#takcukupnafas

MOST RECENT

#volumeup โ€œBreath in breath outโ€ depa kata ๐Ÿ˜‚

Yang tak suka bunyi drag jangan tengok sampai habis ๐Ÿ˜๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ๐ŸŽฃ๐ŸŽฃ #takcukupnafas #ketaqlutut #risaulucut #talihaluih #spannishmackerel #gianttrevally #torpedoscad #tenggiri #cencaru #gt #tuas

cuti cuti fun fun๐Ÿน
#repost
#takcukupnafas
#malacca

Dah lama x buat cover kt insta...bro cuba lagu ni #abaikanpartlast #takcukupnafas

Alhamdulillah... Done #brogahills ๐Ÿง—๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ…๐Ÿ˜Ž #takcukupnafas
#hampirpancit๐Ÿ˜…
#hiking
#dianahikes
#instamoments
#outdoors

Tahniah..juara kategori bowl Liga Ragbi Alumni Veteran.
The Wall still Great.
#kkbgreatwall
#takcukupnafas
#gamestillon

Mengumumkan wawa da jadi Diver โค๏ธ
#bestofmylife #firsttimecuba #takcukupnafas #mytriptoadvanture #girlstriponz

No.3 dpt hadiah gak...jadi laa....huhuhu
#futsal
#teambayern
#takcukupnafas
#rembatjeler

Learning to IGNORE things is one of the great paths to inner PEACE
#kami
#sabarituindah
#janganlupabahagia
#adahikmahdisebaliknya

Ok da deal dgn liverboolllllll....huhu
#tesandau
#takcukupnafas
#centrefcvsmpag

ptg2 ni kita kasi joget btw sedap kan suara sis ni !
_________________
#Repost @nxyliazmi with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
#2 [Live] "Dalam diam aku pendam rasa, sejak pertemuan kali pertama" how can i didn't know this band dari awal lagi @kugiranmasdo ๐Ÿ˜Ÿ seriously, their songs are the bomb! As promised, i did the cover of Bunga ๐ŸŒน((not the best but i tried hehehe bcs i don't think my voice suits indie songs that well)) #gengpakmaon #guitarbarai #takcukupnafas #tagyourbunga

1st tuk 10km. Lepas ni boleh cuba lg #mpkjhalfmarathon2017 #10km #takcukupnafas #nyesaltaksudah

"Apabila kamu tidak tahan lelahnya belajar maka kamu akan menanggung perihnya kebodohan.โ€ Imam Syafi'e #selfreminder #librarytime #gotassignmentstodo #takcukupnafas

Date semalam.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #curigambar #KFC #takcukupnafas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Puncak gunung saya dah berjaya tawan , hati awak bila lagi ?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#gunungsemanggol
#takcukupnafas
#pertamadanterakhir

Most Popular Instagram Hashtags