[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#takterkata

857 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah syukur...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Da lama tanam niat nak hadiahkan diri..senaskah al-quran..Keluaran al humaira..
Memang tgh servey harga tunggu ada rezki nk beli..x sangka Allah terlebih dulu rancang ada pemberi yg nak hadiahkan kita AL-QURAN.. Disbbkn kan pesanan dkt fb Allah dah gerakkan kan ati si pemberi utk hadiahkan sy...Allahu.. Terima kaseh Allah ..
Terima kaseh sahabat...
Tak ternilai ..
Syukur alhamdulillah .. Allahhumma amin... Terima kaseh..semoga si pemberi sentiasa dalam lindungan Allah Taala..dan sentiasa diberkatinya...aminn.

#takterkata..
#syukur..

makan malam utk hari ini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #nasichickengrilled
#strawberrymilktea
#firsttimecuba
#sedapsampaijilatpinggan
#takterkata

air dah mnum dulu..haha

Malam ni kita fefeling berdua๐Ÿ’–
.
Anak2 dah ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด..bg peluang bonda & ayah dating jap ๐Ÿ˜…

#jemputdinner
#takterkata

First time bekerja dengan Dato Jamal Abdillah.. Bukan senang nak jaga
Raja Pop..#takterkata #HighTeaGaza #WanitaPerihatin #malaminiakulahseniman

6 Tahun kuliah bersama. Dari diploma sampai ke degree. .
Doakan kami! Legendary Hadis. :-P Walaupun kos dah hazaf, gagah jua kami habiskan. .
Sikit masa lagi guyss! Doakan urusan pencarian ilmu hadis ini di mudahkan. Fuhhh!
.
Percaya tak kami dalam kelas hanya bertiga aje? Hahaha. Tu la kehebatan nya. Tak pernah jumpa kat manaยฒ. Ikiki.
.
#KPMyangBAHAGIA
#TakTerkata

Sayangnya sy pada mereka. Terima kasih semua. Syg sgt sgt.
#takterkata
* kalau mereka depan mata tadi mmg dah saya peluk sorang2. Kejutan ini sgt luar biasa.
Budak budak nakalllll..@rengfars @noordianaramli @lilliany_azman @zhazana @k.quzaimie @lempengmilo @snowchah @ainun_alias

Lain kali jgn buat lagi k. pliz
#sayangmereka
#lovethem
#mmop

ThankYou kepada Semua Peminat - Peminat Araa.. ๐Ÿ˜˜ #takterkata #ayahcakapanakayahramaiorangsayang #hahahaha #ayahloyaburuk #๐Ÿ˜‚

Mampu melihat dari dlm rumah jee apa yg trjadi diluar sana.... Huhuu... Pepepom tahniah team cohtan ...
#takterkata
#loveyou

MOST RECENT

Alhamdulillah syukur...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Da lama tanam niat nak hadiahkan diri..senaskah al-quran..Keluaran al humaira..
Memang tgh servey harga tunggu ada rezki nk beli..x sangka Allah terlebih dulu rancang ada pemberi yg nak hadiahkan kita AL-QURAN.. Disbbkn kan pesanan dkt fb Allah dah gerakkan kan ati si pemberi utk hadiahkan sy...Allahu.. Terima kaseh Allah ..
Terima kaseh sahabat...
Tak ternilai ..
Syukur alhamdulillah .. Allahhumma amin... Terima kaseh..semoga si pemberi sentiasa dalam lindungan Allah Taala..dan sentiasa diberkatinya...aminn.

#takterkata..
#syukur..

Selamat pengantin baru buat Safwan & Erra .. Tahniah Sahabat ..Terima kasih untuk segalanya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป..#takterkata

"Beauty lies in the eyes of the beholder".
How would you describe beauty? Do comment below๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ Beautiful...
๐Ÿ You............
๐Ÿ HEALTHY..........with Cellmaxx.
.
.
Cellmaxx has the WoW factor for all skin issues.
.
Cellmaxx first......
.
Message or whatsapp me for placing orders or for enquiries.๐Ÿ˜ƒ please refer my Bio..

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Love at first smell ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ตYa Allah,xthu nk cakap mcm mne..
meltinggg sgt bila first sprayy perfumee ni kat baju..๐Ÿ˜Œ wooww...speechlesss..seriouslyy i ๐Ÿ’• the smell to the ๐ŸŒ™ and ๐Ÿ’ก..
veryy heart calming and overwhelming ..hee..
xtahu camne nak describe dahh..kene try sendiri baru tahu... ๐ŸŒธThinking of Love๐ŸŒธ

nak try,jom hubungi perunding kecantikan anda atau saya sekiranya belum ada perunding kecantikan lagi..๐Ÿค— #baubestgiler
#takterkata

Teruskan senyuman yang terpaksa ini #akuredha #takterkata #dugaan

Alhamdulillah thanks guys yang oder ade yang Repeat oder
Whatssup 0126255880 for oder
#sedap
#deliciouscrispycheesezy
#takterkata
#rangup
#penuhperasaan
#sodap
#sekalimakanpastinaklagi

Brownise dah habeesssss๐Ÿฐ๐Ÿ˜บ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ‘ญ..?!? #takterkata #Alhamdulillah๐Ÿ’™๐Ÿ’™

Apa awak rasa???
#sakit
#suka
#takterkata

Ni lawak.. suprise.. Bagus betul sahabat mcm ni.. ingat nk berhadiah2 mcm ni.. #suprise #besdayadvance #takterkata

Akhirnya... ๐ŸŽ“

#takterkata

Kan Dah Kata... Sedap Tak Terkata-Kata
Nak Kata Apa?๐Ÿ˜ #tartnenassedap #tartnenasbunga #tartnenassabrinabakery #takterkata #katakanlah

- Allah meminjamkan kamu dan mungkin masanya untuk dilepaskan kembali - Kita semua begitu. Pinjaman. Oleh itu sewaktu mereka masih ada, hargai masa masa dengan mereka. Manis pahit semua pinjaman. Kelak manisnya akan dirindu. Pahitnya juga akan dirindu. #TakTerkata ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜Š #blessed #GoodLive

Alhamdulillah.
Dpt jgk merasa rock melon hasil tgn keluarga ank2 tahfiz dr banting.
Terima kasih ayu๐Ÿ˜˜
Semoga sentiasa dimurahkan rezeki, dilindingi dan diberkati Allah. Aamiin.
#rezekidrAllah #nikmat #takterkata #rasamcmdptemas

Makanan dah sampai #sedap#memukau#takterkata

Abis gitu...penat ooo______best gile#padubeb#takterkata...sape la kat depan sekali kat gmbar terakhir

Malam ni kita fefeling berdua๐Ÿ’–
.
Anak2 dah ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด..bg peluang bonda & ayah dating jap ๐Ÿ˜…

#jemputdinner
#takterkata

Alhamdulillah done for interview hri nimโ˜บ
#takterkata
#hanyamampu
#ucapAlhamdulillah

Mahu apa lgi yg harus ku Kata kannn...
#viewlayann
#takterkata
#kenderungsenaling
#asickmurah

Banyak kalimat di setiap paragraf kehidupan yg tak ku mengerti.
Ingin rasanya mendewasakan diri, tapi aku tak tau apakah caraku ini sudah benar tuk membawa ku ke dalam kategori kedewasaan.

#takterkata

Patut la masa kecil dulu ayah aku bawa aku makan sini sekali je..ni kali kedua aku try makan bila dah dewasa..mungkin tiada kali ketiga ๐Ÿ˜ญ
#biargambarberbicara
#meruntunjiwa
#takterkata
#hatiremuk
#patahhati
#lunch
#food
#seafood
#serik

"Sejak melihatmu
Ku jatuh hati padamu
Saat mengenalmu
Semakin ku ingin kamu
Maukah engkau menemani aku
Hari ku indah
Dua langkah menjadi satu
Andai aku dan kamu
Bersama selalu
Saat kau menatapku
Aku jadi salah tingkah
Kau genggam tanganku
Berdebar-debar jantungku
Dan bila kau tak ada
Mengapaku memikirkanmu
Apakah engkau juga
Memikirkan aku"
Masih tersemat cinta model air ribena di tepi sungai yang jernih lagi indah nan mempersona. Kenangan cinta yang abadi disulami kembali ketika merindui. Rindu kekal abadi itu pasti. #KakAh #Rindu #Bosan #CutiHariIni #MasakKemasMakanTido #PrepareForMove #Yeay #Bahagianya #TakTerkata #DiSanaSayang #DiSiniSayang #DiSiniRindu #DiSanaRindu #Dengarlah #HaapyBirthday #SudiTeman #MekarDiKalbu #RautanCintaIni #MembinaUkhuwah #SemogaBerjumpaLagi #Wauhibuki #muahciked๐Ÿ˜˜ #RinduSelamanya

Most Popular Instagram Hashtags