#syurgayangtakdirindukan

4064 posts

TOP POSTS

Tabassam.. .
KEJADIAN YANG TAK DIRINDUKAN.
Waduh, Gaswat.. Kalo aja arini tau yang sebenernya.. 😂😁 @laudyacynthiabella [ maafkan lakban yang menempel pada dinding kamar 😅 ]. .
#sytd
#dagelan
#parodi
#film #syurgayangtakdirindukan

U make me cry baby.... #syurgayangtakdirindukan 16hb feb ni!!!!

Sebuah kombo filem Indonesia di Syawal ini tentang cinta dimana manusia hanya merancang, tetapi Tuhan menentukan takdir kita seperti digambarkan dalam Surga Yang Tak Dirindukan dan Talak 3. Hanya di Astro First Bioskop, untuk maklumat lebih lanjut sila ke saluran 480 atau www.astrofirstbest.com #talak3 #syurgayangtakdirindukan @astrofirsteksklusif #berikanmasa

Ya Allah. Sedihnya 😭 Tak semua orang sanggup berkorban demi kebahagian org lain. Tapi sebenarnya, itulah kebahagian yg sebenar. •
"Jika kita membahagiakan orang, Allah akan membahagiakan kita tanpa disangka sangka."


RepostBy @diamairaonn:
DEEP 😩
Ikhlas,jujur,pegorbanan,
"Sesungguhnya solatku,ibadatku dan hidupku serta matiku hanyalah untuk ALLAH,"
Petikan akhir yg deep dlam salah stu part dri filem syurga yg tak dirindukan,
#syurgayangtakdirindukan

#perimadona💅 #idola
Dapat juga lepaskan rindu peluk2 cium2 @kak_ogy 💓💓💓😘😘😘berjumpa di tayangan #syurgayangtakdirindukan 😍

Nora Danish hadir di Malam Gala #syurgayangtakdirindukan 📷: @kakifoto_

"Minat berpoligami? Suka ke berpoligami?" - DAC. -

Aduhhh..soalan apakah ini? Bukan saje lofa yang terkedu bila dapat soalan macam tu..tapi soalan ni lah dan ini juga lah satu-satunya perkara yang halal dalam Islam yang sangat menggerunkan bagi kaum wanita. Hanya wanita yang 'kuat' je yang mampu melaluinya. -

Tapi kenapa DAC pun nampak macam cuak tu.."Saya tak nak kait langsung ya"..hahaha😂😆.
#MLM #syurgayangtakdirindukan #acmizal #neelofa

....tatkala bibir berbicara untuk kembali berhajat menjadi isteri, dikala itu hati berbisik adakah tanggungjawab yang bakal digalas semula itu mampu ditanggung sepertimana dituntut oleh agama kita. Bicara tentang perkahwinan sangat mudah. Ijab dan kabul itu adalah satu permulaan perjalanan yang teramat jauh dan berliku. Persediaan bukan sekadar emosi, sebaliknya lebih mendalam dari itu. Kekuatan rohaniah dengan mendalami erti kata sebenar nilai seorang perempuan dan isteri itu perlu digarap dengan rujukan Al Quran serta diterjemahkan dengan keikhlasan utk menjadi isteri selagi nyawa dikandung badan. .
.
Nilai seorang suami terbentuk apabila isteri mampu mengalas beban dan turut berikrar akan menjadi isteri yang mampu melayani karenah suami tatkala ia merupakan ujian kasih sayang tanpa kita sedar akan inilah tuntutan dariNya utk melihat sejauhmana kemampuan kita sebagai hambaNya yang teruji. .
.
Semoga Allah tetap menuntun hati kita utk menjadi yang terbaik dimata jodoh pilihan Allah. .
.
Surah al-Baqarah Ayat 216 : "Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu , padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"
.
.
Renung2kan. Bersihkan hati. Berprasangka baik kepada Allah dan tetap memohon kepadaNya. Selamat Malam. #persediaanmenjadiisteri #syurgayangtakdirindukan ❤️ .
.
Nurulhidayah Ahmad Zahid

I have received few DM's wanting to see Kamalia in hijab! They wanted to see whether we are still look alike or not. So what do you guys think?! There's video coming on her page! Wait and see! 😂😂😍😍😍 @kamaliajmldn #sayangjantungkuberdebar #youdontgettofeelthiswayeveryday #twinnyinaction #sisturzzzz #syurgayangtakdirindukan

MOST RECENT

🌸MARIA PEPLUM KURUNG
FOR MOMS AND KIDS🌸
.
📌MOMS PRICE : RM130 (including postage) .
📌KIDS PRICE: RM90 (including postage) .
📌COMBO MOMS AND KIDS PRICE : RM200 (including postage)
.
CIRI- CIRI MARIA PEPLUM KURUNG
✅mempunyai 3 corak dalam 1 koleksi ✅material menggunakan material Crepe
✅tidak jarang tidak perlu menggunakan kain dalam ✅tidak mudah renyuk dan ironless
✅kain Duyung
✅nursing friendly (for moms)
✅wudhu friendly (for mom)
✅baju labuh di bahagian belakang yang mampu menutup punggung .
Whatssap 0145342064 for fast reply😍
.
#bajuraya2017#designraya2017#kurungmoden2017#bazarpaknil#bajukurungmurah#jubahmurah#jubah2017#setibudananak#bajukurungkanakkanak#ibudananak2017#sales2017#salesraya2017#megaclearancesales#bajukurungmodenterkini#jubahdesignbaru#syurgayangtakdirindukan#bawalpucci#bawalmurah#bajukurungbatik#kurtamurah#bajumelayumurah#bajumelayu2017#bajumelayubaby#bajumelayukanakkanak

🌸MARIA PEPLUM KURUNG
FOR MOMS AND KIDS🌸
.
📌MOMS PRICE : RM130 (including postage) .
📌KIDS PRICE: RM90 (including postage) .
📌COMBO MOMS AND KIDS PRICE : RM200 (including postage)
.
CIRI- CIRI MARIA PEPLUM KURUNG
✅mempunyai 3 corak dalam 1 koleksi ✅material menggunakan material Crepe
✅tidak jarang tidak perlu menggunakan kain dalam ✅tidak mudah renyuk dan ironless
✅kain Duyung
✅nursing friendly (for moms)
✅wudhu friendly (for mom)
✅baju labuh di bahagian belakang yang mampu menutup punggung .
Whatssap 0145342064 for fast reply😍
.
#bajuraya2017#designraya2017#kurungmoden2017#bazarpaknil#bajukurungmurah#jubahmurah#jubah2017#setibudananak#bajukurungkanakkanak#ibudananak2017#sales2017#salesraya2017#megaclearancesales#bajukurungmodenterkini#jubahdesignbaru#syurgayangtakdirindukan#bawalpucci#bawalmurah#bajukurungbatik#kurtamurah#bajumelayumurah#bajumelayu2017#bajumelayubaby#bajumelayukanakkanak

🌸MARIA PEPLUM KURUNG
FOR MOMS AND KIDS🌸
.
📌MOMS PRICE : RM130 (including postage) .
📌KIDS PRICE: RM90 (including postage) .
📌COMBO MOMS AND KIDS PRICE : RM200 (including postage)
.
CIRI- CIRI MARIA PEPLUM KURUNG
✅mempunyai 3 corak dalam 1 koleksi ✅material menggunakan material Crepe
✅tidak jarang tidak perlu menggunakan kain dalam ✅tidak mudah renyuk dan ironless
✅kain Duyung
✅nursing friendly (for moms)
✅wudhu friendly (for mom)
✅baju labuh di bahagian belakang yang mampu menutup punggung .
Whatssap 0145342064 for fast reply😍
.
#bajuraya2017#designraya2017#kurungmoden2017#bazarpaknil#bajukurungmurah#jubahmurah#jubah2017#setibudananak#bajukurungkanakkanak#ibudananak2017#sales2017#salesraya2017#megaclearancesales#bajukurungmodenterkini#jubahdesignbaru#syurgayangtakdirindukan#bawalpucci#bawalmurah#bajukurungbatik#kurtamurah#bajumelayumurah#bajumelayu2017#bajumelayubaby#bajumelayukanakkanak

SELAMAT TINGGAL KULIT KERING DAN KUSAM 👋
_
Hi. ingat lagi tak hari tu kita bru ja berkenalan dengan si purple OFHG? ok, hari ni sis bawakan sepupu dia pulak si pink yang function dia lagi super best uolls 😍
_
sis nak tanya, dekat sini sapa yang ada masalah kulit kering dan kusam? paling stress bila pakai bedak kan malu nyaa la bila kulit tak nampak licin 😣 ok sis pon pernah rasa tapi sekarang tidak lagi dengan MARY KAY INTENSE MOISTURIZING CREAM ❤
_
APA YANG BEST SANGAT INTENSE MOISTURIZING CREAM NI?
_
😘 first, dia membantu mengekalkan kulit terhidrat sehingga 10 jam. wow, lamanya! Then, sebab itu lah kulit akan segera kelihatan lebih berseri, lembut dan licin 😍
_
😘 second, IMC ni mampu membuatkan mekap tahan lebih lama. best kan?
_
😘 then, mampu buatkan muka kelihatan glowing dan flawless gittew. ❤❤ _
😘 Dan yang paling penting sekali, INTENSE MOISTURIZING CREAM sangat sesuai untuk anda yang menpunyai masalah KULIT KERING.
_
Berminat tak uolls? next post sis bgtau mcm mana cara nk gunakan dia pulak ehh. tungguuuuuu...
_
Your Most Wanted Beauty Consultant,
0134891044

#sayajualprodukcantik #sayajualmarykay #bazarpaknil #sayajualskincare #produkcantikberkesan #kulitglowing #kulitcantik #marykaytimewisetestimoni #marykayselangor #marykaykedah #fattahamin #neelofa #syurgayangtakdirindukan #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #nahurindu #laraaisyah #thehouse #aaisyahdhiarana

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
#Berrylicious dah sampai KOTA BHARU, KELANTAN DAH WEIIIII!!! 📣📣📣📣📣📣
Alhamdulillah, #berrylicious sudah boleh didapati di Melissa Valet House, Giant KB. Maghi pakat2 belako deh datang borong #berrylicious ni 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil #noradanish #fashasandha

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
#Berrylicious dah sampai KOTA BHARU, KELANTAN DAH WEIIIII!!! 📣📣📣📣📣📣
Alhamdulillah, #berrylicious sudah boleh didapati di Melissa Valet House, Giant KB. Maghi pakat2 belako deh datang borong #berrylicious ni 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil #noradanish #fashasandha

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
#Berrylicious dah sampai KOTA BHARU, KELANTAN DAH WEIIIII!!! 📣📣📣📣📣📣
Alhamdulillah, #berrylicious sudah boleh didapati di Melissa Valet House, Giant KB. Maghi pakat2 belako deh datang borong #berrylicious ni 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
.
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil #noradanish #fashasandha

🌸 Plain Bawal @ Bawal Arini 🌸
.
.
.
💕RM 10 only!
💕Material cotton voile yang lagi best daripada bawal biasa😉
💕Lebih senang bentuk dan lebih flowy
💕Whatsapp 0107604642 untuk order ya💖💖
.
. . 💖Available Colours💖
🌸Light buttermilk 🌸Peach 🌸 Light nude 🌸Rose
🌸Red purple 🌸Purple 🌸Eggplant 🌸Olive
🌸Dark choco 🌸Cocoa 🌸Coffee 🌸Mocha
🌸Army 🌸Dusty 🌸Shadow 🌸 Dark blue 🌸 Midnight 🌸 Peacock 🌸 Turquoise 🌸 Tiffany 🌸 Ocean 🌸 Sky 🌸 Navy blue
.
. . ** Untuk yang dah booking, admin akan whatsapp anda semua malam ini atau esok pagi ya.
#bawalarini #plainbawal #bawalcotton #bawalbest #syurgayangtakdirindukan #bawal

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Lambat pulak nak update event malam tadi 🙏🙏🙏🙏
Malam tadi ada event zumba di Pusat Kecemerlangan Sukan Paralimpik, Kg Pandan. Apa lagi, harga tak masuk akal lagi lah kami letakk!! Ramai yang beli #berrylicious malam tadi sebab murah dan sedap! Tahniah untuk akak2 zumba yang menang lucky draw, lepastu dapat #berrylicious 😱😱😱😱😱😱😱 Terima kasih kepada pihak2 yang memberi peluang kepada kami untuk sponsor dan buka booth malam tadi 😘😘😘😘
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Lambat pulak nak update event malam tadi 🙏🙏🙏🙏
Malam tadi ada event zumba di Pusat Kecemerlangan Sukan Paralimpik, Kg Pandan. Apa lagi, harga tak masuk akal lagi lah kami letakk!! Ramai yang beli #berrylicious malam tadi sebab murah dan sedap! Tahniah untuk akak2 zumba yang menang lucky draw, lepastu dapat #berrylicious 😱😱😱😱😱😱😱 Terima kasih kepada pihak2 yang memberi peluang kepada kami untuk sponsor dan buka booth malam tadi 😘😘😘😘
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Lambat pulak nak update event malam tadi 🙏🙏🙏🙏
Malam tadi ada event zumba di Pusat Kecemerlangan Sukan Paralimpik, Kg Pandan. Apa lagi, harga tak masuk akal lagi lah kami letakk!! Ramai yang beli #berrylicious malam tadi sebab murah dan sedap! Tahniah untuk akak2 zumba yang menang lucky draw, lepastu dapat #berrylicious 😱😱😱😱😱😱😱 Terima kasih kepada pihak2 yang memberi peluang kepada kami untuk sponsor dan buka booth malam tadi 😘😘😘😘
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

LIKE AND SHARE
FB page: Berrylicious HQ- Penyelesaian kulit kusam anda
Ig: Berrylicious.hq
.
.
Lambat pulak nak update event malam tadi 🙏🙏🙏🙏
Malam tadi ada event zumba di Pusat Kecemerlangan Sukan Paralimpik, Kg Pandan. Apa lagi, harga tak masuk akal lagi lah kami letakk!! Ramai yang beli #berrylicious malam tadi sebab murah dan sedap! Tahniah untuk akak2 zumba yang menang lucky draw, lepastu dapat #berrylicious 😱😱😱😱😱😱😱 Terima kasih kepada pihak2 yang memberi peluang kepada kami untuk sponsor dan buka booth malam tadi 😘😘😘😘
.
Kesan #berrylicious yang mengejutkan anda: 👉CANTIK, FLAWLESS
👉GLOWING
👉KULIT JADI PINKISH
👉MEMBERI TENAGA
👉MENGHALUSKAN DAN MENCERAHKAN
👉MELEMBAPKAN KULIT
👉MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
BANYAK LAGIIIIIII 😱😱😱😱
.
.
Dah lah senang nak bawak pergi memana, rasa sugus pulak tu. Senang nyaa lah nak cantikkkkk. Yang pentinggg, banyakkan minum air masak. .
.
Apa lagi? Sape yang berminat untuk jadi agent/dropship/ nak dapatkan #berrylicious ni, boleh hubungi kami:
013-2078433 (hotline)
019-2788433 (liza)
019-2785053 (iman)
.
.
Atau hubungi agent/dropshipper kami yang sah:
AMPANG: 012-9415247 (Nina)
AMPANG: 013-6192850 (Farah)
AMPANG: 018-2518478 (Alia)
MELAKA:012-2230755 (Ani)
MELAKA: 019-6228775 (Ogy)
MELAKA: 017-6353095 (Maya)
NILAI/BANGI: 012-3266302 (Jojie)
SETAPAK: 0111-1845403 (Ayu)
ULU LANGAT: 017-6963283 (Fitrah)
SARAWAK: 016-5775395 (Intan)
S.ALAM/SARAWAK: 013-5663863 (Syaza)
.
.
#nakcantik #nakglowing #berrylicious #foreverelegantforeveryoung #syurgayangdirindukan #syurgayangtakdirindukan #neelofa #errafazira #mawarrashid #najibassadok #sifujamal #datoazizanosman #rozitachewan #cheta #meroketemail #funnelevo #sayajual #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #supportlocal #bazaarpaknil

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags