 😘
.
Yang lain, jangan risau & bersedih. Kita ada lagi contest yang lain. Yang penting, sentiasa bersama kami untuk tahu update. TURN ON NOTIFICATION. ❣️
.
Nak FREE TAPESTRY lagi? Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

The best thing in life is hapiness. Sis pilih untuk hidup gembiraa. Korang? πŸ˜‚πŸ˜Š
.
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Selalunya selfie belakang langsir nenek je. Tapi hari ni sis cuba selfie sini. Testing jee 😘
.
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Korang rasa apa yang akan jadi minggu depan ni? Share la kat sini. Sisss x sabar sebenarnyaa. Haha
.
#tapestryadfeedback #tapestry #tapestrymalaysia #bazaarpaknil

Nak gantung tapestry semudah ABC? 😎
.
Jom dapatkan signature wallkit dari kami, hanya RM15 sahaja 🌸
.
βœ” Custom made
βœ” Mudah pasang
βœ” Ringan
βœ” Jimatkan masa
βœ” Tapestry tak jatuh
βœ” Mudah nak tukar2 tapestry
βœ” Tak pening nak beli dekat mana
.
Terus je beli dengan kami, sekarang pun memang tengah sale, sangat berbaloi weh 😍
.
#tapestry #tapestrymalaysia #tapestryadfeedback #teamtapestryad #tapestrymurah #tapestrywallhangging #tapestrytools #tapestrymurah

Nyaman bilik kalau macam ni, rasa taknak bangun tau dari katil 😌
.
🌸Fairylight (Yellow) - RM25🌸
.
#fairylightmurah #fairylightmalaysia #homedeco #tapestrymurah #bibsfeedback #tapestryadfeedback

Cik Tam beraksi. Woooo. πŸ˜‚
.
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
Sarung bantal RM15/pc | Standard size | 100% Original cotton | Tak termasuk bantal
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

4 SEKAWAN 😘
Boleh dah start nak matching dgn katil awak tu 😁
.
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Kenapa la cantik sangat design pillowcase tu? Yad minat sgt design ni. 😘
.
Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Tahniah @farahhomedecor dapat FREE TAPESTRY daripada kami sempena RAYA 2018. Beliau telah terpilih antara deco yang paling meriah & cantik! 😘
.
Yang lain, jangan risau & bersedih. Kita ada lagi contest yang lain. Yang penting, sentiasa bersama kami untuk tahu update. TURN ON NOTIFICATION. ❣️
.
Nak FREE TAPESTRY lagi? Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Woww! Matching jugak hijau ni kan. Siapa ada impian nak bilik makeup macam ni? 😘
.
Minggu terakhir untuk dapat FREE TAPESTRY. #tapestryadraya2018. Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Minggu terakhir dah raya kan. Jalan pun mula sesak untuk pergi open houseee! πŸ˜…πŸ˜˜
.
Minggu terakhir untuk dapat FREE TAPESTRY. #tapestryadraya2018. Klik je @tapestryad.co sekarang!
.
#tapestry #tapestryadfeedback #tapestrymalaysia #tapestrymurah #bazaarpaknil #homedecor #decor #picoftheday #ramadhan #promo

Sedihkan bila crush keluar dengan orang lain. 😭 Tapi takpe dah biasa kena dah. Fiera nak share sikit pasal @tapestryad.co ni. Kadang2 fiera tengah sedih, posting2 @tapestryad.co la yang selalu menemani fiera 🀣.
.
Siapa yang tak pandai deco boleh contact diaorang!
Siapa yg nak hati fiera boleh contact mak fiera! 😜 #tapestryadfeedback

Most Popular Instagram Hashtags