[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#taktahu

1712 posts

TOP POSTS

Family shark. Hahahah
@dania_nia70
#babyshark
#taktahu

Sejuk nyee komerr๐Ÿ˜ข
#cuti#mencari#dimane#taktahu

#taktahu #r .
.
.
.

Pemula (2) ๐Ÿ˜‚
yu bergabung di Tiktok
Id : PingkyNs
#tiktok #taktahu #tiktokindonesia

Niat nak beli barang..terlupe lak hari nie shopping tutup๐Ÿ˜… #jgnkecam #taktahu #terlupa

"jagalah hatimu utkku sebagaimana hatiku dijaga hanya utkmu " kata trakhirku utk koe dulu kan . Skrng bru aku trfkir, trnyata koe bukan sjja #taktahu jga hati bahkan perasaan pun kau sgup #lukakan ๐Ÿ˜Š #sekadarkatakata ๐Ÿ˜‡ #maygodblessyou ๐Ÿ™

Perak ft. Kelantan @anis_mazlini ..outing dgn roommate๐Ÿ˜
#perlispanas #entahla #taktahu #anginkuatgila #tudungterbangterbang

Cuti sudah habis bro ๐Ÿ’ค. #nextmission #taktahu

MOST RECENT

"jagalah hatimu utkku sebagaimana hatiku dijaga hanya utkmu " kata trakhirku utk koe dulu kan . Skrng bru aku trfkir, trnyata koe bukan sjja #taktahu jga hati bahkan perasaan pun kau sgup #lukakan ๐Ÿ˜Š #sekadarkatakata ๐Ÿ˜‡ #maygodblessyou ๐Ÿ™

Jom teman kan ednan pgi ke bandar
#Kandi5 #takTahu #EdnanMeckray

Petang guys ..kenduri
#layanduniajap
#taktahu

Pemula (2) ๐Ÿ˜‚
yu bergabung di Tiktok
Id : PingkyNs
#tiktok #taktahu #tiktokindonesia

Buat ke tak?
Korang bagilah tahu, okay?
#taktahu

Hi...๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป
Hashtag #TakTahu

Is this high enough to win your heart๐Ÿ’•#taktahu

No captionโŒ
#taktahu
#malas

Basically.... #taktahu ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’

Last seen in the little black dress watch out for those eyes cause she's on a dangerous like bow ๐Ÿ’ฅ #TakTahu pahal tapi tgn gatal gila nk tag dye ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Pandang mana tu...๐Ÿ˜๐Ÿ“ท๐Ÿ‘“๐Ÿ‘“... Yang belakang tu sibuk selfie.. @indah25____ ...
#selfie
#taktahu
๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Pala dikepala kepala dikaki๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ด
#sesuatu
#yangadadikepala
#kepaladikaki
#tetapi
#taktahu
#mengapa
#tidaktahu
#mengerti
#oh

Zaman f2 mulo ... hahahaha
#termenung
#tengok
#taktahu
#taktuntuang

.
.
Jom lah membuat #HIBAH melalui #TAKAFUL. Platform yang mudah untuk menghadiahkan #NILAITUNAI untuk orang yg tersayang. Samada untuk melangsaikan #HUTANG atau untuk #KELANGSUNGAN #HIDUP orang2 yang kita #SAYANG.
.
.
#TAKFAHAM apa itu konsep hibah? Buatlah #RESEARCH...rajin2 lah gali #ILMU..semua dihujung jari.. #MANAFAATKAN #KEMUDAHAN yang ada didepan mata..kurangkan benda2 #LAGHO.
.
.
#AMBILTAHU jangan buat2 #TAKTAHU
.
.
Banyaknye #HASHTAG ๐Ÿ™„.
.
.
Itu tanda YM #SAYANG #KAMU

Last sekolah...jumpe lagi tahun akan datang 2018
#taktahu tahun depan ade lagi kat sini kr tak

aku tak mau berkata apapun
karena aku sudah memintamu kepada-Nya
aku tak perlu mengucap sedikitpun
karena ku percaya
yang datang dari hati akan sampai ke hati jua
#siapa
#taktahu
:D

Bye semua saya mahu off fon
Maaf salah silap saya
#taktahu

Tahu Sumedang. Bukan tahu berlauk mahu pun tahu bergedil.
#TakTahu

Mood petang nie
#taktahu
#emmmm

Iols tak tau papa yach!! Uols sabarlah menanti bende yg baik2 kuar dari mulut tuan badan yach!! Bila nak kuar tu?? Bila tiba masanya. Chuols tunggu je lah ye โ˜บ๏ธ. Teruskan #doayangbaikbaik ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰. #taktahu #taktunangtaktunang

@Regranned from @shah.rulez - Bila dua2 tak tahu nak makan kat mane ๐Ÿ˜
.
Follow: @shah.rulez .
.
#gengkomik #komikmalaysia #halftone #doodle #manga #komikinajah #taktahu - #regrann

๐ŸŒฑ
PERTAMA KALI MINUM SHAKE, SAYA LETAK GULA! ๐Ÿ˜„
.
Semangat pertama kali beli shake herbalife, nak dapatkan result. Hari pertama..kedua..minum shake letak gula ๐Ÿ˜†. Gula pasir warna putih pula tu! Ketawa & terkejut coach saya๐Ÿ˜œ. #taktahu #takdeperasaan.
.
Pernah kan korang suka sesuatu makanan cthnya yang manis mcm kek ke...or apaยฒ makanan lain yg high calorie, tapi ada kenalan lain tak suka or takleh nak masuk sangat makanan tu. Selalu kan? Sebab apa? Sebab badan dia dah biasa & imun untuk tak berapa nak mencari makanan macam tu. Ni pointnya! .
.
Badan ni mudah je. Dia akan turut apa yang kita bagi pada dia..ajar pada dia..apa yang kita biasakan. Kalau dah biasa dengan pemakanan yang kurang sihat & menggemukkan, beri masa AT LEAST 15 ATAU PALING BAIK 21 HARI, konsisten! untuk biasa dengan gaya pemakanan yang baru, yang lebih sihat. Lepas tu, takde masalah dah. Badan sendiri yang craving pada sesuatu/makanan yang sihat dengan sendirinya๐Ÿ˜. .
.
Tipu la kalau permulaan tu rasa senang. Buat je dulu. 21 hari! ๐Ÿ’ช. Letak tepi alasan. Simpan kat benua afrika sana ๐Ÿ˜„. .
.
Sekarang kalau minum shake, manisnya dari buah..minum plain rasa dah ok dah. Minum sejuk, mcm makan ais krim. Kalau sarapan tak sihat je, mula haru biru csri shake. Kan bagus bila badan dah pandai sendiri ๐Ÿ˜ƒ! Turun berat pun mudah gila. .
.
Herbalife Coach Nana.๐Ÿ€
๐Ÿ“ž 0126111326 whatsapp/sms
๐Ÿ“ฒ Klik link di profile ig untuk fast respon on whatsapp. .
.
#tipskurus #tipscantik #testimonikurus
#produkkurus #ubatkurussgtberkesan
#coachherbalifemalaysia #jjcm #jk1m #herbalifemalaysia #herbalifemelaka
#turunberatbadan #kurus #kuruscepat
#kurusselamat #emavengers #turunberat5kgsebulan #sayanakkurus
#sihat #carakurus #gengkurus #emavengers #coachkurus #mudahkurus #gemukisnotawesome #taknakgemuk #gemukisawesome

Tuhan, sepertinya engkau masih menuntunku tuk mengenal panjangnya malam.... aku hanyalah pengembara dunia fana yang terombang ambing garis ketetapanmu. aku kan beranjak menengok cahaya bulan dan berharap bintang memadam.
#taktahu

Most Popular Instagram Hashtags