#syurgayangtakdirindukan

3940 posts

TOP POSTS

#perimadona💅 #idola
Dapat juga lepaskan rindu peluk2 cium2 @kak_ogy 💓💓💓😘😘😘berjumpa di tayangan #syurgayangtakdirindukan 😍

Tahu kurus tahu. Dah nak kecam. Tunggu laa aku gemok nanti 😑
#moviedate
#syurgayangtakdirindukan
#sisbarai
#goodnyte❤️

#syurgayangtakdirindukan uoll kene tengok!!! Best sangat 😍

Movie date with these two last night. Its my second time watching #syurgayangtakdirindukan and I cried again.

Sebuah kombo filem Indonesia di Syawal ini tentang cinta dimana manusia hanya merancang, tetapi Tuhan menentukan takdir kita seperti digambarkan dalam Surga Yang Tak Dirindukan dan Talak 3. Hanya di Astro First Bioskop, untuk maklumat lebih lanjut sila ke saluran 480 atau www.astrofirstbest.com #talak3 #syurgayangtakdirindukan @astrofirsteksklusif #berikanmasa

Nora Danish hadir di Malam Gala #syurgayangtakdirindukan 📷: @kakifoto_

Bersama sang penulis syurga yang tak dirindukan #asmanadia
#plazasenayan
#nobar #syurgayangtakdirindukan
#nontonasik

Thank you Astro !✨🎥
#syurgayangtakdirindukan

''Apa perempuan itu dilahirkan hanya untuk mengikhlaskan hati mereka untuk disakiti?"#SyurgaYangTakDirindukan📽🍿

MOST RECENT

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6 (Depan Stage)
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6 (Depan Stage)
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6 (Depan Stage)
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6 (Depan Stage)
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6 (Depan Stage)
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6 (Depan Stage)
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6 (Depan Stage)
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIVE UPDATEEEE
.
.
LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 BOOTH V6
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
BERRYLICIOUS TAKE OVER JAPAN!!
.
.
Sampai ke japan kami bwk #berrylicious tau! SEBABBBB? travel friendly lahhhhh 😊😊😊
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Kami dah sampai dekat MELISSA FEST!!!!! 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
.
.
Dah tak sabar nk jumpa orang2 kelantan nii!! Cepat2 datang Melissa Fest, lepastu shopping kat booth kami. HARGA TAK MASUK AKAL WEHHH!! Hanya di Melissa Fest. Booth kami betul2 depan stage tauuuu
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN

BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

part 2, mak plak mcm kemaruk main fon 🤣🤣
anak-anak hadiahkn semua plak.. 🤧🤧 #tazkirahmalamjumaat #syurgayangtakdirindukan #israkmikraj #mayahd #oasis #jumaatsetiap9pm

kan mak dah libas korang! padanlah muka siapa suruh taknak solat! 👊🏿 #tazkirahmalamjumaat #syurgayangtakdirindukan #israkmikraj #mayahd #oasis #jumaatsetiap9pm

Pagiiiii semua 💕

Anyone peminat tulisan Tere Liye? Tere Liye baru release buku terbaru beliau, About Friends 😍

Get your own copy now 😉

Price : RM40
Postage SM : RM8
Postage SS : RM11

#aboutfriends #tereliye
#sayajualbuku #bukumurah #bukuindonesia #sayajualbukumurah #sayajualbukuonline #sayajualbukuindonesia
#syurgayangtakdirindukan #syurgayangtakdirindukan2
#adaapadengancinta #88lovelife #88lovelifevol3 #aku #tidakadanewyorkhariini

🌸HAIFA KURUNG MODEN🌸
.
HARGA : RM109 TERMASUK POSTAGE
.
MATERIAL PALOMA CREPE .
CIRI-CIRI PALOMA CREPE
.
CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Dijahit dengan ruffles di bahagian tangan dan bawah baju (top)
-Design moden dengan trend jahitan ruffles
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
.
Whatssap 0145342064 for fast reply 😘
.
#bajuraya2017#designraya2017#kurungmoden2017#bazarpaknil#bajukurungmurah#jubahmurah#jubah2017#setibudananak#bajukurungkanakkanak#ibudananak2017#sales2017#salesraya2017#megaclearancesales#bajukurungmodenterkini#jubahdesignbaru#syurgayangtakdirindukan#bawalpucci#bawalmurah#bajukurungbatik#kurtamurah#bajumelayumurah#bajumelayu2017#bajumelayubaby#bajumelayukanakkanak

🌸HAIFA KURUNG MODEN🌸
.
HARGA : RM109 TERMASUK POSTAGE
.
MATERIAL PALOMA CREPE .
CIRI-CIRI PALOMA CREPE
.
CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Dijahit dengan ruffles di bahagian tangan dan bawah baju (top)
-Design moden dengan trend jahitan ruffles
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
.
Whatssap 0145342064 for fast reply 😘
.
#bajuraya2017#designraya2017#kurungmoden2017#bazarpaknil#bajukurungmurah#jubahmurah#jubah2017#setibudananak#bajukurungkanakkanak#ibudananak2017#sales2017#salesraya2017#megaclearancesales#bajukurungmodenterkini#jubahdesignbaru#syurgayangtakdirindukan#bawalpucci#bawalmurah#bajukurungbatik#kurtamurah#bajumelayumurah#bajumelayu2017#bajumelayubaby#bajumelayukanakkanak

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags