[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tanahtumpahdarahku

MOST RECENT

Ala siannya dia muka merah2 sebab kena epic comeback dgn Kelantan ehh😂 nak cendol tak? 🤙🏻 Tag sikit fans Perak TBG kat sini :-)
.
.
.
.
*aduhh typo plk kat gambar sorry2 x sedar😂
.
#footballmalaysia #footballismylife #football #trollfootball #trolls #troll #memefootball #memes #bolasepakmalaysia #bangkitbersama #malaysiatanahairku #tanahtumpahdarahku

Hancur bedoghai ghai ghai ghai ghai bedoghai N9 kena dgn Terengganu FC😂👌🏻 Tag sikit fans Terengganu FC kat sini :-) #trollfootball #trolls #troll #memefootball #memes #footballmalaysia #football #malaysiatanahairku #tanahtumpahdarahku #bolasepakmalaysia #bolasepak

Tanah tumpahnye darah ku 🇲🇾
#tanahtumpahdarahku #kvsepang
cc;@ammrysff

Salam anak pantai...be happy and always good vibe..karena kita satu nusa satu bangsa. Sabang sampae merauke.itulah tahan air ku indonesia...enjoy surfing and live life with passion..@magicwavebali @baligreensurfschool #ingodwetrust #happyweekend #surfing #is #partofmylife #alwaysgoodvibes #indonesia #tanahtumpahdarahku #beta #punya #tanah #visit #beautiful #of#indonesia #magicwavebali

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan Negara kita yang tercinta... #bruneidarussalam #proudbruneian #ilovemycountryandking #merdekamerdekamerdeka #tanahtumpahdarahku

Apa yang membuatkan letih dan penat kita hilang dalam bisnes adalah bila customer appreciate apa yang kita hasilkan. Lebih-lebih lagi ianya kita start from scratch. Kita sendiri yang design, crack otak takyah cakap. Lepas design kita nak adjust sample hoodies agar fit dengan design dan kehendak pasaran. Problem pada design dan jahitan pula adalah dua dunia yang berbeza
.
Kadang2 tu idea kita pada design kemain lagi futuristik dan terasa ohsem habis dah tetapi tak semua kita mampu hasilkan bila on production
.
Kita perlu bersikap realistik juga time ni. Belum lagi masuk packaging, design packaging, cost photography and videography, gear kamera, bil api, air, internet, fb ads, minyak dan macam-macam lagi. Banyak benda sebenarnya yang kita perlu ambil kira
.
Tetapi semua tu akan terasa berbaloi bila customer appreciate apa yang kita usahakan. Lagi-lagi diorang hantar testimoni dan mendoakan bisnes kita agar bertambah maju
.
Terima kasih followers SARC sebab support kami since 2014 kami bermula. Korang sempoi!
.
Hoodies BANGSA MALAYSIA ni korang boleh beli secara online di .
www.sarc.my
www.sarc.my
www.sarc.my
.
Talent by @menorafif
#mensfashion #sarc #sarcmenswear #lifeissarx #hoodies #sport #swag #dope #run #malaysia #bangkitbersama #dirgahayu #daulat #tanahtumpahdarahku #tanahairku #blackandyellow #menstyle #mensfashion

Agak2 player kacukan mana yg btl2 layak utk main dgn skuad Harimau Malaya? Mengikut performance diorang bukannya pilih bulu💪🏻🇲🇾
.
.
.
.
.
#bolasepakmalaysia #bolasepak #malaysiaboleh #malaysiatanahairku #tanahtumpahdarahku #footballismylife #football #footballmalaysia #thisismalaysia #harimaumalaya

dulu chin peng ada ajak abg join pkm tp abg malas sebab gaji kecik.. last2 abg nak join tentera tapi x dpt lak sebab mata da rabun ayam sbelah.. hareyy btol..
#sejarah#tanahairku#semangatpejuang #tanahtumpahdarahku #love#happyboy#patriot#pd#n.9#kl#sarawak#borneo#malaysia#2k18
#chillex#love#yusupclans

Dato Sri Kata kami lepasan university yg berpotensi besar 😂 #afiqakop #afiqakoplifestyle #datosri #wawasan2020 #malaysiaku #tanahtumpahdarahku #negaraku #teammalaysia

Most Popular Instagram Hashtags