#takpernahtaksedap

MOST RECENT

MASKER VAGINA

merawat kulit alergik

Lain2 kegunaan masker vagina
๐Ÿ‘‰ Merawat dan mengecutkan kudis dan luka
๐Ÿ‘‰ Keringkan luka jahitan ๐Ÿ‘‰ Merapatkan pintu dan bibir faraj
๐Ÿ‘‰ Merawat gatal di bahagian sulit faraj ๐Ÿ‘‰ Menyerap keluar keputihan /lendir kotor
๐Ÿ‘‰ Merawat masalah keputihan
๐Ÿ‘‰ mencerahkan kulit di bahagian faraj ๐Ÿ‘‰ Merawat masalah ruam di kawasan faraj ๐Ÿ‘‰ Mengecutkan dan merawat buasir ๐Ÿ‘‰ Mengetatkan faraj yang loggar/becak
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan celah kangkang dan ketiak yang hitam

Hanya bermodalkan rm25 shj..
semua masalah selesai
#maskervaginajsd

Wasap kak ann
017 9032210

#farajlonggar #farajbecak #keputihan #berbau #sisjualjamususukdara #jamususukdara #selangor #jsdselangor #farajberbaubusuk #ketatkemahkemin #johor #kualalumpur #penang #ikhtiarhamil #takpernahtaksedap #assalamualaikum #sabah #sarawak

Assalamualaikum, selamat bersahur๐ŸŒธ anak-anak dirumah dari besar sampai lah yang kecik memang gemar makan @pudingraja.gombak sampai berebut๐Ÿคค๐Ÿ˜Ÿ hahhh! Siapa anak-anak nya belum dapat mencuba lagi haa ni lah masanyaa bagi mereka merasa! InshaAllah akan repeat order lagi nanti๐Ÿ˜‰ ibu bapaaaaa apa tunggu lagi? Takyah jenguk lagi dahh meh ws kami di nombor 0175805067
#royalpudding #gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamatbersahur #ramadhankareem #pudingdiraja #pudingraja #pudingdirajasedap #pudingsusu #pudingkastard

R A M A D H A N K A R E E M ๐ŸŒˆ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM ๐Ÿฆ„

Our Viral Chocolates is on SALES guys!

Don't miss our SPECIAL OFFER to you during Ramadhan and Aidilfitri โค๏ธ We'll give this special offer starting NOW until 28 June 2018 ๐ŸŽ‰

COMBO SET ๐Ÿฆ„

Set Sesuci Lebaran only for RM29 guys!

DON'T WAIT! BUY NOW! OR YOU WILL REGRET!

Viral Chocolate Flavours ๐Ÿฆ„ - Coklat Kuaci
- Coklat Batu Ketagih ( Kenyal )
- Coklat Kerikil ( Coklat Biasa )
- Coklat Peanut
- Coklat Bubble Hitam
- Coklat Bubble Warna Warni
- Coklat Smarties aka M&M
-
Direct whatsapp. Link in Bio โค๏ธ
#balikkampungrayani #nakbalikkampung #nakberaya #aidilfitribakalmenjelang #ingatranadhanjuga #salesoftheyear #hargamurah #aszlinachocolateofficial #viralchocolates #ViralChocolatesAgent #viralviralviral #cokeletviral #coklatviral #cokeletsedap #terlajaklaris #takpernahtaksedap #ordersekarang

R A M A D H A N K A R E E M ๐ŸŒˆ

Kenapa nama set Balik Kampung? Sebab 4 zipper bah ni pun boleh share ramai ii dah senang nak bawak balik kampung ๐Ÿ˜œ
-
Don't miss our SPECIAL OFFER to you during Ramadhan and Aidilfitri โค๏ธ We'll give this special offer starting NOW until 28 June 2018 ๐ŸŽ‰

COMBO SET ๐Ÿฆ„

Set Balik Kampung only for RM24 guys!

DON'T WAIT! BUY NOW! OR YOU WILL REGRET!

Viral Chocolate Flavours ๐Ÿฆ„ - Coklat Kuaci
- Coklat Batu Ketagih ( Kenyal )
- Coklat Kerikil ( Coklat Biasa )
- Coklat Peanut
- Coklat Bubble Hitam
- Coklat Bubble Warna Warni
- Coklat Smarties aka M&M
-
Direct whatsapp. Link in Bio โค๏ธ #balikkampungrayani #nakbalikkampung #nakberaya #aidilfitribakalmenjelang #ingatranadhanjuga #salesoftheyear #hargamurah #aszlinachocolateofficial #viralchocolates #ViralChocolatesAgent #viralviralviral #cokeletviral #coklatviral #cokeletsedap #terlajaklaris #takpernahtaksedap #ordersekarang

Nutella Cheese Cake ni nak selit jgk bila time RIBUT ๐Ÿ˜‚
.
TAPI takpe atas PERMINTAAN ramai, team mama still bake RIBUAN kek.
.
Slice kek RM10 sahaja
.
Whatsapp untuk tempahan 0179221636
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #teamsaddiq #malaysia #tunm #laralana #akasia #dramatv3 #astroria #surprisedeliverykl #takadacookiestakrayaoii #takpernahtaksedap #sbtetapdihati #agentsabrinabakery

Maruku raya kembali lagi !
Spt tahun2 sebelumnya beratus2 balang tempahan hq kita terima.
"Thn ni STOK TERHAD !
Lambat order ,thn depan la kita bjumpa .
Kandungan : 500g
Harga : RM16
Last order : 1june
.
www.wasap.my/60148021233
TEMERLOH/MENTAKAB/BERA/MUADZAM SHAH/KERATONG 6 &7/BUKIT IBAM/JENGKA. #takpernahtaksedap #keratong7 #maruku #marukukari #marukukarimeletopletop #marukukarimeletop #marukusedap #projekrayafbilhamkuoni #halal #mentakabpahang #kuihraya #bera #bukitibam #akusukamakan #kuihrayaterlajaklaris #muadzamshah #temerloh #temerlohpahang #marukumeletop #rangupdansedap #mentakab #temerlohjaya #temerlohmakmur #homemademaruku #akusuka #temerlohpahangdarulmakmur #marukuhomemade

Limited edition..hehehe almond kiss cookies...
#takpernahtaksedap
#yaazicookies2018

Dfcc ada dalam 4 size. Yang baru nak cuba boleh try mini pack dulu, pastu confirm terus order sebiji kek. โค
.
Delivery kl/sel
Whatsapp untuk order 0179221636
Order sehari awal
.
.
#deliverykekselangor #deliverykekkl #agentsabrinabakery #sbtetapdihati #takadacookiestakrayaoii #takpernahtaksedap #kekberhantu #dfccbysb #dfccsedap #biskutrayasedap #surprisedelivery #hadiah #bazaarpaknil #cookiesrayasb #ctdk #neelofa #fattzura #akasia #raya2018 #kekviral

Assalamualaikum, alhamdulillah, selamat berbuka pada customer yang tak jemu jemu order @pudingraja.gombak . Bukan customer je nak berbuka dengan @pudingraja.gombak, kami pun juga๐Ÿ˜‰ tinggal tunggu azan dannnnn tuangkan kuahnya sejuk-sejuk๐Ÿคค hmph memang layan.
#royalpudding#gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#sayajualjalaemaspudingdiraja #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap

Repost @dessert.meletop.sb
by @media.repost:
Road tour kelatey..
Attention ore2 kelatey hok duk kawasey kota bharu & sekitar kawasey berdekatey. Kalu nok odar sekut rayo by sabrina bakery ni buleh odar dengan @dessert.meletop.sb . Keno tepoh awal sebelom closed order 10 ramadhan nih.
.
๐Ÿš—delivery with charges & order with payment ๐Ÿ˜Š. Tunggu gapo lagi, derah whatsapp slaluh 0179221636
.
๐Ÿ”Š sehari sebelom rayo sis akan delivery sekut tu ๐Ÿช
.
.
#agentsabrinabakery #deliverykek #cookiesraya #takadacookiestakrayaoii #takpernahtaksedap #sbtetapdihati #birthdaysurprise #birthdaykek #deliverykb #deliverykelantan #deliverywakafcheyeh #codkb #codwakafcheyeh #biskutraya2018 #kuihraya #biskutrayasedap #deliverykelantan #deliverybiskutraya #deliverykotabharu #trustedseller #trustedagent

Dfcc meleleh tahap gaban
.
Macam2 saiz ade. Dengan choc yg tebal, cheese yg tebal, lelehan ajaib caramel n nutella yg ampun pengsan wei
.
Sapa yg try memang heaven weiii
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp untuk tempahan 0179221636 @ click link kat bio
.
#deliverykekkl #deliverykekselangor #syantik #keksedap #premiumkek #cookiesrayasb #biskutraya #sbtetapdihati #takcubataktahu #takpernahtaksedap

Road tour kelatey..
Attention ore2 kelatey hok duk kawasey kota bharu & sekitar kawasey berdekatey. Kalu nok odar sekut rayo by sabrina bakery ni buleh odar dengan @dessert.meletop.sb . Keno tepoh awal sebelom closed order 10 ramadhan nih.
.
๐Ÿš—delivery with charges & order with payment ๐Ÿ˜Š. Tunggu gapo lagi, derah whatsapp slaluh 0179221636
.
๐Ÿ”Š sehari sebelom rayo sis akan delivery sekut tu ๐Ÿช
.
.
#agentsabrinabakery #deliverykek #cookiesraya #takadacookiestakrayaoii #takpernahtaksedap #sbtetapdihati #birthdaysurprise #birthdaykek #deliverykb #deliverykelantan #deliverywakafcheyeh #codkb #codwakafcheyeh #biskutraya2018 #kuihraya #biskutrayasedap #deliverykelantan #deliverybiskutraya #deliverykotabharu #trustedseller #trustedagent

Road tour kelatey..
Attention ore2 kelatey hok duk kawasey kota bharu & sekitar kawasey berdekatey. Kalu nok odar sekut rayo by sabrina bakery ni buleh odar dengan @dessert.meletop.sb . Keno tepoh awal sebelom closed order 10 ramadhan nih.
.
๐Ÿš—delivery with charges & order with payment ๐Ÿ˜Š. Tunggu gapo lagi, derah whatsapp slaluh 0179221636
.
๐Ÿ”Š sehari sebelom rayo sis akan delivery sekut tu ๐Ÿช
.
.
#agentsabrinabakery #deliverykek #cookiesraya #takadacookiestakrayaoii #takpernahtaksedap #sbtetapdihati #birthdaysurprise #birthdaykek #deliverykb #deliverykelantan #deliverywakafcheyeh #codkb #codwakafcheyeh #biskutraya2018 #kuihraya #biskutrayasedap #deliverykelantan #deliverybiskutraya #deliverykotabharu #trustedseller #trustedagent

Attention ore2 kelatey hok duk kawasey wakaf che yeh & sekitar kawasey berdekatey wcy. Kalu nok odar sekut rayo by sabrina bakery ni buleh pm sis. Keno tepoh awal deh sebelom closed order. Sapo berminat derah whatsapp sis slaluh ๐Ÿ˜˜
.
.
10 ramadhan officially closed order ๐Ÿ˜Š
.
.
0179221636
0179221636
0179221636
.
.
#agentsabrinabakery #deliverykek #cookiesraya #takadacookiestakrayaoii #takpernahtaksedap #sbtetapdihati #birthdaysurprise #birthdaykek #deliverykb #deliverykelantan #deliverywakafcheyeh #codkb #codwakafcheyeh #biskutraya2018 #kuihraya #biskutrayasedap #deliverykelantan #deliverybiskutraya

Ramadhan ni nak cari dessert ape ye
.
Mencari2 dessert meleleh?
Teringin nak berbuka dengan hidangan yg istimewa?
.
Inilah jawapannya
MANGO CHEESE CAKE
.
YA ALLAH ...
tergugat iman tgok dessert yg MELELEH ni. Mempunyai 3 lapisan, crust biskut, CHEESE yg diadun dengan buah segar MANGGA, dan filling mangga yg jelas terasa terserlah RASA nya.
.
๐Ÿ“ฒ 0179221636 (better syg2 whatsapp sis terus sebab dm or coment tak perasan) ๐Ÿ˜Š
.
#agentsabrinabakery #sbtetapdihati #takpernahtaksedap #cookiesrayasb #biskutraya #deliverykl #deliveryselangor #surprisedelivery

Penangan TSUNAMI Combo PELOK CIUM membuatkan hero2 mamasab ni huru hara .
Terexcited diorang sebab cookies ni BERBALOII gilerr. Tambah2 ade 9 jenis cookies dalam satu bekas cookies
.
๐Ÿš—Delivery seluruh kl/selangor
๐Ÿ“ฒWhatsapp untuk tempahan 0179221636
โœ”Order sehari awal
.
#agentsabrinabakery #cookiesrayasabrinabakery #biskutraya #takadacookiestakrayaoii #takpernahtaksedap #sbtetapdihati #deliverykl #deliveryselangor

Most Popular Instagram Hashtags