#takpanaske

80969 posts

TOP POSTS

Potret Kecoh Raya Ice Skate 2017.
.
Banyak sangat gambar nak kongsi. Tapi hanya beberapa sahaja yang mampu di paparkan. Walaupun apa pun, anda semua yang tiada dalam gambar, tetap berada dalam kenangan dan ingatan.
.
#stailluberapa #stailguaseratus #suweggke #acahacahje #bajetbajet #menggelabahlebih #kacakke #perasankacak #orangcakapsakai #batakhashtag #ikutcaragua #busyartworkstudio #crimewallz #streetwear #takpanaske #akuyangpakaikauyangpanas #kaudahkenapa #pittiuomo #hypebeast #stailseratus #lokalah

Cangkul cangkul yang dalam benih kutanam berbuah berkah.

Ada kecewa dibalik senyuman, ada air mata dibalik tawa :)....
.
.
#swimincrime
#swimming
#nyebur
#anjayy
#takpanaske
#akupakaikoikut
#kodahkenapa

Extra awkward when you realised someone is recording 😅
Thanks everyone for coming, see u next Tuesday!!! #zumbalove #chugether #vacaciones #zinpaul #zinlife #foreverchugether #happy #dance #workout #perseverance #dedication #startnow #justdoit #kotabharu #kelantan #jomkurus #jk1m9 #takpanaske #sejukbeku

Hormat setiapnya,
Tapi, ikut haluanmu.
#Takpanaske #Tb #Kem4U

MOST RECENT

#AZKS6685 Fashion Top

Ready Stock

RM50 sm , RM55 ss

Size : Free

Material : Cotton + Wool (Thick)

Shoulder : 34cm
Sleeves : 49cm
Armhole : 40cm
Length : 58cm
Bust : 86cm ~ 98cm

#loosetopmurah #longsleevemurah #bajucantikmurah #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweaterkoreamurah #bazaaronline #bazaarpaknil #igshopmurahmalaysia #igshopmalaysia #sayajualbajukorea #sayajualmurah #takpanaske #sapotlokal #hadiahmurah #hadiahharijadi #hadiahbirthday #bajukoreamalaysia

Whatsapp 019 484 7061

#Repost @rio.adr (@get_repost)
・・・
Ada kecewa dibalik senyuman, ada air mata dibalik tawa :)....
.
.
#swimincrime
#swimming
#nyebur
#anjayy
#takpanaske
#akupakaikoikut
#kodahkenapa
#anaklagihits2017

Lama betul rasa xpakai baju mcm ni, rasa kekok balik, mungkin dh terbiasa dengan suasana kerja yang dahulu tapi xpe la kite ikutkan je, demi masa depan anak dan isteri untuk kehidupan yg lebih baik.. haaa member2 yg selalu meleper tu korang ni xyah risau la abang masih meleper bgtau je date time klu hari n time ngam Ins Sha Allah akan dipenuhi undangan abam2 idola sekalian.

#happy #love #fatherandson #fatherandsongoals #selfie #TheIzzys #TheIzzys92 #TheOneAndOnlyTheIzzys #masihhijau #baruasieyy #TakPanaske #ImAwesome

Selfie abis gym ama beard nya 📸 Boss nak macho mcm @wak8055 kita @wakdoyok ?
Dari muka sesuci bayi terus jadi muka gentleman!
Gunakan krim jambang & rambut Wak Doyok untuk melebatkan apa yang belum lebat. RM35 💵
Order sekarang di Whatsapp 0173930354 ✅
#KrimJambangWakDoyok #KopiLuwakWakDoyok #PomadeWakDoyok #ShampooWakDoyok #FaceCleanserWakDoyok #BerbuluAkuTengokKau #AkuMachoBerjambang #AkuAdaJambangKauAda #JomMengopi #BeManly #BeGentle #BeClassy #BeWakDoyok #SayaJual #WakJual #TakPanaske

Boss nak macho mcm @wak8055 kita @wakdoyok ?
Dari muka sesuci bayi terus jadi muka gentleman!
Gunakan krim jambang & rambut Wak Doyok untuk melebatkan apa yang belum lebat. RM35 💵
Order sekarang di Whatsapp 0173930354 ✅
#KrimJambangWakDoyok #KopiLuwakWakDoyok #PomadeWakDoyok #ShampooWakDoyok #FaceCleanserWakDoyok #BerbuluAkuTengokKau #AkuMachoBerjambang #AkuAdaJambangKauAda #JomMengopi #BeManly #BeGentle #BeClassy #BeWakDoyok #SayaJual #WakJual #TakPanaske

Boss nak macho mcm @wak8055 kita @wakdoyok ?
Dari muka sesuci bayi terus jadi muka gentleman!
Gunakan krim jambang & rambut Wak Doyok untuk melebatkan apa yang belum lebat. RM35 💵
Order sekarang di Whatsapp 0173930354 ✅
#KrimJambangWakDoyok #KopiLuwakWakDoyok #PomadeWakDoyok #ShampooWakDoyok #FaceCleanserWakDoyok #BerbuluAkuTengokKau #AkuMachoBerjambang #AkuAdaJambangKauAda #JomMengopi #BeManly #BeGentle #BeClassy #BeWakDoyok #SayaJual #WakJual #takpanaske

LAGI LEBAT, LAGI HEBAT!
Dari muka sesuci bayi terus jadi muka gentleman!
Gunakan krim jambang & rambut Wak Doyok untuk melebatkan apa yang belum lebat. RM35 💵
Order sekarang di Whatsapp 0173930354 ✅
#KrimJambangWakDoyok #KopiLuwakWakDoyok #PomadeWakDoyok #ShampooWakDoyok #FaceCleanserWakDoyok #BerbuluAkuTengokKau #AkuMachoBerjambang #AkuAdaJambangKauAda #JomMengopi #BeManly #BeGentle #BeClassy #BeWakDoyok #SayaJual #WakJual #TakPanaske

Boss nak macho mcm @wak8055 kita @wakdoyok ?
Dari muka sesuci bayi terus jadi muka gentleman!
Gunakan krim jambang & rambut Wak Doyok untuk melebatkan apa yang belum lebat. RM35 💵
Order sekarang di Whatsapp 0173930354 ✅
#KrimJambangWakDoyok #KopiLuwakWakDoyok #PomadeWakDoyok #ShampooWakDoyok #FaceCleanserWakDoyok #BerbuluAkuTengokKau #AkuMachoBerjambang #AkuAdaJambangKauAda #JomMengopi #BeManly #BeGentle #BeClassy #BeWakDoyok #SayaJual #WakJual #takpanaske

Joe Takagi @zulkefli786 is wearing Pésénlani BLACK in the dark. 🖤🖤 huhu. Terima kasih bro. Selamat bertunang buat member tu, semoga dipermudahkan segalanya. Amin.

Terima kasih Zaid sudi beli dan pakai baju Pésénlani 😬‼️ sentiasa sapot. #sapotmember #katasapot tak dak Instagram nk tag😅

Terima kasih Abang @narasangsakaurama pasai pakai baju Pésénlani bila-bila masa, di mana jua 😬😬😬 bangga kami!
.
.
Teruskan sapot kami. Tunggu baju baru, pésén la ni bulan depan💕💕

“To accomplish great things we must not only act, but also dream, not only plan, but also believe.”– Anatole France-
.
.
Thanks @whynotshu_ for wearing our shirt 💕

#Repost @whynotshu_ ・・・
thankyou @pesenlani for the gojes tshirt . so comfortable while wearing this 😋
always support ur success ! goodluck 😍

Most Popular Instagram Hashtags