#tapahroad

1957 posts

TOP POSTS

burger tower kate ko... bleh tahan sdap la wlaupun mcm leaning tower of teluk intan... #BurgerBakarTapahRoad #BurgerPattyBakarTapahRoad #BBTR #TapahRoad #SeblahKilangJK

Team beraya KL-BukitBeruntung-Tapah-Ipoh
#rayakansebulan
#tapahroad
#pray4mira

Selamat hari raya...gmb pagi raya semalam...
.
.
.#tapah#kampar#perak#tapahroad
#chenderiangtapah...

Cikgubawabudak camping#camplencanamaju#tapahroad

Selamat hari raya maaf zahir batin
0-0
#teambujang
#tapahroad
#langkap

Alhamdulillah☺️Had such a blessed raya filled with food and forgivenessπŸ’žβœ¨ #selamathariraya #maafzahirdanbatin #tapahroad πŸ’œπŸ’œπŸ’œ

Buka puasa ngn otai2 pdrm...
#tapahroad

Last jumpa 2012 pastu senyap tiba2 dapat jemputan kahwin...Kami bertemu kembali
01.07.2017
Tahniah Zura
Semoga menjadi keluarga sakinah mawaddah warahmah..
#kawinsudah
#tapahroad
#perak

MOST RECENT

Team beraya KL-BukitBeruntung-Tapah-Ipoh
#rayakansebulan
#tapahroad
#pray4mira

Hahai semua..😍😍
.
Apa kabar hari ni..πŸ˜‰
.
Jom cuci mata tengok #buaianberendoi dari kami, sesuai untuk #majlisaqiqah dan seumpanyalah..hehe
.
.
Berminat boleh DM atau wasap πŸ“² 0195737875 untuk booking atau pertanyaan lanjut..
.
.
#bidor #tapahroad #sungkai #kampar #trolak #slimriver #tanjongmalim #ipoh #teluk intan #perak #majlisakikah majlisaqiqah #minipelaminperak
#buaiankayuperak #buaianberendoiperak #AWbuaianberendoi #sayajualservis

NAK SERIKAN LAGI MAJLIS ANDA?
.
.
Haaa, boleh sewa barang deco-deco dengan kami. Kami ada servis sewakan barang jugak. Boleh datang butik, pilih-pilih barang, dan matchkan ikut cita rasa anda sendiri.. Baru lain dari lain kan..πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Tak kreatif nak deco sendiri?
Jangan risau, kami boleh bg idea.. Contoh online pon dah banyak kn..😍😍
.
.
DM @ whatsapp 0195737875 untuk booking atau pertanyaan.
.
.
#AWrentalitem #perak #tapahroad #bidor #sungkai #trolak #slimriver #tanjongmalim #kampar #sewapelaminperak #ipoh #AWsewabarangmajlis #pelaminperak #sewabarangmajlis #minipelaminperak

Jom jamu mata..πŸ˜‰πŸ˜‰
#minipelamin dari kami.. 😘😘
Yang masih mencari #minipelamintunang atau #minipelaminnikah bolehla survey-survey dengan kami...
.
.
Booking atau pertanyaan 0195737875
.
.
#pelaminmini #minipelaminperak #perak #telukintan #ipoh #bidor #sungkai #tapahroad #trolak #slimriver #chemor #kampar #sewabarang #AWminipelamin #pelaminperak

Hahai semua..😍😍
.
Apa kabar hari ni..πŸ˜‰
.
Jom cuci mata tengok #buaianberendoi dari kami, sesuai untuk #majlisaqiqah dan seumpanyalah..hehe
.
.
Berminat boleh DM atau wasap πŸ“² 0195737875 untuk booking atau pertanyaan lanjut..
.
.
#bidor #tapahroad #sungkai #kampar #trolak #slimriver #tanjongmalim #ipoh #teluk intan #perak #majlisakikah #majlisaqiqah #minipelaminperak
#buaiankayuperak #buaianberendoiperak #AWbuaianberendoi #sayajualservis

Shafikah360.
Assalamualaikum dan selamat pagiπŸ’
.
Selamat bekerja bagi yang otw pergi ke tempat kerja pagi ni, selamat belajar untuk student yang ada kelas pagi harini dan selamat bersantai-santai di rumah bagi yang bekerja sendiri
.
Pagi ni dengan senang hati sis nak buka special offer untuk 10 yang terawal wasap sis, akan dapat harga saham bawah 1 usd. Sis letak sekali pakej pergi training dan modul secara free setiap minggu bagi yang nak jana extra income secara passive dan active .
Berminat dan serius dm/wasap sis

017 5837021.
017 5837021.
017 5837021.

#business#projekincomeraya#gerik
#kampar#sungaisiput#chemor#chepor
#tapah#selangor#ampang#johor
#alorsetar#pulaupinang#tapahroad
#temoh#ipoh#manjung#sriiskandar
#bangi#bukitbintang#rawang#melaka
#negerisembilan#siscuba#jgnkecamsis
#shafikahlifestyle.

Ok..pej. Pos ni leh jumpe kt Tapah Road je..xtau la kt tempat lain ad lg rare dri ni..sje je nk bg tau..kot2 ad yg xtau..mak ckp memang dri dlu lg rumah tu pej. Pos..xpnah diubah suai structure binaan..cumanye tambah pintu sliding automatic..aircond (lenovo)..lampu (panasonic LED..jimat karen)..komputer (dell)..printer (hp)..da ad internet (unifi)..gam (gam ubi)..air utk basahkan setem (cantik...)..lantai kt depan tu disimen oleh Ayop (brotherhood)..pokok tepi tu Pak Deli yg tanam (bergaduh jgk dlu Pak Deli ngan Abu Kamsan pasal nk pilih pokok je..pokok pnye hal)..haa...kertas A4 (brand giant..murah sikit)..papan tanda tu Murad and Co. (org kaye kampung sebelah sponsor katenye)..pasu bunga kt tepi sane tu..korang xnmpk..tp ad (tu bru Abu Kamsan yg buat..lepas kes gaduh ngan Pak Deli).. Ok..selamat hari raya.. #pejabatpostapahroad
#tapahroad
#akusuka
#poslajumalaysia
#pejabatpost
#jangankecam
#banyaknyahashtag
#hahaha

'Kakak kwsn' yg melawat kwsn. 😝😎 #BlissfulSyawal #TheDarulRidzuan #TapahRoad #TeamMustardandBrown #ZiarahRaya

Most Popular Instagram Hashtags