[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#taol

2480 posts

TOP POSTS

Instagram husband atau Instagram boyfriend adalah cowok-cowok yang harus pasrah jadi fotografer istri atau pacar mereka yang gila foto-foto berbagai pose buat di post di social media, candid ala-ala, biasanya sampai berkali-kali take sampai pacarnya puas ~ #thearchitectureoflove
It's not only me like being captured but he does ๐Ÿ˜‚ so we're both the photographers ๐Ÿ“ท

Love @messibawaihi
#instagramhusband #instagramwife #instagramboyfriend #taol

We do work well together. Are you ready for our next collaboration? ๐Ÿ˜‰ #TAOL #TheArchitectureOfLove
.
๐Ÿ“ท @ikanatassa

Di antara semua buku @ikanatassa yang sudah saya baca, buku ini terasa sekali berbeda dengan buku sebelumnya. Dari sudut pandang yg digunakan, karakter tokoh-tokohnya, dan plotnya yg teratur sekali. Kalau di buku sebelumnya biasanya saya ikutan ngehafalin merek baju, tas, dsb, di buku ini justru saya ngehafalin semua tentang New York. Serius, saya jadi pingin ke sana untuk menjalankan misi mengulangi jejak Raia dan River ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ Well, lebih dari itu, secara personal saya selalu jatuh cinta sama perpaduan tukang nulis dan tukang gambar (that's why I love Perahu Kertas too much). River dan Raia semakin membuat saya kesengsem sama perpaduan dua profesi ini. Happily ever after ya kalian. Udah cukup patah hatinya ya ๐Ÿ˜‚

Zzzz, setelah baca ini, apakah posisi Beno tergantikan? Hahaha. Walaupun River so cool dan idaman banget, tapi entah kenapa nyebelinnya Beno kok masih paling ngangenin yaaa ๐Ÿ˜

Udah ah, ini kalau diterusin saya jadi ikutan ngekhayal ke mana2.

eh spoiler dulu, saya selalu suka cara Ika Natassa menjawab lanjutan cerita dari novelnya-yang endingnya masih menggantung-di novel baru yg ia tulis. Di buku ini, kisah Keara ada lanjutannya (Yeah, di Critical Eleven juga disinggung sih), terus ada juga nama anaknya Anya dan Ale, yang di ending bukunya masih di perut, di buku ini udah lahir ๐Ÿ˜

Udah, udah beneran ini. I love this book sooooo soooo much.

#TAOL #TAOLreview

Nicky Romero at Kingsland #lightoperating #taol #lightshow

You know what would be the perfect for rainy saturday night like this?
A cup of coffe with you.
But, I do not drink coffee, and I no longer have you.

[Mine is 0069 out of 1200 signed book, yayyy!!!!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿป]
Bukan gampang dapatinnya ๐Ÿ˜, dlam waktu 6 menit sold out seketika di website nya untuk penjualan Pre Order, Round-1 SpecialPO ๐Ÿ“ฆ, dan gue adalah slah satu yg lucky ๐Ÿ™๐Ÿผ yang mendapat SpecialPO tsb. HeHe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜…
Ngakak, n Lucu x kalau teringat hari itu pas gue kejar2 Pre Order, Round-1 (SpecialPO) smpai sibuk gk menentu sendiri, dan finally gue bisa dapat juga HaHa ๐Ÿ˜ [ #PollStory di Twitter !! #TAOL #TheArchitectureofLove ๐Ÿ˜‹ ]

Surprise!!! River and Raia just arrived at home. Suwun yo Ka @ikanatassa @bukukitacom #TAoL #TheArchitectureofLove

Steam clock in #Vancouver! This is so The Alchemists of Loom!
#TheAlchemistsofLoom #tAoL #LoomSaga #inspiration

850 out of 1200. See, it's not an easy battle to get one of these. ๐Ÿ˜… #TAoL

MOST RECENT

#FallAesthetic #NovelDollsNovember
.
Okay. Sooooooo confession time! Up until last week I hadnโ€™t started THE ALCHEMISTS OF LOOM by @elise.kova yet. Iโ€™m a little over halfway now and I am head over heels in love with this book. I canโ€™t wait to finish and then continue the story in THE DRAGONS OF NOVA.
.
Elise has the ability to immediately hook you and immerse you into a fantasy world. There is a lot of world building but not overwhelming. Which Iโ€™ve found can sometimes happen with these kinds of books. The characters are diverse, full over personality and the world is beautiful and captivating. If you havenโ€™t picked up this series yet, I highly recommend you do it!
โ€”
โœจ Donโ€™t forget our #LoomSaga challenge starts TOMORROW! Keep your eyes open for the big prize revealโœจ
โ€”
The final book THE REBELS OF GOLD releases on Dec 5. If you preorder you can submit your receipt to receive a bookmark (like I have pictured here) and a signed bookplate. If enough orders are submitted we may unlock the trading card, guild temporary tattoos or guild vinyl stickers.
__________________________________________________________
#elisekova #thealchemistsofloom #TAOL #thedragonsofnova #TDON #therebelsofgold #TROG #worldofloom #rivetsguild #arianna #amreading #currentlyreading #currentread #loomsagarebels #steampunk #tradingcards #bookmark #fallvibes #nakedbook #instabook #ditchthedustjacket #photochallenge #bookstagram

De laatste van de Clubtour 2017 zit er weer op... Iedereen weer veel dank voor dit onwijs gezellige tourtje #hetwasweertop #10kiloerbij #wanneermogenweweer #guusmeeuwis #charldelemarre #lightdesign#theartoflight #taol

#stackingupsaturday #NovelDollsNovember
.
Happy weekend, my book nerds! Any fun plans? Tonight weโ€™re having @love2dazzle over and I am having lunch with my Mom. The rest of the weekend is devoted to reading and cuddles!
.
QOTD: What do you do to relax after a rough week?
โ€”
I finished reading #CrookedKingdom a couple days ago and Iโ€™m not over it. It was good but I found I loved #SixOfCrows more.
.
I dove right into THE ALCHEMISTS OF LOOM by @elise.kova and Iโ€™m legit obsessed! This book is so freaking good. Donโ€™t forget our #LoomSaga Challenge starts on Wednesday. Elise also has her own giveaway happening, simply post a Loom inspired photo and use the hashtag #LoomSagaREBELS (see her feed for all the details).
.
I had hoped to get to LM this month but itโ€™s not going to happen. Instead I will be buddy reading it with a good friend in December.
_____________________________________________________
#bookstack #stacksaturday #bookspines #fantasy #fantasybooks #steampunk #grisha #shadowhunters #cassandraclare #leighbardugo #elisekova #yafiction #yafictionaddiction #bookstagram #instabook #theloomsaga #thealchemistsofloom #TAOL

New Drawing: Bild 2- The Adventure of Link zu der The Legend of Zelda Reihe #Zelda #Tloz #taol #heart #impa #link #triforce #mastersword

Hi peeps! I'm posting after so long.๐Ÿ˜ญ Had a photography block and didnt like any photos that i took. But I feel my creativity coming back ๐Ÿ‘ฏ

Have you read #taol ? Book 3 comes out in december and i cant wait ๐Ÿ˜ฑ. Also its my birthmonth, so I'm making a list of which books to get ๐Ÿ˜œ Any recs?

Edit: I'm participating in the #loomsagachallenge
So be sure to check that out! This post is for Day1- fav steampunk books

#fushyreads #bookstagram #bookishfeatures #bookstagramfeature #elisekova #loomsagarebels #thealchemistsofloom

A little throwback to a steampunk shoot I did. @elise.kovaโ€™s series The Alchemists of Loom is one of my favorites, and Book 3 is out in a little over a month. #LoomSagaRebels #thealchemistsofloom #taol #books #reading #giveaway #alchemistsguild

โœจ "Don't let the shadows of the past another the possibility for an right future." -Arianna, The Alchemists of Loom, Elise Kova // โœจ Good morning, my darling dreamers! I hope you all had a great Halloween last night and didn't eat too much candy (because I'm pretty sure my sister did) // โœจ It's the first day of NaNoWriMo and I can't wait to get started! This is going to be the first year I didn't get through outlining my story, so halfway through I'm going to be winging it but OH WELLS I'm still excited // โœจ Random Book Recommendation of the Day :: THE LOOM SAGA. This book. Is everything. Ari and Cvareh and Florence will take you on a journey you will never forget and teach you so many important lessons and I just absolutely love them so much and I'm so not ready for the last book, but also GIVE IT TO ME NOW // โœจ Random Question of the Right Now :: how many books do you read at a time? (currently my answer is TOO FREAKING MANY WHAT AM I DOING) // โžต #books #bookish #bookstagram #ya #bibliophile #thealchemistsofloom #taol #loomsaga #theloomsaga #elisekova #loomsagarebels

Le nouveau Kaneki, #Taol'idiotbรชte

Novel ini seperti ada daya tarik untuk segera tuntas habis dari satu halaman sampai halaman terakhir untuk dibaca. Mungkin sy telat baru baca novel ini sekarang. Bahasanya ringan mudah di mengerti pembaca, berbagai informasi yg mendukung jalannya cerita sehingga mendapatkan pengetahuan baru pada novel #TAOL ini. Can't wait for the movie mba @IkaNatassa semoga sama bagusnya seperti #CriticalEleven klo di filmkan. Penasaran siapa yg jadi tokoh Raia dan si misterius River ya? Yg belum baca ini, ayok baca dulu sebelum filmnya rilis.

Most Popular Instagram Hashtags