[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#takdekeje

15987 posts

TOP POSTS

Bila member suruh catat something dan kau tak jumpa kertas be like...😂😃😄
#alien
#takdekeje

hope berat bdan maintain pah ketua stro nie wekwkke haaahaha
#takdekeje 😝

Lepak2 jap 😏
#mamak #TakdeKeje

Agak2 mana nenek ni nak pergi mlm2 gini yer.... Testing 1️⃣2️⃣3️⃣ #takdekeje🤪

Tandas pun jadi #takdekeje

MOST RECENT

Minilove untuk kipas.#takdekeje #apehal #bilabosan

Slide Sblh Untuk Tgk Bende #takdekeje #AkuTakTahuApeNakHashtagDah

Sapu sampah je le
#takdekeje#WaveDash110

When you have an older sibling who thinks you're her muse. 🙄😏 Poor Aariz! 😢

#jadimangsa #bosanpunyapasal #takdekeje

Main rambut adik saudare..#takdekeje

"adoihai" 😜😅😌
Tetibe plk nk main mendealah ni.. .
#fb #facebook #takdekeje #tahpape #merapu #johorbahru #johorean

#takdekeje 😂😋

It's raining. #bored #takdekeje

Pagi ii mcm besa bangun gi kelas ngan cergas menutupi keletihan buat kerja last minit tido kol 5 pagi😂😂🤔😴#gamesday2017 #upsi #kuo #malas #takdekeje #takdemuka #playnpray

first time pkai.... cantiknyerr saye
#flawless
#takdekeje

Sebenarnya nk nampakkan design seluar tu kan..haaa #esenesen #takdekeje #cuticutimalaysia #dataranpahlawan

Possing kat tangga... #takdekeje

Sejenis gatal nak menerai,pdahal sekarang dah tak boleh dan tak kuat makan pedas dah.Pukul 2 pgi en somi balik kerja,dia makan nasi goreng,kita kekonon nak rasa,siap buh sayur ngan kimchi lagi hahahah sekali suap,terus mak ko hijo,berasap telinga,last2 tambah kuah buh kicap hahhahahah....abis gak la.Pedas cili api boleh je kunyah sebiji2 ,ni pakai cili apa haaaa.... 🤢🤢🤢🤢🤢🤢 #catatansueizza #gatal #dahtakkuatpedas #tapimasihmakanciliapi #kbba9 #takdekeje #ciksuesukamakan #ramen #korean #kimchi #padanmuka

Srs cuti ni memang boring 😂🌚❤ #takdekeje❤

Hello.... Jom lepak 😁
#lepak
#takdekeje

Amik gambaq sorang2 la tggu jodoh xmuncul2 lg... #carijodoh #takdekeje #weekend #jodohsesat

🙄 sama tak #takdekeje

Agak2 mana nenek ni nak pergi mlm2 gini yer.... Testing 1️⃣2️⃣3️⃣ #takdekeje🤪

Most Popular Instagram Hashtags