[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tajul

6994 posts

TOP POSTS

Biarpun engkau jauh dimataku..
Serasa bagai purnama merindu..Begitu sedalam dalam cintaku.. Sayangnya pada dirimu.. 😊💝 Tajul - Sedalam dalam rindu ...! #Alfatihah #achikspin #peminat #tajulwany #Disanacintadisinirindu #tajul #sedalamdalamrindu #melamarrindu #wanyhasrita #menahanrindu #rintihanrindu

Korang tengok sampai habis tu , Ni adalah soalan soalan jerat untuk Wany Hasrita dan Tajul 😂 . Hehe #KenaTengok #Tajul #WanyHasrita

Igs aiman tino

Ni cerita semalam..lupa nak post😅

#aimantino
#tajul
#younggenerationmusic
#bbnu

PART 2 - " Ada yang pendam tapi dapat luahkan dan ada jugak yang pendam tapi tidak dapat luahkan " Korang pernah melalui yang jenis macam mana ? Tag kawan korang yang pernah lalui situasi macam diorang bertiga ni #WanyHasrita #Tajul #JaaTV #VideoCinta #Pendam 😕

Di sana cinta di sini rindu - @tajulofficial dan @wanyhasrita
Cover by Cikgu Haizad dan murid-murid Tahun 3.
Part last tu paling suka. Haha. Syok sendiri. 😝

Lupa nak habaq, full video kat FB chek na. Cari ja Cikgu Haizad
#disanacintadisinirindu #tajul #wanyhasrita #cover #cikguhaizad

Sila klik link di bio kami untuk baca selanjutnya @wanyhasrita @tajulofficial #wanyhasrita #tajul #mdhiburan #malaysiandigest

http://ow.ly/zGrf30fdWrl

MOST RECENT

JOM UNDI👑 .
🔥Sila click di link dan undi pilihan korang... .
korang boleh undi sebanyak 20 kali sehari🐣

Swipe!....😍 #khaibahar
#aimantino
#tajul
#bayang
#kureladibenci
#disanacintadisinirindu
#younggenerationmusic
#bbnu
#anugerahplanetmuzik
#apm2017
:
:
: #APM2017: Acara gilang-gemilang Anugerah Planet Muzik kembali buat edisi ke-16 Oktober ini! Kami mengundang anda mengundi bakat-bakat tempatan dalam kategori Lagu Paling Popular Singapura dan Artis Paling Popular Singapura.
🔸
Caranya mudah! Anda hanya perlu ke toggle.sg/APM untuk mengundi. Artis yang mendapat undian tertinggi akan dipilih sebagai pemenang untuk kategori tersebut. Nantikan keputusannya di malam kemuncak Anugerah Planet Muzik 2017! 🔸
Tarikh tutup undian: 14 Oktober 2017, 10.00 malam. Terhad kepada 20 undian untuk setiap pengundi setiap hari. #GilerTakGerek

Hye awak semua😊cuba tgk tu..customer kita repeat order terus nk order 2 tube #trimzlotion ...Alhamdulillah nmpknya Trimz Lotion by Zarazya dah ada kat dlm hati pengguna👍👍Sukanya kita😘
T.kasih byk2 pada yg support #trimzlotion dan beli dgn hakak kay!!
.

Awak yg belum ada tu bila nak beli??Jom pakat2 beli skrg sbb kita buat PROMOSI✨✨ skrg nie dgn setiap pembelian#trimzlotion chualls akn dpt Freegift🎁🎁
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Utk pertanyaan/Order
Dm/Wasap 📲010.3695842
✔Trust seller
✔Ready stock
✔Cod Shah Alam📣📣📣 #trimzlotion#zarazya
#losyenkurus
#produkkurusmurah
#produkkurusbadan
#produkkurusberkesan
#nursajat#bengkungmurah
#sapu2kurus
#slimmingproduct
#produksemulajadi
#produkmesrasolat
#sitinordiana#wanyhasrita
#tajul#menahanrindu

MELAKA (MITC)
30 sept & 01 oktober 2017
10 pagi - 10 mlm
Masuk adalah percuma
Cabutan bertuah motosikal dan banyak lagi

Antara tarikan menarik sepanjang program--- Persembahan artis
Pertandingan busker
Food carving
Melaka viral food
Fashion show
Pertandingan mewarna
Food truck
Biz idea contest
Biz talk with pija minaz.my
NLP seminar ...dan banyak lagi..
Persembahan dikir barat.. Save the date:::::::30 sept & 01 okt 2017 (sabtu & Ahad) di Melaka International Trade Center - MITC melaka.. Info :: Diakaun hebat harga booth..normal booth serendah Rm 900.00 shj..tawaran menarik menanti anda semua.. Maklumat lanjut sila layari laman web kami:

www.obmefestival.com
Fb= obmefestival
Ig= Obmefestival

#obme17 #grandeventorganiser #onlinebrand #viralbrand #meletop #fatzura #lofattah #adamcorrie #rozitachewan #minaz #minazlover #zqperfume #wanyhasrita #tajul #menahanrindu #sofearose #sitikhadijah #marshmallowscarf #mumuscarf #bazarpaknil #lisdawati #zulyahya #madre #mitcmelaka #utem #pusatpembangunanusahawan

Throwback Tajul & Wany hasrita di dataran ipoh
#wanyhasrita
#tajul
#tajulwanyhasrita

Most Popular Instagram Hashtags