#tanyaje

MOST RECENT

Bila awak nak jadi peneman hidup sayaaaaa? #tanyaje #throwback #bigcupcoffee #hazelnut

Mode rindu nak travel ni aihhhh.
Mane kengkawan yang sembang nak travel ni?sembang je ke? #tanyaje

Bila nak short vacay lagi?
#tanyaje

Esok ade ride ke temerloh ke?
#tanyaje #masihstandard #duniawi #y15zr #kroniYsuku

Boleh pm abam tu tanya, kerusi sebelah tu mmg kosong atau dah ada yg booking. #tanyaje #postthepeople

Agak-agakla kalau kami bertiga didalm satu show dinner atau Hi Tea.. Laku tak kalau jual Meja?
#TanyaJe

selepas kesusahan akan datangnya kesenangan dn setiap penderitaan pasti adanya kebahagian..

asyik makan nasi minyak orang je, nasi minyak kita bila pulak? 😝😂
.
#tanyaje #tanyapunsalah #nasiminyak #kendurikawen #ootd #kasichancelah

Si Zunar sudah kehilangan dedak kah? Adalah diharapkan PM Mahathir tidak menyerahkan projek ECRL kepada China semata-mata untuk mendapat bantuan China menahan Jho Low.
#kebebasanbersuara #aktaantiberitatidakbenar #tanyaje

Nak membasuhnya, keringkan, kapur lagi bagi putehh, peluh ketiak tau kasut puteh ni. Patut buat dari saya darjah satu dulu lagi encik. Mmm kalau boleh baju pun hitam n yg jenis kain tak payah gosok haaa tu lagi elok, kotor pun tak nampak, mak pun senang hati takyah gosot baju sekolah anak, gosot baju bapak je. #ehkaugosokkebajulakikau #katakupadadirikusendiri

esok malam ada lepak lepak tak?
#tanyaje

#Repost @dnil.niel (@get_repost)
・・・
ada ukur jalan ke malam ni ? #tanyaje

Regrann from @dnil.niel - ada ukur jalan ke malam ni ? #tanyaje

.
Ada yg tidur luar mlm ni tak? 😜 #tanyaje nasib wife always cantiks 😍 @missfazura.
.
credit @fattahaminz
"Swipe left ⬅️ to see ‘THAT’ picture 😘 @missfazura I love you 💕

2 syawal.
#inikanraya #2k18

Dah mandi?💦
#tanyaje #adasaja

" Kalau kau tak mampu nak balas jasa kawan kawan yang dah bantu kau. Sekurang kurangnya, masukkan la nama dia dekat dalam Doa kau " tapi, kalau dah masukkan dalam Ig ni macamana pulak? #tanyaje #tiktokmalaysia #dakdaktiktok #siscuba #jangankecamsaya😂 #lainoranglaincara #cubasupport #lagibest @niqiysaron_

when he is happy with someone else. should i moveon? #tanyaje

ada ukur jalan ke malam ni ? #tanyaje

Ahaakkkk..🙋‍♀️🤷‍♀️.😝😝😝😝😝😝 ✌ msti ad yg mntah mak kau ijo ni #peace #peacebeuponyou #tanyaje #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags