[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#takterkata

789 posts

TOP POSTS

6 Tahun kuliah bersama. Dari diploma sampai ke degree. .
Doakan kami! Legendary Hadis. :-P Walaupun kos dah hazaf, gagah jua kami habiskan. .
Sikit masa lagi guyss! Doakan urusan pencarian ilmu hadis ini di mudahkan. Fuhhh!
.
Percaya tak kami dalam kelas hanya bertiga aje? Hahaha. Tu la kehebatan nya. Tak pernah jumpa kat mana². Ikiki.
.
#KPMyangBAHAGIA
#TakTerkata

Alhamdulllilah dapat anugerah 8A UPKK
#thanksgod #happyme #excited #omgmyface #takterkata

.
sambil lepak tepi parit ni tgk anak berudu rasa nk taip sesuatu.
Mood tgh takdak ni sbnrnya.. oohhh..sat ada org buta perlu bantuan..ok sambung.. Hana buat pickup line ni sendiri.. takdak tuju dkt sapa2.. ini adalah open.. hanya untuk seronok2 ja.. Hana xdak sapa special pon.. Tapi tetap tunggu Zul Aripin (hang jgn kawen lg tau😅)..
Hana ada family utk hana focus even jauh.
Ada yg suka..ada yg x suka... post gmbr2 pon ada yg x suka.. i guess..haha . x suka sila unfollow. I have right to do anything with my own account.
Just nk happy kan diri n semua org. Believe me..x semua org suka post hana ada sikit negatif ni..betoi dak???? Jadilah seorang yang ada positif thinking dan bg inspirasi dkt org lain. x byk org tau how much i lost after my 32k account kena hack. byk benda i'm going through.
so guys!! be happy n positive okay!
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA

#99katakatahana😂
#takterkata
#nakhappyjer

Kangen , pingin ngumpul bareng kalian 😞😭 .
.
.
.
.
.
#sepupu #keluargabesar #bahagiaitusederhana #rindu #takterkata

Rindu sebenarnye .. tp tulahh hmm 🙇😥
#takterkata
#kendurikawen
#throwback

Belajar untuk terima kenyataan...biar tiada orang yang suka pada kita janji suka pada diri sendiri...hanya tuhan saja yang tahu apa yang terpendam di dalam hati😳
#takterkata
#keepcalm

MOST RECENT

Gambar tak cantik .. tp rasanya cukup cantik and marvellous .. Lasagna beef RM10 only guys . sedap giler 😍😍😍 tak rugi beli .. aumsss .. thanks for my junior , iman yg jual huhu 😇

#food #foodporn #lasagna #sarawakian #sarawak #malaysia #nyem #nyaman #sedap #takterkata #nyumnyum #delicious #foodphotography

Aku happy dengan kehidupan sekarang berbanding hari sebelum2 ye,syukur alhamdulillah,
#TQallah
#TQsemuaye
#menjelingyekaukhairul
#takterkata#
#single
#themasterpomademalaysia 🇲🇾🎬🎥💰

Patut la masa kecil dulu ayah aku bawa aku makan sini sekali je..ni kali kedua aku try makan bila dah dewasa..mungkin tiada kali ketiga 😭
#biargambarberbicara
#meruntunjiwa
#takterkata
#hatiremuk
#patahhati
#lunch
#food
#seafood
#serik

"Sejak melihatmu
Ku jatuh hati padamu
Saat mengenalmu
Semakin ku ingin kamu
Maukah engkau menemani aku
Hari ku indah
Dua langkah menjadi satu
Andai aku dan kamu
Bersama selalu
Saat kau menatapku
Aku jadi salah tingkah
Kau genggam tanganku
Berdebar-debar jantungku
Dan bila kau tak ada
Mengapaku memikirkanmu
Apakah engkau juga
Memikirkan aku"
Masih tersemat cinta model air ribena di tepi sungai yang jernih lagi indah nan mempersona. Kenangan cinta yang abadi disulami kembali ketika merindui. Rindu kekal abadi itu pasti. #KakAh #Rindu #Bosan #CutiHariIni #MasakKemasMakanTido #PrepareForMove #Yeay #Bahagianya #TakTerkata #DiSanaSayang #DiSiniSayang #DiSiniRindu #DiSanaRindu #Dengarlah #HaapyBirthday #SudiTeman #MekarDiKalbu #RautanCintaIni #MembinaUkhuwah #SemogaBerjumpaLagi #Wauhibuki #muahciked😘 #RinduSelamanya

Belajar untuk terima kenyataan...biar tiada orang yang suka pada kita janji suka pada diri sendiri...hanya tuhan saja yang tahu apa yang terpendam di dalam hati😳
#takterkata
#keepcalm

Thank you Sujaka Bridal for the remarkable creativity .. Am a speechless and happy pantin huhuhu...
.
.
.
#dulanghantaran #dulanghantaransg #pengantin #aiqahwedd #aiqah120817 #freshflower #sujakabridal #bungerampai #throwback #takterkata #senyumjer

Selain Sandwich Crush Omelette , kami juga menjual Sandwich Sardin Aladdin.Anda lapar?Apa tunggu lagi? Marilah pm kami 💕 #sardin #sandwichsardine #sandwiches #sandwichisgood #perawansandwich #makanmana #rotidansardin #sandwichboek #sandwichsedap #maribeli #sandwich #sedap #takterkata

kau rasa apa? terkedu mcm dia salah eja nama penuh double' L , dapat jumpa ustaz Don 😄
#takterkata

Most Popular Instagram Hashtags