[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#taol

2454 posts

TOP POSTS

From last week's shoot with the amazing @georgekontaxis!!

Next project, 5th baby. Wish me luck! 🍀 #TAOL

Di antara semua buku @ikanatassa yang sudah saya baca, buku ini terasa sekali berbeda dengan buku sebelumnya. Dari sudut pandang yg digunakan, karakter tokoh-tokohnya, dan plotnya yg teratur sekali. Kalau di buku sebelumnya biasanya saya ikutan ngehafalin merek baju, tas, dsb, di buku ini justru saya ngehafalin semua tentang New York. Serius, saya jadi pingin ke sana untuk menjalankan misi mengulangi jejak Raia dan River 😀😁😂 Well, lebih dari itu, secara personal saya selalu jatuh cinta sama perpaduan tukang nulis dan tukang gambar (that's why I love Perahu Kertas too much). River dan Raia semakin membuat saya kesengsem sama perpaduan dua profesi ini. Happily ever after ya kalian. Udah cukup patah hatinya ya 😂

Zzzz, setelah baca ini, apakah posisi Beno tergantikan? Hahaha. Walaupun River so cool dan idaman banget, tapi entah kenapa nyebelinnya Beno kok masih paling ngangenin yaaa 😝

Udah ah, ini kalau diterusin saya jadi ikutan ngekhayal ke mana2.

eh spoiler dulu, saya selalu suka cara Ika Natassa menjawab lanjutan cerita dari novelnya-yang endingnya masih menggantung-di novel baru yg ia tulis. Di buku ini, kisah Keara ada lanjutannya (Yeah, di Critical Eleven juga disinggung sih), terus ada juga nama anaknya Anya dan Ale, yang di ending bukunya masih di perut, di buku ini udah lahir 😁

Udah, udah beneran ini. I love this book sooooo soooo much.

#TAOL #TAOLreview

#TheArchitectureOfLove #TAOL i love how it's in the same universe as #AntologiRasa and #CriticalEleven . got this a year ago at #MIWF2016 (didn't read it immediately because i knew the moment i started reading, it'd be over too soon so i was saving it) got to meet ika natassa in person AND be on the same panel as her (gonna brag about this for life, so bear with me). thanks to this book, now i know the word "baper" ;-)

Buku ini berkisah tentang penulis patah hati yang bertemu arsitek patah hati.
Di New York. Jalan-jalan. Ngopi-ngopi.
Khas Ika Natassa, buku ini bikin baper. Bagian mananya saya nggak yakin betul, tapi ada kalanya bikin sedih, kasihan, geer, gemes. Bikin jatuh cinta, pastinya. Tokohnya, Raia dan River, digambarkan tidak sempurna, thank god. Mereka pernah melakukan kesalahan di masa lalu dan mereka patah hati. Hard. Latar belakang yang kemudian jadi jadi inti cerita. Buku ini ngomongin cara mereka berdua menghadapi saat ini, or let's just say.. cara mereka move on.
Yeah right, dengan jatuh cinta lagi.

Ada bagian dari novel ini yang cerita kalau Raia menjadikan kehidupan pribadinya bahan tulisan dan tidak bisa diterima oleh Alam. Bagian itu kemudian menimbulkan pertanyaan dari kawan saya, "Kalo aku yang awam sih sepakat sama Alam, soalnya ngapain sih kehidupan pribadi dijadiin tulisan? Tapi mungkin sebagai penulis kamu punya pendapat lain." Pertanyaan yang bikin saya juga jadi mikir.

I'll tell you later in tumblr yak.

#thearchitectureoflove #taol #ikanatassa

Reposting a cute illustration by @bananadraw on a scene in #TheArchitectureofLove ・・・
anybody read #TAoL #TheArchitectureofLove by @ikanatassa ? have you ever read something that moves and inspire you to create something out of it? #TAoL did it! I read it two times just because it worth it.

This is my interpretation of Raia and River from one of the scene from the book. Can you guess?

the worst thing about reading fictions is that when it comes to an end, you have to go back to reality, slowly trying to get off yourself from the story yet still keeping every sentence that maybe...just maybe, will change your state of mind #TAOL

Nicky Romero at Kingsland #lightoperating #taol #lightshow

Instagram husband atau Instagram boyfriend adalah cowok-cowok yang harus pasrah jadi fotografer istri atau pacar mereka yang gila foto-foto berbagai pose buat di post di social media, candid ala-ala, biasanya sampai berkali-kali take sampai pacarnya puas ~ #thearchitectureoflove
It's not only me like being captured but he does 😂 so we're both the photographers 📷

Love @messibawaihi
#instagramhusband #instagramwife #instagramboyfriend #taol

MOST RECENT

"You know what is wrong about always searching for answers about something that happened in your past? It keeps you from looking forward. It distracts you from what's in front of you, Ya. Your future." - The Architecture Of Love a novel by @ikanatassa - .
📷: @katrinjuliamontolalu
.
.
.
#lp #photography #phototag_it #train #sunday #quote #taol #novel #bookstagram #bookworm #selfie #photos #inspo #positivevibes #vscocam

From last week's shoot with the amazing @georgekontaxis!!

Work those glutes! Standing hip thrusts can be a good variation for those who can't get under a barbell. The bands also help provide constant tension (with increased difficulty at the "top" of the rep). Key points here:
💥secure band to a very heavy object. Resistance should come from just about floor-level
💥you'll want to find a place where you can also hold onto something secure
💥try a variety of stances - I like wider than shoulder-width, with toes pointed out. This helps to target the "shelf" (glute minimus and medius)
💥try to keep a slight posterior tilt to the pelvis
💥squeeze at the top/mid-rep to help engage the glutes
💥I will do 3-4 sets of 10-15 reps, depending on how I feel. Once the glutes stop firing, move onto a different exercise!
Give it a try, and let me know what you think!
Shorts by @brazy_wear

Carol, quando nos conhecemos achei que não iríamos nos tornar amigas e muito menos vizinhas...kkkkk, mais aos poucos nossa amizade foi ganhando forças, e sou feliz por ter você por perto, participando da minha vida, me dando conselhos, obrigada por ser essa pessoa linda por fora e principalmente por dentro, com esse coração grande.. te desejo não só hoje, mais todos os dias da sua vida, muita paz, amor, saúde, sucesso, sabedoria, dinheiro, enfim, todas as coisas boas desse mundo!! Que vc consiga realizar todos os sonhos e que eu estarei presente neles torcendo sempre por você.. obrigada por sempre tratar a Lara tão bem e amar ela😍
Amamos você "Taol" ❤
Parabéns e conte sempre comigo 👏🎂🎉🎁🎈🙏 #niverCarol #amigafitness #umdiachegolá #Taol #vizinha #linda #querobolo #amovocê

Ps: precisamos renovar as fotos kkkkkkkkkkk

Feel the glutes burn with elevated kettlebell sumo squats! Many squat racks are set up to allow you to use the steps to get full range of motion. If your squat rack doesn't have steps, you can stack plates, step class steps, or use 2 benches (if the gym isn't busy).
A dumbbell can also be used in place of the kettlebell.
I like to pause mid-rep to help my mind engage my glutes, and I focus on using just the glutes to stand up out of the squat.
Give it a try and let me know what you think!
Shorts by @brazy_wear 💕

#TheArchitectureOfLove #TAOL i love how it's in the same universe as #AntologiRasa and #CriticalEleven . got this a year ago at #MIWF2016 (didn't read it immediately because i knew the moment i started reading, it'd be over too soon so i was saving it) got to meet ika natassa in person AND be on the same panel as her (gonna brag about this for life, so bear with me). thanks to this book, now i know the word "baper" ;-)

Working it out at the Dymatize booth! 💪😂
@dymatize @mynutritiondepot

Have I mentioned that I'm in LOVE with the pre-order swag for THE DRAGONS OF NOVA?! I just assembled the first envelope of swag... That's IF all the swag is unlocked. The more people who preorder, the more swag that's unlocked. So encourage your friends to preorder, too!

Want to grab some swag (while supplies last)? Click on the link in my bio: EliseKova.com/pre-order/

QOTD: What swag (pictured above) would you most want? ⭐️📚⭐️ #book #books #booklove #booklover #booklife #bibilophile #booknerd #bookgeek #fantasy #fantasybook #bookstagram #steampunk #steampunkbook #amreading #read #reading #tbr #toberead #comingsoon #elisekova #TheAlchemistsOfLoom #tAoL #LoomSaga #instabook #tDoN #TheDragonsOfNova #giveaway

Cuma suara seorang ibu, yang dengan mendengarnya saja bisa membuat kita serasa dipeluk.
(Ika Natassa, 2016)










#nashville #taol #quote #endlesslove #mytruelove #myrealpower

I feel like I need a metal table to write on while finishing the Loom Saga. It's just so... fitting for steampunk!! One of my favorite steampunk bits of media is the anime Last Exile!
QOTD: What other steampunk inspired books/movies/shows do you love?
✨📚✨
#tdon #thedragonsofnova #loomsaga #fantasy #steampunk #book #books #bookish #bibilophile #bookstagram #instabook #bookgeek #booknerd #booklove #booklover #booklovers #booklife #read #reading #amreading #amwriting #author #bookphotography #taol #thealchemistsofloom #qotd

Ke kota itulah Raia seorang penulis, mengejar inspirasi setelah sekian lama tidak mampu menggoreskan satu kalimat pun. (Petikan blurb)
Di novelnya kali ini Ika Natassa akan membawa kita untuk menjelajahi setiap sudut kota New York. Bersama Raia dan River yg berhasil menggeser sudut pandang Raia terhadap kota New York. Mereka berdua seolah memiliki daftar destinasi yang tak ada habisnya! Flatiron Building, Whispering Gallery, hingga beragam toko buku yg tampil dengan karakter unik masing-masing
.
Di setiap tempat yg dikunjungi, selalu ada rehat yg melarutkan mereka ke dunia masing-masing. River dengan sketchbook kosong yg dalam waktu sekejap akan ditambati gedung-gedung yg ia gambar. Pun Raia yg termangu di depan layar laptop, yg meski sudah hitungan jam berlalu, hanya ada kedip kursor yg seolah mengejek kepayahannya
,
'Bahwa benda mati seperti gedung saja punya cerita, Ya. That's the most fascinating thing about architecture for me, buat kamu yang penulis malah lebih enak lagi. Imajinasi kamu pasti lebih cakep daripada saya yg cuma tukang gambar ini." (p. 91). Meski sedikit banyak Raia cukup terpengaruh dengan kata-kata itu, namun jauh di dalam hati ia masih menjeriti masalah utama penyebab kebuntuannya
.
Dan River tak tahu itu
.
Pun, di balik wajah dingin lelaki yg selalu mengenakan kaus kaki hijau itu, ada masa super kelam yg menggiringnya pada kesedihan tak berujung
,
dan Raia tak tahu itu
.
Every person has at least one secret that will break your heart (p.68). Rahasia berbeda yg mendamparkan mereka di kota yg sama, dengan kebingungan serupa pula. Adalah tak tahu kapan akan kembali ke Indonesia
,
Tidak ada orang yang tahu kapan dia pulang jika tidak ada sesuatu yg besar yang membuatnya pergi (p.40)
.
Raia adalah penulis best seller yg dinanti-nanti, dan saat membacanya pikiranku otomatis terbang pada sosok penulis buku ini. Khas Kak Ika adalah dia selalu super total menggambarkan karier si tokoh-tokohnya. Di sini penulis dipertemukan dgn arsitek!
.
Ini adalah tentang mencari-cari. Namun bukannya bertemu jawab, Raia dan River malah dihadang kesulitan untuk bergulir menuju cerita yg ada di depan. #Reading #Writing #Review #TAOL #FiksiGPU #bookstagram #AyaNH

Dat was Flying Dutch 2017! #taol #flyingdutch

Want to read THE DRAGONS OF NOVA early?
Have questions for me about THE ALCHEMISTS OF LOOM?
Join #LoomChat tonight happening at 10pm EST, that's 4 hours from now!
Follow me @EliseKova on Twitter and look for questions with the hashtag #LoomChat. Answer the questions and ask me some in return! All are welcome to participate! Make sure you use the hashtag in ALL your tweets during the chat so that way others can see what you say!
One chatter will have the chance to win an advanced reading copy of THE DRAGONS OF NOVA.
My twitter: https://twitter.com/Elise Kova
Hope to see you there!
⭐️📚⭐️ #book #books #booklove #booklover #booklife #bibilophile #booknerd #bookgeek #fantasy #fantasybook #bookstagram #steampunk #steampunkbook #amreading #read #reading #tbr #toberead #comingsoon #elisekova #TheAlchemistsOfLoom #tAoL #LoomSaga #instabook #TwitterChat #TheDragonsofNova #tDoN

THE DRAGONS OF NOVA comes out in a month and a half!! You can get some pretty cool preorder swag too. Check out the link in my bio.
QOTD: What summer release are you most looking forward to?
✨📚✨
#tdon #thedragonsofnova #loomsaga #fantasy #steampunk #book #books #bookish #bibilophile #bookstagram #instabook #bookgeek #booknerd #booklove #booklover #booklovers #booklife #read #reading #amreading #amwriting #author #bookphotography #taol #thealchemistsofloom #qotd

13 Agustus 2016 hepiii bgt ketemu kak @ikanatassa di Gramedia Sumarecon Serpong. Demi ketemu doi gue pulcep doong tp gue tetep salah jam.. ternyata pas sampe tkp, talkshownya #TAOL udh kelar.. and you know what, antrian minta ttd nya aja puanjaaaang beud.. tp alhamdulillah semua koleksi udh ada ttdnya semua.. cm 1 aja yg belom #twitvortiare krn bru nemu kmrn di Gramedia Karawaci Supermall. Thanks atas karya luarbiasamu kak! Dan berharap bisa ketemu kak Ika lg dgn buku baru lagii 😂😂😂. .
#thrumyfujixm1lens
#metikanatassa
#pembacabukuikanatassagariskeras
#ceritananie .
.
📸: by Gramedia team 😁 ( thank you )

I'm writing like the wind right now and you know that means I'm drinking TONS OF TEA (thanks @tebellateacompany for fueling my books). I finished part one of Loom Saga #3 yesterday and that feels SO GOOD.
QOTD: What tea on this tea wall would you want to drink? (I highlighted my favorites to drink while writing!)
✨📚✨
#loomsaga #fantasy #steampunk #book #books #bookish #bibilophile #bookstagram #instabook #bookgeek #booknerd #booklove #booklover #booklovers #booklife #read #reading #amreading #amwriting #author #bookphotography #taol #thealchemistsofloom #qotd #tea #tampa #teatime

Most Popular Instagram Hashtags