[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#takcunfamily

MOST RECENT

from my fb memories kakak one year plus vs kakak seven year plus
.
.
the one yg xbanyak karenah, suka tepati janji n rajin sgt tlg ibu kat rumah. syg kakak 😍😍😍
.
.
pungkok tu besau skit sbb guna cloth diaper hehe
.
.
#kids #kiddos #girls #sisters #family #familia #auniqaisara #mygirl #takcunfamily

good morning :) thanx daddy bawa anak2 tengok peperangan bintang semalam dgn all cousins, daddy janji nak tengok liga keamanan dgn ibu pulak, tapi, bila nak tgknye, ntah2 dah xde dah kat wayang πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
.
seronok tgk anak2 happy n school break kali ni mmg penuh aktiviti diorang, wait for me yaaa 😘😘
.
.
#kids #kiddos #boys #brothers #sisters #girls #family #familia #familytime #bonding #bondingtime #bondingtimewithfamily #fitfam #fitfamily #takcunfamily #starwars #movie #movietime

good morning, budak ni pepagi mintak selfie uhhh lama dah kita xselfie kan sofea, kalau ada pun ibu xpost sbb asyik post video training ibu je
.
.
janji semalam nak masak nasik lemak sama2, konon tapi last2 ibu yg masak sorang, sofea tlg angkat bekas letak atas meja je
.
.
**bila selfie pakai iPhone and jerawat besar atas idung pun xleh nak cover 😌😌😌 cuba pakai filter pun tetap nampak jugak so redha jela, penangan berpanas masa game strongman haritu muka minyak2 terus naik jerawat n gelap n skrg nak bg licin balik haha as usual takes lots of time πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘
.
.
#selfie #selfieoftheday #wefie #aunisofea #kids #kiddos #boys #brothers #sisters #girls #family #familia #bonding #fitfam #fitfamily #takcunfamily

dinner malam ni, dlm pic ni first trip je hehe tp realitinye 3-4x ganda dari ni, alhamdulillah kenyang :)
.
.
#dinner #dinnertime #food #foodporn #kids #kiddos #boys #brothers #sisters #girls #family #familia #familytime #bonding #bondingtime #bondingtimewithfamily #fitfam #fitfamily #takcunfamily

shopping beg ikea je πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ’πŸ»β€β™€οΈ
.
.
#husband #husbandandwife #family #familia #fitfam #fitfamily #familytime #ikea #takcunfamily

body doms yet today public holiday, rugi rasa duk rumah so paksa husband outing jgk harini
.
.
2x dtg sini dlm masa 3 hari, everytime masuk padini n brand outlet store tgk queue kat cashier sikit punya panjang terus xjadi nak membelek baju, my weakness mmg jenis xreti shopping time sale salah satu sbb xsuka tunggu xkirela murah camne pun
.
.
jeles tgk @kelisananbiru pegang shopping bag padini k, tp dia pun suh anak sedara tlg queue time dia pilih baju, hahahaha bijak2
.
.
mmg dah takdir jadi peshopping online jela kot rebut2 pun online xpenat haha
.
.
#ootd #outfitoftheday #poplook #poplookootd #girls #sisters #family #familia #familytime #bonding #bondingtime #bondingtimewithfamily #fitfam #fitfamily #takcunfamily

story pagi tadi, sempat pergi majlis penyampaian hadiah sek sofea hehe baru 5 tahun padahal
.
.
sofea sedih sbb dpt hadiah 1 je hahaha thn depan cuba lagi k make sure dpt 5 πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
#ootd #outfitoftheday #family #familia #familytime #bonding #bondingtime #bondingtimewithfamily #fitfam #fitfamily #takcunfamily #aunisofea #motherhood #motherdaughter

when u have ur own photographer no matter where u go, u will have one perfect ootd pose 😎😎😎
.
.
πŸ“· by @cooler_gamez while waiting husband bought his new garmin .
.
#ootd #outfitoftheday #family #familia #familytime #bonding #bondingtime #bondingtimewithfamily #fitfam #fitfamily #takcunfamily #thor #thorragnarok #marvel #marvelsuperheroes #movie #movietime #tgv #tgvcinemas

Thor : Ragnarok .
.
Seumur hidup layan marvel ni first time tido dalam wayang hahahaa. Thor kali ni dari awal sampai habis mmg funny cuma aku xdpt serap bnyk lawak2 dia sbb expect cite ni serious seserious watak Thor, but yeah no love story like wat in previous marvel movie
.
.
#kids #kiddos #boys #brothers #sisters #girls #family #familia #familytime #bonding #bondingtime #bondingtimewithfamily #fitfam #fitfamily #takcunfamily #thor #thorragnarok #marvel #marvelsuperheroes #movie #movietime #tgv #tgvcinemas

dinner outing with the girls, ecehhh we don't leave the boys okay, yeah dinner outing with family but only took wefie with girls. this (wefie) used to be our old routine while kakak still in pre school so let's have one tonight
.
.
#kids #kiddos #boys #brothers #sisters #girls #family #familia #familytime #bonding #bondingtime #bondingtimewithfamily #fitfam #fitfamily #takcunfamily #dinner

Tuesday is always my active rest day. Since I'm not working and kiddos weren't go to religious school so I decided to bring them here
.
.
Kids had fun, mommy didn't swim much coz had to teach sofea water confident and got attached with her all the time, I did 5 small laps of breast stroke I guess .
.
Purposely save energy today and prepare for tomorrow routine, hopefully I'll get new PR for squat, wish me luck :)
.
.
#practice #training #practiceoftheday #ard #activerestday #swim #swimming #breaststroke #strengthisaskill #strong #strongfirst #strongmom #fitness #fitmom #fitfam #fitfamily #takcunfamily #kids #kiddos #brothers #sisters

another meet up with hokdapi clan again. otw to jugra then drop by to Shah Alam visited their two unhealthy kids, both Dedek and qisya got diarrhoea .
.
as usual taking family pictures is a must but not as much as before since we're in hurry and their kids were still unwell
.
.
hope for speedy recovery to both of u kids, insyaallah
.
.
#kids #kiddos #girls #boys #sisters #brothers #family #familia #fitfamily #fitmom #takcunfamily #dapifamily #schoolbreak #balikkampung

anak2, diorang la paling sakan sekali n suka tengok diorang boleh rapat mcm ni 😘😘😘 .
.
#kids #kiddos #girls #boys #sisters #brothers #family #familia #takcunfamily #dapifamily #weekendgetaway #weekendtrip #schoolbreak #cutisekolah

finally it's our weekend activity at riverside Janda Baik after 2 weeks planned πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
everything went well, good weather and everyone enjoyed especially kids coz the girls always asked when they can meet qisya again
.
.
thanx @azadafi for the super delish nasi lemak for late breakfast, everyone was hungry and repeat many times especially my boys haha, sambal tu sedap sgt ok πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
was a great weekend getaway since school break has just started and let the kids enjoy their holiday trip, hope can meet again next time for another trip/vacay perhaps 😊😊😊
.
.
#kids #kiddos #girls #boys #sisters #brothers #family #familia #fitfamily #fitmom #takcunfamily #dapifamily #weekendgetaway #weekendtrip #schoolbreak #cutisekolah

dah mcm double family trip padahal coincident sgt .
.
bila husband ajak overnight sini sbb nak celebrate birthday sofea while @hokdapi with family and parents saja jalan2 jb
.
.
insyaallah ada rezeki kita jumpa lg :)
.
.
#takcunfamily #dapifamily #friendship #kids #kiddos #brothers #sisters #boys #girls #family #familytime #bondingtime #fitfam #fitfamily #motherhood #parenting #ksl #kslresort #ootd #outfitoftheday

our family raya pic
.
.
hari ni masing2 main je dgn kazen so malas nak pakaikan cantik2 sure comot, so boys je sbb solat raya n solat jumaat kan :)
.
.
ibu xde sbb jadi bibik je n malas nk melaram
.
.
happy eid adha n happy friday guys
.
.
#kids #kiddos #brothers #boys #sisters #girls #family #familia #fitfam #fitfamily #schoolbreak #cutisekolah #raya #aidiladha #rayahaji #ootd #outfitoftheday #ootdraya #takcunfamily

Most Popular Instagram Hashtags