#takjarang

MOST RECENT

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

💕KEBAYA SONGKET AMMARA (Design kebaya moden)

Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KEBAYA SONGKET AMMARA Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘 SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN
🌺High quality 100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** KEBAYA SONGKET AMMARA CODE AM

HARGA :RM135 SM/ RM140 SS

#warnahot #cantikmenarik #selesapakairaya #takmelekatbadan #takjarang #bffriendly #muslimahfashion #kebarung #followmyig

KURUNG SUFII
Secantik nama, tampil lebih manis bergaya dengan koleksi kurung yang dititipkan sentuhan tradisional + moden. .
.
KEISTIMEWAAN KURUNG SUFII
- Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi.
- Design yang simple tapi memberikan impak anggun dan sopan.
- Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan
- Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk.
- Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. - Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan.
- Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas.
- 7 pilihan warna yang buat awk rambang mata!!
- Ada 5 saiz, S hingga XXL
.
.
HARGA PROMOSI #ASraya2018 :
RM139 SEHELAI
✔Free postage
✔ Free sampul raya
.
NORMAL PRICE:
RM169/SEHELAI
.
.
Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dan warna kesukaan kan rugi..
.
.
Dikyana shoppe
0195292905
.
.
#teamapplescarf #applescarf #asraya2018 #kurungsufii #terapiinstagram #bajukurung
#bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungcantik #murah #sarungjerteruscantik #cantik #takjarang #muslimah #bffriendly #bazarpaknilmurah #sicomelpipimerah #bajukurungmoden #terlajaklaris #terlajakmurah #susahkedut #ajimaura #azizanosman #mampumilik #belajarinstagram #syukurselalu #erezeki #tijm #neelofa

#normalplaincottonshawl by Rozello
#rozelloshawl #rozello
Kenapa shawl cotton ni sangat best?
#noninstantshawl #shawlrozello
Kenapa ramai yg mencari #shawl ni?
#murah dgn harga yg berpatutan utk #shawltahanlasak #shawltakkedut sesuai utk #hijabtraveller . Dah lah terletak, sgt selesa

Apalagi yg menarik?
#takperluiron
#takjarang
#takpanas
#takperlupin
#tudungtravel
#tudungsyatillamelvin
#shawlcotton
#samtilla
#shawlcottonstretchable

Warna2 lain akan di update dlm masa terdekat.. Sehelai rm27 exclude pos
Promo skrg beli 2 rm50 exclude pos
Beli 5helai rm100 exclude pos
Tq

#bazarpaknil #tudungmurah #bpmall #batupahatmall #imigresenbatupahat

.
.
NADINE BLOUSE
.

Pernah tak rasa down giler bila ada dalam situasi macam ni? .
.
+ Terbangun lambat, baju belum gosok😭
+ Belum gosok baju, letrik pulak mati tetiba😩
+ Boss dah call tanya boleh datang awal tak harini. aiyiooo
+ Suka simpan kunci dalam poket, tapi baju takde poket pulak dahhh + Nak nursing baby tapi baju takde kemudahan nursing😅
+ Nak pakai handsock tapi handsock hilang entah ke mana. .

Dah, takpayah down down lagi lepasni. Susun je 6 pasang #blousetakpayahgosok dalam luggage. Kita ada pakej POKET, NURSING, WUDUK, dan tertinggal handsock kat mana mana pun takde, sebab baju kami cuffnya kemas lekap pada tangan. .

Klik link whatsapp pada bio profile saya atau Whatsapp terus ke 016 628 6469 kalau taknak down down lagi lepas ni 😉

.
.
NADINE BLOUSE
.

Pernah tak rasa down giler bila ada dalam situasi macam ni? .
.
+ Terbangun lambat, baju belum gosok😭
+ Belum gosok baju, letrik pulak mati tetiba😩
+ Boss dah call tanya boleh datang awal tak harini. aiyiooo
+ Suka simpan kunci dalam poket, tapi baju takde poket pulak dahhh + Nak nursing baby tapi baju takde kemudahan nursing😅
+ Nak pakai handsock tapi handsock hilang entah ke mana. .

Dah, takpayah down down lagi lepasni. Susun je 6 pasang #blousetakpayahgosok dalam luggage. Kita ada pakej POKET, NURSING, WUDUK, dan tertinggal handsock kat mana mana pun takde, sebab baju kami cuffnya kemas lekap pada tangan. .

Klik link whatsapp pada bio profile saya atau Whatsapp terus ke 016 628 6469 kalau taknak down down lagi lepas ni 😉

.
.
NADINE BLOUSE
.

Pernah tak rasa down giler bila ada dalam situasi macam ni? .
.
+ Terbangun lambat, baju belum gosok😭
+ Belum gosok baju, letrik pulak mati tetiba😩
+ Boss dah call tanya boleh datang awal tak harini. aiyiooo
+ Suka simpan kunci dalam poket, tapi baju takde poket pulak dahhh + Nak nursing baby tapi baju takde kemudahan nursing😅
+ Nak pakai handsock tapi handsock hilang entah ke mana. .

Dah, takpayah down down lagi lepasni. Susun je 6 pasang #blousetakpayahgosok dalam luggage. Kita ada pakej POKET, NURSING, WUDUK, dan tertinggal handsock kat mana mana pun takde, sebab baju kami cuffnya kemas lekap pada tangan. .

Klik link whatsapp pada bio profile saya atau Whatsapp terus ke 016 628 6469 kalau taknak down down lagi lepas ni 😉

This collor memang best selling teruxx! Ada yang terus order 3, 6, and 10 pun ada guys. Dia pink tapi light light giteww! So, senang nak matching!!! #feedbackcustomer#sayajualsayapakai#takjarang#tudungsenangbentuk#bawalovers#bawalonline #bawalchiffonmurah #nykoutfit

Tak sabarnya nak tunggu stock sampai 😍😍 Batch baru ni banyak warna yg menusuk kalbu 💘 Buat si penggemar tudung bawal uolss harus dapatkan koleksi Bawal Inara ni sebab dia ada skirting crochet so memang nampak lebih menarik. Takde lah pakai tudung bawal plain skirting kosong je kan? 😉 Jahitan sgt kemas dan kualiti kain memang sedap dipakai dah cuba sekali pasti nak beli lagi! 😎

_
#bawalinara #bawalcrochet #bawalmurah #bawalsenangbentuk #kainsedap #takpanas #takjarang #senangiron #antipeluh #cantikterbentuk

💕ELVINA EXCLUSIVE (Design Mini Kurung)

Edisi Raya lagi 2018!!
Bergaya dan Anggun dgn ELVINA EXCLUSIVE ..ofcoz nmpk SLIM oke!😆jgn ketinggalan tau.. SKIRT
🌺 MOIST ITALIAN SILK
🌺Inspired Songket Printed
🌺High quality 100%
🌺permukaan licin (BUKAN SATIN)
🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar
🌺Tak panas 🌺Tak kesat
🌺Tak jarang 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King/PEARL SKIN
🌺material lembut dan sejuk
🌺DESIGN MINI MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST ELVINA EXCLUSIVE 🥀 🌼Potongan Serong bawah baju memberi Effect Slim utk si pemakai.
🌼Design dan elegant 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼10 warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** ELVINA EXCLUSIVE CODE VX

HARGA :RM135 SM /RM140 SS

#tahanlasak #muslimahmodern #takjarang #takmelekatbadan #mudahgosok #followmyig #jompakatbelionline #onlineshoppping #followfollow

💕ELVINA EXCLUSIVE (Design Mini Kurung)

Edisi Raya lagi 2018!!
Bergaya dan Anggun dgn ELVINA EXCLUSIVE ..ofcoz nmpk SLIM oke!😆jgn ketinggalan tau.. SKIRT
🌺 MOIST ITALIAN SILK
🌺Inspired Songket Printed
🌺High quality 100%
🌺permukaan licin (BUKAN SATIN)
🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar
🌺Tak panas 🌺Tak kesat
🌺Tak jarang 🌺Zip tepi skirt 🌺getah kiri dan kanan 🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung

BAJU
🌺Royal King/PEARL SKIN
🌺material lembut dan sejuk
🌺DESIGN MINI MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK BELAKANG 🌼DUTT BLKG BAJU 🥀BEST ELVINA EXCLUSIVE 🥀 🌼Potongan Serong bawah baju memberi Effect Slim utk si pemakai.
🌼Design dan elegant 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan lasak 🌼terletak cantik 🌼selesa dipakai 🌼warna2 cun melecun 🌼10 warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ***************************** ELVINA EXCLUSIVE CODE VX

HARGA :RM135 SM /RM140 SS

#tahanlasak #muslimahmodern #takjarang #takmelekatbadan #mudahgosok #followmyig #jompakatbelionline #onlineshoppping #followfollow

Most Popular Instagram Hashtags