#tajul

5320 posts

TOP POSTS

🎡Bila kau hadir didalam diriku,
indahnya bagai irama dan lagu,
Bila kau jauh terasa merindu,
Wajahmu terbayang dihatiku.🎡 #tajul #sedalamdalamrindu #abangadik #alfatihah #achikspin

HAHAHAHA... Maseh arh tajulπŸ˜‚
Tulah... Muka pon dh chubby... Tapi cute.πŸ€—
Lesung pipit dia mmg😍😍.... NAKKK... Siapa Yang nk Ada lesung pipit mcm tajul?... Mesti nk kannn

#tajul
#younggeneretionmusic
#BBNU

Part.3 Official MV #DisanaCintaDisiniRindu @wanyhasrita @tajulofficial .Saksikan full mv di youtube fmc music
Production by @rioproduction
Produce by @fmcmusic insyaAllah
#tajul #wanyhasrita

Haa! Tak lama je lgi lagu terbaru dari tajul yg bertajuk melamar rindu akan kluar. Buat masa niy, korang layan dulu cover dari @wanyhasrita mmg torbaikk!πŸ‘πŸ» cover ramai2 okay? Jgn lupa #Melamar rindu cover #Tajul #wanyhasrita cover melamar rindu

Tengah sedap2 buat show, tetiba GF lama datang plaks... thanks sangat... terharu sangat2... Dah tengok belum video ni??? Jom tengok sekarang sebelum video ni kena DELETE... Klik link di bio sekarang!!
#aimantino
#sufiansuhaimi
#tajul
#khaibahar
#neelofa

MOST RECENT

Assalamualaikum , selamat malam semua!! 😊😎😎🌜🌟 #peminat #tajulwany #disanacintadisinirindu #tajul #sedalamdalamrindu #wanyhasrita #menahanrindu #comingsoon #2ndsingle #melamarrindu

Nah bamlong payung suara cikit,pantang dicabar..Hehehe
Dah cover dah lagu #melamarrindu#tajul@tajulofficial #wanyhasrita
#Wanyhasnizers
#wanyhasnizerstimur
#the_nizers

#Repost @tajulofficial (@get_repost)
・・・
Haa! Tak lama je lgi lagu terbaru dari tajul yg bertajuk melamar rindu akan kluar. Buat masa niy, korang layan dulu cover dari @wanyhasrita mmg torbaikk!πŸ‘πŸ» cover ramai2 okay? Jgn lupa #Melamar rindu cover #Tajul #wanyhasrita cover melamar rindu

#Repost @tajulofficial (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah, selesai dh meeting untuk berlakon filem😘 nantikan okay? Tq kak @rajaazmi

Tahniah @tajulofficial , semoga dipermudahkan segala urusan... Aamiin
Tak sabar nak tengok filem tu nanti

#tajul#tajulariff#sedalamdalamrindu#disanacintadisinirindu#melamarrindu#comingsoon#filem#comingsoon

Tengah sedap2 buat show, tetiba GF lama datang plaks... thanks sangat... terharu sangat2... Dah tengok belum video ni??? Jom tengok sekarang sebelum video ni kena DELETE... Klik link di bio sekarang!!
#aimantino
#sufiansuhaimi
#tajul
#khaibahar
#neelofa

Tengah sedap2 buat show, tetiba GF lama datang plaks... thanks sangat... terharu sangat2... Dah tengok belum video ni??? Jom tengok sekarang sebelum video ni kena DELETE... Klik link di bio sekarang!!
#aimantino
#sufiansuhaimi
#tajul
#khaibahar
#neelofa

Gadis KOREA Dengar & Respond MV Permata Cinta.. Klik link di Bio sekarang & Lawak gila gelagat dorang ni!! hahaaha
#aimantino
#sufiansuhaimi
#tajul
#khaibahar
#neelofa

Gadis KOREA Dengar & Respond MV Permata Cinta.. Klik link di Bio sekarang & Lawak gila gelagat dorang ni!! hahaaha
#aimantino
#sufiansuhaimi
#tajul
#khaibahar
#neelofa

Mic WS 858 rose gold telah menjadi pujaan hati ramai manusia. πŸ˜‚πŸ˜‚. Tq oder sis😘
.
.
Nak oder πŸ‘‰πŸ»Dm/ WA 014-9947406
.
.
#sitinordiana
#khaibahar
#khaibahar94
#selangor
#kualalumpur
#smulemalaysia
#karok
#jumaat
#fattahamin
#malaysia
#kl
#kualalumpur
#smulemalaysian
#tajul
#selamatpagimalaysia
#salamjumaat

Konsert fantastik 4 hot fm
Memori berkasih cover by tajul & khai bahar

Best weyhh...walaupun lelaki dgn lelaki but still diorang boleh nyanyi lagu ni dgn baikπŸ‘
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 :
:
Part 5/5

#tajul
#khaibahar
#younggenerationmusic
#bbnu

Konsert fantastik 4 hot fm
Memori berkasih cover by tajul & khai bahar

Best weyhh...walaupun lelaki dgn lelaki but still diorang boleh nyanyi lagu ni dgn baikπŸ‘
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 :
:
Part 4/5

#tajul
#khaibahar
#younggenerationmusic
#bbnu

Konsert fantastik 4 hot fm
Memori berkasih cover by tajul & khai bahar

Best weyhh...walaupun lelaki dgn lelaki but still diorang boleh nyanyi lagu ni dgn baikπŸ‘
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 :
:
Part 3/5

#tajul
#khaibahar
#younggenerationmusic
#bbnu

Konsert fantastik 4 hot fm
Memori berkasih cover by tajul & khai bahar

Best weyhh...walaupun lelaki dgn lelaki but still diorang boleh nyanyi lagu ni dgn baikπŸ‘
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 :
:
Part 2/5

#tajul
#khaibahar
#younggenerationmusic
#bbnu

Konsert fantastik 4 hot fm
Memori berkasih cover by tajul & khai bahar

Best weyhh...walaupun lelaki dgn lelaki but still diorang boleh nyanyi lagu ni dgn baikπŸ‘
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 :
:
Part 1/5

#tajul
#khaibahar
#younggenerationmusic
#bbnu

Harga murah tapi berkualiti. Siap ada warranty. Tq oder sis😘
.
.
Nak oder πŸ‘‰πŸ»Dm/ WA 014-9947406
.
.
#sitinordiana
#khaibahar
#khaibahar94
#selangor
#kualalumpur
#smulemalaysia
#karok
#jumaat
#fattahamin
#malaysia
#kl
#kualalumpur
#smulemalaysian
#tajul
#selamatpagimalaysia
#salamjumaat

Most Popular Instagram Hashtags