[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#takpedihmata

241 posts

TOP POSTS

❌SLE ❌SILIKON ❌PARABEN
🍊Pati Oren 🍶Santan Asli
🌴Minyak Kelapa 🌸Pati Rosemari
🏡Agen Shampoo Santan Tg Karang 💯Trusted Saller 📱WA: 019 7290141

Guna #shampoosantan je pun, ...TAPI...
.
santan bukan sebarang santan..
santan diadun dengan #vco dan #essentialoil..
diwangikan dengan #essentialoil OREN..
SO.. rambut korang memang bau OREN FRESH gitteww..haaaa..
.
Testimoninya customer kami..
dah selesai masalah #kegatalankulitkepala yg bertahun d alami dengan hanya guna #shampoosantan.. baru 2 hari pakai.. ALLAH izinkan #shampoosantan merawat masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala beliau..
.
Anda nak tengok je.....?
Rugi2 yg amat, usah buang duit buat rawatan rambut ribu riban, kita dah ada alternatif dah, lebih murah, semulajadi dan berkesan.
.

#keguguranrambut #kegatalan #rambutnipis #rambutrapuh #rambutbercabang #allergy #eczema #rawatanrambut #shampoobayi #takpedihmata

Yang terbaik untuk uolls, hakak dah cuba. Uolls bila lagi? Harga promosi ni takkan tanak toraii satu 😏😏
.
Iye wangiii sayangsss. Serious la tak busuk shampoo organic aloevera ni. Why? Pati rasberry digunakan untuk haruman memikat. Ouchh
.
Langsung tak pedih mata. Ok sangat untuk baby dan anak-anak. Dah shampoo kepala terus jela badan sebagai shower gel. No worries! Boleh bah! 😎
.
No chemical 💯 .
Nak cuba? Ws tau. Everyday before 1.00petang payment, akan diposkan hari yg sama juga. .
Whatsapp 0134265356
.
.
#shampooaloevera #shampoountuksemua #diskaun_disember #offer #takpedihmata #babycomey #anakcun #rambutwangi #rambuttakgugur #rambutlembut #Awet_Muda

si cantik ni makin cantik mata dy pakai lens dari @maxiaralens tau... 😉
uollss tuu pakai lens beli dgn sis, sambil selfie² up pic at ig jgn lupe tag & hastag #maxiarafeedback tauu... 🌸
.
.
#maxiarafeedback #matacantik #lenscantikmalaysia #lenskoreamalaysia #maxiaracandy #confirmrepeatorder #lensselesa #takpedihmata

SHAMPOO ALOEVERA ORGANIK
HARGA PROMOSI sah sehingga 31 Julai 2017 sahaja. Cepat2 grab. Ramai dah pakat order kat Saffa. Meh2 nak kumpul order . Alhamdulillah ramai puas hati.

Kita tak sempat nak up kat sini. Nak tahu details dan testimoni2 yg kita dapat dari customer. Boleh terus wasap safa ye 0193299850 .
Shampoo membantu rawat SEMUA MASALAH RAMBUT. WAJIB CUBA!1

#shampooaloevera #hsfnaturals #rawatrambut #4in1 #takpedihmata
Harga promosi RM44SM, RM49SS
WASAP NOW ! 😘😘😘😘

LUXURY 78

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

Happy Sunday.. Meh usyar2 lens mane tau berkenan..
.
.
Yg da lama berkenan 2 boleh la whatsapp sis ye utk order.. .
.
Cm biasa sape yg nak order boleh submit order sblm pukul 2 ptg..lpas 2 ptg pos keesokan harinya.. 😍😍
.
.
#happysunday #pengantin #takpedihmata #sayajual #takpernahtaksayang

LUXURY 47

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LUXURY 138

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

LUXURY 55

BUY 1 FREE 1 RM30
BUY 2 FREE 2 RM50 **FREE CASE
**LENS BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN(LUXURY SAHAJA)

Whatsapp
0124900635

#QBLSUPPORTEAM
#LENSTERLAJAKMURAH
#100%ORIGINAL
#TAKPEDIHMATA

MOST RECENT

Yang terbaik untuk uolls, hakak dah cuba. Uolls bila lagi? Harga promosi ni takkan tanak toraii satu 😏😏
.
Iye wangiii sayangsss. Serious la tak busuk shampoo organic aloevera ni. Why? Pati rasberry digunakan untuk haruman memikat. Ouchh
.
Langsung tak pedih mata. Ok sangat untuk baby dan anak-anak. Dah shampoo kepala terus jela badan sebagai shower gel. No worries! Boleh bah! 😎
.
No chemical 💯 .
Nak cuba? Ws tau. Everyday before 1.00petang payment, akan diposkan hari yg sama juga. .
Whatsapp 0134265356
.
.
#shampooaloevera #shampoountuksemua #diskaun_disember #offer #takpedihmata #babycomey #anakcun #rambutwangi #rambuttakgugur #rambutlembut #Awet_Muda

Happy Sunday.. Meh usyar2 lens mane tau berkenan..
.
.
Yg da lama berkenan 2 boleh la whatsapp sis ye utk order.. .
.
Cm biasa sape yg nak order boleh submit order sblm pukul 2 ptg..lpas 2 ptg pos keesokan harinya.. 😍😍
.
.
#happysunday #pengantin #takpedihmata #sayajual #takpernahtaksayang

Risau tengok rambut anak jarang jer. Sejak guna Shampoo Habbatus Sauda Hair Treatment 2 in 1 ni anak rambut dah banyak tumbuh. Syukur Alhamdulillah. Best sangat, wangi tak payah cakap laa 😍😘
.
.
Siapa belum cuba Shampoo Nurraysa ni boleh laa cuba 😍
.
.
WhatsApp sis ke 013-4383502 atau klik link di bio sis untuk sebarang pertanyaan dan order yer 😘
.
.
#nurraysalovers #nurraysabeauty #shampoonatural #shampoonurraysa #habbatussaudahairtreatment #kanakkanak #wanita #lelaki #wangi #rambutlembut #rambutsihat #takpedihmata #anakrambuttumbuh #rambutlebat #promosi #nurraysanovembersale #terapiinstagram #ajimaura #jombelidengansaya #sayapakaisayajual #dropshipwanted

Kredit to founder puerskidsdom-mimi farhana

Orite ramai yang bertanya samada Lotion dan Shower gel Puers Kidsdom ni selamat dan halal ke?
Biasalah produk baru kan? So segala persoalan ni akan ditanya oleh customer, setelah berfikir makanya mimi up lah post ni yer.
Bagi lotion dan shower gel Puers Kidsdom, kami import masuk bahan asas atau raw material dari Aussie, kenapa pilih Aussie? Aussie antara salah satu negara yang terkenal dengan suplier bahan asas atau raw material bersumberkan bahan organic, kami selesa berurus niaga dengan mereka.
Setelah sampai je bahan asas ni pada kami baru kami sebatikan dengan campuran essential oil yang telah kami formulakan.
Kami jugak mendapatkan guide line dari pakar pihak ini jugak untuk jenis campuran essential oil yang selamat dan baik untuk kulit kanak2.
Kami memang tidak menggunakan sebarang fragrance oil atau pewarna untuk produk kami ni. Segala bau yang ada dalam kedua produk ini memang dari minyak pati tulin. Seboleh mungkin kami nak pastikan customer akan dapat manfaat yang terbaik dari produk kami.
Maka inilah based yang kami guna pakai. ✅Vegan Friendly : halal tidak gunakan sebarang bahan yang haram atau terlarang ✅Not Tested on Animals ✅Organic Natural

#PuersKidsdom
#EveryMomsWish
#OrganicNaturalKidsProduct
#FreeFromHarmfulChemical #lotion #shower #sabun #takpedihmata #pelembap #tanjungmalim #hulubernam #organic

Shower Gel!
Bukan balm sahaja,kami juga ada shower gel organik.
InsyaAllah tak pedih mata bila anak-qnak mandi nanti! 😉
.
Nak cuba???
.
Klik link bio 👆

#puerskidsdom #pureforpuers #teamnisa #eczema #kulitsensitif #OrganikKidsProduk #showergel #showergelorganik #takpedihmata #kulitlembut #kulitlembab #wangi

Feedback dari customer.... .
.

#lensmurahmalaysia #lensviral #takpedihmata #mua

Alhamdulillah selamat sampai to my lovely customer. TQ lovely....Dia sgt suka dan berpuas hati dgn warna lens. Sesuai Utk dia...
#sayajual #matacantik #cepatselagistokmasihada #malaysia #lens #tya #lovelycolour #softlens #verybeautyfull #verynice #taksakitmata #confertable #takpedihmata #sayajualonline
By Flashlens

Jimat Jimat‼‼
.
Beli combo shampoo santan jimat Rm 5.
.
2 botol shampoo santan rm 65 sahaja.
Promosi sehingga 30 Sept sahaja.
.
Sempat sangat ni nak grab😋

#shampoonatural #eczema #shampoobaby #takpedihmata #shampoosantan #agenwanted #dropshipdiperlukan #hairserum #hairtreatments #rawatanrambutgugur

.
AIR LENS❗️❗️
.
OPTICARE SALINE SOLUTION😘
.
Iols pun pakai yang ni. Botolnya besar & lambat habis. .
Belum cuba belum tahu
If berminat dm or ws 01139674119
🌸 Postage rm8 🌸 #lenscantikmurah #lenslawa #lensjohor #airlensmurah #airlens #takpedihmata #airlenssolutionhere #airlensjohor

Dear all. Kalau nak testimoni dan feedback2 dari customer yg dah pernah gunakan Shampoo Aloevera ni. Boleh direct PM wasap Safa ye 0193299850 . Mudah dan cepat utk kita discus. Heheh.
Sesiapa yg mengalami masalah rambut. Uolss wajib cuba #shampooaloevera4in1 ni tau. Yg mana rambut nipis pun safa sugest pakai shampoo ni. InsyaAllah semuanya akan dapat dirawat dan diatasi 😍😍😍 Laa ni ada promosi bulan ogos tau. Haa. Sebelum ke harga asal. Mai pakat2 order. Ramai dah book. Safa nak kumpul order dulu.
Wasap eah 0193299850 😎

#shampoorawatrambut #hsfnaturals #atasirambutgugur #shampooorganik #takpedihmata #babyhinggadewasa

SHAMPOO ALOEVERA ORGANIK
HARGA PROMOSI sah sehingga 31 Julai 2017 sahaja. Cepat2 grab. Ramai dah pakat order kat Saffa. Meh2 nak kumpul order . Alhamdulillah ramai puas hati.

Kita tak sempat nak up kat sini. Nak tahu details dan testimoni2 yg kita dapat dari customer. Boleh terus wasap safa ye 0193299850 .
Shampoo membantu rawat SEMUA MASALAH RAMBUT. WAJIB CUBA!1

#shampooaloevera #hsfnaturals #rawatrambut #4in1 #takpedihmata
Harga promosi RM44SM, RM49SS
WASAP NOW ! 😘😘😘😘

Hye mommy. 😚😚
Kena sangat dengan musim nak travel ni, boleh la borong siap2 #joiellebabytravelpack ni. Senang lengkap from shampoo to bath to oil and cream kt dalam ni. N pack kecik2 60mls senang nak masuk beg. 1 ready stock. Pm cepat eh 0132744885
.
.
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Joiellebaby lotion untuk si manja anda 😘 lotion ni ada aloe vera & vitamin e taw. Sgt sesuai untuk kulit anak2 yang gebu lembut tu 😊 1 botol tahan lama. Wangi pulak tu 🙊
.
.
Rm32 exclude postage
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

PROMO JOIELLEBABY SALE SALE SALE‼️
RM185⬇️RM150 per set. Haaaa jg terkejut. Set ni kita buat sale sementara nak raya ni. Murah sgtttt. Kalau nak cecepat msg ain eh. Jgn tunggu syawal baru nak order time tu stock dah abes 🤣🤣 pm 0132744885 now! .
.
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Nappy cream for your babies 😊
Anak2 senang sgt kena ruam lampin kan? Tambah2 yang baru lahir tu. Nappy cream #joiellebaby ni sgt lembut pada kulit n melindungi kulit baby dari menjadi lebih merah. Nak cuba jom pm ain cepat 😊😊 0132744885
. .
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Hye mommy. 😚😚
Kena sangat dengan musim nak travel ni, boleh la borong siap2 #joiellebabytravelpack ni. Senang lengkap from shampoo to bath to oil and cream kt dalam ni. N pack kecik2 60mls senang nak masuk beg. 1 ready stock. Pm cepat eh 0132744885
.
.
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Joiellebaby lotion untuk si manja anda 😘 lotion ni ada aloe vera & vitamin e taw. Sgt sesuai untuk kulit anak2 yang gebu lembut tu 😊 1 botol tahan lama. Wangi pulak tu 🙊
.
.
Rm32 exclude postage
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

Baby bath tak pedih mata 🙈🙈
.
.
Sesuai for new born and anak2 anda. Wangi taw best sgttt 😊😊😊
. .
Contain aloe vera yg sangat soft to skin 👍🏻
.
.
Harga exclude postage .
.

Whatsapp ain for orders 😊😊
.
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #cetaphil #sebamed #sabunsusukambing

JOIELLEBABY TOP TO TOE ❤️
Favourite sebab sesuai untuk rambut & badan. Tak perlu byk2 botol hihi. Wangi tak payah cakap, memang wangi. Lembut je mak2 pun boleh jatuh cinta 😊.
.
.
Pm ain cepat eh 0132744885
.
.
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #sabunsusukambing #laraalana #yusufiskandar

HOT SELLING 😊
.
Haaa jom fight eczema dengan #joiellebabycream. Super best untuk anak2 taw. Kalau anak ade eczema, boleh pakai cream ni.
Bebas steroid, yg penting wangiiiii 🌷🌷🌷
.
.
Rm 30 exclude postage .
.
.
📲0132744885 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

🌺 *KELEBIHAN SHAMPOO ORGANIK ALOEVERA* 🌺 ✅ Diperbuat daripada bahan Semulajadi
✅Boleh digunakan sebagai mandian badan ✅Selamat digunakan dari BABY hinngga dewasa
✅Tidak pedihkan mata
✅ Bebas bahan kimia bahaya
✅Bebas PARABEN,SLS dan SILICON
✅Membantu menghitamkn rambut
✅Mempercepatkn pertumbuhan rambut
✅Mengatasi masalah kelemumur
✅Mengatasi masalah rambut beruban
✅Melembabkn kulit kepala ✅Mencegah & mengatasi kerosakan rambut
✅Merawat rambut gatal
✅Mencegah keguguran rambut
✅Dapat membantu merawat rambut yang berbuah
✅Mampu menjadikan rambut anda lebih sihat dan kuat.

#syampo2in1 #selamatutkbayi #syamponshower #takpedihmata #agensah #syampoorganikalovera #wassap0134062866

Kepala anak berkeruping or ada cradle cap? Ini biasa taw. Selalunya kepala baby baru lahir mesti berkeruping. Tapi dun worry, pakai baby oil yg super wangi ni, sure boleh kurang n hilang cradle cap ni..
.
.
Nak order msg ain eh
.
.
0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #comotomo #tommytippee

Kembung and tak selesa perut memang biasa for babies tambah yg guna bottle. Malam2 tak lena tidur kerap terbangun. Mommy guna ni ye 😊 #joiellebabytummyandchestrub. Tido anak2 lebih lena, mommy pun boleh rehat dalam pantang 😍😍.
.
.
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #nappyrash #nappycreamjoiellebaby

Anak yang takde masalah kulit boleh pakai ke set #joiellebaby ni? .
.

Ofcos lah boleh. Mild to skin. Wangi. Best. Highly recommended. 😍😍😍😍
.
.
Lengkap dengan ✔️baby bath ✔️baby shampoo ✔️baby lotion ✔️baby chest and tummy rub
.
.
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #tommytippee #comotomo #nappycreamjoiellebaby

Untuk yang baru mahu mencuba #joieellebaby boleh cuba trial/travel set ni dlu untuk tengok keserasian dgn kulit anak anda. .
.
Setiap item 60mls ye. Kalau yg nak bawak travel pun boleh, sebab kecik n comel siap ade FREE BEG tawww 😊😊😊
.
.
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #nappyrash #nappycreamjoiellebaby

"Produk joiellebaby memang sesuai untuk anak saya"- Puan N .
.
Best kan bila dapat feedback macam tu. Yes bukan semua produk sesuai sgt kulit bayi tambah kalau berkulit sensitive. .
.
Tapi alhamdulillah dgn adanya #joiellebaby kebanyakkan masalah dapat diselesaikan 😊😊😊
.
.
Nak cuba joiellebaby msg ain eh 😄😄
.
.
.
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #nappyrash #nappycreamjoiellebaby

Temui #shampoosantan di festival konvokesyen #UTM Skudai .
.
25 april 2017- 2mei 2017
.
B0OTH N0; X -10
BUTIK VENDOR #maizuraciwawa .
Tawaran harga menarik di sana
.
8 hari berkampung di sana, kami datang ke tempat anda!!!
Jangan lepaskan peluang
.
Datang ramai2
Masuk PERCUMA

#shampoohomemade #naturalshampoo #tanpabahankimia #takpedihmata #babyshampoo #rambutsubur #rambutrosak #keguguranrambut #rambutbercabang #uban #gatalkepala #kelemumur #botak #rambutrapuh

Anak ade ruam2 merah?
Mommy jgn risau, kita ikhtiar dengan vco baby cream ni okay? Sesuai untuk anak2 yg ada ruam2 n ruam susu
Mommy pun boleh pkai tok stretch marks kn jimat 😊😊..
.
.
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #nappyrash #nappycreamjoiellebaby

Nappy rash is a common problem yang mommy akan face bila ada newborn. Tukar pampers banyak2 kali pun still baby ada nappy rash mungkin sebab terkuap dek pampers.
Bila ada nappy rash, baby akan jadi x selesa kan? Jom guna #nappycream from #joiellebaby.
.
.
Sgt effective
Sy bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #nappyrash #nappycreamjoiellebaby

#joiellebaby pun ada vco baby bath? Ofcos lah mommy 😍😍😍 vco sgt baik untuk kulit baby yang super lembut. Harsh chemical perlu dieelakkan okay? Ain suggest baby bath ni untuk yang berkulit kering and sensitif 💗💗
.
.
Nak msg ain cepat eh
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #nappyrashcream #vcosetjoiellebaby

Nappy rash is a common problem yang mommy akan face bila ada newborn. Tukar pampers banyak2 kali pun still baby ada nappy rash mungkin sebab terkuap dek pampers.
Bila ada nappy rash, baby akan jadi x selesa kan? Jom guna #nappycream from #joiellebaby.
.
.
Sgt effective
Sy bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream

VCO SET UNTUK KULIT KERING 🌸
.
.
Dalam set ni ada 🌴vco bath
250 mls
Rm 33
.
.
🌴vco lotion
250 mls
Rm35 .
.
🌴vco cream
100mg
Rm35
.
.
Wangi taw
Sgt best! 😊😊
.
.
Nak msg ain cepat eh
📲0137086799 🚚cod hsa jb 📮seluruh malaysia
#eczema #kulitsensitif #ruamlampin #virgincoconutoil #vco #joiellebabyjb #joiellebabyjohorbahru #codjb #joiellebabymalaysia #sayajualjoiellebaby #joiellebaby #newborn #ruamsusu #krimbebassteroid #steroidfree #ruamsusu #joiellebabytravelpack #babybath #babyshampoo #babyoil #babycream #pregnancy #babynest #babycot #tipskulitsensitif #codjohorbahru #takpedihmata #krimbayi #babycream #nappyrashcream #vcosetjoiellebaby

Most Popular Instagram Hashtags