#takterkata

MOST RECENT

Sape pernah kena mcm ni . Lagi2 time zaman sekolah dan sambung belajar . Bila dia tanye kat kita mmg x bolah ckp ape2 bhaii . .maluu 😖 sila tag kawan anda hahaha.
#crush #awekcantik #lawak #spiderman #malaysia #malaysiaigers #lawakhambar #siakapkeli #madlipzmalaysia #madlipz #dubbingmerapu #alihsuara #tagsomeone #lari #malu #takterkata #rugi #jangannagis #urm #termenung #perluang #rezeki #penmerah #love #sayang #cinta

Pos ini khas untuk penghuni rumah kakitangan Penjara Sungai Udang.
Kejadian petang tadi, semasa nak buang sampah di refuse room.
Apa dah jadi ni? #nakbebel #takterkata #sayamarahni #jagakebersihan

Takan Habis Sejuta Lagu .. Untuk Menceritakan CantekMu .. Teramat Panjang Puisi .. Untuk Menyatakan CintaKu pada Mu .. #luluhHati #takTerkata #cintaPandangPertama

Kalau dah sedap tu. Berbotol-botol la gamaknyaaa. Hehe.
100 gram rm 8
200 gram rm 15

#sambalhitam #sedap
#takterkata

🤐 speechless bila makan #takterkata 🌯🌯🌯🌯 #atunyaman @maktok_popia_rindu 🌯🌯🌯 crave satisfied popia basah malaysia drizzle with its special sauce kasi perghhh letop check her ig n order her ready to eat popiah Thank you sanggup delivery kat kita #cuticutimalaysia #foodhatewaste #foodbloggers #asianfood #asiatrulyasia #halalfood #fingerfood #dietmulaibesok #esoklusaday1 #cheatday #popiabasah @ubaidillahharraz

Kerja paling senang#takterkata

Yeahh...baju utk minggu niee..siap..
Takterkata...tergamam..pgntin bgaikan kne histeria bila mliht bju nyer...hahahah..
#bajupengantin #andamkampong #kakumelihat #takterkata #budakbarubelajar #desiamtailor #tukangjahitpro #kotatinggi #pasirpanjang #tunjuklaut

Murtabak manis pulak #martabakmanisterowongan #takterkata

Sungguhhh.. ayat2 suci AlQuran membuatku terpukau 😱😱😱 #Dahlatinggipanjangpulaknafas Allah... Allah... Allah... #takterkata #untunglahmerekayangpunyabakatsepertiini

Hai uolls, meh la pakat beli air soya ni sedap tau & kurang manis @deemarsyastore
Terdapat 3 perisa yg ade boleh dptkan iaitu soya original, soya bandung & soya jagung.
Sesiapa yg suka air soya tu jom la beli air soya ni, anda akan menyesal kalau xbeli.

Sebotol RM 1.10 (min order 24 botol)
Whatsapp: 013 2078548 'Aisyah 016 5441218 Lina

#sedaphinggamenjilatjari #takterkata #sedapss #haoxiang #delicieux #belijgntakbeli #janganmenyesaltau #adikcomel #molekgitu #soya #kurangmanis #hotandcold

Ya Allah Tak Tau Nak Cakap Macam Mana Nikmat Dia Dapat Makan Patik masak Tempoyak Yg Sedapp... Lama Giler Xmkn Oiiii😂😂 #seleraamat
#terlalunikmat
#takterkata

Semoga dipermudahkan urusan ibu ku.... #takterkata

Most Popular Instagram Hashtags