#talldarkhandsome

7011 posts

TOP POSTS

๐Ÿ‘
EYE INFECTION
.
Genap setahun yang lalu.
Akibat penjagaan yang kurang baik semasa menggunakan kanta lekap. Terpaksa membuat pebedahan kecil di bahagian luar-bawah mata kiri.
.
Dan selepas setahun itu juga, aku memberanikan diri untuk memakai kanta lekap semula.
.
#jaiisback
#janganbuatbijak
#jaidimanamana
#talldarkhandsome
#melayukacak
#merecik
#mantanmppuitm1516
#48satuhati

Here's ๏ฟผ@mrpattman.

Korang xpercaya ke aku kata minah ni melampau?๐Ÿ˜’ Nah aku bagi lagi sekali.. Kali ni sampai @khairykj pun dipickup nak dia... Terkedu org tu.. Waktu ni aku ada tapi aku lari sejauh mungkin kerana aku xpercaya aku dengar kata2 yang disulamkan pda yb.. * Panjang aku nak tulis ni, jangan malas, baca..
.
Nak tambahkan lagi confident dia,,, sempt pulak dijahitnya kain belacu siapa ntah dia kebas, dia acah2 buat bdeoklip pulak.. Masalhnya nampak effort kau tu kau tau x tu @sarancak ?
.
#BroTerkedu #TallDarkHandsome vs #ShortBrownNAjetCun๐Ÿ˜… #HariSukanNegara
.
@hotfm976

Gotta get in shape like my money ๐Ÿค‘ #talldarkhandsome

Thank you so much to three of them who helped me a lot of things through this semester especially for group assignment and to my classmates (Bm118 4A), Good luck and Keep fighting for final exam gaisssszzz! ๐Ÿ’•๐Ÿ’ช
#lastclass #finalexam #classmatesโค #talldarkhandsome

Thanks for being there always๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #bestdadever #leboo #dadtwins #myinstablognaija #talldarkhandsome

TALL,DARK & HANDSOME

Rileks je brader ni aweks Korea excited nak bergambar dengan diorang.Brader ni tak jambu dan tak perlu make-up makan Pamoga bagai.Pakai baju melayu smart-smart awek Korea cair.

Motivasi hari ini:Be Yourself.

#halianazurin
#seoulredcat
#imabackpackerkorea
#talldarkhandsome
#lelakimelayukacak

Second day krabi Phi Phi Island Tour. Hmm makin hitam lah den nampoknya. #hitammanis #hitammenawan #talldarkhandsome #krabi2.0

Paling sempoi ๐Ÿ˜ #fitmalaysia #fitkelantan #talldarkhandsome

MOST RECENT

Here's ๏ฟผ@mrpattman.

Had the pleasure of meeting John Salley yesterday at the Secret Knock meeting in downtown Los Angeles. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ #DT #LA #SecretKnock #JohnSalley #NBA #TallDarkHandsome #BellaPhotography #NatalyaSergeyvna

Tak sangka keluarga menteri juga suka dengan keluaran Dill Cakes. Kerap mereka menempah dari Bukit Damansara . Penghantaran dibuat hingga ke pintu rumah mereka.Tq keluarga YB 'Tall, Dark and Hensem ' atas tempahan. Bonda YB sangat lemah lembut orangnya dan baik sangat. Tq Datuk Rahmah Hamid yang kerap menghubungi saya untuk membuat tempahan. Alhamdulillah. YB pun suka , uols bila lagi?
#YBKJ #khairyjamaluddin #bukitdamansara #karipappusing #choccheesehantu #talldarkhandsome #dillcakes #cakeshahalam # #fadzilsalleh #lasagnashahalam

๐Ÿ‘
EYE INFECTION
.
Genap setahun yang lalu.
Akibat penjagaan yang kurang baik semasa menggunakan kanta lekap. Terpaksa membuat pebedahan kecil di bahagian luar-bawah mata kiri.
.
Dan selepas setahun itu juga, aku memberanikan diri untuk memakai kanta lekap semula.
.
#jaiisback
#janganbuatbijak
#jaidimanamana
#talldarkhandsome
#melayukacak
#merecik
#mantanmppuitm1516
#48satuhati

๐ŸŒ‹
"Aku nak suggest kau belajar guna app baru ni."
"Okay, app ape?"
"APPRECIATE."
.
#janganbuatbijak
#jaidimanamana
#talldarkhandsome
#melayukacak
#merecik
#mantanmppuitm1516
#48satuhati

#talldarkhandsome ๐Ÿšถ๐Ÿพ๐Ÿ…โœจ

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags