#takpedihmata

222 posts

TOP POSTS

SHAMPOO ALOEVERA ORGANIK
HARGA PROMOSI sah sehingga 31 Julai 2017 sahaja. Cepat2 grab. Ramai dah pakat order kat Saffa. Meh2 nak kumpul order . Alhamdulillah ramai puas hati.

Kita tak sempat nak up kat sini. Nak tahu details dan testimoni2 yg kita dapat dari customer. Boleh terus wasap safa ye 0193299850 .
Shampoo membantu rawat SEMUA MASALAH RAMBUT. WAJIB CUBA!1

#shampooaloevera #hsfnaturals #rawatrambut #4in1 #takpedihmata
Harga promosi RM44SM, RM49SS
WASAP NOW ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

LUXURY 78 GOLD

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **BOLEH MIX DENGAN LENS LAIN(LUXURY SHJ)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100 % ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LUXURY 123 GRAY

BUY 1 FREE 1
BUY 2 FREE 2 **buka untuk borong..lagi byk lg murah.. Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#TAKPEDIHMATA
#100%ORIGINALKOREA

#syampoosantan
#raisha
#1y6m

Ya! dlm msa sbulan lbh nmpak perbezaan di kepala anak

#homemadesyampoosantan
#takpedihmata

LUXURY 81

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100% ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LAMUNE BY DISNEY

COLOUR AVAILABLE:BLUE/GRAY/BROWN

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LUXURY 17

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LUXURY 03

BUY 1 FREE 1
BUY 2 FREE 2

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#TAKPEDIHMATA
#100%ORIGINALKOREA

LUXURY 52

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

MOST RECENT

SHAMPOO ALOEVERA ORGANIK
HARGA PROMOSI sah sehingga 31 Julai 2017 sahaja. Cepat2 grab. Ramai dah pakat order kat Saffa. Meh2 nak kumpul order . Alhamdulillah ramai puas hati.

Kita tak sempat nak up kat sini. Nak tahu details dan testimoni2 yg kita dapat dari customer. Boleh terus wasap safa ye 0193299850 .
Shampoo membantu rawat SEMUA MASALAH RAMBUT. WAJIB CUBA!1

#shampooaloevera #hsfnaturals #rawatrambut #4in1 #takpedihmata
Harga promosi RM44SM, RM49SS
WASAP NOW ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Hye mommy. ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Kena sangat dengan musim nak travel ni, boleh la borong siap2 #joiellebabytravelpack ni. Senang lengkap from shampoo to bath to oil and cream kt dalam ni. N pack kecik2 60mls senang nak masuk beg. 1 ready stock. Pm cepat eh 0132744885
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Joiellebaby lotion untuk si manja anda ๐Ÿ˜˜ lotion ni ada aloe vera & vitamin e taw. Sgt sesuai untuk kulit anak2 yang gebu lembut tu ๐Ÿ˜Š 1 botol tahan lama. Wangi pulak tu ๐Ÿ™Š
.
.
Rm32 exclude postage
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

PROMO JOIELLEBABY SALE SALE SALEโ€ผ๏ธ
RM185โฌ‡๏ธRM150 per set. Haaaa jg terkejut. Set ni kita buat sale sementara nak raya ni. Murah sgtttt. Kalau nak cecepat msg ain eh. Jgn tunggu syawal baru nak order time tu stock dah abes ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ pm 0132744885 now! .
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Nappy cream for your babies ๐Ÿ˜Š
Anak2 senang sgt kena ruam lampin kan? Tambah2 yang baru lahir tu. Nappy cream #joiellebaby ni sgt lembut pada kulit n melindungi kulit baby dari menjadi lebih merah. Nak cuba jom pm ain cepat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š 0132744885
. .
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Hye mommy. ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Kena sangat dengan musim nak travel ni, boleh la borong siap2 #joiellebabytravelpack ni. Senang lengkap from shampoo to bath to oil and cream kt dalam ni. N pack kecik2 60mls senang nak masuk beg. 1 ready stock. Pm cepat eh 0132744885
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Hye mommy ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
.
Nak produk #joiellebaby sekitar jb?
Boleh msg ain eh
Ain agent sah #joiellebaby di JOHOR BAHRU ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Jgn segan2 whatsapp ain ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Joiellebaby lotion untuk si manja anda ๐Ÿ˜˜ lotion ni ada aloe vera & vitamin e taw. Sgt sesuai untuk kulit anak2 yang gebu lembut tu ๐Ÿ˜Š 1 botol tahan lama. Wangi pulak tu ๐Ÿ™Š
.
.
Rm32 exclude postage
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Baby bath tak pedih mata ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
Sesuai for new born and anak2 anda. Wangi taw best sgttt ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
. .
Contain aloe vera yg sangat soft to skin ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Harga exclude postage .
.

Whatsapp ain for orders ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #cetaphil #sebamed #sabunsusukambing

JOIELLEBABY TOP TO TOE โค๏ธ
Favourite sebab sesuai untuk rambut & badan. Tak perlu byk2 botol hihi. Wangi tak payah cakap, memang wangi. Lembut je mak2 pun boleh jatuh cinta ๐Ÿ˜Š.
.
.
Pm ain cepat eh 0132744885
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #sabunsusukambing #laraalana #yusufiskandar

HOT SELLING ๐Ÿ˜Š
.
Haaa jom fight eczema dengan #joiellebabycream. Super best untuk anak2 taw. Kalau anak ade eczema, boleh pakai cream ni.
Bebas steroid, yg penting wangiiiii ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
.
Rm 30 exclude postage .
.
.
๐Ÿ“ฒ0132744885 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

๐ŸŒบ *KELEBIHAN SHAMPOO ORGANIK ALOEVERA* ๐ŸŒบ โœ… Diperbuat daripada bahan Semulajadi
โœ…Boleh digunakan sebagai mandian badan โœ…Selamat digunakan dari BABY hinngga dewasa
โœ…Tidak pedihkan mata
โœ… Bebas bahan kimia bahaya
โœ…Bebas PARABEN,SLS dan SILICON
โœ…Membantu menghitamkn rambut
โœ…Mempercepatkn pertumbuhan rambut
โœ…Mengatasi masalah kelemumur
โœ…Mengatasi masalah rambut beruban
โœ…Melembabkn kulit kepala โœ…Mencegah & mengatasi kerosakan rambut
โœ…Merawat rambut gatal
โœ…Mencegah keguguran rambut
โœ…Dapat membantu merawat rambut yang berbuah
โœ…Mampu menjadikan rambut anda lebih sihat dan kuat.

#syampo2in1 #selamatutkbayi #syamponshower #takpedihmata #agensah #syampoorganikalovera #wassap0134062866

Kepala anak berkeruping or ada cradle cap? Ini biasa taw. Selalunya kepala baby baru lahir mesti berkeruping. Tapi dun worry, pakai baby oil yg super wangi ni, sure boleh kurang n hilang cradle cap ni..
.
.
Nak order msg ain eh
.
.
0137086799 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #comotomo #tommytippee

Kembung and tak selesa perut memang biasa for babies tambah yg guna bottle. Malam2 tak lena tidur kerap terbangun. Mommy guna ni ye ๐Ÿ˜Š #joiellebabytummyandchestrub. Tido anak2 lebih lena, mommy pun boleh rehat dalam pantang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
.
๐Ÿ“ฒ0137086799 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #nappyrash #nappycreamjoiellebaby

Anak yang takde masalah kulit boleh pakai ke set #joiellebaby ni? .
.

Ofcos lah boleh. Mild to skin. Wangi. Best. Highly recommended. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Lengkap dengan โœ”๏ธbaby bath โœ”๏ธbaby shampoo โœ”๏ธbaby lotion โœ”๏ธbaby chest and tummy rub
.
.
๐Ÿ“ฒ0137086799 ๐Ÿššcod hsa jb ๐Ÿ“ฎseluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #tommytippee #comotomo #nappycreamjoiellebaby

Most Popular Instagram Hashtags