#syurgayangtakdirindukan

3913 posts

TOP POSTS

Ya Allah. Sedihnya ๐Ÿ˜ญ Tak semua orang sanggup berkorban demi kebahagian org lain. Tapi sebenarnya, itulah kebahagian yg sebenar. โ€ข
"Jika kita membahagiakan orang, Allah akan membahagiakan kita tanpa disangka sangka."
โ€ข
โ€ข
RepostBy @diamairaonn:
DEEP ๐Ÿ˜ฉ
Ikhlas,jujur,pegorbanan,
"Sesungguhnya solatku,ibadatku dan hidupku serta matiku hanyalah untuk ALLAH,"
Petikan akhir yg deep dlam salah stu part dri filem syurga yg tak dirindukan,
#syurgayangtakdirindukan

Sebuah kombo filem Indonesia di Syawal ini tentang cinta dimana manusia hanya merancang, tetapi Tuhan menentukan takdir kita seperti digambarkan dalam Surga Yang Tak Dirindukan dan Talak 3. Hanya di Astro First Bioskop, untuk maklumat lebih lanjut sila ke saluran 480 atau www.astrofirstbest.com #talak3 #syurgayangtakdirindukan @astrofirsteksklusif #berikanmasa

Nora Danish hadir di Malam Gala #syurgayangtakdirindukan ๐Ÿ“ท: @kakifoto_

It took four songs only in order to reach Sungai Kooi ๐Ÿ‘Œ. Hiking difficulty : dakdak beginner macam I olls pun boleh๐Ÿ˜Š sejuk gila kat sini woi! #royalbelum #berjalantanpapassport #natrahismyidol๐ŸŒบ #syurgayangtakdirindukan ๐Ÿ“ท #huaweip10 @yunn_zulq ๐Ÿ˜˜

Bercinta bukan saja begitu diluar.tetapi didalam hatinya mesti ada tanda dan kenyataan.begitu sebuah kebahagian.
Ceritanya hanya sebuah drama.ceritanya mengenai suatu hati.
#syurgayangtakdirindukan

.
Hari ni shoot dengan laki jihan ๐Ÿ˜Ž #airmatadibumimatador #positivevibes #syurgayangtakdirindukan

U make me cry baby.... #syurgayangtakdirindukan 16hb feb ni!!!!

#perimadona๐Ÿ’… #idola
Dapat juga lepaskan rindu peluk2 cium2 @kak_ogy ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜berjumpa di tayangan #syurgayangtakdirindukan ๐Ÿ˜

Kebahagian dan kesedihan adalah kurniaan Allah.. jadi bersyukurlah untuk kedua duanya.. #positivevibes
#positiveenergy
#positivethinking
##syurgayangtakdirindukan
#

MOST RECENT

๐ŸŽ‰MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰

Berita gembira bulan OGOS: KOMBO MERDEKA! .
.
Setiap pembelian buku RM 50 ke atas anda bakal menikmati 50% diskaun postage ๐Ÿ˜˜
.
.
Yang lebih menarik:
๐Ÿ“ขBAUCER RM 5 untuk pembelian RM 50 ke atas
๐Ÿ“ขBAUCER RM 10 untuk pembelian RM 100 ke atas
Berminat?
Whatsapp admin sekarang sebelum OGOS berakhir ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
013-4793457 (link di bio) .
.
#kombomerdeka #USRAHTCBS #bukumurah #henshinmuslimah #tarbiahsentap #syurgayangtakdirindukan #aimanbanna #hadifayyadh

Ini color MELROSE tau kot kot sapa yg rindukan melrose dalam #syurgayangtakdirindukan bolehhh laaa order warnaa niii ๐Ÿ’๐Ÿ’

KOMBO MERDEKA ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
.
Good news untuk sahabat Kashaf Venture ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
Dengan setiap pembelian RM50 dan ke atas, sahabat bakal dapat diskaun postage 50% ๐Ÿ˜ฑ
.
Haa sesiapa yang berminat nak order tu, meh whatsapp admin sekarang ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
+6013-2069142
.
#usrahtcbs #kashafventure #pelukisjalanan #arkitekjalanan #teme #lukisantarbiah #abeben #lukisantarbiah2refleksi #kernasyurgabukanpercuma #najmifetih #aimanbanna #haninabila #henshin #henshinmuslimah #syurgayangtakdirindukan #laridarineraka #izinkanakumencarituhan #aizuddinhamid #coklattarbiah #semusimdalamjahilliah #muslimahacah #esc #world #budaktomato #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #hadifayyadh #akhawatpakaihoodies #biartakglamordiduniaasalpopulardilangitsana #inchegabbana

๐ŸŽ‰MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰

Berita gembira bulan OGOS: KOMBO MERDEKA! .
.
Setiap pembelian buku RM 50 ke atas anda bakal menikmati 50% diskaun postage ๐Ÿ˜˜
.
.
Yang lebih menarik:
๐Ÿ“ขBAUCER RM 5 untuk pembelian RM 50 ke atas
๐Ÿ“ขBAUCER RM 10 untuk pembelian RM 100 ke atas
Berminat?
Whatsapp admin sekarang sebelum OGOS berakhir ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
013-4793457 (link di bio) .
.
#kombomerdeka #USRAHTCBS #bukumurah #henshinmuslimah #tarbiahsentap #syurgayangtakdirindukan #aimanbanna #hadifayyadh

๐ŸŽ‰MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰

Berita gembira bulan OGOS: KOMBO MERDEKA! .
.
Setiap pembelian buku RM 50 ke atas anda bakal menikmati 50% diskaun postage ๐Ÿ˜˜
.
.
Yang lebih menarik:
๐Ÿ“ขBAUCER RM 5 untuk pembelian RM 50 ke atas
๐Ÿ“ขBAUCER RM 10 untuk pembelian RM 100 ke atas
Berminat?
Whatsapp admin sekarang sebelum OGOS berakhir ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
013-4793457 (link di bio) .
.
#kombomerdeka #USRAHTCBS #bukumurah #henshinmuslimah #tarbiahsentap #syurgayangtakdirindukan #aimanbanna #hadifayyadh

It took four songs only in order to reach Sungai Kooi ๐Ÿ‘Œ. Hiking difficulty : dakdak beginner macam I olls pun boleh๐Ÿ˜Š sejuk gila kat sini woi! #royalbelum #berjalantanpapassport #natrahismyidol๐ŸŒบ #syurgayangtakdirindukan ๐Ÿ“ท #huaweip10 @yunn_zulq ๐Ÿ˜˜

๐ŸŽ‰MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰

Berita gembira bulan OGOS: KOMBO MERDEKA! .
.
Setiap pembelian buku RM 50 ke atas anda bakal menikmati 50% diskaun postage ๐Ÿ˜˜
.
.
Yang lebih menarik:
๐Ÿ“ขBAUCER RM 5 untuk pembelian RM 50 ke atas
๐Ÿ“ขBAUCER RM 10 untuk pembelian RM 100 ke atas
Berminat?
Whatsapp admin sekarang sebelum OGOS berakhir ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
013-4793457 (link di bio) .
.
#kombomerdeka #USRAHTCBS #bukumurah #henshinmuslimah #tarbiahsentap #syurgayangtakdirindukan #aimanbanna #hadifayyadh

๐ŸŽ‰MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰

Berita gembira bulan OGOS: KOMBO MERDEKA! .
.
Setiap pembelian buku RM 50 ke atas anda bakal menikmati 50% diskaun postage ๐Ÿ˜˜
.
.
Yang lebih menarik:
๐Ÿ“ขBAUCER RM 5 untuk pembelian RM 50 ke atas
๐Ÿ“ขBAUCER RM 10 untuk pembelian RM 100 ke atas
Berminat?
Whatsapp admin sekarang sebelum OGOS berakhir ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
013-4793457 (link di bio) .
.
#kombomerdeka #USRAHTCBS #bukumurah #henshinmuslimah #tarbiahsentap #syurgayangtakdirindukan #aimanbanna #hadifayyadh

๐ŸŽ‰MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰

Berita gembira bulan OGOS: KOMBO MERDEKA! .
.
Setiap pembelian buku RM 50 ke atas anda bakal menikmati 50% diskaun postage ๐Ÿ˜˜
.
.
Yang lebih menarik:
๐Ÿ“ขBAUCER RM 5 untuk pembelian RM 50 ke atas
๐Ÿ“ขBAUCER RM 10 untuk pembelian RM 100 ke atas
Berminat?
Whatsapp admin sekarang sebelum OGOS berakhir ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
013-4793457 (link di bio) .
.
#kombomerdeka #USRAHTCBS #bukumurah #henshinmuslimah #tarbiahsentap #syurgayangtakdirindukan #aimanbanna #hadifayyadh

๐ŸŽ‰MERDEKA SALE ๐ŸŽ‰

Berita gembira bulan OGOS: KOMBO MERDEKA! .
.
Setiap pembelian buku RM 50 ke atas anda bakal menikmati 50% diskaun postage ๐Ÿ˜˜
.
.
Yang lebih menarik:
๐Ÿ“ขBAUCER RM 5 untuk pembelian RM 50 ke atas
๐Ÿ“ขBAUCER RM 10 untuk pembelian RM 100 ke atas
Berminat?
Whatsapp admin sekarang sebelum OGOS berakhir ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
013-4793457 (link di bio) .
.
#kombomerdeka #USRAHTCBS #bukumurah #henshinmuslimah #tarbiahsentap #syurgayangtakdirindukan #aimanbanna #hadifayyadh

KOMBO MERDEKA ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
.
Good news untuk sahabat Kashaf Venture ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
Dengan setiap pembelian RM50 dan ke atas, sahabat bakal dapat diskaun postage 50% ๐Ÿ˜ฑ
.
Haa sesiapa yang berminat nak order tu, meh whatsapp admin sekarang ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
+6013-2069142
.
#usrahtcbs #kashafventure #pelukisjalanan #arkitekjalanan #teme #lukisantarbiah #abeben #lukisantarbiah2refleksi #kernasyurgabukanpercuma #najmifetih #aimanbanna #haninabila #henshin #henshinmuslimah #syurgayangtakdirindukan #laridarineraka #izinkanakumencarituhan #aizuddinhamid #coklattarbiah #semusimdalamjahilliah #muslimahacah #esc #world #budaktomato #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #hadifayyadh

Hidup ini suatu pilihan, dan ini pilihanku.
.
Wanita yang baik, akan mendapat lelaki yang baik. Aku ingin jadi wanita itu, mungkin suatu hari aku bisa jadi seperti wanita itu. Tapi untuk sekarang aku.... Ummm. Jika ALLAH SWT tidak mengirimkan lelaki itu padaku, Im gonna be fine, I save ALLAH SWT in my heart.
.
"Inna solati, wanusuki, wamahyaya, wamamati, Lillahirabbil โ€˜alamin".
.
#Throwback #withFamily #BPmall #Alhamdulillah #Jodoh #DunyaAkhirah #SyurgaYangTakDirindukan #SyurgaYangDirindukan #InShaaALLAH

Most Popular Instagram Hashtags