[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#syurgayangtakdirindukan

4132 posts

TOP POSTS

Sebuah kombo filem Indonesia di Syawal ini tentang cinta dimana manusia hanya merancang, tetapi Tuhan menentukan takdir kita seperti digambarkan dalam Surga Yang Tak Dirindukan dan Talak 3. Hanya di Astro First Bioskop, untuk maklumat lebih lanjut sila ke saluran 480 atau www.astrofirstbest.com #talak3 #syurgayangtakdirindukan @astrofirsteksklusif #berikanmasa

Ya Allah. Sedihnya ๐Ÿ˜ญ Tak semua orang sanggup berkorban demi kebahagian org lain. Tapi sebenarnya, itulah kebahagian yg sebenar. โ€ข
"Jika kita membahagiakan orang, Allah akan membahagiakan kita tanpa disangka sangka."
โ€ข
โ€ข
RepostBy @diamairaonn:
DEEP ๐Ÿ˜ฉ
Ikhlas,jujur,pegorbanan,
"Sesungguhnya solatku,ibadatku dan hidupku serta matiku hanyalah untuk ALLAH,"
Petikan akhir yg deep dlam salah stu part dri filem syurga yg tak dirindukan,
#syurgayangtakdirindukan

Nora Danish hadir di Malam Gala #syurgayangtakdirindukan ๐Ÿ“ท: @kakifoto_

Bersama @asmanadia .
Idola dari seberang.
Alhamdulillah.
#pbakl2017 #sytd #syurgayangtakdirindukan #vehaen

U make me cry baby.... #syurgayangtakdirindukan 16hb feb ni!!!!

Maafkan suamimu ini ya Arini.. @laudyacynthiabella .
Gak tega rasanya kalau liat anak cemberut begini. Yaa begitulah kalau beristri 2 , harus dibagi-bagi waktunya. Siang menjelang sore tadi saya langsung ngegass ๐Ÿš—๐Ÿ’จ buat liat anak saya nyampein Dongeng Madaninya di Teater. Alhamdulillah gak telat. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜‚ . Hee. [ pliss tahan tawa ]. .
.
#sytd #sytd2
#syurgayangtakdirindukan
#laudyacynthiabella

Done movie ๐ŸŽฅ with my lil sis @farhaluraza .. Sumpah menangis cerita #SyurgaYangTakDirindukan.. ๐Ÿ˜ฉ

#perimadona๐Ÿ’… #idola
Dapat juga lepaskan rindu peluk2 cium2 @kak_ogy ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜berjumpa di tayangan #syurgayangtakdirindukan ๐Ÿ˜

.
Hari ni shoot dengan laki jihan ๐Ÿ˜Ž #airmatadibumimatador #positivevibes #syurgayangtakdirindukan

MOST RECENT

Hati ini terkadang berbeda dengan apa yang diucapkan.. seringkali bibir mengatakan "Aku ikhlas" tpi dalaam hati seakan beradu dengan apa yang diucapkan.. jika sabar dan ikhlas adalah kunci syurga.. apa aku sanggup meraihnya...?
#bantuakumeraihjannah_Nya #syurgayangtakdirindukan #sabar #ikhlas #takdir #qodhodanqodar #insyaallah๐Ÿ‘๐Ÿ‘ŠโœŒ๏ธ๐Ÿ‘Œโ˜๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ™ #bestronger #idulfitri #imissmyfamily

... dan aku sudah tidak merindukan syurga itu lagi.
#syurgayangtakdirindukan

Setiap anak adam berdosa, Dan sebaik_baiknya orang yang berdosa adalah yang bertaubat

#islam #likeislam #islamsempurna #sunnah #dakwah #zikir #syurgayangtakdirindukan
#toyota #meureubo #meulaboh

Ramadhan Day 26
.
Semoga Allah tetap menuntun hati kita utk menjadi yang terbaik dimata jodoh pilihan Allah. .
.
Surah al-Baqarah Ayat 216 : "Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu , padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"
.
.
Renung2kan. Bersihkan hati. Berprasangka baik kepada Allah dan tetap memohon kepadaNya.
.

#syurgayangtakdirindukan
#learntoloveyourself โค๏ธ

........ "akulah sayapmu yg kau butuhkan utk nanti terbang kesyurga DIA ... "
#liriklagu
#syurgayangtakdirindukan

Plain Bawal atau Bawal Arini still available tau! Ada banyak warna lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜ RM 10 sahaja. So kalau nak dapat before raya, boleh whatsapp admin laju-laju eh. Macam biasa, Beli 6 percuma 1๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
#bawalplain #bawalmurah #bawalarini #syurgayangtakdirindukan

Sebelumnya bertemu di #Lombanyanyireligicardinal membawakan lagu #syurgayangtakdirindukan #Krisdayanti @cardinalartandculture belum mampu membuat saya merindu namun pergantian lagu di #Myevent #takkanberpalingdarimu๐ŸŽถ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• dengan riasan apik dan quality vocal akhirnya membawa @rahmirahma15 menjadi #Nominasi #faisalindonesiasgottalentsyiarramadhan2017

SUKANYA TENGOK BIBIR CANTIK ALA-ALA KOREAN LOOKS. TAPI TAK TAHU MANA NAK DAPATKAN LIPSTICK YANG SIHAT DAN SESUAI?
_
Haaa, apa kata korang try semi-matte lipstick daripada mary kay. Memang bagus dan cantik sangat tau. sis nk tanya sikit, siapa kat sini suka kalau ada matte lipstick yang tak mengeringkan? Selalunya kalau matte lipstick, mesti rasa kering and melekat dekat bibir kan? Dan lagi teruk kalau buat bibir merekah sebab kering. Lepas tu still kena tambah lipgloss nak bagi lembab. rasa leceh kan?
_
Tapi kalau dapat lipstick matte yang tak mengeringkan, rasa moist and stay longer korang suka tak? Dah tak perlu lipgloss atau risau bibir kering dan merekah
_
SEMI-MATTE LIPSTICK BY MARY KAY๐Ÿ’„๐Ÿ’‹
๐Ÿ’„ warna yang luar biasa cantiknya
๐Ÿ’„ warna yang lancar
๐Ÿ’„ texture yang lembut di bibir
๐Ÿ’„ ringan dan fresh
๐Ÿ’„ warna yang tahan lama sehingga 8jam
๐Ÿ’„ ianya tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’„ ianya warna yang fokus dan berkesan
๐Ÿ’„ boleh digunakan untuk daily look

#marykaymalaysia #marykay #marykaykedah #marykayselangor #marykaytimewisetestimoni #marykaytestimoni #sayajual #sayajualproduksihat #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknil #fattaamin #neelofa #lofattah #aaisyahdhiarana #laraalana #nahurindu #heroseorangcinderella #syurgayangtakdirindukan #mirafilzahfoundation

SANGGUP KE BIAR ORANG TENGOK BIBIR PUCAT RAYA NANTI๐Ÿคข๐Ÿคข๐ŸคขSUKANYA TENGOK BIBIR CANTIK ALA-ALA KOREAN LOOKS. TAPI TAK TAHU MANA NAK DAPATKAN LIPSTICK YANG SIHAT DAN SESUAI?
_
Haaa, apa kata korang try semi-matte lipstick daripada mary kay. Memang bagus dan cantik sangat tau. sis nk tanya sikit, siapa kat sini suka kalau ada matte lipstick yang tak mengeringkan? Selalunya kalau matte lipstick, mesti rasa kering and melekat dekat bibir kan? Dan lagi teruk kalau buat bibir merekah sebab kering. Lepas tu still kena tambah lipgloss nak bagi lembab. rasa leceh kan?
_
Tapi kalau dapat lipstick matte yang tak mengeringkan, rasa moist and stay longer korang suka tak? Dah tak perlu lipgloss atau risau bibir kering dan merekah
_
SEMI-MATTE LIPSTICK BY MARY KAY๐Ÿ’„๐Ÿ’‹
๐Ÿ’„ warna yang luar biasa cantiknya
๐Ÿ’„ warna yang lancar
๐Ÿ’„ texture yang lembut di bibir
๐Ÿ’„ ringan dan fresh
๐Ÿ’„ warna yang tahan lama sehingga 8jam
๐Ÿ’„ ianya tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’„ ianya warna yang fokus dan berkesan
๐Ÿ’„ boleh digunakan untuk daily look

#marykaymalaysia #marykay #marykaykedah #marykayselangor #marykaytimewisetestimoni #marykaytestimoni #sayajual #sayajualproduksihat #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknil #fattaamin #neelofa #lofattah #aaisyahdhiarana #laraalana #nahurindu #heroseorangcinderella #syurgayangtakdirindukan #mirafilzahfoundation

Most Popular Instagram Hashtags