[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#takpedihmata

193 posts

TOP POSTS

#feedbackcustomer #barbielensagent #barbieslensagent
Oh my honey brown .
Siapa yang suka warna terang can use this colour.
Still tampak natural .
Masih elegant dan sesuai pakai utk jalan jalan @ pergi ke office .. Yang penting #selesa #takpedihmata #selamat .
Siapa yang nak dapatkan lens ni boleh DM amy :) Muroh jaaaa .. Selesa baq hang

LUXURY 78 GOLD

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **BOLEH MIX DENGAN LENS LAIN(LUXURY SHJ)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100 % ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

#syampoosantan
#raisha
#1y6m

Ya! dlm msa sbulan lbh nmpak perbezaan di kepala anak

#homemadesyampoosantan
#takpedihmata

LUXURY 123 GRAY

BUY 1 FREE 1
BUY 2 FREE 2 **buka untuk borong..lagi byk lg murah.. Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#TAKPEDIHMATA
#100%ORIGINALKOREA

SHAMPOO ALOEVERA ORGANIK
HARGA PROMOSI sah sehingga 31 Julai 2017 sahaja. Cepat2 grab. Ramai dah pakat order kat Saffa. Meh2 nak kumpul order . Alhamdulillah ramai puas hati.

Kita tak sempat nak up kat sini. Nak tahu details dan testimoni2 yg kita dapat dari customer. Boleh terus wasap safa ye 0193299850 .
Shampoo membantu rawat SEMUA MASALAH RAMBUT. WAJIB CUBA!1

#shampooaloevera #hsfnaturals #rawatrambut #4in1 #takpedihmata
Harga promosi RM44SM, RM49SS
WASAP NOW ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

LUXURY 84

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LAMUNE BY DISNEY

COLOUR AVAILABLE:BLUE/GRAY/BROWN

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LUXURY 81

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100% ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LUXURY 138

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

MOST RECENT

#feedbackcustomer #barbielensagent #barbieslensagent
Oh my honey brown .
Siapa yang suka warna terang can use this colour.
Still tampak natural .
Masih elegant dan sesuai pakai utk jalan jalan @ pergi ke office .. Yang penting #selesa #takpedihmata #selamat .
Siapa yang nak dapatkan lens ni boleh DM amy :) Muroh jaaaa .. Selesa baq hang

Audi brown nk gtau ni colour baru dr sofeeya lens tau 0. 00 -8. 00 powernya

#takpedihmata #lensmurahcantik #selesaselamat #wasap0194602294 #lens #sofeeyalens

Dear all. Kalau nak testimoni dan feedback2 dari customer yg dah pernah gunakan Shampoo Aloevera ni. Boleh direct PM wasap Safa ye 0193299850 . Mudah dan cepat utk kita discus. Heheh.
Sesiapa yg mengalami masalah rambut. Uolss wajib cuba #shampooaloevera4in1 ni tau. Yg mana rambut nipis pun safa sugest pakai shampoo ni. InsyaAllah semuanya akan dapat dirawat dan diatasi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Laa ni ada promosi bulan ogos tau. Haa. Sebelum ke harga asal. Mai pakat2 order. Ramai dah book. Safa nak kumpul order dulu.
Wasap eah 0193299850 ๐Ÿ˜Ž

#shampoorawatrambut #hsfnaturals #atasirambutgugur #shampooorganik #takpedihmata #babyhinggadewasa

SHAMPOO ALOEVERA ORGANIK
HARGA PROMOSI sah sehingga 31 Julai 2017 sahaja. Cepat2 grab. Ramai dah pakat order kat Saffa. Meh2 nak kumpul order . Alhamdulillah ramai puas hati.

Kita tak sempat nak up kat sini. Nak tahu details dan testimoni2 yg kita dapat dari customer. Boleh terus wasap safa ye 0193299850 .
Shampoo membantu rawat SEMUA MASALAH RAMBUT. WAJIB CUBA!1

#shampooaloevera #hsfnaturals #rawatrambut #4in1 #takpedihmata
Harga promosi RM44SM, RM49SS
WASAP NOW ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Hye mommy. ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Kena sangat dengan musim nak travel ni, boleh la borong siap2 #joiellebabytravelpack ni. Senang lengkap from shampoo to bath to oil and cream kt dalam ni. N pack kecik2 60mls senang nak masuk beg. 1 ready stock. Pm cepat eh 0132744885
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Joiellebaby lotion untuk si manja anda ๐Ÿ˜˜ lotion ni ada aloe vera & vitamin e taw. Sgt sesuai untuk kulit anak2 yang gebu lembut tu ๐Ÿ˜Š 1 botol tahan lama. Wangi pulak tu ๐Ÿ™Š
.
.
Rm32 exclude postage
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

PROMO JOIELLEBABY SALE SALE SALEโ€ผ๏ธ
RM185โฌ‡๏ธRM150 per set. Haaaa jg terkejut. Set ni kita buat sale sementara nak raya ni. Murah sgtttt. Kalau nak cecepat msg ain eh. Jgn tunggu syawal baru nak order time tu stock dah abes ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ pm 0132744885 now! .
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Nappy cream for your babies ๐Ÿ˜Š
Anak2 senang sgt kena ruam lampin kan? Tambah2 yang baru lahir tu. Nappy cream #joiellebaby ni sgt lembut pada kulit n melindungi kulit baby dari menjadi lebih merah. Nak cuba jom pm ain cepat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š 0132744885
. .
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Hye mommy. ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Kena sangat dengan musim nak travel ni, boleh la borong siap2 #joiellebabytravelpack ni. Senang lengkap from shampoo to bath to oil and cream kt dalam ni. N pack kecik2 60mls senang nak masuk beg. 1 ready stock. Pm cepat eh 0132744885
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Hye mommy ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
.
Nak produk #joiellebaby sekitar jb?
Boleh msg ain eh
Ain agent sah #joiellebaby di JOHOR BAHRU ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Jgn segan2 whatsapp ain ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Joiellebaby lotion untuk si manja anda ๐Ÿ˜˜ lotion ni ada aloe vera & vitamin e taw. Sgt sesuai untuk kulit anak2 yang gebu lembut tu ๐Ÿ˜Š 1 botol tahan lama. Wangi pulak tu ๐Ÿ™Š
.
.
Rm32 exclude postage
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Baby bath tak pedih mata ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
Sesuai for new born and anak2 anda. Wangi taw best sgttt ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
. .
Contain aloe vera yg sangat soft to skin ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Harga exclude postage .
.

Whatsapp ain for orders ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #cetaphil #sebamed #sabunsusukambing

JOIELLEBABY TOP TO TOE โค๏ธ
Favourite sebab sesuai untuk rambut & badan. Tak perlu byk2 botol hihi. Wangi tak payah cakap, memang wangi. Lembut je mak2 pun boleh jatuh cinta ๐Ÿ˜Š.
.
.
Pm ain cepat eh 0132744885
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #sabunsusukambing #laraalana #yusufiskandar

HOT SELLING ๐Ÿ˜Š
.
Haaa jom fight eczema dengan #joiellebabycream. Super best untuk anak2 taw. Kalau anak ade eczema, boleh pakai cream ni.
Bebas steroid, yg penting wangiiiii ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
.
Rm 30 exclude postage .
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Most Popular Instagram Hashtags